![]() |
Idzie to wszystko jak świeże bułeczki....
|
Cytat:
|
30100.......:>
|
Cytat:
|
Cytat:
30100+ 2 tys (L) = 32 100+ 100 VIP = 32 200. Bufor ok 1100 i więcej nasz stadion nie pomieści ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1) W banerach użyto słowo "nas" ;) 2) Nie wiadomo czy wykupili wszystkie bilety 3) bilety na E11/16 rozprowadzono, a czy wszyscy przyjdą tego nie wiadomo, w każdym razie na e15 za piątkę każdy młodzieniec ze szkół bilet otrzymał lub otrzyma a na E 16 sponsorzy dostali swoją pulę, dlatego klub ich powinien wliczyć |
Bilety są imienne a twarz z biletu musi zgadzać się z twarzą osoby która wchodzi. NIE DAJCIE SIE NABIJAĆ W BUTELEKĘ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ODSPRZEDAŻ BILETÓW. Jeśli ktoś da info że odsprzeda bilet dostaje dożywotniego ban
Nie ma też handlu voucherami |
I bardzo dobrze że nie można wejśc na cudzy bilet. Wyobrażacie sobie jakie eldorado mieliby koniki ?!
|
Cytat:
|
tylko ze powinno być coś takiego że kupiłem bilet wcześniej a jestem tak chory że raczej nie pójdę.Idę do kluby i anulują bilet za jaką tam opłata. korzyść jest taka ze ja całej kasy nie tracę a i koś ma bilet
|
Chodziło mi głównie o przypadek gdy gość kupuje w kasie 100 biletów i sprzedaje je przed meczem za 200 % więcej. Też uważam że powinna być możliwośc przebukowania biletu.
|
Cytat:
Takie rzeczy jak odstąpienie biletu czy karnetu to obowiązek i przez to Wisła traci kasę, bo jest wiele osób, które kupiłyby karnet, wiedząc że i tak nie będzie ich na wszystkich meczach, ale z opcją odstąpienia. Kolejna porażka to brak możliwości kupna biletu na inne miejsce mając już karnet. Wprowadzenie tych zmian to nic skomplikowanego, wystarczy odrobina chęci. |
Bo wszystko ma swoje + i - (patrząc względem organizatora). Skoro nie da się odstąpić karnetu to jest jakaś szansa, ża druga osoba kupi normalnie bilet, żeby wejść - wiadomo, że nie każdy tak zrobi, ale może klubowi się to bardziej kalkuluje bo ten % takich osób może być duży. Jakby się dało odstępować karnety to pewnie dużo osób kupowałaby karnet ,,na pół" i jedynie ktoś by tam sobie dokupował bilet na prestiżowe mecze. Klub musiałby to jakoś logicznie rozwiązać, w sumię ta powiedzmy ,,opłata manipulacyjna" jest dobrym wyjściem.
Cytat:
|
Fakt, trochę przesadziłem, bo tylko ci co mieli kk, mieli bilety imienne, reszta płaciła opłatę manipulacyjną. Tak czy inaczej sporo czasu już minęło od handlowania biletami pod stadionem. Takich cyrków jak jakieś 10 lat temu, gdy tylko 500 biletów na Legię trafiło do sprzedaży i wszystko wzięły konie, już nie uświadczymy ;)
|
Cytat:
|
Mam nadzieję że nie powrócą koniki http://stadiony.net/aktualnosci/2014..._sezonu_201516
|
Oby rzeczywiście zniknęły te KK bo to jest głupota totalna żeby iść na mecz okazjonalnie lub zwyczajnie z ciekawości trzeba wyrabiać KK za 10 zł. Koników już nie będzie bo po wycofaniu KK bilety i tak będą imienne.
|
Cytat:
Problem koni wyeliminuje tylko karnet, który niewątpliwie dalej będzie wyglądał tak jak wygląda. |
Już po powrocie na Reymonta w 2010 roku co najmniej parę razy były sprawdzane bilety wraz z dowodami, chyba na meczach podwyższonego ryzyka, albo po awanturze na finale pp w Bydgoszczy. Na fecie 3 lata temu podczas meczu z Polonią choćby sprawdzali, bo pamiętam że kumpla nie chcieli wpuścić, gdyż zapomniał dowodu. Także wcale tak dużo czasu to nie zajmuje.
|
Powinni wydłużyć ważność karty kibica na 10 lat. I nie wierzę że problem jest poświęcicć 10 min na wyrobienie kk. Dla mnie to bardzo dobre ugododnienie. Masz plastik wielkości karty kredytowej i nie musisz się martwić że bilet papierowy uszkodzisz, zgubisz itp.
|
Cytat:
|
To byłaby najlepsza opcja, żeby przygarnąć przyjezdnych i turystów. Do tego jakaś opcja (już po wejściu na mecz z dowodem) wyrobienia do tego karty przez internet, żeby po meczu, na gorąco zachęcić go do tego i nowy klient gotowy. Bo jeśli ktoś w Krakowie bywa tylko na meczach, a mieszka dość daleko, to nie będzie przyjeżdżał w połowie tygodnia tylko po to, żeby odnowić kartę.
|
Nie wiem czy widzicie, ale są 42 bilety. Kolejne R odblokowane, ciekawe gdzie :)
Karnetów 12. Wydaje mi się, że jednym z sektorów gdzie są miejsca to sektor albo E15 albo C. Drugim jest pewnie B lub A https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...arszawa,5.html |
Cytat:
|
Mówie wam nie będzie kompletu jak nie oddadzą wszystkich R do sprzedaży. Póki co oddali na D24/23 i B B23. Teraz kolejne, ale tam jest spokojnie z 200 tych R jeszcze
|
Karnet na okaziciela 150% ceny normalnego i po sprawie. Sam bym kupil bo kupel, czesto pracuje na popoludnia w pn. czy w pt.
|
Cytat:
tak niestety być nie może, bo każdy kto przebywa na stadionie musi być zidentyfikowany z nazwiska i z twarzy. Karnet na okaziciela by dopuszczał wejscie nie-wiadomo-kogo. |
Skanujesz kod kreskowy z karnetu i laczsz go z kodem na kk. I po temacie. Ps. Sorki za polskie znaki ale pisze z telefonu, a on dla mnie poki co magia.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl