![]() |
jak nazywal sie ten program co wrzucalo sie do niego kilka linkow z rapida( i nnych)i same po kolei sie sciagaly ?
|
można anulować zakład pojedynczy na bet-at-home ? jeśli tak to jak ? bo zamiast kombinacyjnego mi się niechcący zawarło kilka pojednyczych :-/
|
Cytat:
ja używam USDownloader'a. |
Cytat:
|
mam pytanie czy będzie można zobaczyć gdzieś w tv/internecie mecz Hiszpania-Polska U21? mecz jest o 19,na kuszotv oraz socer-live nie ma transmisji w elewizji na kanałach sportowych typu canal+sport,eurosport tez nie ma,może ktoś ma jakieś info?dajcie odpowiedz
|
O którejś stronie kibicowskiej (z vlepkami czy flagami - nie pamiętam) krążą plotki że jest zawirusowana. Która to?
|
urodzeni........... ?
|
Cytat:
|
Działa wam strona www.orange.pl ??
|
Zawirusowana jest strona z Wlepkami ! nie UW
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi też działa normalnie
|
Mam pytanie ile kosztuje bilet na mecz Młodej Wisły?
|
Jaka mape moge wgrac do Sony 93t ?
|
Ktoś wie ile kilometrów jest z Krakowa do Lubina i z Krakowa do Zamoscia ?
|
Kraków - Lubin 340 km
Kraków - Zamość 293 km |
Proszę tutaj można spradzić http://www.viamichelin.pl/viamicheli...epage_lite.htm
|
dzięki wielkie za odpoiwedzi
|
Jeśli ktoś ma kartę Visa Electron z mBanku lub Inteligo to bardzo prosiłabym o priv! :)
|
co się dzieje jesli kupon wejdzie a jeden mecz został przełozony ? co się dzieje jesli kupon wejdzie a jeden mecz został przełozony ? tzn kurs z tego kuponu....
|
Cytat:
|
Da się w biosie sprawdzić dane techniczne komputera (procek, ram, grafika) ?
|
Nie, do sprawdzenia najlepiej użyć jakiegoś programu diagnostycznego, everest itp.
|
Wpuszczaja malolatow do Energy 2000?
|
PILNE!
Czy w najbliższym czasie jest wystawa owczarków niemieckich w Krakowie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli mapy to na Polskę polecam Automapę Na zachodnią Europę też będzie ok. Na wschód celował bym raczej w IGO Nie wiem czy wiesz ale żrby wgrać trzeba odblokować tutak jest opis co i jak http://peb.pl/sprzet-do-nawigacji/33...v-u93t-18.html |
Cytat:
Teraz pewnie jest podobnie. |
Hej mam takie pytanko, jaki pub polecicie w Krakowie z bilardem w którym jest fajna atmosferka? i żeby to jeszcze był czynny w niedziele:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl