![]() |
Cytat:
|
Dla mnie jedna jest rzecz żenująca w wypowiedzi Wojciechowskiego. Umniejszanie czy wręcz wyśmiewanie zdobycia MP przez Wisłę. To są podobne wypociny którymi karmił swoich "kibiców" Filipiak. Co to MP, nic znaczącego w mało znaczącej lidze itd ale LM puchary... to jest coś.
A ja mam zawsze jedną odpowiedź. Zdobądź chociaż jeden raz ten tytuł MP a będziesz się mógł z niego śmiać. Inaczej jesteś jeleniem który maskuje w ten sposób swoją mizerie w zarządzaniu klubem! Skoro nawet tego "byle jakiego" tytułu nie możesz zdobyć.... A co do innych kwestii - nie popadajmy w paranoje - Wojciechowski w jednych sprawach plecie trzy po trzy ale w niektórych może mieć rację. Ja też uważam tak jak On, że nie mamy zespołu na LM i każdy sukces (awans) to będzie wyraźnie ponad stan (sukces trenera). Bo składu z ręką na sercu nie mamy takiego żeby mieć sporą pewność awansu. Ja tam lubię Wojciechowskiego - przynajmniej jest koloryt w lidze i zawsze się coś dzieje a jak widać do MP ma ciągle daleko więc niech sobie będzie:) |
Mnie najbardziej rozwaliło to:
- Myślę o Lidze Mistrzów. Co to za satysfakcja z mistrzostwa Polski? Uważa pan, że Polonia mimo ostatnich osłabień jest najsilniejsza kadrowo? - Myślę, że tak. Od Lecha, Legii na pewno jesteśmy silniejsi. A od broniącej tytułu Wisły? - Też. Nie wiem co on chce udowodnić pieprzeniem takich głupot , ale to jego problem. |
Józek Wojciechowski show:D on ma wszystko najlepsze, dlatego jego zespól nie może zdobyć byle jakiego mistrzostwa Polski :lol: On poczeka do czasu, kiedy liga polska będzie najlepsza Europie, wtedy dopiero mistrzostwo Polski będzie wartościowe;)
|
Mierzy pan w mistrzostwo Polski czy udział w fazie grupowej Ligi Mistrzów?
- Myślę o Lidze Mistrzów. Co to za satysfakcja z mistrzostwa Polski? Jeśli jeszcze zdobylibyśmy je byle jak, jak w tym roku Wisła? Zastanawia mnie jedno, co on może wiedzieć o satysfakcji z mistrzostwa jak go jeszcze ani razu nie zdobył? |
Józef W. jest niereformowalny.
Niesatysfakcjonujące MP :) Gdybyśmyi (mam nadzieję) awansowali do LM i (to już oczywiście czyste SF) wyszli jakimś mega-fuksem z grupy to by się zaraz okazało że celuje w półfinał. No bo co to za satysfakcja wyjść z grupy LM? Jeszcze wyjść byle jak, jak Wisła? |
Cytat:
|
Cytat:
Z Tauronem w ogóle jest dziwna sytuacja. Długo ważyło się gdzie będzie zarejestrowana firma w Krakowie czy Wrocławiu (a od tego zależy w gdzie będą wpłacane niebagatelne podatki) w ostateczności zdecydowano, że firma zostanie "zameldowana" w Krakowie ale dyrekcja będzie się mieściła we Wrocławiu. Salomonowe rozwiązanie ale to jednak tam chyba lepiej potrafię wykorzystać pewne sytuacje. |
Z tym Tauronem to średnio wyszło niestety (siatkarki), a co do piłki, no cóż - dobrze że sponsorują Śląsk a nie jakiś GKS Katowice czy inny Ruch. Przynajmniej tyle. Mnie bardziej szkoda siatkarek - Tauron wybrał Dąbrowę Górniczą a nie Kraków, szkoda.
|
Legia na sprzedaz
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...76/story.shtml |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Maciuś chyba prędzej czy później pożegna się z Legią
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,99...ie_trafia.html Dla nas gorzej, bo z nowym mogą zacząć mieszać w lidze. |
Cytat:
Bardziej podejrzewałbym kwestię finansową w tym zakresie - w Śląsku mówi się o kwocie ok. 3 mln zł rocznie, być może oczekiwania władz Wisły były wyższe. Ponadto we Wrocławiu Tauron jest sponosrem llicznych instytucji - min. Opery, więc podejrzewam, że mogły tutaj mieć sympatie zarządu.... |
Cytat:
|
Cytat:
Tam powinno być 6-0 przynajmniej... Myślę że faktycznie Maciuś tam długo nie pociągnie... |
Legia już dwa ucho w plecy z Mainz :D Ale to tylko sparing...
|
Cytat:
Edit: Normalny samoboj, Legia z Mainz przegrywa 0-3 a wlasnie druga bramke strzelił Ljuboja - skoro przegrywaja to samoboj |
Cytat:
JW - Freiburg 1:0 Żydy- Zulte - do przerwy 1:1 E: Tamir Kahlon na testach w Legii. From szarlerua czyli kolega Bidona |
Widzew będzie Rosyjski w październiku ?
http://sport.wp.pl/kat,53716,title,W...caa2&_ticrsn=5 |
Przeglądałem sobie składy drużyn ekstraklasy i zauważyłem, że Polonia ma 5 pomocników na krzyż, a prawie połowę kadry stanowią obrońcy... Czy oni tam kupują zawodników jak popadnie, że mają tak świetnie zbalansowany skład? Co to k*** jest? No chyba, że szykują się na ustawienie 6-3-1. To byłoby coś.
|
No to panowie lecimy ile dziś Legia dostanie :D
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,99..._Warszawa.html Ciekawe jak ich Maciuś przygotował do walki o Europę , w końcu jakieś doświadczenia ma :D |
Lech przegrał 2:0 z...16 zespołem III ligi niemieckiej.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...caad&_ticrsn=3 |
|
Cytat:
Trałka ma poprowadzić Polonię W. do mistrzostwa :) Chyba JW zostnie wkrótce brutalnie obudzony ze swojego pieknego snu o wygraniu ligi. |
Cytat:
|
Gdzie mozna ogladnac Borussie z Groklynem?
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Tutaj masz stronke z linkami do 90% transmisji internetowych - jhak czegos tutaj nie ma to znaczy że albo nie warto tego oglądać albo jest baardzo trudno dostępne. Zapisz sobie do zakładek i nie pytaj więcej. PS> Jak widać tutaj tez nie ma - więc nie wim poszukaj moze na forum BVB ?? |
Kapitanem jest ten kogo najbardziej lubią i ten kto umie sprawy załatwiać, rozmawiać a nie ten najlepszy piłkarsko czy ten co umie krzyczeć czy machać rękami. Tak mowil Mila w wywiadzie.
|
Ciekawe co pokaże Groclin, wszak jak na ich obecne realia wystawił chyba najmocniejszy skład (wg gazeta.pl).
Osobiście liczę na mały programowy oklep, jakoś wzbudzają we mnie niechęć od zawsze :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
To co już pisałem wcześniej powtórzę na temat Polonii.
Dla mnie największą "gwiazdą" Polonii jest trener Zieliński. Jeśli Józek nie zagotuje się wcześniej (parę remisów czy porażek) to Polonia spokojnie może powalczyć o puchary. Skład w miarę dobry (pomimo odejścia Mierzejewskiego i Sobiecha) za to Zieliński - trener doświadczony w Polsce i Europie (większe sukcesy niż nasz Maaskant w Europie) lubiący taktykę na 0 z tyłu i walę na boisku. Polonia może grać jak dawny Groclin - bez fajerwerków a dużo meczy wygranych po 1-0. Nie lekceważyłbym ich i na razie wstrzymałbym się z szyderstwami. |
podzielam w 99% zdanie Ogryzka.
Wuefista gdzie by nie był przez dłużej to ...jego drużyna coś grała. Lech gdy on był trenerem grał najlepszą piłke jaką grali. Zresztą, potencjał Polonia pokazała w ostaniej kolejce ligowej. |
Dlaczego my rozpoczynamy ligę dopiero za 2 tygodnie? Nie jestem w stanie tego pojąć. Niemal wszyscy z naszego regionu już grają: Austriacy, Słowacy, Słoweńcy, Szwajcarzy, Ukraińcy, Węgrzy... Nie ma jak wystawiać w pucharach drużyny bez rytmu meczowego. Nie wiem skąd się biorą ludzie odpowiedzialni za ustalanie terminarzu rozgrywek - to jest zwykły sabotaż.
|
Cytat:
|
Cytat:
W przypadku Polonii odpada większa częstotliwość gier bo nie grają w pucharach. Zostaje liga i zespół przez niego przygotowany na ligę. Po rundzie jesiennej ocenimy Polonię. BTW O mały włos również mógł wygrać z Juventusem a "tylko" zremisował w Turynie.... |
Jaki by w Polonii trener nie był i jakich by Czarne Koszule /tak się kiedyś na nich mówiło - teraz Groclin/ piłkarzy nie miała to i tak po pierwszym słabszym okresie pan Wojciechowski to wszystko rozsypie. I dlatego z całą powagą można powiedzieć, że jedyną, jaśnie panującą i rozdającą karty 'Gwiazdą Polonii' jest właśnie ten pan co firmę ma i lubi plastik.
//lorddavy - dla czego my nie gramy ligi wcześniej? Może z tego samego powodu, z którego kibiców usuwa się ze stadionów, opóźnia się budowy, podnosi ceny, obniża pensje... Przy władzy są idioci, dlatego. //silver03 - pewnie będzie piał nad polską myślą szkoleniową, która doprowadziła jego zespół do zwycięstwa. Poplówszy się przy tym po pas. |
Nie mogę się doczekać wywiadu z wojciechowskim po meczu Dortmundu z Polonia :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl