![]() |
Transfery to trzeba bylo oglaszac 5 minut po wylosowaniu Apoelu. Ale widze ze Valcx i Maaskant nie byli odpowiednio przygotowani i zadowolili sie tym co mamy. Zobaczymy po meczach z Cypryjczykami czy to byla dobra decyzja.
SKrzydlowy i lewy obronca to koniecznosc. |
Pieniądze z europejskich pucharów UEFA wypłaca po zakończeniu rozgrywek. Najwyżej za bilety mogą być pieniądze na już.
|
Ale można zaciągnąc pożyczkę u BC i spłacic mu ją po sezonie:D
|
Cytat:
|
http://transfermarkt.de/de/tadanari-...ler_81793.html kupiłbym gościa interesowała się nim Hertha
http://www.transfermarkt.de/de/genki...ler_79377.html jeden z dobrze zapowiadających się piłkarzy japońskich mógłby się sprawdzić u nas |
Za duze ryzyko bo to Azjaci. Mysle ze niedlugo zostanie ogloszony Tom.
|
Cytat:
|
Tom walczy z maleckim na prawe stronie, Kirm z Ilievem na lewej a Boguski wypozyczenie, taka logika. Dobry sklad musi byc na LM.
|
Póki co to Stachowiak do nas na rok. W sumie miełem racje,gdy pisałem,że trzeba facet brak jak nie chcą go w Górniku. Na ligę w sam raz a na puchary idealny zmiennk dla Pareiki. Chociaż trzeba przyznać,że Milan nie grał jakoś beznadzienie ostatnio.
|
Stachowiak za konfidenctwo niech spier.....
|
ja bym nie skreślał boguskiego, przed kontuzja grał nawet w kadrze!!
narazie słabo nunez. na plus lamey,chociaż powolny jak na skrajnego obrońce. Biton ciekawie się zapowiada, Iliev to samo. http://www.pilkarskiswiat.za.pl/blog...uteczny-slask/ |
czyli co, Jovanić nie będzie nawet na ławce?chłop ma kontrakt do 2015 roku i co, będziemy mu płacić za nic? rany boskie...
|
Cytat:
Mowisz o wczorajszym meczu? Bo akurat go nie ogladalem. Bo jesli nie to nie wiem jakie mecze ogladales Nuneza, ktory prezentuje sie dobrze... |
Cytat:
|
Spas Delev strzelił gola w Pucharze Bułgarii - ciekawy jestem czy bedzie sie go dalo wyciagnac za przynajmniej milion euro
|
Wedlug mnie to tylko przykrywka pod Toma.
|
Daj już spokój z tym Tomem! W Łoweczu wyszedł mu mecz życia, w Krakowie zaczął grać, jak sprawa awansu była rozstrzygnięta. Zresztą przez pięć lat strzelił w lidze 15 bramek, o asystach niestety nie ma informacji. W Bułgarii, oprócz 3-4 zespołów, w lidze grają bardzo słabe drużyny 15 bramek to powinien mieć na sezon...
|
Cytat:
|
Nie pisuję już na tym forum bo pod względem kibicowskim sięga często dna. Stachowiak to konfident i skur*****, niech nikt z normalnyych kibicow u nas nigdy o tym nie zapomina.
|
Cytat:
|
Cytat:
2 raz to piszesz i drugi raz spadłem z krzesła |
no coz widze ze na tym forum posty o konfiturstwie nowego nabytku sa usuwane , mam jednak nadzieje ze SKWK zrobi co sie da w tej sprawie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A przepraszam cię bardzo, co miał zrobić?! Może jeszcze miał przyklasnąć temu debilowi co rzucił nóż?! Baggio też był konfidentem i s....ysynem co nie?! SKWK tylko się ośmiesza takimi wpisami. Stachowiak bał się o siebie, jeżeli w ciebie ktoś by rzucił nożem to byś siedział cicho bo nie jesteś konfidentem prawda?
Musimy jednak pamiętać, że na weszło pisali, że Sernas na 100 % w Lechu, że Weiss trenerem Legii. Ja to traktuje jako nabijanie kliknięć stronie, weszlo po tym jak zmienili wygląd strony stał się portalem informacyjnym. Co do Spasa Dalewa to oglądałem dzisiaj przez internet mecz z Lokomotivem. Na jakimś bułgarskim portalu pisali, że na tym meczu są wysłannicy Wisły i PSV. Bramka po prostopadłym podaniu, wyszedł sam na sam i stzałem po ziemi strzelił gola. Kilka razy szarpał, ładnie się wystawiał na pozycje. Dużo razy schodził na skrzydło, czasami cofał się po piłkę. Widać było, że pomimo młodego wieku koledzy darzą go zaufaniem. Jego styl gry jest podobny do Małego. Szybki, niski, krępy. Jeżeli to prawda z tym PSV to raczej nie zerknie okiem na naszą ofertę (jeżeli taka oczywiście jest). |
Sorry ale wpadłem na chwilke pośmiać się z tej debaty na temat Jelenia i zawodnika za 2 mln euro. Fantazja urozmaica czasem szarą rzeczywistość. Może Krzynóffka jeszcze? Co niby przypadkowe ale czytam czasem jak trener Maaskant mówi że mamy 22 równorzędnych, klasowych piłkarzy a czasem mówi o 18. Niby nic a ja myśle że zdaje sobie sprawe że o ile ofensywne formacje wygladają bardzo dobrze i tam mamy w czym wybierać o tyle w defensywie jest jego i Valacka mała porażka. Kwestia interpretacji faktów. Jeśli niejaki TOM robi z lewymi obroncami co chce to znaczy że mamy go kupić czy że lewa obrona nam szwankuje ? Co się stanie gdyby nie daj boże kontuzji doznał (odpukać!) Czavez - leżym i kwiczym ? Wróćmy jeszcze do transferów naszych holendrów. Jaliens chyba patrząc na metrykę poniżej oczekiwań. Jovanović na dzień dzisiejszy nie nadaje się do meczów z lepszymi drużynami. Diaz wiadomo. Lamey powyżej moich oczekiwań choć bez przesadnej euforii. Rozumiem że wszyscy wierzymy w wygraną z APOELem i awans do L.M a nie mówimy tylko o naszej super ekstra Tmobile orange skopanej lidze? Jak sobie wiec wyobrażacie postawe defensywy z piłkarskimi asami Europy ? Ja naprawde bardziej bym się skupił nad tym o czym pisze "Titto" niż na rozkminkach o Jeleniu. Zresztą jakby Wisła chciała Jelenia to przedłużyła by kontrakt z Żurawskim skutek podobny tylko kasy by troche więcej w klubie zostało...
|
Zrobiłem listę polskich piłkarzy, którzy zagrali w 2. kolejce Ekstraklasy, a są w wieku uprawniającym ich do gry w Młodej Ekstraklasie (1990-1995):
BR - Łukasz Skorupski (Górnik, 1991, 90') ŚO - Piotr Mroziński (Widzew, 1992, 90') DP - Ariel Borysiuk (Legia, 1991, 90') DP - Przemysław Szuszkiewicz (Śląsk, 1990, 60') LS - Michał Żyro (Legia, 1992, 45') LS - Tomasz Kupisz (Jagiellonia, 1990, 72') PS - Paweł Wszołek (Polonia, 1992, 23') PS - Paweł Olkowski (Górnik, 1990, 90', też prawa obrona) ŚP - Łukasz Tymiński (Jagiellonia, 1990, 45') ŚP - Damian Dąbrowski (Zagłębie, 1992, 68') ŚP - Piotr Piekarski (GKS, 1993, 2') ŚP - Mateusz Możdżeń (Lech, 1991, 61') N - Jan Pawłowski (Jagiellonia, 1992, 45') N - Arkadiusz Milik (Górnik, 1994, 62') * Pozycja na boisku, Imię i nazwisko, Klub, Rok urodzenia, Minuty ** Jutro odbędzie się mecz Ruchu z Koroną, w pierwszej kolejce wystąpił Jankowski. To są prawdopodobnie wszyscy zawodnicy, którzy spełniają powyższy warunek. Czy któryś z nich według was przydałby się Wiśle? Aktualnie najmłodszym zawodnikiem, który ma szansę gry u nas jest Patryk Małecki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl