Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Wiślacki Barwałd 23.09.2011 13:08

Czytajcie więcej onetu, albo odrazu włączcie tvn a w przerwie na reklamę czytajcie GW. Naprawdę ręce opadają jak czytam niektóre komentarze.

1q2 23.09.2011 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carrot (Post 1168499)
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami.

jasne :lol:

jaro1985r 23.09.2011 13:11

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=upwoSufv_ls

igortsw 23.09.2011 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1168507)
jasne :lol:

Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich? Prawda jest taka że narazie nic nie możemy złego powiedzieć o nim dopóki sami nie usłyszymy od niego(ze sprawdzonego źródła, a nie z tłumaczenia Izraelskiego portalu) co tak naprawdę się dzieje i jakie są jego dalsze decyzje.

Jak narazie to i tak bardziej przekonuje mnie wypowiedź Maaskanta, w której holender zaprzecza jakoby Maor chciał opuścić Wisłe, a media tak jak i u nas jak i pewnie w Izraelu robią to co im pasuje, zerknijcie tylko na nasze niezależne media GW,TVN itd.

Cytat:

Chciałbym się teraz skoncentrować na grze w klubie. Naszą drużynę czekają ogromne wyzwania zarówno w lidze, jak i w europejskich pucharach, i chcę zrobić wszystko, aby osiągnąć cel, jakim jest zdobycie mistrzostwa Polski i dobra gra w Lidze Europejskiej
Tyle Nam powinno wystarczyć, jego własne oświadczanie. Nieraz ratował nam dupe w ciężkich meczach, pokażmy, że nie odwracamy się w trudnych chwilach.

1q2 23.09.2011 13:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 1168515)
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich?

Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach.
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka;)

maxx304 23.09.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1168520)
Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach: http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka;)

Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.

JacobCFC 23.09.2011 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carrot (Post 1168499)
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !

Jasne, będziemy płaszczyć się, żeby tylko nigdzie nie odszedł, bo będzie tragedia. Chłopina się pogubił, najpierw mówi, że chce grać w reprezentacji, potem, że nie wie, a teraz nagle już mu się odechciało. Wisła też cały czas byłą dla niego miejscem fantastycznym, ale nagle mu się odwidziało.
Poza tym jaki odłam kibiców chce żyda w reprezentacji?
(Żeby nie było ostatnie zdanie, jest wypowiedzą ogólnikową, stwierdzającą ogólną niechęć do naturalizacji graczy do reprezentacji)

jaro1985r 23.09.2011 13:43

Tutaj może na forum 1000 osób napisać o tym co wypada zrobić ale jak przyjdzie mecz to nikt nie potrafi tego wykonac. I tak Ludzie którzy tutaj już nie piszą zdecydują co ma być na meczu śpiewane i kogo mamy wesprzeć. Ja jestem przeciwko specjalnemu traktowaniu niezdecydowanego Meliksona, wesprzeć to mogę Sobola bo na to zasłużył przez te długie lata gry w Wiśle

1q2 23.09.2011 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maxx304 (Post 1168523)
Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.

Przerzut - to idealne, szczególnie w Krakowie, określenie

bukaj22 23.09.2011 13:44

Jak dla mnie , to Melikson sam jest sobie winien , bo skoro najpierw twierdzi , ze chce grać dla Izraela a pózniej rozważa ofertę z Polski , to coś jest nie tak. Albo się czujesz związany z Ojczyzną albo nie. Tak to jest jak robię się z gęby cholewę a wiadomo m, że interesem Managera jest zysk i łatwo było podgrzać atmosferę. Nie znam dokładnie Religii w Izraelu , ale wydaje mi się , ze tam zmiana obywatelstwa , to zbrodnia na którą nie ma usprawiedliwienia. Wydaje mi się , że ktoś z zewnątrz może przyjąć obywatelstwo Izraela , ale nigdy w druga stronę.

No cóż ma chłopak nauczkę na przyszłość i szczerze nie rozumiem obwiniania za to PZPN-u , bo to jest decyzja indywidualna i nie tylko dotycząca sportu , ale i życia w danym Kraju , utożsamiania się ze społecznością i chęcią bycia częścią danej społeczności.

lazy 23.09.2011 13:49

@1q2

Masz jakieś dowody czy opierasz się na gazetowych donosach.

Następny prokurator od siedmiu boleści...

Pomówienia są karalne!

rafalek 23.09.2011 13:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1168525)
Jasne, będziemy płaszczyć się, żeby tylko nigdzie nie odszedł, bo będzie tragedia. Chłopina się pogubił, najpierw mówi, że chce grać w reprezentacji, potem, że nie wie, a teraz nagle już mu się odechciało. Wisła też cały czas byłą dla niego miejscem fantastycznym, ale nagle mu się odwidziało.
Poza tym jaki odłam kibiców chce żyda w reprezentacji?
(Żeby nie było ostatnie zdanie, jest wypowiedzą ogólnikową, stwierdzającą ogólną niechęć do naturalizacji graczy do reprezentacji)

Moze jednak najpierw czytaj OFICJALNE DEMENTI w tej sprawie? Artykuł na onecie był bujdą wyssaną z palca

kristos 23.09.2011 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1168527)
Przerzut - to idealne, szczególnie w Krakowie, określenie

Ciekawy jestem czy Ty jesteś takim ideałem bez skazy w swoim życiu ?
Nie sądż a nie będziesz sądzony...

JacobCFC 23.09.2011 14:00

Nawet jeżeli nie odejdzie zimą, to odejdzie latem lub za rok. Pomijając plotkę o opuszczeniu klubu, to chyba nie powiesz, że podoba Ci się jego podejście do reprezentacji?
Każdy reprezentant powinien znać historię swojego kraju i poprawnie umieć zaśpiewać hymn.

WislaFan123 23.09.2011 14:07

Naprawde ludzie juz padli na glowe - a dziennikarze jeba** szuje sa, powinna Wisla pozwac Onet za szerzenie gowna o Meliksonie.

Sytuacja wygladala tak: Melikson mial 26 lat zanim przyszedl do Wisly. Przez ten okres, kompletnie niedoceniany u siebie w kraju, majacy Polskie korzenie. Przychodzi do Polski, odrazu jest w wielkim gazie i robi furore. Pojawiaja sie glosy ze ma Polski paszport i moglby dla Polski grać, to żeby go powołać. Wieści ze Maor jest w zaje*** formie i Polska kadra sie nim interesuje dochodza do Izraela, przy okazji za pewne wiele osob ogladalo kwalilfikacje do CL i jeszcze bardziej sie zachwycilo. Pod wplywem nagonki, Fernandez powolal Meliksona. Wreszcie zaczelo sie cos ruszać w jego karierze reprezentacyjnej, gra w repezentacji swoje kraju, perspektywa gry w meczu o punkty i pozniej na Euro. Gra w sparingu, strzela 2 gole i jeszcze wieksze halo o nim w Izraelu. W tym momencie nie ma juz mowy o grze w reprezentacji Polski. Dostaje kolejne powolanie, prawdopodobnie zagralby w 1 skladzie w meczu o punkty i moglby pomoc reprezentacji przy awansie... A tu nagle glupia kontuzja nie gra w zadnym meczu o punkty, kadra traci szanse na gre w Euro 2012. I nagle cale powietrze schodzi.. a mialo byc tak pieknie. No i chyba tutaj do gry wchodza Duchan i ojciec Meliksona. Wiedza ze nadal moze zagrac dla Polski, dalej promowac sie w Wisle w ktorej ma swietne warunku do rozwoju, do tego moglby grac w Polsce ktora na pewno zagra na Euro 2012 i sie wypromowac. Pewnie naciskali na niego mocno. No i taki Melikson uzyl ROZUMU i sobie pomyslal, no w sumie czemu nie, dobre perspektywy, mam matke Polke, na pewno jej by tez bylo milo, swietne perspektywy.

No to dobra sprobuje tak zrobic. Dzwoni i mowi ze chce zagrac. No i w tym momencie dowalil PZPN na calej lini - komentarz Borka mowi wszystko, wyszedl kompletny brak profesjonalizmu. Powinni byli poczekac z tym troche, zeby spokojnie to Melikson przemyslal, zorganizowac z nim kolacje i managerem czw, pt - jesli dalej to podtrzymuje, to zwolac na Poniedzialek konferencje prasowa z Lata, Smuda i Meliksonem w ktorej mowia otwarcie o sytuacji, wtedy bylaby pewnosc ze sobie spokojnie to przemyslal, a jakby zmienil zdanie w miedzyczasie, to by nie bylo zadnego halo takie jakie jest teraz. No i chyba wlasnie wyszlo jednak ze ROZUM i doradcy mowili mu jedno, ale jednak SERCE powiedzialo cos innego. Tak, serca nie oszuka sie, podjal decyzje pod wyplewm otoczenia i szybko sie pewnie zreflektowal - ile z nas tak mialo? Nie raz nam sie takie sytuacj zdarzaja.

Tylko my nie mowimy o jakies .......e czy zmianie pracy, tylko o reprezentowaniu innego kraju. Niestety, zagubil sie i tyle. Pewnie stanie na tym ze zagra dla Izraela bo pewnie mimo wszystko czuje sie bardziej Izraelczykiem. Uwazam ze powinno mu sie dac spokoj i go mocno wspomoc - dla Wisly zawsze byl fair, na boisku daje zawsze 110% i radosc z ogladania jego gry. Nalezy mu sie szacunek - jest w bardzo trudniej sytuacji i trzeb pokazac ze to kibice sa najwazniejsza czesci WISLY KRAKOW i pomagaja nie tylko wspierac druzyne jako calosc, ale rowniez pojedynczych zawodnikow ktorzy na to zasluguja - Tak, swoja postawa od stycznia bardzo mocno sobie na to zasluzyl.

Z pewnoscia mozna by bylo stowrzyc jakis prosty baner na mecz z Ruchem np Maor, Izrael or Poland - Your choice, but you have our full support. Proste i zwiezle, do tego skandowac jego imie pare razy w czasie meczu. Dalo sie zauwazyc ze ostatnio jakis zmieszany, ze troche mu pewnosci siebie brakuje - to moze sie odbic na calej rundzie, a przed nami sporo waznych meczow, wiec trzeba sie pokazac z dobrej strony i mu pomoc!

Chu* z forumowymi malkotentami i pseudo-dziennikarzami! Lepiej nic nie mowcie...

1q2 23.09.2011 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lazy (Post 1168531)
@1q2

Masz jakieś dowody czy opierasz się na gazetowych donosach.

Następny prokurator od siedmiu boleści...

Pomówienia są karalne!

:lol:
że co?
Przecież sprawa jest jasna a cały przebieg tego żenującego widowiska udokumentowany.Tyle że sam piłkarz chyba nie domyślał się że wybuchnie taka afera, stąd zdecydował że to przeczeka.
Ale efekt jest taki że w Izraelu jest skończony a w Polsce...zobaczymy.

A jak nie przyjmujesz argumentów tak ograniczonego człowieka jak ja to przeczytaj sobie co myśli o tym choćby Borek który swego czasu był za tym by Melikson grał dla Polski

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1168546)
Przez ten okres, kompletnie niedoceniany u siebie w kraju.

Kolejna bajeczka.Zobacz gdzie grał i jak grał - rozumiem że był tam ogólno krajowy spisek który nie pozwalał mu rozwinąć skrzydeł ,zamieszani byli też w to wszyscy ludzie z poza Izraela bo ofert nie było.

A prawda jest taka że nie dał rady w Haifie,Beitarze ,poszedł odbudowywać się do 2 ligi, potem został liderem przeciętniaka(Beer Sheva), co zaowocowało transferem do Wisły - grał dobrze , zaczął dostawać powołania.
Sprawa oczywista ale na potrzebę mydlenia oczu można gadać o 'kompletnym niedocenieniu'.

maxx304 23.09.2011 14:11

Podejście podejściem, ale jak dla mnie to ktoś chłopakowi nawciskał kitu i namieszał w głowie. Naobiecywali mu Bóg wie czego, to się chłop zawahał. Teraz mu się będzie czkawką odbijało. Rany, czy w tym wieku człowiek nie popełnia błędów? Tym bardziej, kiedy doradzają mu osoby uważane za bliskie, a które wcale nie mają dobrych intencji (menago). Na forum ....a wszyscy przebojowi, z mocną psychiką i ideałami. Maor jak widać ekstremalnie mocny psychicznie ani przebojowy nie jest. Zaufał chyba jednej osobie za dużo i teraz za to płaci. Kibice Wisły mogą dorzucić do tego swoją cegiełkę albo pomóc mu się podnieść. Wiele w waszych rękach, ludzie. Zanim napiszecie kolejne wyzwiska, zastanówcie się nad tym. Łatwo kogoś oceniać, nie znając go i nie wiedząc kim jest. Bo co wy właściwie o nim wiecie? Który z was jest na tyle blisko, że ma jakieś pojęcie o tym co się dzieje? Opieracie się na .......eniu gazet i na niczym więcej. Wstyd.

westersyl 23.09.2011 14:12

To, że Maor chce odejść z Wisły to bzdura... info by Maor.
Chcieli mu już dowalić z rozpędu. Chłopak zmartwiony, grożą mu śmiercią, przeinaczają wywiady. A jeszcze tylko brakuje aby na meczu dostał od swoich kibiców.
Szkoda że cytujecie tego gosica 1q2 bo mam go w ignorowanych.

Mocny 23.09.2011 14:13

bla bla bla

dopoki nie wyjdzie w polskiej koszulce na mecz naszej repry to dla mnie sprawy NIE MA

na razie sa tylko spekulacje jebanego komucha summera i dudu dahana

w interesie wisly jest zeby maor mial wysokie moralee i rozklepal rucha w niedziele

milosz 23.09.2011 14:17

Mając do wyboru naszych nawiedzonych inkwizytorów i im podobne weszło ...wybieram Maura Meliksona i wraz z jego wahaniami i życiowymi błędami.

szprotson 23.09.2011 14:17

IMHO wszystko było/jest gierką menadżera.

Ale piłkarz swoje zdanie jakieś mieć powinien...

wordbatata 23.09.2011 14:30

Miałem zasadę nie wypowiadać sie w tematach piłkarskich ale nie mogłem sie powstrzymac.Po pierwszych meczach gdy zawitał do naszego klubu Maor powiedział ze gdyby mogł to kazdemu z osobna kibicowi podziękował by za wsparcie.Jest to gość naprawde bardzo ułozony.

Czasami mam jedno marzenie niech powrócą stare czasy brak internetu itd.Naprawdę wielu tu osobą wydaje się ze są w hierarchii zaraz za B. Cupiałem.Mało tego jak można krytykować kogoś kogo się osobiście nie zna !! Pomijając jego narodowość ,pomijając jego chęci gry w reprezentacji Polski to jest piłkarz naszego klubu.Wiec albo w naszym klubie będą grali ludzie którzy coś chcą osiągnąć i maja jakiś poziom albo zrobimy z tego klubu jeden wielki syf do którego będą przychodzić same ochłapy.

Pierwszy i ostatni post.

PANDEM0NIUM 23.09.2011 14:34

Cytat:

Naprawde ludzie juz padli na glowe - a dziennikarze jeba** szuje sa, powinna Wisla pozwac Onet za szerzenie gowna o Meliksonie.

Sytuacja wygladala tak: Melikson mial 26 lat zanim przyszedl do Wisly. Przez ten okres, kompletnie niedoceniany u siebie w kraju, majacy Polskie korzenie. Przychodzi do Polski, odrazu jest w wielkim gazie i robi furore. Pojawiaja sie glosy ze ma Polski paszport i moglby dla Polski grać, to żeby go powołać. Wieści ze Maor jest w zaje*** formie i Polska kadra sie nim interesuje dochodza do Izraela, przy okazji za pewne wiele osob ogladalo kwalilfikacje do CL i jeszcze bardziej sie zachwycilo. Pod wplywem nagonki, Fernandez powolal Meliksona. Wreszcie zaczelo sie cos ruszać w jego karierze reprezentacyjnej, gra w repezentacji swoje kraju, perspektywa gry w meczu o punkty i pozniej na Euro. Gra w sparingu, strzela 2 gole i jeszcze wieksze halo o nim w Izraelu. W tym momencie nie ma juz mowy o grze w reprezentacji Polski. Dostaje kolejne powolanie, prawdopodobnie zagralby w 1 skladzie w meczu o punkty i moglby pomoc reprezentacji przy awansie... A tu nagle glupia kontuzja nie gra w zadnym meczu o punkty, kadra traci szanse na gre w Euro 2012. I nagle cale powietrze schodzi.. a mialo byc tak pieknie. No i chyba tutaj do gry wchodza Duchan i ojciec Meliksona. Wiedza ze nadal moze zagrac dla Polski, dalej promowac sie w Wisle w ktorej ma swietne warunku do rozwoju, do tego moglby grac w Polsce ktora na pewno zagra na Euro 2012 i sie wypromowac. Pewnie naciskali na niego mocno. No i taki Melikson uzyl ROZUMU i sobie pomyslal, no w sumie czemu nie, dobre perspektywy, mam matke Polke, na pewno jej by tez bylo milo, swietne perspektywy.

No to dobra sprobuje tak zrobic. Dzwoni i mowi ze chce zagrac. No i w tym momencie dowalil PZPN na calej lini - komentarz Borka mowi wszystko, wyszedl kompletny brak profesjonalizmu. Powinni byli poczekac z tym troche, zeby spokojnie to Melikson przemyslal, zorganizowac z nim kolacje i managerem czw, pt - jesli dalej to podtrzymuje, to zwolac na Poniedzialek konferencje prasowa z Lata, Smuda i Meliksonem w ktorej mowia otwarcie o sytuacji, wtedy bylaby pewnosc ze sobie spokojnie to przemyslal, a jakby zmienil zdanie w miedzyczasie, to by nie bylo zadnego halo takie jakie jest teraz. No i chyba wlasnie wyszlo jednak ze ROZUM i doradcy mowili mu jedno, ale jednak SERCE powiedzialo cos innego. Tak, serca nie oszuka sie, podjal decyzje pod wyplewm otoczenia i szybko sie pewnie zreflektowal - ile z nas tak mialo? Nie raz nam sie takie sytuacj zdarzaja.

Tylko my nie mowimy o jakies .......e czy zmianie pracy, tylko o reprezentowaniu innego kraju. Niestety, zagubil sie i tyle. Pewnie stanie na tym ze zagra dla Izraela bo pewnie mimo wszystko czuje sie bardziej Izraelczykiem. Uwazam ze powinno mu sie dac spokoj i go mocno wspomoc - dla Wisly zawsze byl fair, na boisku daje zawsze 110% i radosc z ogladania jego gry. Nalezy mu sie szacunek - jest w bardzo trudniej sytuacji i trzeb pokazac ze to kibice sa najwazniejsza czesci WISLY KRAKOW i pomagaja nie tylko wspierac druzyne jako calosc, ale rowniez pojedynczych zawodnikow ktorzy na to zasluguja - Tak, swoja postawa od stycznia bardzo mocno sobie na to zasluzyl.

Z pewnoscia mozna by bylo stowrzyc jakis prosty baner na mecz z Ruchem np Maor, Izrael or Poland - Your choice, but you have our full support. Proste i zwiezle, do tego skandowac jego imie pare razy w czasie meczu. Dalo sie zauwazyc ze ostatnio jakis zmieszany, ze troche mu pewnosci siebie brakuje - to moze sie odbic na calej rundzie, a przed nami sporo waznych meczow, wiec trzeba sie pokazac z dobrej strony i mu pomoc!

Chu* z forumowymi malkotentami i pseudo-dziennikarzami! Lepiej nic nie mowcie...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez milosz (Post 1168557)
Mając do wyboru naszych nawiedzonych inkwizytorów i im podobne weszło ...wybieram Maura Meliksona i wraz z jego wahaniami i życiowymi błędami.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1168550)
To, że Maor chce odejść z Wisły to bzdura... info by Maor.
Chcieli mu już dowalić z rozpędu. Chłopak zmartwiony, grożą mu śmiercią, przeinaczają wywiady. A jeszcze tylko brakuje aby na meczu dostał od swoich kibiców.
Szkoda że cytujecie tego gosica 1q2 bo mam go w ignorowanych.

AMEN AMEN AMEN

A tym wszystkim cwaniaczkom, idealistom i patriotom srodkowy palec.
Jesteście dobrzy tylko w teorii.
Na czele z weszlo...
Ciekawe co wy zrobiliście dla Polski?

Ogryzek 23.09.2011 14:34

szprotson

Zdanie mieć powinien i w tym problem że go nie ma. Bo jak już powiedział A (nieważne co o tym myślę) to powinien się tego trzymać. Chwiejny jak przysłowiowa kobieta (bez urazy) w swoich decyzjach i przez to robi większe zamieszanie.

Teraz będą zaprzeczenia Maora do wcześniejszych do zaprzeczeń.... itd

Dla mnie żałosny spektakl sprokurował swoją niezdecydowaną postawą Melikson. Niech skupi się teraz na grze w Wiśle. Bo chłop namieszał nieźle.

Wojtas 23.09.2011 14:37

Powiem tylko tyle

Melikson to pilkarz WISŁY,wydatnie pomogł zdobyc Mistrzostwo Polski WISLE,dawal z siebie wszytsko w Pucharach Europejskich.Na Ruchu powien dostac wielkie wsparcie i mam nadzieje ze je dostanie .

olek0 23.09.2011 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1168569)
Powiem tylko tyle

Melikson to pilkarz WISŁY,wydatnie pomogł zdobyc Mistrzostwo Polski WISLE,dawal z siebie wszytsko w Pucharach Europejskich.Na Ruchu powien dostac wielkie wsparcie i mam nadzieje ze je dostanie .

Tez jestem zatym aby Maorowi dac wielkie wsparcie od kibicow w niedziele.

PANDEM0NIUM 23.09.2011 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1168567)
szprotson

Zdanie mieć powinien i w tym problem że go nie ma. Bo jak już powiedział A (nieważne co o tym myślę) to powinien się tego trzymać. Chwiejny jak przysłowiowa kobieta (bez urazy) w swoich decyzjach i przez to robi większe zamieszanie.

Teraz będą zaprzeczenia Maora do wcześniejszych do zaprzeczeń.... itd

Dla mnie żałosny spektakl sprokurował swoją niezdecydowaną postawą Melikson. Niech skupi się teraz na grze w Wiśle. Bo chłop namieszał nieźle.

To między innymi przez takich jak ty chłop ma rozterki. Wierzysz we wszystko co piszą szmatławce a tym samym wywierasz na niego presje. Jedna osoba ok ale dwie, pięć, dziesięc tysiąc... i powstaje presja i szum medialny. Skąd wiesz co jest prawdą a co nie?
Dziwisz się Maorowi?

1q2 23.09.2011 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1168567)
. Niech skupi się teraz na grze w Wiśle. Bo chłop namieszał nieźle.

I niech tak będzie, choć w pierwszym odruchu(na gorąco) kazałem mu iść precz:>

Tu jest jeszcze inny aspekt, na forum, w knajpie możemy się żreć bo to niczego nie zmienia ale nie wiadomo co będzie na stadionie.
Jeszcze jeden podział się nie skończył a może zacząć się kolejny a to szkodzi drużynie,kibicom.To by było dopiero przewalone.
Trybuny się żrą, zawodnik ma depresje i nic nie gra a Wisła przegrywa

mitmichael 23.09.2011 14:48

Nie ma to jak kibice mowiacy o swoim pilkarzu, ze to on miesza broniac szmatławce, ktore odkad pamietam sa przeciwko Wisle i tylko czekaja na moment jakiejs wpadki by sie uczepic. Znalezli sobie teraz Meliksona na celowniku

olek0 23.09.2011 14:52

Ciekawe czy klub moglby zbojkotowac Onet czy tam TVN ?
Moze nie pisali by bzdur na temat naszych zawodnikow.

Ogryzek 23.09.2011 14:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1168574)
To między innymi przez takich jak ty chłop ma rozterki. Wierzysz we wszystko co piszą szmatławce a tym samym wywierasz na niego presje. Jedna osoba ok ale dwie, pięć, dziesięc tysiąc... i powstaje presja i szum medialny. Skąd wiesz co jest prawdą a co nie?
Dziwisz się Maorowi?

On ma rozterki przez takich jak ja? To znaczy jakich?

Piszesz kocoboły że szkoda odpisywać.

Rozterki ma bo jest 27 letnim dzieckiem! Niezdecydowanym - czy chce loda truskawkowego czy śmietankowego. Czy on nie wiedział ze w Izraelu będą chcieli go zlinczować? Nie przestraszył się polskiej reakcji (bo tu ludzie są od lat mentalnie wykastrowani) ale swojego otoczenia w Izraelu. Więc nie puszczaj bąków, bardzo proszę.

I nie rób z dorosłego człowieka koszącego spory szmal (Melikson) męczennika. Bo żadne męki go nie spotkały.

Niech lepiej teraz skupi się na grze w Wiśle

BTW
A może przez takich durnych adwokatów jak ty nie miał szans przez 27 lat wydorośleć - bo zawsze miał bezkrytycznych obrońców?

Hanys 23.09.2011 14:54

Cytat:

Szacunek za taką wypowiedź!
Brawo.

rafal777 23.09.2011 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1168574)
Dziwisz się Maorowi?

Weź ochłoń i nie przeginaj w drugą stronę. Kibice komentują to co się dzieje. I jakbyś sie starał zaklinac rzeczywistość to nie kibice wymyślili sobie temat "Maor w kadrze Polski".

PANDEM0NIUM 23.09.2011 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1168581)
On ma rozterki przez takich jak ja? To znaczy jakich?

Piszesz kocoboły że szkoda odpisywać.

Rozterki ma bo jest 27 letnim dzieckiem! Niezdecydowanym - czy chce loda truskawkowego czy śmietankowego. Czy on nie wiedział ze w Izraelu będą chcieli go zlinczować? Nie przestraszył się polskiej reakcji (bo tu ludzie są od lat mentalnie wykastrowani) ale swojego otoczenia w Izraelu. Więc nie puszczaj bąków, bardzo proszę.

I nie rób z dorosłego człowieka koszącego spory szmal (Melikson) męczennika. Bo żadne męki go nie spotkały.

Niech lepiej teraz skupi się na grze w Wiśle

BTW
A może przez takich durnych adwokatów jak ty nie miał szans przez 27 lat wydorośleć - bo zawsze miał bezkrytycznych obrońców?

wierzysz we wszystkie brednie które piszą szmatławce. obraz sytuacji wytworzyłeś sobie na podstawie weszlo, onetów, wp i innych gówien które aby tylko zdobyc twoje klikniecie gotowe są obsmarować swoja matkę. skąd wiesz co siedzi w głowie Maora? Skąd wiesz co jest prawdą?
Trwa typowe dezinformacja i nie bardzo wiadomo co sie dzieje a ty ogłaszasz takie sądy jakbyś miał wyłaczność na prawdę.
Wyrażaj sobie opinię a i pewnie takie twoje prawo ale pamiętaj że nawet ruch skrzydel motyla moze spowodowac trzesienie ziemi na drugiej
stronie swiata.
tyle ode mnie

Ogryzek 23.09.2011 15:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1168590)
wierzysz we wszystkie brednie które piszą szmatławce. obraz sytuacji wytworzyłeś sobie na podstawie weszlo, onetów, wp i innych gówien które aby tylko zdobyc twoje klikniecie gotowe są obsmarować swoja matkę. skąd wiesz co siedzi w głowie Maora? Skąd wiesz co jest prawdą?
Trwa typowe dezinformacja i nie bardzo wiadomo co sie dzieje a ty ogłaszasz takie sądy jakbyś miał wyłaczność na prawdę.
Wyrażaj sobie opinię a i pewnie takie twoje prawo ale pamiętaj że nawet ruch skrzydel motyla moze spowodowac trzesienie ziemi na drugiej
stronie swiata.
tyle ode mnie

Teraz to już jest spora burza na Pacyfiku a nie ruch skrzydeł motyla Meliksona. I bynajmniej nie spowodowana przez kibiców Wisły.

Tyle ode mnie

1q2 23.09.2011 15:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1168581)
Czy on nie wiedział ze w Izraelu będą chcieli go zlinczować? Nie przestraszył się polskiej reakcji (bo tu ludzie są od lat mentalnie wykastrowani) ale swojego otoczenia w Izraelu.

Może jesteśmy wykastrowani ale wyobraź sobie sytuację gdzie np Błaszczu(s/f ale by załapać o co biega) , przechodzi do Niemiec - staje się szybko gwiazdą, dostaje powołanie do naszej kadry, przyjeżdża , wraca i stwierdza że on to jednak będzie grał dla Niemiec a może grac bo okazało się że ma jakiegoś przodka Niemiacha.

Myślę że nawet w tym wykastrowanym naszym społeczeństwie, jedynym wyrazem dającym się zacytować bez kropek to by był zdrajca.
Więc 'lincz' w Izraelu nie dziwi - nam może się nie podobać jego postawa, z ich punktu widzenia to jest zdrada kraju szczególnie że delikatnie ujmując - nie ma wielkiej miłości pomiędzy nami a Żydami

Oczywiście uogólniam bo jedni się będą bardziej burzyć inni mniej, inni wcale a część ma to kompletnie w dupie

Cytat:

Trwa typowe dezinformacja

dezinformacja trwa dziś , natomiast cała reszta jest udokumentowana co potwierdził ojciec , menadżer,Maaskant,Pzpn - kolejna wolta Meliksona to tylko efekt burzy jaką ta decyzja spowodowała.

mitmichael 23.09.2011 15:09

Patrzcie jakie te szmatlawce wszystkie sa zalosne - skad oni w ogole takie bzdury biorą. Klub powinien cos zrobic w takich sprawach bo to na prawde jest niesmaczne. Juz to widze jak Maaskant dodatkowo Maora podburza i daje mu polski szalik

Robert Maaskant podarował Maorowi Meliksonowi szalik... Polski. Szkoleniowiec Wisły specjalnie kupił go i wręczył Izraelczykowi przed piątkowym treningiem. - Myślałem, że wyjdzie w nim na trening, ale tego nie zrobił - uśmiecha się szkoleniowiec.

Chciałbym czasami poczytac cos fajnego o własnym zespole w mediach ale po prostu sie nie da.

szprotson 23.09.2011 15:10

Cytat:

Trwa typowe dezinformacja i nie bardzo wiadomo co sie dzieje a ty ogłaszasz takie sądy jakbyś miał wyłaczność na

Dezinformacja ?

No i to dalej wszystko brzmi jak transfer a nie powołąnie.

Chrisman 23.09.2011 15:56

http://www.weszlo.com/fotonews/13167...i-cracovia.jpg

Chrisman 23.09.2011 15:57

z weszło,uwielbia temat Wisły

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl