![]() |
Cytat:
|
No z tą większością meczów w tygodniu to z lekka już przesadziłeś :P
sawko na Piasta się nie szło bo był prostest, a w piątki są o 20;30 więc to nie jest 18 |
Z Piastem był w poniedziałek
z Bełchatowem w piątek i z Jagiellonią bedzie w piątek wiec na 6 meczy u siebie połowa w tygodniu |
Cytat:
Piatek wieczor to juz weekend bo jak mowi staropolskie przyslowie Piatek to weekendu poczatek |
Hej
Wg. systemu online Wisełki, na ten moment na 21 września zostało w kasach 2327 biletów!. Pzdr. |
Czyli ile tak naprawdę zeszło do tej pory ?
|
25k sprzedanych + 2k Legii + 1k bufor+ 1.6k E11/E16 + 1k vipy + 2.5k dostępnych biletów
|
Cytat:
W pracy z wolnym czasie monitoruje bilety.wisla.krakow.pl Na stan 16:55 biletów dostepnych w sprzedaży to 2309 i karnetów 376. |
Tak z ciekawości gdzie na bilety.wisla.krakow.pl Wy widzicie ile zostało biletów? Bo tak z ciekawości chciałem zobaczyć i nie widzę tego.
|
Klikasz na kup bilet, wybierasz sektor i obliczasz ;-)
Jak sprawdzałem koło 13 to np na e21 nie było żadnego wolnego miejsca a przed 17 pojawiło się jedno wolne. Najszybiej schodzą bilety z narożnika B, myślę że dziś zakończy się sprzedaż na tym sektorze. |
Aaa, myślałem, że gdzieś jest ogólna liczba ile biletów zostało ze wszystkich sektorów.
|
Jak tak wszyscy będziecie sprawdzać ile zostało to znów będą problemy z serwerami i ci którzy jeszcze biletów nie mają będą mieli problem.
|
Spokojnie, dlatego pytam o to dopiero teraz a nie w pierwszy dzień sprzedaży biletów, co by właśnie systemu nie obciążać. W dodatku sprawdzanie teraz ile zostało biletów nie ma sensu bo do meczu tydzień więc bilety i tak zejdą i tak, pytanie tylko czy dziś, jutro czy może w niedzielę.
|
Cytat:
|
O 15:45 bylo jeszcze 3000 biletow.
|
Ooo fuck, ślepy jestem :D
|
Na razie nikt nie narzeka na system tak więc myślę można sprawdzać bez problemu (przy starym tego nie robiłem bo przeszkadzało innym).
|
Polecam wam w czasie wolnym zagladac do kalendarza, gdyz dzien w ktorym zejdzie ostatni bilet bedzie dniem, w ktorym zajrzeliscie do kalendarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
jutro,najpozniej w niedziele koniec biletów na Legie. jest weekend wiec duzo ludzi bedzie spieszyc po bilet. gdyby stadion miał 40 tys miejsc pewnie tez by zeszyły:D
|
Cytat:
|
Oficjalna podaje 25700..
Wiec po dzisiejszej wygranej najpóźniej w niedziele biletow brak... |
No jeszcze trzeba doliczyć że około 250 miejsc jest zarezerwowanych na karnety w kilku sektorach. Więc pewnie jakieś bilety pojawią się dzień przed meczem? Wynik bardzo cieszy i wierzę że tendencja będzie wzrostowa, nie płaczę w internecie że tylko na Legie ludzie kupują, to nie o to chodzi, każdy taki mecz buduje frekwencję i byłoby wspaniale gdyby średnia na ten sezon wyniosła około 17-18 tyś. Z każdym rokiem trzeba sobie stawiać cele.
|
Pytanko mam - próbuje kupic na swoim koncie bilet dla kumpla ktory też ma KK po wybraniu miejsca i kliknieciu ok nie ma zadnej reakcji systemu i wyswietla to samo. Mial ktos cos takiego
|
Cytat:
|
nic nie pomoglo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zostało 1708 biletów (H11, H21, A11, G1 i G2) + 240 karnetów (C5, E13 i A11).
6 miejsc zwolniło się na D22! To najlepsze dostępne miejsca obecnie w sprzedaży. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl