Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

bridgeburner 03.05.2011 09:15

Poki tego nie robia przed meczem to jest mi to obojetne
logiczne jest, że skoro ich widziałem, to musiałem też tam być
odnosiłem sie do cytatu odnosnie tego że niby Sivakovoi miałoby mniej na wynikach zależeć, bo w nocy szukał rozrywki

sayek89 03.05.2011 12:08

No co Wy. To jest sprawa indywidualna, gdzie ktoś spędza czas wolny. A co niby Pajlic miał Jovaniciovi strzelać gole po meczu? Zluzujcie trochę. Dobrze zrobili, przynajmniej pozbawili się złych myśli po porażce. A co do Sivakova to samo, facet tak lubi spędzać czas wolny i kropka.

Ogryzek 03.05.2011 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 1085083)
No co Wy. To jest sprawa indywidualna, gdzie ktoś spędza czas wolny. A co niby Pajlic miał Jovaniciovi strzelać gole po meczu? Zluzujcie trochę. Dobrze zrobili, przynajmniej pozbawili się złych myśli po porażce.

Rozumiem że jakby to był Małecki który robi za "potwora" na tym forum, to też byś tak napisał. Pozbywa się złych myśli po porażce:)

BTW
Swoją drogą to myślałem że chłopaki mają żony/narzeczone i już prowadzą stateczny tryb życia.

fialo 03.05.2011 12:14

Jeżeli już zeszło na temat clubbingu naszych gwiazd, to w mojej opinii największym hipokrytą jest Rios. Najpierw rekolekcje, Bóg, opowiastki jak to się zmienił, etc., etc., a później nadchodzi sobota i ktoś kto chociaż od czasu do czasu odwiedza klub Base to wie o co chodzi.

MatMario 03.05.2011 12:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1085090)
Jeżeli już zeszło na temat clubbingu naszych gwiazd, to w mojej opinii największym hipokrytą jest Rios. Najpierw rekolekcje, Bóg, opowiastki jak to się zmienił, etc., etc., a później nadchodzi sobota i ktoś kto chociaż od czasu do czasu odwiedza klub Base to wie o co chodzi.

On okazji do grania od Maaskanta nie dostaje a w ME się dobrze prezentuje. A taki Pajic odstawia jakieś jaja w meczach a w składzie jest.

Rios to nie jest Dawidowski, że się szlaja, kasę ciągnie a o graniu nie myśli.

szprotson 03.05.2011 12:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1085104)
On okazji do grania od Maaskanta nie dostaje a w ME się dobrze prezentuje. A taki Pajic odstawia jakieś jaja w meczach a w składzie jest.

ale czy ME to jest jakikolwiek wyznacznik czegokolwiek ? NIE.
Żałuje ze nie mamy druzyny B, która w III lidze była by bardzo łakomym kąskiem dla każdego przeciwnika wiec by nóg koledzy nie odstawiali i harpagaństwo na całego.

Ogryzek 03.05.2011 12:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1085104)

A co ma piernik do wiatraka?

fialo pisał o jego rzekomej religijności a nie o rozładowaniu frustracji za to że siedzi na ławce poprzez balowanie:)

MatMario 03.05.2011 13:02

A jak ktoś jest religijny to do Base nie może pójść?

Dobra mniejsza z tym, zamiast szukać kwadratowych jaj to zajmijmy się gwiazdami z pierwszego składu a nie wbijać na Riosa którego na boisko nie wpuszczają a jest miejsce dla Macieja Ż.

fialo 03.05.2011 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1085112)
A jak ktoś jest religijny to do Base nie może pójść?

Gdyby tylko chodził to nie miałbym żadnego z tym problemu. Tylko on w tym Base ma poważne problemy z chodzeniem właśnie. A później opowiada piękne slogany o Bogu na rekolekcjach. W mojej opinii to hipokryzja i tyle.

Co do kolegi wyżej. Mój podpis jest skierowany do pokemonów, które robią sobie w czasie meczu relacje live, z komentarzami "XYZ zjebał", "XYZ jest chujowy, do zmiany", żeby poźniej napisać "braaawo XYZ, ale urwał", po strzelonym golu. Nie mogę tego na tym forum zdzierżyć, a to podpis jest wyrazem mojej dezaprobaty w stosunku do takiej sytuacji. Nierzadko są to osoby z Krakowa właśnie, które większych problemów z pójściem na mecz by nie miały. I zapewniam Cię, że gówno jakie wytwarza się podczas trwania meczu z dyskusją ma tyle wspólnego co Przemysław Trytko z inteligentnym wyrazem twarzy.

Koniec OT

AYALA 03.05.2011 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1085040)
Poki tego nie robia przed meczem to jest mi to obojetne
logiczne jest, że skoro ich widziałem, to musiałem też tam być
odnosiłem sie do cytatu odnosnie tego że niby Sivakovoi miałoby mniej na wynikach zależeć, bo w nocy szukał rozrywki

człowiek jest jak drzewo musi sie wyszumieć

Żmijka 03.05.2011 13:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1085115)
Gdyby tylko chodził to nie miałbym żadnego z tym problemu. Tylko on w tym Base ma poważne problemy z chodzeniem właśnie. A później opowiada piękne slogany o Bogu na rekolekcjach. W mojej opinii to hipokryzja i tyle.

Muszę chyba w okulary zainwestować, bo ani raz go tam nie widziałam :>

szprotson 03.05.2011 13:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1085126)
Muszę chyba w okulary zainwestować, bo ani raz go tam nie widziałam :>

za dj`ką za dj`ką żmijka :)

Żmijka 03.05.2011 13:40

A na którym dancefloorze? :D

Wojtas 03.05.2011 15:06

A niech pilkarze sobie balują ,piją itd

Kluczowe jest tylko to zeby taki styl rozrywki nie powodowal stopinowego opuszczania sie w swojej pracy-bo tak mozna nazwac to co pilkarze tutaj robia-Wisla im placi ,wiec maja sie wobec pracodawcy wywiazywac czyli dawac z siebie 100% na treningach i 200% na meczach.

A jak nie to kop w dupe i dowiedzenia,czasy z bawieniem sie z pilkarzami mam nadzieje ze minely bezpowrotnie.

wislak68 03.05.2011 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1085016)
Sivakov - dla mnei zagadka totalna, ale nie pod względem pytania dobry/zły piłkarz (bo wiadomo, że żaden z niego następca Sobola). Zagadka tyczy się pytania: Po co go sprowadzano a teraz na siłę się ogrywa ? Prawie w każdym meczu grał przeciętnie, albo ręcz słabo. Rozumiem, że przy obronie, utrzymywaniu wyniku jeszcze jeszcze może grać - chociaż wolałbym ogrywać Wilka. Ale przy sytuacjach odrabiania strat wprowadzanie go jest niczym innym, jak sabotażem !

.

No więc Iwan w którymś ze swoich felietonów sugerował że chodziło o deal związany z transferem Pereiki.

WislaFan123 03.05.2011 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1085014)
Jaliens zagrał nieźle. W tym meczu środek obrony popełnił tylko jeden błąd - był to właśnie błąd Jaliensa, a konkretnie przegrana główka. Niebezpieczne akcje pod bramką były przy stracie w środku i kontrze - trudno obwiniać środek obrony - oraz gdy np. w środku ataku znaleźli się 4 zabrzanie, a obrony nikt nie wsparł. Koło 75 min jest taka sytuacja. Warto obejrzeć i zobaczyć, że środek obrony osamotniony; niektórzy pomocnicy obstawiają tyły i nie garną się do pomocy, a Kirm biegnie do przodu, do kontry. ...i w ostateczności przed utratą bramki ratuje nas cud. Innymi słowy, w tej drugiej sytuacji, zamiast myśleć o obronie, niektórzy byli już myślami w ataku.

Dokladnie, Jalies zagral niezle w tym meczu... bardzo duzo gral na wyprzedzenie i wiekszosc tego typu interwencji byla skuteczna.. No i rowniez sytuacja z przegrana glowka - to blad obrony jako formacji a nie Jaliensa. A co to glowki przegrac nie mozna? W takich sytucjach zawsze powinna byc asekuracja, bo moze sie zdarzyc ze zawodnik przegrywa taka przebitke, i bardziej blad Chaveza.. Ale niestety wiekszosc patrzy przez pryzmat indiwidualnej gry zawodnikow a nie pryzmat formacji - ustawianie sie to rowniez wielka sztuka..

domin_czyzyny 04.05.2011 06:58

wiem co napisal Iwan o Sivakovie, ale dobra - zostal sprowadzony - ale po co tyle gra ??!!
Moze maja zapis w kontrakcie, ze jak nie zagra iles tam minut to beda musieli placic dodatkowo kase dla Cagliari za wypozyczenie. Nie moge znalezc innego wytlumaczenia dla gry takiego zawodnika jakis jest Sivakov.

domin_czyzyny 04.05.2011 07:28

wiem co napisal Iwan o Sivakovie, ale dobra - zostal sprowadzony - ale po co tyle gra ??!!
Moze maja zapis w kontrakcie, ze jak nie zagra iles tam minut to beda musieli placic dodatkowo kase dla Cagliari za wypozyczenie. Nie moge znalezc innego wytlumaczenia dla gry takiego zawodnika jakis jest Sivakov.

fan01 04.05.2011 08:30

Ktos w ogole procz Iwana te rewelacje potwierdzil?
Jeden z ligi włoskiej, drugi z ligi rosyjkiej... jeden białorusin, drugi estończyk.. wspolnego menagera maja?

TOMEK 11 04.05.2011 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 1085626)
Ktos w ogole procz Iwana te rewelacje potwierdzil?
Jeden z ligi włoskiej, drugi z ligi rosyjkiej... jeden białorusin, drugi estończyk.. wspolnego menagera maja?

u Pareiki jest Ohne Berater czyli brat, ojciec albo jeszcze ktoś; zaś Sivakova reprezentuję Pro Sports Management działająca głównie w Rosji i na Ukrainie

Pareiko powołany....

W środę 25 maja Estończycy zmierzą się w Tallinie w spotkaniu towarzyskim z reprezentacją Kraju Basków. W związku z tym, że nie jest to termin FIFA, klub ma prawo nie wysyłać zawodnika na to spotkanie.

W piątek 3 czerwca estońską drużynę czeka pojedynek o punkty w kwalifikacjach do Mistrzostw Europy 2012. O godz. 20:50 zagrają oni w Modenie z liderem grupy C, Włochami. Cztery dni później, 7 czerwca, Estonia zmierzy się na wyjeździe z Wyspami Owczymi w kolejnym meczu eliminacyjnym.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

upr 04.05.2011 10:29

Czemu nie napisali czy klub się zgodził czy nie?

Nie mogą go puścić, bo wtedy jest męcz z Zagłębiem, który może być tym decydującym...

tarantulaw2 04.05.2011 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez upr (Post 1085670)

Nie mogą go puścić, bo wtedy jest męcz z Zagłębiem, który może być tym decydującym...

Może dlatego, że liczą, że dwie kolejki przed końcem będziemy mieli zaklepane mistrzostwo? Sam nie wiem, ale na ten moment to dla mnie jedyne sensowne wytłumaczenie..

TOMEK 11 04.05.2011 11:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez upr (Post 1085670)

W związku z tym, że nie jest to termin FIFA, klub ma prawo nie wysyłać zawodnika na to spotkanie.

i na 100% go nie wyśle

szprotson 04.05.2011 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1084392)
Abstrahując od tego czy symulowal czy nie. Mmoim zdaniem Cikos nie ma potencjału, ani tym bardziej umiejętności.

.

ale jednak symulował.
W trakcie pierwszej połowy,nie schodzi się z siniakiem z boiska.
Cikosz sie obsrał, co baaaardzo źle o nim swiadczy w kontekscie jakichkolwiek meczy w których trzeba zacisnać zeby i zapierdalac przez 90 minut.

martinius028 04.05.2011 16:06

Różnie z tym bywa czasem czujesz że nie masz danego dnia sił, i nie dasz rady dać nic zespołowi więc lepiej żebyś zszedł.
Swoją drogą gdyby Erik wiedział że Branco odwali taką lipe w drugiej połowie to pewnie zostałby i próbował grać dalej.

szprotson 04.05.2011 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martinius028 (Post 1085824)
Różnie z tym bywa czasem czujesz że nie masz danego dnia sił, i nie dasz rady dać nic zespołowi więc lepiej żebyś zszedł.
Swoją drogą gdyby Erik wiedział że Branco odwali taką lipe w drugiej połowie to pewnie zostałby i próbował grać dalej.

NIE NIE NIE.
Jak czujesz ze nie masz sił,to mówisz o tym trenerowi PRZED MECZEM
a jeśli popełniasz bład kosztowny jakim jest strata bramki a potem bierzesz zmiane to raczej swiadczy o natychmiastowym spaleniu psychiki czyli inaczej na syndrom "nigdy nie bede poważnym piłkarzem bo sie obsram"

JrQ- 04.05.2011 17:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1085826)
NIE NIE NIE.
a jeśli popełniasz bład kosztowny jakim jest strata bramki a potem bierzesz zmiane to raczej swiadczy o natychmiastowym spaleniu psychiki czyli inaczej na syndrom "nigdy nie bede poważnym piłkarzem bo sie obsram"

Ty masz pojęcie co za głupoty wypisujesz?

TOMEK 11 04.05.2011 17:40

Cytat:

NIE NIE NIE.

jesteś wypożyczony do przyszłego Mistrza Polski, walczysz o kontrakt, robisz błąd, zawalasz bramę, obsrywasz się i wracasz do II ligowej Petrżalki czy dajesz z siebie maksa do końca sezonu? :rotfl:

mitmichael 04.05.2011 17:44

Cytat:

NIE NIE NIE.

Gdzies widziałem fotke (tutaj na forum bodajze), na ktorej widac było chodzacego poza boiskiem Cikosa - szczegoł, ktory mozna bylo zauwazyc to kostka u jednej nogi była wieksza od kostki na drugiej nodze czyli prawdopodobnie miał spuchnieta wiec chyba nie wiesz co piszesz.

fanfan 04.05.2011 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1085811)
ale jednak symulował.
W trakcie pierwszej połowy,nie schodzi się z siniakiem z boiska.
Cikosz sie obsrał, co baaaardzo źle o nim swiadczy w kontekscie jakichkolwiek meczy w których trzeba zacisnać zeby i zapierdalac przez 90 minut.

Sam się chyba obsrałeś jak podejrzewasz piłkarza swojej drużyny o symulowanie kontuzji , w dodatku młodego bardzo ambitnego chłopaka. Niektórzy to zawsze znajdą jakiś pretekst żeby obrzucić kogoś gównem a Ty widocznie nie masz pojęcia o czym piszesz , czasami stłuczenie może być tak bolesne ,że nie można normalnie biegać i Cikos gdyby mógł dalej grać z pewnością zostałby na boisku a skoro poprosił o zmianę tzn. że nie mógł dłużej przebywać na boisku i nie chciał osłabiać drużyny grając kontuzjowanym a ryzykować cięższą kontuzję nie było sensu , jeden Słowak już raz zaryzykował i wiemy jak to się skończyło.

Cytat:

NIE NIE NIE.

Takiego pieprzenia już dawno na tym forum nie czytałem , Cikos doznał kontuzji podczas meczu , było wyraźnie widać w którym momencie dostał kosę po której ucierpiał . A jeśli po bramce zasygnalizował zmianę to może znaczyć tyle że nie mógł grać na 100 % z tym urazem przez co również popełnił błąd przy bramce więc nie chcąc osłabiać dalej drużyny poprosił o zmianę, prawidłowe zachowanie wg mnie i oskarżanie go o symulowanie ponieważ się spalił jest po prostu świństwem wobec zawodnika ponieważ nie znamy go od dzisiaj i dał już się poznać za bardzo ambitnego piłkarza, może nie wszystko mu wychodzi , popełnia błędy ale ambicji to nie można mu odmówić!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl