![]() |
Ale Manu to jest drewno. Gratulacje dla Skorzy za ten transfer.
|
Co ten Manu teraz zrobił. Legia powinna prowadzić. Gra Lecha jakoś mnie nie przekonuje.
|
Manu cierpi na tą samą chorobe co Rios, czyli bramkowstręt :)
|
Taktyka Skorży nie zmienia się: dzida i do przodu.:D
|
co za nędza ten mecz,ten Lech to kilo gra
|
zaczynają się już gwizdy
Lech dał się totalnie zdominować Legii |
poziom odzwierciedla miejsca w tabeli tych drużyn
|
Cytat:
|
Lech, przy zaje...stej frekwencji nie jest w stanie przekrzyczeć Legii... Bardzo słabo moim zdaniem. Lech utwierdza mnie w przekonaniu, że najlepsze w Polsce są ekipy nasza i Legii.
|
To co oglądałem w pierwszej połowie wyglądało jak jakieś rezerwy z 3 ligi...
Myślę ze to co prezentuje Lech i Legia wystarczy tym drużynom na środek tabeli. Grają oni w tenisa ziemnego... Nie wiem, może sobie odpuszczę drugą połowę - żenujący poziom. |
Cytat:
Jak kto ? on ? gdzie? kiedy? A to jest nurek pokroju Radovica z jego ierwszych sezonów |
Ja już po 15 minutach przeszedłem na kompa. Echo z drugiego pokoju podpowiada mi, że jest już przerwa. Ciekaw jestem czy skończy się to remisem?! Jak bym miał obstawiać to typowałbym x2.
Bytom wtopił. Jak Pasy pykną swoich kolegów z Arki mają dogodną pozycję wyjściową na 3 miejsce od końca... |
Amica bez Stilicia i Rudnevsa (czy jak mu tam jest) nie istnieje.
Podoba mi się Vdrojak , Płaczek z Amici jeszcze jak na razie nie wsadził nikomu w dupe swojego Kolumbijskiego palca :D edit: Polonia Warszawa zdobyła PUCHAR WESZLO :D |
Ja pierdziele jaki ten mecz jest słaby :D
|
Cytat:
BTW Remis albo wygrana Amici dla nas najlepsze:) |
Polonia Warszawa wygrała pierwsze trofeum w sezonie,
Polonia Warszawa z pucharem weszło! z Bytomską Polonią wygrali 0:2 po bramkach Piątka i Gołębiewskiego. |
Cytat:
Szymkowiak mnie osłabia , mówiąc że mecz Amici z Legią jest na dużym poziomie :rotfl: |
Panowie powiem wam jedno obejrzałem pierwsze 45 minut i powiem szczerze, że chciałem, aby ten czas szybko zleciał. W moim odczuciu był to czas zmarnowany i zastanawiam się czy brać się za drugą połowę. Strzały celne można policzyć na palcach jednej ręki. Sama pierwsza połowa bardzo senna ot typowa ligowa kopanina. Szlagier kolejki jak na razie nie porywa by nie powiedzieć, że rozczarowuje.
Teraz najlepsze włączyłem relacje z onetu i pierwsze co mi się w oczy rzuciło to Cytat:
|
Gdyby padł remis to Polonia Bytom by wygrała . Prowadziła w rzutach rożnych 9 do 6 . Szkoda Bytomian
|
Szymkowiak mnie osłabia , mówiąc że mecz Amici z Legią jest na dużym poziomie no jeżeli chodzi o ilosc kibiców,oprawe,achy,srachy w mediach" polskie grand derbi" to tak
|
Powiedzmy sobie szczerze, gra ofensywna drużyn w naszej lidze w większości opiera się na skrzydłach, więc jeśli skrzydła wyglądają tak...
Manu & Kucharczyk (napastnik) Mikołajczak & J.Wilk ...to czego się po tym meczu można spodziewać? :P Mikołajczak & Wilk to w ogóle skrzydła, które nie są w żadnym stopniu lepsze niż te z Bytomia (Radzewicz & Jarecki) czy też z Gdyni (Glavina & Labukas), o ile nie słabsze nawet, szczególnie od Arki. Wystawienie takich zawodników w pierwszym składzie klubu, który aspiracje ma powiedzmy wysokie, to wręcz sabotaż. Już lepiej by było tam posłać napastników Ubiparipa i Rudnevsa, przynajmniej byłaby szansa na jakiekolwiek indywidualne akcje tych zawodników, a tak oglądać można dziś jelenie podskoki w sprintach Mikołajczaka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To musi być czerwona kartka dla Kotorowskiego...
|
Manu - jest prze zajebisty :D
|
Sędzia Małek to jest przechuj :D Zamiast czerwieni dał żółtą, a wcześniej nie uznał gola Amice. Kuźwa co za gość!
|
Ewidentna czerwona kartka dla Kotorowskiego, faul nastąpił w powierzchni wyznaczonej przez dwa słupki bramki Lecha, czyli Manu wychodził na tzw. "czystą pozycję".
|
Małek się ośmieszył
wygrana Legii nam nie jest na rękę , ale bądzmy obiektywni - jest lepsza z przebiegu spotkania , choc druga połowa jest bardziej wyrównana ps. klepiska w Poznaniu nie powinni pokazywac publicznie |
Nie, dobrze że dał żółtą. Jeśli przyjmiemy że jednak był faul (powtórki wątpliwe) to Manu wypuścił sobie piłkę na tyle daleko, że byłoby mu baaaaaaaardzo ciężko zmieścić ją w siatce. To nie tak że ten go sfaulował na wprost bramki i piłka była idealnie ustawiona, tak tylko dotknąć ją i bramka. Moim zdaniem dobra decyzja.
|
Dla mnie raczej zolta bo sobie wypuscil do rogu - zresztą ten Manu znowu by mial ją na lewej nodze więc gówno by zrobił.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl