![]() |
Cytat:
|
Przestańcie pitolić wreszcie o gnębieniu kibiców - bo dzięki waszemu jęczeniu i "rozmowach" grup kibicowskich z Tuskiem ten może pić szampana a kibice byli zwykłymi pionkami w grze. Rozegrał was jak dzieci.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zglupienie narodu, zdziwaczenie chyba wskazuje na to, ze doszlismy do jakiejs granicy. Nie ma idealow, liczy sie zrobic kogos w chuja zeby samemu przetrwac, nie robi sie polityki :) robi sie brudne gierki i manipulowanie ludzi poprzez tv. To jest chyba koniec czegos bo co moze byc gorsze? Cytat:
Ludzie przestali sie interesowac zyciem. Oni maja na to wyjebane, polityka? Kogo to obchodzi? trzeba glosowac to ok pojde, zaglosuje na tego kogo jest duzo w tv albo np na Palikota bo on chce zalegalizowac trawe. A wszystko inne mam w dupie, ze dlug publiczny powiekszany, ze pijarowcy, ze antykatolicy .... to mnie obchodzi. W telewizji mowili, ze Tusk jest fajny a Kaczynski chory psychicznie, a na MTV widzialem pedalow i w sumie byli ok wiec zaglosuje na Biedronia bo musze byc tolerancyjny poniewaz w szkole mi powiedzieli, ze musimy dogonic zachod po wejsciu do UE. Ludzie przestali myslec mozgami a zaczeli myslec telewizorami. Przez taki system edukacji jaki mamy dzieciakow sie nie uczy myslenia tylko ich sie oglupia. Kaze im sie wkuwac tony materialu, karze im sie oszukiwac, kombinowac zamiast spojrzec na zadanie, pomyslec logicznie. I pozniej wychodza takie numery jak np z Palikotem, jedno haslo legalizacji trawy, czy niby tej swiezosci Palikota (wszak dwa lata go nie bylo w Sejmie!!!) przyslania kilka negatywnych spraw jak dazenie do polski swieckiej, a nie przepraszam, Bog jest passe wiec glosuje na Palikota bo on sie rozprawi z ksiezmi, krzyzami i religia w szkolach i z Tuskiem bo zle sie o nim wypwiadal ostatnio (ostatnio czyli nie wiecej niz 2 lata temu!) Na naszych oczach, bez zadnej krepacji odbywaja sie brudne gierki ludzi, ktorzy powinni z polski zostac wypedzeni. Te wszystkie czerwone mordy, stare japy, cwaniaczki, ukladowicze i bezideowcy, ktorych teraz widac w serwisach informacyjnych powinny zniknac z tego kraju a sa pewnego rodzaju celebrytami (bo jak Cie pokazuaj na tvnie to znaczy, ze jestes celebryta!) i rzadza ta ciemna wysterowana masa. Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kurczę to chyba czegoś nie rozumiem, jaką jakość wnosi Palikot, czy młodym podoba się to, że lata z wibratorem, stwierdza że Lech Kaczyński był alkoholikiem :> Co ten człowiek ma takiego, że porywa na dzień dzisiejszy ok 10% polskiego społeczeństwa głównie wśród młodego elektoratu. Szansa ? Tu to już bardziej można się zastanowić nad tą szansą, tylko czy JP jest odpowiednim człowiekiem aby tą szansę Polakom dać, też bym chciał żeby w Polsce pojawiła się trzecia siła polityczna, coś takiego co porwie ludzi i oderwie od tej codzienności... Rozumiem młodych, że chcą zmian, że PO już było, PiS się przejadł, ale no kurde żeby oddawać głos na Palikota... Jakoś mnie nie przekonuje i nie przekona. Cytat:
Oj bolesna ta prawda, bolesna. |
A widzieliście przysięgę Palikota?
Sekta się tworzy... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wieszac to sie beda ludzie pokroju Blidy jak im sie kiedys prawo (nie mylic z prawo i sprawiedliwosc) do dupy dobierze :D Cytat:
|
Mógłby ktoś tu napisać ile poszczególne partie wydały na kampanie wyborcze?
Może to mało znaczące w tym momencie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć |
wszystkim, którzy w Krakowie poparli Ruch Palikota serdecznie dziękuję i gratuluję. Nie dość, że wybraliście nam na posła dosłownie faceta bez jaj, to jeszcze dorzuciliście głos pro warszawski do ogólnej puli. Już widzę, jak osoba z Piaseczna zabiega o krakowskie sprawy lokalne.
do tych, których zaś tak oburza legalizacja marihuany - przedstawiciele Wolnych Konopi startowali też z list KNP. do całości elektoratu - nie emocjonujcie się tak, bo te wybory i tak powinny zostać powtórzone - przez KNP, i wała jakiego wycięła im PKW, wlaśnie |
Cytat:
Chcesz przykład? Świnoujście, zablokowanie portu przez gazociąg, ale dla Merkel nie ma problemu bo statki mogą być rozładowywane w Rostoku i ropa transportowana za opłatą do Polski. Skąd to wiem? Nie ograniczam się do TVN i Gazety Wyborczej. Ktoś wyżej napisał że prawica zdobyła 75% głosów co jest bzdurą. Prawica zdobyła około 5% głosów, PO i PIS są partiami centrowymi. |
Cytat:
|
A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.
|
Cytat:
Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy. W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią. |
Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...
Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln SLD - 20 mln PSL - 12 mln RPP - 1mln http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html |
Cytat:
Pisiory - 21 mln Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki ) Reszty nie pamiętam http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aż ciekawości sprawdziłem jego program wyborczy i propozycję zmian: - legalizacja związków partnerskich dalej zrezygnowałem z czytania. Myślę, że słowo NIC jest tu na miejscu, jak było tak będzie, no chyba że gorzej.. Bo na lepiej nie liczę. Cytat:
Tylko My chyba tego nie dostrzegamy... Cytat:
Co w tym takiego śmiesznego... |
Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.
Koniec tematu. |
Cytat:
Cytat:
|
Dobrze, przepraszam juz bede cichutko zeby Cie nie denerwowac. Tylko prosze mnie zaczac tolerowac albo chociaz szanowac bo jako Europejczyk powinienes dac dojsc do glosu kazdemu kto ma inne zdanie i wlasnie wziac sobie do serca slowo tolerancja, ale nie tolerancja wybiorcza
|
no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować
|
Cytat:
|
Cytat:
Ogólne, antyPiSowe zawodzenie mediów tolerujesz? Redaktorów Rzepy nazywasz gryzipiórkami, ciekaw jestem jakichże to tuzów pióra uważasz za "dziennikarzy". Cytat:
Prawdą jest, że porównywanie Starucha do robotników niestosowne. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://imageshack.us/f/802/mohery.pnghttp://imageshack.us/f/802/mohery.png
"mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych ;) |
Cytat:
Zadłużenie kraju rośnie w ekspresowym tempie, sytuacja w Europie i na świecie jest tragiczna - kryzys będzie czy Ci się to podoba czy nie. Ludziska niestety opamiętają się dopiero wtedy, jak odczują go na własnej skórze. Nikt tego nikomu nie życzy, tak po prostu będzie (a przynajmniej wiele czynników na to wskazuje). Cytat:
|
Cytat:
|
ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?
|
AS82, zgadza się, ale tak tych ludzi przedstawiają media mainstreamowe, w które wielu z ogłupieniem się wsłu..... i przyjmuje wszystko co tam mówią.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl