Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

Edson 09.10.2011 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzadq (Post 1175283)
Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej".

Za dużo TVP i TVN-u. Kaczyński nie rządził w sposób perfekcyjny, ale zawsze dbał o interesy Polski, a także innych krajów byłego ZSRR (np. Gruzji). Podczas gdy polityka Tuska wygląda tak, że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pada. PO dostało listę 7. - nie kradnij, a ten rząd nakradł więcej niż SLD w latach 2001-2005. Nie ma wyjścia, trzeba emigrować z tego kraju, bo szansy na lepsze jutro po prostu nie ma.

sambo 09.10.2011 22:16

Przestańcie pitolić wreszcie o gnębieniu kibiców - bo dzięki waszemu jęczeniu i "rozmowach" grup kibicowskich z Tuskiem ten może pić szampana a kibice byli zwykłymi pionkami w grze. Rozegrał was jak dzieci.

Gervas 09.10.2011 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gosc2332 (Post 1175317)
Ja bym chętnie sam poszedł zagłosować pierwszy raz w wyborach parlamentarnych, ale na kogo ? Powiedziałem sobie że nie będę głosować przeciwko jakieś partii i nie poszedłem w ogóle głosować. Bo co, na PO , tylko dlatego że nie lubię PiS ? Albo jak niektórzy na PiS byle by PO nie wygrało, zresztą PiSowi o to chodziło jak się za kibicami stawiali, aby głosowali na nich byle PO nie wygrało, i to ich głównych argument był, żeby głosować na nich byle PO nie wygrało, i co, i osoby które tak zrobiły to myślą samodzielnie ? Jak ktoś pytał na kogo głosować to było na PiS byle PO nie wygrało, i to główny argument

Jesteś tak inteligentny, a nie wiesz ze oprócz peło było jeszcze 78 innych partii? http://www.wyborydosejmu.pl/partie-p...-lista-partii/ Masz na przyszłość

Jaroo1 09.10.2011 22:18

Cytat:

to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi.
Mi to wszystko pasuje pod Apokalipse :)

Zglupienie narodu, zdziwaczenie chyba wskazuje na to, ze doszlismy do jakiejs granicy. Nie ma idealow, liczy sie zrobic kogos w chuja zeby samemu przetrwac, nie robi sie polityki :) robi sie brudne gierki i manipulowanie ludzi poprzez tv. To jest chyba koniec czegos bo co moze byc gorsze?

Cytat:

Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu.
Ja mysle, ze nie ma co narzekac na ludzi a tym bardziej nastolatkow. Schemat jest prosty, ojciec i matka won do roboty na pol dnia a dziecko odchowa Ci szkola i telewizja. Dzieciak zupelnie oglupiony przez papke telewizyjna, pozostawiony w okresie dorastania na pastwe losu bo przeciez rodzice zabiegani, nie mieli czasu na uksztaltowanie dziecka. Wychodza z tego narkomani, pol glupi ludzie, niby studenci ale ich hobby to palenie trawy, picie itd.
Ludzie przestali sie interesowac zyciem. Oni maja na to wyjebane, polityka? Kogo to obchodzi? trzeba glosowac to ok pojde, zaglosuje na tego kogo jest duzo w tv albo np na Palikota bo on chce zalegalizowac trawe. A wszystko inne mam w dupie, ze dlug publiczny powiekszany, ze pijarowcy, ze antykatolicy .... to mnie obchodzi. W telewizji mowili, ze Tusk jest fajny a Kaczynski chory psychicznie, a na MTV widzialem pedalow i w sumie byli ok wiec zaglosuje na Biedronia bo musze byc tolerancyjny poniewaz w szkole mi powiedzieli, ze musimy dogonic zachod po wejsciu do UE. Ludzie przestali myslec mozgami a zaczeli myslec telewizorami. Przez taki system edukacji jaki mamy dzieciakow sie nie uczy myslenia tylko ich sie oglupia. Kaze im sie wkuwac tony materialu, karze im sie oszukiwac, kombinowac zamiast spojrzec na zadanie, pomyslec logicznie.
I pozniej wychodza takie numery jak np z Palikotem, jedno haslo legalizacji trawy, czy niby tej swiezosci Palikota (wszak dwa lata go nie bylo w Sejmie!!!) przyslania kilka negatywnych spraw jak dazenie do polski swieckiej, a nie przepraszam, Bog jest passe wiec glosuje na Palikota bo on sie rozprawi z ksiezmi, krzyzami i religia w szkolach i z Tuskiem bo zle sie o nim wypwiadal ostatnio (ostatnio czyli nie wiecej niz 2 lata temu!)

Na naszych oczach, bez zadnej krepacji odbywaja sie brudne gierki ludzi, ktorzy powinni z polski zostac wypedzeni. Te wszystkie czerwone mordy, stare japy, cwaniaczki, ukladowicze i bezideowcy, ktorych teraz widac w serwisach informacyjnych powinny zniknac z tego kraju a sa pewnego rodzaju celebrytami (bo jak Cie pokazuaj na tvnie to znaczy, ze jestes celebryta!) i rzadza ta ciemna wysterowana masa.

Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi.

AS82 09.10.2011 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1175321)

Na koniec troche optymizmu. Im gorzej tym lepiej! Pamietajcie, ze ten balon musi peknac. Im glosniej .......nie tym w sumie lepiej bo moze wiecej ludzi sie obudzi.

Ja mam dla Ciebie lepsze pocieszenie ,biorac twoje (i nie tylko twoje poglady) , prawica w Polsce zebrała w tych wyborach okolo 70-75% , lewica okolo 15%. Jesli teraz tak lamentujesz ,z powodu m.in. "inwazji pedałów" to co bys zrobil jakby te proporcje byly na odwrot ,chyba tylko brac sznur i sie wieszac :lol:

gosc2332 09.10.2011 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gervas (Post 1175320)
Jesteś tak inteligentny, a nie wiesz ze oprócz peło było jeszcze 78 innych partii? http://www.wyborydosejmu.pl/partie-p...-lista-partii/ Masz na przyszłość

No niestety na tyle partii w wyborach nie można było głosować
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Edson (Post 1175318)
Za dużo TVP i TVN-u. Kaczyński nie rządził w sposób perfekcyjny, ale zawsze dbał o interesy Polski, a także innych krajów byłego ZSRR (np. Gruzji). Podczas gdy polityka Tuska wygląda tak, że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pada. PO dostało listę 7. - nie kradnij, a ten rząd nakradł więcej niż SLD w latach 2001-2005. Nie ma wyjścia, trzeba emigrować z tego kraju, bo szansy na lepsze jutro po prostu nie ma.

A Ty skąd wiesz że PO tak fatalnie rządzi ? Skąd wiesz to że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pad? Bo tak wmawiasz że ktoś kto myślo że o PiS to mu tv wmawiało, a powiesz skąd Ty to wszystko wiesz /

WISŁAZWE 09.10.2011 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzadq (Post 1175298)

Tu nie chodzi o to. Po pierwsze, z medycznego punktu widzenia, miękkie narkotyki uzależniają mniej niż fajki. Ale nie chcę tu rozpoczynać szerokiej dyskusji na ten temat, tylko zasygnalizować że to nie jest zalegalizowanie rewolwerów dla każdego. Natomiast na Palikota młodzi głosują nie dlatego, że chcą mieć narkotyki na legalu, wiem bo mam młodszego braka w _tym_ wieku. Tu chodzi o nową jakość, którą dał ten gość, takie mocne wejście, pojawiła się jakaś nadzieja że oprócz Półtusków i kartofli pojawi się ktoś nowy, kto da jakąś szansę.

Jakość ?

Kurczę to chyba czegoś nie rozumiem, jaką jakość wnosi Palikot, czy młodym podoba się to, że lata z wibratorem, stwierdza że Lech Kaczyński był alkoholikiem :>

Co ten człowiek ma takiego, że porywa na dzień dzisiejszy ok 10% polskiego społeczeństwa głównie wśród młodego elektoratu.

Szansa ?

Tu to już bardziej można się zastanowić nad tą szansą, tylko czy JP jest odpowiednim człowiekiem aby tą szansę Polakom dać, też bym chciał żeby w Polsce pojawiła się trzecia siła polityczna, coś takiego co porwie ludzi i oderwie od tej codzienności... Rozumiem młodych, że chcą zmian, że PO już było, PiS się przejadł, ale no kurde żeby oddawać głos na Palikota...
Jakoś mnie nie przekonuje i nie przekona.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1175305)
Jestem kibicem, ale taka kibicowska, garbata dola - jesteśmy za małą grupą społeczną, żeby nasz problem mógł wywrócić głosy 30 milionów Polaków do góry nogami. Przeciętnego Polaka obchodzą zupełnie inne rzeczy, niż burdel na polskich stadionach. Bolesne, ale takie są fakty.

Zgadzam się, jest nas za mało, może i na meczach C to młyn 5000 tys fanatyków, ale teraz trzeba wziąć poprawkę ilu z tych fanatyków ma już prawo głosu - no właśnie... I jesteśmy w dupie.

Oj bolesna ta prawda, bolesna.

serek.c2 09.10.2011 22:25

A widzieliście przysięgę Palikota?

Sekta się tworzy...

gosc2332 09.10.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1175321)

Piękne myślenie prawdziwego patrioty, im gorzej tym lepiej, byle na końcu moja ukochana partia rządziła. Jakby nawet PiS wygrał, to życzyłbym im jak najlepiej, a nie jak najgorzej byle by PiS nie rządził.

Jaroo1 09.10.2011 22:30

Cytat:

Jesli teraz tak lamentujesz ,z powodu m.in. "inwazji pedałów"
A co Ci sie zebralo na obrone pedalow?

Cytat:

prawica w Polsce zebrała w tych wyborach okolo 70-75% , lewica okolo 15%
Gdzie ma prawica 75%?

Wieszac to sie beda ludzie pokroju Blidy jak im sie kiedys prawo (nie mylic z prawo i sprawiedliwosc) do dupy dobierze :D

Cytat:

Piękne myślenie prawdziwego patrioty, im gorzej tym lepiej, byle na końcu moja ukochana partia rządziła. Jakby nawet PiS wygrał, to życzyłbym im jak najlepiej, a nie jak najgorzej byle by PiS nie rządził.
A kto Ci powiedzial, ze ja kocham PiS? Sram na ta partie tak samo jak PO. I mi tu nie mow o pieknym mysleniu patrioty bo jestes zwyklym jebanym prowokatorem, ktory sie tylko po to wpieprza tutaj zeby podjudzac. I .... ci za to w dupe niepatrioto

sergio 09.10.2011 22:30

Mógłby ktoś tu napisać ile poszczególne partie wydały na kampanie wyborcze?

Może to mało znaczące w tym momencie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć

dostuffca 09.10.2011 22:31

wszystkim, którzy w Krakowie poparli Ruch Palikota serdecznie dziękuję i gratuluję. Nie dość, że wybraliście nam na posła dosłownie faceta bez jaj, to jeszcze dorzuciliście głos pro warszawski do ogólnej puli. Już widzę, jak osoba z Piaseczna zabiega o krakowskie sprawy lokalne.

do tych, których zaś tak oburza legalizacja marihuany - przedstawiciele Wolnych Konopi startowali też z list KNP.

do całości elektoratu - nie emocjonujcie się tak, bo te wybory i tak powinny zostać powtórzone - przez KNP, i wała jakiego wycięła im PKW, wlaśnie

Gervas 09.10.2011 22:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gosc2332 (Post 1175324)

A Ty skąd wiesz że PO tak fatalnie rządzi ? Skąd wiesz to że ruscy i niemcy plują nam w twarz, a on mówi, że deszcz pad? Bo tak wmawiasz że ktoś kto myślo że o PiS to mu tv wmawiało, a powiesz skąd Ty to wszystko wiesz /

Nie wiem skąd jesteś, więc podałem Ci listę wszystkich partii, ile było w Krk? 8?
Chcesz przykład? Świnoujście, zablokowanie portu przez gazociąg, ale dla Merkel nie ma problemu bo statki mogą być rozładowywane w Rostoku i ropa transportowana za opłatą do Polski. Skąd to wiem? Nie ograniczam się do TVN i Gazety Wyborczej.
Ktoś wyżej napisał że prawica zdobyła 75% głosów co jest bzdurą. Prawica zdobyła około 5% głosów, PO i PIS są partiami centrowymi.

Edson 09.10.2011 22:32

Cytat:

Poczytaj sobie "Rzeczpospolitą" i "Uważam Rze". Gazeta Polska też nie jest zła, tylko są nieco radykalni. Piszą tam o informacjach niewygodnych dla PO i Tuska, a w związku z tym w większości mediów o nich nie usłyszysz, bo te są właśnie w rękach platformersów.

grzesiek9000 09.10.2011 22:33

A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.

Grzadq 09.10.2011 22:34

Cytat:

Jakość ?
Rzeczywiście, źle się wyraziłem. Może nie jakość ale raczej charyzma, to słowo bardziej pasuje. Po Tusku i Kaczyńskim pojawił się ktoś, kto dysponuje niesamowitą charyzmą. Tak naprawdę to przecież te 10% głosowało nie na Ruch poparcia tylko na samego Palikota. Sama zaś kampania była prowadzona dość dynamicznie, "z przytupem". Ten facet ma coś takiego w sobie czego nie mają inni.

Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy.

W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią.

Kandzior 09.10.2011 22:34

Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...

Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał.

serek.c2 09.10.2011 22:34

Cytat:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Edson (Post 1175333)
Poczytaj sobie "Rzeczpospolitą" i "Uważam Rze". Gazeta Polska też nie jest zła, tylko są nieco radykalni. Piszą tam o informacjach niewygodnych dla PO i Tuska, a w związku z tym w większości mediów o nich nie usłyszysz, bo te są właśnie w rękach platformersów.

Tylko się chłopaku spiesz z czytaniem, bo już niedługo i w tych gazetach prawdy nie uświadczysz...

AS82 09.10.2011 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek9000 (Post 1175334)
A ja jestem ciekawy ile % przestępców zagłosowało na Partie Oszustów. W pamiętnych wyborach prezydenckich na Komorowskiego głosowało 75,4% osadzonych w zakładach karnych.

Patrząc na pielgrzymki Romaszewskiego do "wieźnia politycznego" Starucha ,ta tendencja moze sie nieco zmienić :lol:

Watts 09.10.2011 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1175337)
Tylko się chłopaku spiesz z czytaniem, bo już niedługo i w tych gazetach prawdy nie uświadczysz...

Pseudototalitarna ironia, ale masz rację - "Rzepę" wykupił jakiś nowy geszefciarz i powoli czyści z "okołosmoleńskich" gryzipiórczyn. Będzie dobrze!

Sędzia 09.10.2011 22:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 1175330)

PO - 29 mln

PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln

SLD - 20 mln

PSL - 12 mln

RPP - 1mln

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html

sammy 09.10.2011 22:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 1175330)

Matoły - 30 mln
Pisiory - 21 mln
Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki )
Reszty nie pamiętam

http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/

serek.c2 09.10.2011 22:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1175340)
Pseudototalitarna ironia, ale masz rację - "Rzepę" wykupił jakiś nowy geszefciarz i powoli czyści z "okołosmoleńskich" gryzipiórczyn. Będzie dobrze!

Tzn - będzie dobrze, że wyczyści? Bo nie wyczuwam ironii i zaczynam się martwić...

Jaroo1 09.10.2011 22:46

Cytat:

Tzn - będzie dobrze, że wyczyści? Bo nie wyczuwam ironii i zaczynam się martwić...
Watts to jest ten nowoczesny, postepowy, tolerancyjny, ktory nie toleruje mocherow, Kaczynskiego, PiSu i Smolenska

WISŁAZWE 09.10.2011 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzadq (Post 1175335)
Rzeczywiście, źle się wyraziłem. Może nie jakość ale raczej charyzma, to słowo bardziej pasuje. Po Tusku i Kaczyńskim pojawił się ktoś, kto dysponuje niesamowitą charyzmą. Tak naprawdę to przecież te 10% głosowało nie na Ruch poparcia tylko na samego Palikota. Sama zaś kampania była prowadzona dość dynamicznie, "z przytupem". Ten facet ma coś takiego w sobie czego nie mają inni.

Co do szansy - dużo osób ją dostrzegło, mając tyle mandatów w sejmie, mając swoją partię, Palikot ma teraz mnóstwo opcji. Może wejść do koalicji, może zostać w opozycji, może składać projekty ustaw, nawet zaraz na "gorąco" mówił o potrzebie przyśpieszenia tych zmian. Co z tego wyjdzie zobaczymy.

W moim odczuciu te wybory NIC nie zmienią.

Boże chroń!
Aż ciekawości sprawdziłem jego program wyborczy i propozycję zmian:
- legalizacja związków partnerskich

dalej zrezygnowałem z czytania.

Myślę, że słowo NIC jest tu na miejscu, jak było tak będzie, no chyba że gorzej.. Bo na lepiej nie liczę.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kandzior (Post 1175336)
Dziwi kogoś, że Platforma wygrywa? Bo mnie w ogóle...

Poczekajmy do oficjalnych wyników natomiast już wiem, że nic mnie w tych wyborach nie zdziwiło. Szkoda, że się nic nie zmieniło była szansa no ale cóż... Teraz tylko czekam na wspaniałą, bogatą i silną Polskę tak jak to premier Tusk zapowiadał.

Myślę, że już taka jest, użytkownikowi tomkowi już niczego nie brakuje, żyje mu się w tym Państwie świetnie, nie potrzeba zmian i w ogóle.
Tylko My chyba tego nie dostrzegamy...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1175338)
Patrząc na pielgrzymki Romaszewskiego do "wieźnia politycznego" Starucha ,ta tendencja moze sie nieco zmienić :lol:

Każdy post opatrzony '': lol :"
Co w tym takiego śmiesznego...

Watts 09.10.2011 22:47

Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.

Koniec tematu.

sergio 09.10.2011 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sędzia (Post 1175342)
PO - 29 mln

PiS - 18 mln a w październiku miał wydać jeszcze 3mln

SLD - 20 mln

PSL - 12 mln

RPP - 1mln

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wyb...zl_208786.html

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sammy (Post 1175343)
Matoły - 30 mln
Pisiory - 21 mln
Palikot - 5 mln ( z własnej kieszonki )
Reszty nie pamiętam

http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...l-na-kampanie/

I Wy jeszcze się dziwicie że wyniki wyborów sa takie a nie inne? Do tego dodać media plus walke z bandytami stadionowymi i mamy wynik. I jakie tu szanse mają małe partie jak PJN czy NP? Żadnych szans poprostu nie miały.

Jaroo1 09.10.2011 22:51

Dobrze, przepraszam juz bede cichutko zeby Cie nie denerwowac. Tylko prosze mnie zaczac tolerowac albo chociaz szanowac bo jako Europejczyk powinienes dac dojsc do glosu kazdemu kto ma inne zdanie i wlasnie wziac sobie do serca slowo tolerancja, ale nie tolerancja wybiorcza

harimata 09.10.2011 22:52

no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować

AS82 09.10.2011 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1175346)
Każdy post opatrzony '': lol :"
Co w tym takiego śmiesznego...

Staruch został ogloszony ofiara rzadow PO , został wiezniem politycznym ,ktorego Romaszewski porównal do robotników z Radomia 1976 roku ,to jest smieszne ,straszne i zalosne zarazem

serek.c2 09.10.2011 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1175347)
Gówno o mnie wiesz, więc zamknij pysk z tymi stereotypami. Tolerancyjny nie jestem, bo - jak słusznie nie napisałeś - nie toleruję okołosmoleńskiego zawodzenia.

Koniec tematu.

Wiem, że nie do mnie - ale...

Ogólne, antyPiSowe zawodzenie mediów tolerujesz? Redaktorów Rzepy nazywasz gryzipiórkami, ciekaw jestem jakichże to tuzów pióra uważasz za "dziennikarzy".

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1175352)
Staruch został ogloszony ofiara rzadow PO , został wiezniem politycznym ,ktorego Romaszewski porównal do robotników z Radomia 1976 roku ,to jest smieszne ,straszne i zalosne zarazem

Zapomniałeś dodać "LOL-a"

Prawdą jest, że porównywanie Starucha do robotników niestosowne. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO.

gosc2332 09.10.2011 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harimata (Post 1175351)
no nic teraz czekamy na kryzys może jak niektórzy będą głodni i potrzepie ich trochę po kieszeni to zastanowią się następnym razem na kogo zagłosować

Tylko pogratulować takiego inteligentnego myślenia...

Griszka30KR 09.10.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1175353)
. Prawdą jest też, że Staruch jest ofiarą rządów PO.

Oczywiscie wszyscy kibole byli tymi ofiarami...

Kandzior 09.10.2011 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harimata (Post 1175351)

Wątpię, 'dzięki' mediom PO i tak będzie miała dobry wizerunek a Kaczyński wciąż będzie zmorą. Największa część polskich wyborców naprawdę niewiele orientuje się w polityce i idąc na wybory głosują na tych, których podpowiadają im media i na tych którzy przyzwoicie się prezentują pod wieloma aspektami w TV i prasie. Bo zagłosować wypada, lecz mało kto głębiej myśli nad tymi, których wybiera. Dlatego nie spodziewałem się zmian na scenie politycznej.

Jean_Paulista 09.10.2011 23:04

http://imageshack.us/f/802/mohery.pnghttp://imageshack.us/f/802/mohery.png

"mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych ;)

serek.c2 09.10.2011 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gosc2332 (Post 1175356)
Tylko pogratulować takiego inteligentnego myślenia...

Ile Ty masz lat? Byłeś w ogóle uprawniony do oddania głosu?

Zadłużenie kraju rośnie w ekspresowym tempie, sytuacja w Europie i na świecie jest tragiczna - kryzys będzie czy Ci się to podoba czy nie. Ludziska niestety opamiętają się dopiero wtedy, jak odczują go na własnej skórze. Nikt tego nikomu nie życzy, tak po prostu będzie (a przynajmniej wiele czynników na to wskazuje).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1175357)
Oczywiscie wszyscy kibole byli tymi ofiarami...

Nie napisałem tego. Nie rób ze mnie takiego ekstremisty ;)

AS82 09.10.2011 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jean_Paulista (Post 1175359)
http://imageshack.us/f/802/mohery.pnghttp://imageshack.us/f/802/mohery.png

"mohery"... hehe, niektórzy będą musieli zmienić zdanie co do starszych osób i ich preferencji wyborczych ;)

nie wszyscy starsi ludzie to "moherowe berety" , i nie wszyscy,nawet pobożni starsi ludzie słuchają czy mają coś wspólnego z Rydzykiem

Skipper 09.10.2011 23:12

ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?

Jean_Paulista 09.10.2011 23:13

AS82, zgadza się, ale tak tych ludzi przedstawiają media mainstreamowe, w które wielu z ogłupieniem się wsłu..... i przyjmuje wszystko co tam mówią.

Mareq 09.10.2011 23:15

Cytat:

ktoś wie kiedy jakieś dane z PKW będą ?
Mają być krótko po północy - z 30 % komisji.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl