![]() |
Gdzie się znajduje fajny, tani paintball w Krakowie ??
|
Cytat:
Z góry dzięki |
Widział ktoś może Magazyn Futbol z Kubą Błaszczykowski na okładce?? nigdzie nie mogę go znaleźć:-/
|
Mam taki problem. Doznałem kontuzji w marcu (złamanie rzepki kolanowej) i płaciłem ubezpiecznie NW (55 zł) na uczelni. Uczelnie ukończyłem w lipcu, a ubezpiecznie jest ważne do końca września tego roku. Niby wszystko OK ale calkowite leczenie ukoncze w okolicach listopada-grudnia. Podobno chcac uzyskac jakiekolwiek odszkodowanie to udaje sie do orzecznika z cala dokumentacja po ukonczeniu tegoz leczenia (zabieg, rehabilitacje itp itd). I teraz pytanie do majacych podobne doswiadczenia. Czy jesli to ubezpiecznie jest tylko do konca wrzesnia, a koncze leczenie teoretycznie w grudniu to nie ma szans o ubieganie sie o odszkodowanie?
|
Cytat:
W kiosku na Widoku jest jak Ci to ma pomóc. |
do usunięcia
|
http://www.sportimus.pl/mini-koszulka-barcelona
Szukam takich mini koszulek, ale koniecznie reprezentacji Francji. Wie ktoś może gdzie szukać, może widział ktoś ? Albo jakiś inny tego typu gadżet, grunt, że musi to być Francja ! |
Przyszedł mi rachunek za prąd. Twierdze że jest on za duży... Sęk w tym że obok mojego licznika są 2 inne. Jak sprawdzić z tego rachunku czy z dobrego licznika został spisany stan i później wydrukowana faktura... Jeśli się ktoś na tym zna proszę na PW to przedstawię bliżej tą sytuację.
|
Mega prosba
Mam mega prosbe do przedsiebiorczych Wislakow majacych wlasne firmy (lub majacych Rodzicow z wlasnymi firmami) z certyfikatami ISO - prosze Was o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej - tutaj: www.ankietacert..........
Z gory wielkie dzieki! Z Wislackim pozdrowieniem |
witam. poszukuję kogoś kto mógłby mi poradzić jakieś w miarę tanie urządzenie gps do samochodu :) łatwe w obsłudze,może mieć jakieś bajery dodatkowe fajny wygląd,ktoś kto się na tym zna proszę o opinię.
|
Mam urzadzenei wielofunkcyjne canon mp210... napelnilem kasety atramentem samodzielnie z miesiac temu... wszytsko smigalo na poczatku peiknie ladnie.
Dzis chcialem cos wydrukowac to drukuje tylko w czarna czcionke a wszytsko inne na zolto. wyciagnalem kolor... sprawdzilem czy nei sa zatkane dysze... i bylo tak jak ma byc... tzn 3 kolory na kartce, ale nadal drukuje na zolto |
Cytat:
|
Cytat:
Nie dosc ze zgubilo sygnal to jeszcze zle pokazywalo dziadostwo. Polecam TomTom w tej chwili najlepsze do samochodow, Germani(nie pamietam jak sie pisze) jest dobry na lodki, klady- generalnie na wszystko co moze sie poruszac poza droga. Ale niestety sa dosc drogie ale nie zawodne |
Jakie polecicie strony ed2k...oprocz takich jak np.
osloskop.pl czy osiołek.pl... |
|
do usunięcia
|
Cytat:
ciekawe ,ale to chyba zalezy czy wypracuje jakis tam limit,bo to sie liczy w pracy telemarketera.. jesli go wypracuje to pewnie kwote jakas tam umowna dostaje,gorzej jak nie ..ale to chyba wczesniej wszytsko jest w umowie o prace spisane. |
Pytanie do posiadaczy Videostrady, moi rodzice podpisujac nowa umowę z TPSA dostali Liveboxa i ten dekoder do odebrania kanałów.
i pytanie czy ten wariat Livebox musi byc podlączony rownoczesnie z komputerem, linią telefoniczną oraz dekoderem? chocby tylko na moment instalacji? Nie uśmiecha mi sie robienia dziury w ścianie żeby przeciągnąc kabel telefoniczny do liveboxa. kabel Ethernet ma max 4 metry a ja potrzebuje ze 3 razy wiecej. Może jest jakiś inny sposob? |
Cytat:
w tym rzecz, ze ona tam nie ma zadnej umowy... podobno ma do wyboru: albo dostje podtawe czyli 1500zł na reke, albo chce prowizje ( tym, ze nie wie ile ona bedzie wynosic, bo to zalezy ile spotkan umowi itd)... Dosc duzo sie to wydaje... |
Cytat:
Była w bułgarii dojechała gdzieś raz dała jaja ale to wina map a nie nawigacji, a mapy beda do wszystkeigo takie same. Jako mapy po polsce polecam Automapę W polsce niezawodno jak do tej pory. |
Mam konto w Orange w tym starym POPie, chce je zmienic na NOWE ORANGE GO.
Takie pytanko czy jeśli mam teraz jakieś środki na koncie i zmienie moją taryfe na to NOWE ORAGNE GO to czy one pozostaną czy mi przepadną? z góry dzięki za odpowiedz |
Cytat:
a teraz moje pytanie: czy w militarnym sklepie na szpitalnej będą łańcuszki do nieśmiertelnika? |
Pytanie bardzo nietypowe od znajomego: nie wie ktoś ile kosztuje wyrobienie paszportu australijskiego w ambasadzie? Na ich stronach nic nie pisze.... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale sam mam pytanie, jak to jest z tymi ubezpieczeniami na uczelni? to jest wypłacane z calości zyskanych pieniedzy od wszystkich studentów z uczelni? czy jak? A co do wcześniejszego mojego pytania z tym syfem Liveboxem, nie lączy mi z komputerem kabel Ethenet i Wi-fi, chyba że potrzebny jest adapter Wi-fi, ale go chyba używa się w stacjonarnym? bo podłączałem do przez laptopa. I na tym gownie zależy mi tylko żeby działała ta telewizja |
Cytat:
|
Cytat:
Tak bylo ale moze sie cos zmienilo ale najlepiej sprawdzic umowe z ubezpieczycielem bo moga byc jakies zapiski w umowie. |
Gdzie wyrabia sie karty MPK ?
Z góry dzięki |
W Hucie na Centrum D na przeciwko NCku
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl