![]() |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ta_boguskiego/
Boguski wznowił treningi. Gdyby odzyskał formę to byłby dla nas sporym wzmocnieniem. |
Cytat:
|
Jest jakieś zdjęcie jak wygląda autokar którym jeździ drużyna?? Ostatnio widziałem na zdjęciu autokar WKS i był bardzo fajny ;d
|
Cytat:
|
Boguski to taki piłkarz jak Rios, czy powiedzmy, cofnięty napastnik, jak określa się zawodnika, ktory coś tam strzela, ale nie zawiele ;)
Myślę, że będzie pełnił podobną rolę jak Argentynczyk... |
Cytat:
Boguskiego załatwił prostak Borysiuk bezczelnym i chamskim faulem.Po tej kontuzjii nawet jak wrocil to nie bylo nawet polwy tego co on portafi. Teraz zycze Rafalowi wszytskiego dobrego ale szczerze mowiac z jego forma a raczej z jej odsyskaniem zeby zalapac sie do skladu moze miec bardzo ciezko. |
Boguski ma jedną rzecz której nie ma Rios - przyzwoitą szybkość. Ponadto zmysł do gry kombinacyjnej zespołowej. Jeśli fizycznie będzie wyglądał dobrze to da więcej niż Rios i Żurawski razem wzięci. Ale cudów nie będzie.
|
Przesadzasz. Jest wychowankiem polskiej trenerki i chce ciągle grać z klepki, a ty już że źle przyjmuję :D.
|
Cytat:
Osobiście liczę na Boguskiego Bez porównania do Riosa . Jego gra zawsze dawała drużynie 10 razy więcej , niż gra Argetyńczyka . Oczywiście mowa o Boguskim sprzed pierwszej kontuzji . |
Jakkolwiek to dziwnie nie zabrzmi - Boguski już nigdy nie będzie tym samym piłkarzem.
Kontuzje pokazały przede wszystkim, że jest słaby psychicznie. Nie sądze żeby wrócił do jakotakej formy w najblizszym czasie. Oczywiście chciałabym się mylić ... |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Siwakow wg Przeglądu bliski wylotu z Wisły... ale nie od dziś wiadomo ze nie gra super, ale moim zdaniem potrzeba mu ciu czasi i będzie o niebo lepszy np od Garguły. |
Boguski w odróżnieniu od Riosa ma tą boiskową inteligencję, ale fakt, dużo czasu musi minąć nim wróci do formy, ale kto wie, może przy naszym treneiro się bardziej odnajdzie ?? Aczkolwiek nie mogę mu wybaczyć tego meczu ostatniego na legii co takie dobre sety zmarnował ;/
Jakby Boguś i Guła wrócili do swoich optymalnych form to mielibyśmy wreszcie silną pomoc. Mimo, że jest to aktualnie najsilniejsza pomoc w całej lidze :D |
Cytat:
Wypowiedź Maaskanta przed meczem ze Śląskiem: Na przeciwległym biegunie znalazł się Michaił Siwakow, który przed tygodniem nie wykorzystał szansy występu od pierwszej minuty. Zagrał bezbarwne zawody, co raz oddając piłki do tyłu, jakby na alibi. - Ma potencjał, by prezentować się lepiej. Niby wszystko robił w porządku, ale nie było w tym niczego specjalnego. Moi zawodnicy mają zwyciężać. We Włoszech często gra się tak, by przede wszystkim nie tracić. Może z tego wynika ten inny sposób myślenia – mówił Maaskant. |
Cytat:
|
mnie osobiście tacy gracze jak Boguski irytują. Wpływają negatywnie na mój sposób oglądania. Gdy widzę Boguskiego to się znacząco stresuje, denerwuje bo tutaj źle poda, tutaj źle strzeli a później z niczego strzeli bramkę zwodem, którego nie potrafi CR, Pele, Maradona (czytaj: gol z Karabachem)
|
Cytat:
Facet pół roku zaciskając zęby, dzień w dzień na siłowni, odbudowuje się po kontuzji a ty piszesz ze jest słaby psychicznie ??? Nie kumam co pokazaly ci kontuzje Boguskiego ? Jeśli słabość ....... to raczej ścięgien, wiązadeł i mięśni ... Nie będzie tym samym piłkarzem co 3 lata temu w najbliższych miesiącach ale do dobrej formy wróci. Myślę że jesienią. Daj nam Boże więcej takich miętkich psychiicznie zawodników. |
Cytat:
|
Jakby Rafał wrócił do takiej dyspozycji i zagrań jakie prezentował na tym filmiku to jestem pewien, że z Maorem roznieśliby naszą ligę w drobny pył. Chłopak miał talent do gry kombinacyjnej. Rafał czekamy na Ciebie!
http://www.youtube.com/watch?v=oISWTJ3-7VM |
Cytat:
Niestety widać było u Rafała że kontuzje odbiły się na jego psychice, odstawiał nogę, nie był pewny siebie, nie był agresywny w grze. A przecież moim zdaniem to było znakiem firmowym Rafała, że grał z takim zębem, przez kontuzje stracił naprawdę sporo. Nie można go przekreślać, ale kolejna ciężka kontuzja nie ułatwi mu powrotu do formy, tymbardziej że nie jest to piłkarz który bazuję na super technice którą mógłby nadrabiać ewentualne braki. Oczywiście surowy technicznie tez nie jest, moim zdaniem największą jego zaletą było to że bardzo szybko i dobrze myślał na boisku, jeśli wróci mu to "czucie" piłki to jeszcze możemy mieć z niego pociechę. |
Cytat:
- Ale boli ... - Ale co boli? Nic ci nie jest, wszystko w porzadku, wszelkie badania to pokazują, zagoiło się. - No ale boli ... nie nie ... - Spróbuj chociaż, będzie bolało to zejdziesz. - Nie ... Tak mnie więcej wyglądała jego rehabilitacja ... on w głowie ciągle jest "kontuzjowany". I tak jak pisze westerstyl to widąc w grze potem. Przeciez jak wszedł po tej 1 kontuzji to żal było patrzeć. Uciekał z nogami jak zawodnik zbliżał sie do niego na metr ... rzeczywiście - figther. Dlatego sądzę jak sądzę. Ale chętnie się pomylę. |
OMG, przerażacie mnie z tą Waszą wiedzą co siedzi w głowie Bogusia ;/ Jesteście jakieś medium czy co??
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ta_boguskiego/ Tutaj link do wywiadu z Rafałem |
Cytat:
Sorki ale piszesz bzdury ... Sorki ale śmiem wątpić czy dialog który zacytowałeś jest prawdziwy ale nawet gdyby ... jestem pewien że Boguski nie wymyślał sobie bólu ... Na marginesie: życzę naszym piłkarzom ..... bardziej życzliwych kibiców :-) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
http://www.youtube.com/watch?v=WqUYZ...eature=related
tak sobie odkopałem.. szczerość + mam nadzieje, że niewiele będę musiał robić nabierają smaczku... |
Dziś 37 urodziny Clebera.
100 lat Clebi ! |
Pytanie z czystej ciekawości, z resztą taki temat... - jakiego rzędu pieniądze zarabia Maaskant (rocznie)?
|
120 tys co miesiąc i pewnie ma jakieś premie za wyniki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl