![]() |
Cytat:
G jest w ogóle zbędne - nikogo tam nie ma. Powinniśmy wynajmować A, C, D, E - karnetowicze z H też powinni iść na A. |
Cytat:
|
Cytat:
nie zapomnij maczety |
Cytat:
Z tego co podawano w mediach to obecnie wynajęcie stadionu przez Wisłę kosztuje 123tys. , natomiast wynajęcie stadionu na 24h od miasta to koszt 45tys . https://gazetakrakowska.pl/krakow-mi...en/ar/12937786 Skąd taka różnica ?? Chyba jak ktoś jest stale wynajmującym to powinien mieć lepsze warunki. |
pewnie z "pozycji negocjacyjnej"
|
wiem, że to gorący okres ale proszę nie powielajmy bzdury i nie rozgrzewajmy głów. przede wszystkim kupujmy bilety, bo mnie szlag chce trafić, że nas tak mało na meczu ma być. także #rusz4litery po bilety.
|
Cytat:
|
Smutne z tego artykułu gazety krakowskiej jest to, że Wisła pokrywa ponad 60% kosztów związanych z utrzymaniem stadionu ( utrzymanie 4,9 mln rocznie, a Wisła płaci 3 mln rocznie), a korzysta może z 20% czasu w ciągu roku.
Miasto nie robi nic, aby działo sie cokolwiek na ich obiekcie, bo po co jak przez lata mogło doić. Wisła tez jest "zorganizowana", można było sobie zastrzec, ze w ramach tak wysokiego czynszu i pokrywania 60% kosztów utrzymania obiektu mogą organizowac imprezy już bez dodatkowych opłat np. do 500-1000 osób. Nawet na imprezach firmowych klub miąłby niezłe przychody. |
A może spróbować wynegocjować dwie stawki za wynajem stadionu, na zwykłe mecze do 15tys miejsc i na mecze top cały stadion. Może te 15 tyś miejsc by jakoś wpływało na kupujących żeby ich zmobilizować do zakupu biletu.
|
Ja z czym innym, bo nie doczekałem się odpowiedzi. Czy Marzena Sarapata tak samo jak piłkarze nie otrzymuje wynagrodzenia?
|
Cytat:
|
Dziękuję uprzejmie.
|
Cytat:
|
Ale to by oznaczalo, ze Marzena jednak wychodzi czasem z gabinetu od kompa:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ktoś mi zagwarantuje, że tym razem zarząd nie zapali pieniędzmi w kominku?
|
Cytat:
10 znaków. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To jak to jest z tymi prawami do ligi od nowego sezonu wiecej kasy dla klubów czy nie ?
|
Cytat:
|
Kolejny argument aby dotrwać do nowego sezonu będzie teoretycznie lżej.
|
jeszcze trzeba licencje dostać
|
będzie można więcej przepier****ć
|
Cytat:
Dokladnie. Wszystkie kluby zeby byc konkurencyjne podniosa place o te 30% i tyle tego bedzie. |
Cytat:
|
Ja w tym momencie bardziej liczę na Miasto Kraków niż 4 biznesmenów. Majchrowski Wisłę upaństwowi, a zarząd wypie*****.
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl