Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

1q2 07.10.2008 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kohprzem'68 (Post 613182)
I po co te wycieczki osobiste kazdy ma prawo do swojego zdania i niech sie tego trzyma , ważną sprawą jest poziom naszych sporów , mniej agresji bo się forum zamienia w bukiet warzyw i owoców co źle o nas świadczy .

Spoko ,tyle ze zdanie typu -wole by Wisla przegrala z X, niz gdyby Lech mial wygrac z Y ,to w pale mi sie nie miesci ze ktos oprocz czesci wiecznie przesladowanych, moze tak myslec.
Dla mnie to nie kibic Wisly, tylko antykibic innych klubow.

Zupelnie inna sprawa to cieszenie sie/obojetnosc czy kibicowanie przeciwnym druzynom w nie naszych meczach w europejskich pucharach.Tu juz prywatna sprawa kazdego z nas - ja na pewno nie bede skakal z radosci jak Lech bedzie strzelal w pucharach gole:>

A co do tematu ,to ciekawa grupa - zazdrosc mnie nadal zzera ,no ale coz -trzeba sie pogodzic z tym ze pilkarska jesien bedzie nalezala do Lecha.
Jestem bardzo ciekaw jak sie zaprezentuja w tych meczach ,bo to bedzie prawdziwy wyznacznik wartosci tej druzyny a na dzis, wydaje mi sie ze potencjal czysto pilkarski to maja oni najwiekszy a czy mam racje, to juz niedlugo zweryfikuje boisko

No a uklad meczow wd. mnie z punktu widzenia Poznaniakow nie jest dobry , lepiej by bylo grac z CSKA i Feyenordem u siebie.

dynek.pl 07.10.2008 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad1991tsw (Post 613199)
Nie wiem skąd u Was taki optymizm co do szans Amiki na awans. Wszyscy się napinają że CSKA to nie ta drużyna co kilka lat temu, że Feyenoord ch...wy, że Deportivo przereklamowane. Ale popatrzcie jak pyry się męczyły ze słabą Austrią Wiedeń, która kadrowo w porównaniu do CSKA czy nawet Feyenoordu wygląda jak Piast Gliwice przy Nas. Oglądałem ostatnio mecz CSKA z Zenitem ( 3:1 dla CSKA) i momentami CSKA grało na najwyższym poziomie europejskim. Deportivo potrafiło ograc Real Madryt i to mówi samo za siebie. Feyenoord może w każdym momencie złapac formę i Amicę wtedy ogra bez problemu, a Nancy to strasznie nieobliczlny zespół. Tak więc mimo wszystko Lech nie ma łatwo.

Owszem meczyli sie z Austria ale czy ta Austria taka cienka to niewiem ? Na pewno silniejsza niz w czasach potyczek z Legia - wtedy zdaje sie zamykala anwet tabele teraz jest na pierwszym miejscu. Austria to byla druzyna ograna doswiadczony w pucharach i z doswiadczonymi zawodnikami wiec nie dyskredytowalbym awansu Lecha. Deportivo owszem ogralo Real ale potrafilo przegrac z Brann Bergen - w grudniu w Poznaniu tez moze byc zimno. Feyenoord byl cienki 2 lata temu i jest tak samo teraz. Wystarczy na nich siasc od poczatku, a Lech to przeciez potrafi. Nancy to niewdzieczny rywal ale w tym sezonie w lidze nie idzie im tak dobrze jak w poprzednich sezonach wiec w Poznaniu wszystko jest mozliwe. CSKA ? Statystyka meczow pyr z ruskami pokazuje jasno, ze o jakichkolwiek punktach moga zapomniec:
1993/94 - LM - IIr - Lech Poznań - Spartak Moskwa - 1-5, 1-2
2004/05 - PUEFA - Q2 - Tieriek Grozny - Lech Poznań - 1-0, 1-0

eye63 07.10.2008 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 613202)
Ja uwazam, ze Feyenoord jest teraz tak cienki, ze Leszek go moze spokojnie puknac nawet na wyjezdzie. Mysle, ze jak zagraja na 100% i jeszcze troche, to tak wlasnie sie stanie. Zobaczymy czy moja wczesna prognoza sie w grudniu sprawdzi ;)

Tak, tylko że mecz dopiero za dwa miesiące - do tego czasu różne rzeczy mogą się dziać, wiemy, że to grudzień, i wszyscy wiedzą w jakiej Polacy najczęściej są wtedy formie.
Wariant optymistyczny zakłada pokonanie u siebie Nancy, porażkę z CSKA, wygraną z Deportivo i punkt z Feyenoordem, wariant pesymistyczny zakłada zdobycie punktu u siebie z Nancy, natomiast wariant realistyczny podpowiada także punkt na wyjeździe z Feyenoordem. Nie łudźmy się, Lech trafił do jednej ze słabszych grup i mimo wszystko pośród tych drużyn jest prawie kopciuszkiem.

Zbychu 07.10.2008 16:47

Sądze że stać Lecha na zdobycie 4 punktów w meczach w Poznaniu,na wyjeździe sukcesem będzie wywalczenie choćby punktu.Realnie patrząc ciężko będzie awansować,ale przy dobrym układzie wyników jest spora szansa na zajęcie 3 miejsca w grupie.

kuba126 07.10.2008 16:56

Moim zdaniem: CSKA i Deportivo nie do ogrania. Nancy i Feyenoord.... Z Nancy przy dobrej formie i szczęsciu 3 pkt. W Rotterdamie max 1pkt!

Konrad. 07.10.2008 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 613101)
Tak mnie to boli, bo im silniejszy będzie Lech i Legia i inne kluby tym silniejsza będzie polska piłka i WISŁA. Chyba nie chcesz, żebyśmy znowu odpadali z potęgami pokroju Valerengi. Może to zmusi Cupiała i całą RN do rzucenia większym groszem na nowe nabytki.

rozwiń myśl. Jak fakt, że Lech wyjdzie z grupy, zarobi kasę, podkupi nam w zimie Brożka i Boguskiego, wpłynie siłę Wisły? Czekam.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 613197)
Bez odbioru, a reszcie Wiślakom życze podobnego podejścia do sprawy gdy nie daj Boże Cracovia będzie grać w pucharach. Mam nadzieje że się o mało ze szczęścia nie posikacie bo ....punkty, punkty :lol:

nie o to chodzi. tylko o zdanie w którym cie poniosło, pisząc, że wolisz porażki Lecha jak zwycięstwa Wisły... :shock:

Aro1234 07.10.2008 17:08

No przecież w moich słowach Konradzie, które powyżej zacytowałeś jest esencja tego, jaki wpływ na Wisłę ma mieć dobra gra Lecha, Legii, Polonii - ogólny postęp polskich klubów...
Cytat:

Może to zmusi Cupiała i całą RN do rzucenia większym groszem na nowe nabytki.
. Uważam że więcej rozwijać nie trzeba...

4fan_player 07.10.2008 17:10

Widzę że niektórzy już tak uwielbiają Lecha że może zgodę by z nimi chcieli.

Konrad. 07.10.2008 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 613256)
No przecież w moich słowach Konradzie, które powyżej zacytowałeś jest esencja tego, jaki wpływ na Wisłę ma mieć dobra gra Lecha, Legii, Polonii - ogólny postęp polskich klubów... . Uważam że więcej rozwijać nie trzeba...

posługując sie taką logiką (każda porażka Wisły, zmusi Cupiała to super transferków), to pewnie w lidze też kibicujesz Odrze/Arce/Legii itp, gdy z nami grają? No bo przecież jak Wisła przegra z Odrą to Cupiał będzie musiał dać kasę na wzmocnienia (a to jest celem zycia niektórych forumowiczów - transfery!), a tym samym wzrośnie poziom polskiej piłki, i Wisły.

Czyli za dwa tygodnie trzymamy kciuki za Piast, ku chwale Wisły, Transferów, i Ojczyzny!

Aro1234 07.10.2008 17:14

4fan_player: pijesz do mnie?
Przecież to nie wyssane z dupy twierdzenie, że im mocniejsi rywale tym mocniejsza Wisła... yyy... niektórzy zapominają co kiedyś pisali zdaje się...

Konradzie ależ zaskoczę Cię - NIE :) Nie cieszę się z porażek Wisły z Odrą, czy remisami ze słabym Górnikiem... :) Tylko rączki załamuję kiedy nie potrafimy sobie z takimi zespołami poradzić, co świadczy jedynie o tym, że nie mamy czego szukać w Europie z tak małą ławką rezerwowych.

Owszem, nie łechczą mnie sukcesy Lecha vel. Amiki na arenie europejskiej jak łechtały sukcesy Wisły Kasperczaka, czy nawet przypadkowe, bądź nieprzypadkowe (zależy jak na to spojrzeć) zwycięstwo z Barceloną, tudzież pogrom na izraelskim Beitarze, ALE na pewno nie powodują w mym sercu smutku i skrzywienia emocjonalnego jak u niektórych... :)

A i jeszcze jedno :) Na pewno nie będę rozpaczał (wbrew myśli niektórych) jeśli Lech nie podoła swoim grupowym rywalom.

Po 100kroć: SŁABY LECH/LEGIA I INNE ZNACZĄCE COKOLWIEK W POLSKIEJ LIDZE KLUBY = SŁABA WISŁA!!

1q2 07.10.2008 18:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 613252)
rozwiń myśl. Jak fakt, że Lech wyjdzie z grupy, zarobi kasę, podkupi nam w zimie Brożka i Boguskiego, wpłynie siłę Wisły? Czekam.

Narazie to cholera wi czy na reke nam awans Lecha
Na szczescie kasy na tym jakiejs ogromnej nie ma , do teog przyjdzie im sie potykac systemem 2 meczy w tygodniu , a jak pokazal mecz z Legia - moga miec z tym problem.
nie wiem jak z tymi punktami ,no ale ogolnie to chyba zawsze dobrze ja ktos je zdobywa.

Tak mi sie wydaje ze to czy wystep Lecha bedzie dla nas dobry czy nie - zalezy tylko od nas.
Jak wygramy lige to im dalej 'dzis' dojdzie Lech w uefie, tym dla nas lepiej, a na pewno nam to nie zaszkodzi.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 613260)
Po 100kroć: SŁABY LECH/LEGIA I INNE ZNACZĄCE COKOLWIEK W POLSKIEJ LIDZE KLUBY = SŁABA WISŁA!!

pelna zgoda, tyle ze to tez zalezy od nas - bedziemy mieli mocniejszy sklad - jasne ze na reke jest nam by miec tez mocniejsza konkurencje - jednak na dzis dzien, ostrozny bylbym z tym , by zyczyc sobie mocniejszej ligi;>

e 07.10.2008 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 613259)

Czyli za dwa tygodnie trzymamy kciuki za Piast, ku chwale Wisły, Transferów, i Ojczyzny!

:lol:

Wystarczy ze Lech wygra Puchar Uefa i wtedy bedziemy mocniejsi, do kasy budzetowej wpadnie 10 mln euro, beda transfery i w ogole.
My glupki jestesmy, po co cisniemy poty by zdobyc majstra skoro wystarczy by Lech wyszedl z grupy i wtedy go zdobedziemy z palcem w dupie.

Eustachy 07.10.2008 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eye63
Tak, tylko że mecz dopiero za dwa miesiące - do tego czasu różne rzeczy mogą się dziać, wiemy, że to grudzień, i wszyscy wiedzą w jakiej Polacy najczęściej są wtedy formie.

Owszem, teoretycznie zwyzka formy jest mozliwa. Nie przewiduje jednak, by z mocno przecietnego zespolu stali sie nagle czyms znacznie lepszym. Bo forma w danym momencie to jedno, ale jak czytam przed sezonem, ze wlasny trener w nich nie wierzy, a klub przechodzi powazny kryzys na wielu szczeblach, to trudno o inne wnioski. Czytalem taki obszerny artykul o sytuacji w Feyenoordzie i w skrocie z tego co zapamietalem, maja tam spore problemy finansowe, co powoduje ze nie stac ich na transfery porzadnych graczy, ktorzy od jakiegos czasu wola wybrac oferte takiego Heerenveen czy innego mniej znanego klubu, co jeszcze do niedawna bylo nie do pomyslenia.

AgresywnyChomik 07.10.2008 21:20

Pomijajac fakt ze Lech to zgoda pasiastych i osobiscie ich nie lubie to chcialbym przypomniec ze kiedys naprawde malo Wisle zabraklo by byla rozstawiona w 3 rundzie el LM i zamiast rozstawienia trafila na Real M...

unpredictable_wislaczka 07.10.2008 21:46

Mam trzymać kciuki,żeby Cupiał zobaczył,że Lechowi się udało i wyłożył kaskę?
Jakoś nie potrafię siedzieć i być przeciwko Lechowi,żeby w lidze dostał od nas w dupę,żeby za chwilę zasiąść przed tv i być zupełnie z innej strony za Kolejorzem...
Wiem,może to niedzisiejsze. Możecie sobie mówić,co chcecie,że punkty,transfery,ale ja jakoś nie potrafię...
Co do grupy,to na pewno superłatwa nie jest,ale jak to się mówi zawsze mogło być gorzej. Jak im pójdzie zobaczymy...

1q2 07.10.2008 23:21

hehe no i temat poszedl w strone - 'komu kibice Wisly beda kibicowac w meczach Lecha':) w sumie prawidlowo bo jedynie Poznaniacy zostali na placu boju.

Jak dla mnie to ten awans to jest juz nie zolte ale czerwone swiatlo dla nas.
Moze nazwiecie mnie osoba niespelna rozumu ale jestem przekonany ze Polska to jeden z niewielu krajow, gdzie zrobienie kasy na futbolu, jest w miare proste.
Jak ktos sie zapyta, jak zarobic ,pierwsza odpowiedz jest zawsze taka sama - trafic w nisze/produkowac towar taki, gdzie jest niewielka konkurencja.

U nas na towar pt LM nie bylo dotad zadnej konkurencji.Ten kto pierwszy tam zawita , i pieniadze zarobione z tego przeznaczy na dalszy rozwoj - zostanie monopolista na rynku. W Anglii, Niemczech,Wloszech czy Hiszpanii mozna wyjebac setki milionow euro a i tak pewnosci ze sie tam dostaniesz nie ma, bo konkurencja w w tych krajach jest niesamowita.
U nas wystarczy ambitny plan - skosic krajowa konkurencje, ktora jest smiechem na sali i rok rocznie sie wzmacniac, gdzie wystarczy do tego niewielki procent sumy wykladanej przez kluby z najwiekszych lig.

Pierwszy,drugi rok - byc moze tylko uefa, ale trzeci , czwarty, max piaty - z rozstawieniem - LM

Nie chce zeby te prawie 10 lat naszych staran poszlo na marne a kase rozbil ktos inny - w tym wypadku Lech ,ktory zdaje sie ma plan podobny do naszego z lat 98-2002 , tyle ze jest madrzejszy ,chocby o nasze doswiadczenia.

Raphael 08.10.2008 00:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 613451)
(...)Jak dla mnie to ten awans to jest juz nie zolte ale czerwone swiatlo dla nas.
Moze nazwiecie mnie osoba niespelna rozumu ale jestem przekonany ze Polska to jeden z niewielu krajow, gdzie zrobienie kasy na futbolu, jest w miare proste.
Jak ktos sie zapyta, jak zarobic ,pierwsza odpowiedz jest zawsze taka sama - trafic w nisze/produkowac towar taki, gdzie jest niewielka konkurencja.

U nas na towar pt LM nie bylo dotad zadnej konkurencji.Ten kto pierwszy tam zawita , i pieniadze zarobione z tego przeznaczy na dalszy rozwoj - zostanie monopolista na rynku. W Anglii, Niemczech,Wloszech czy Hiszpanii mozna wyjebac setki milionow euro a i tak pewnosci ze sie tam dostaniesz nie ma, bo konkurencja w w tych krajach jest niesamowita.
U nas wystarczy ambitny plan - skosic krajowa konkurencje, ktora jest smiechem na sali i rok rocznie sie wzmacniac, gdzie wystarczy do tego niewielki procent sumy wykladanej przez kluby z najwiekszych lig.

Pierwszy,drugi rok - byc moze tylko uefa, ale trzeci , czwarty, max piaty - z rozstawieniem - LM

Nie chce zeby te prawie 10 lat naszych staran poszlo na marne a kase rozbil ktos inny - w tym wypadku Lech ,ktory zdaje sie ma plan podobny do naszego z lat 98-2002 , tyle ze jest madrzejszy ,chocby o nasze doswiadczenia.

W zupełności się zgadzam. Kiedyś zresztą też o tym pisałem.

Lech i Legia zwietrzyły szansę łatwiejszego awansu do Ligi Mistrzów od przyszłego sezonu i już teraz (w przerwie letniej) wydały największe chyba od lat pieniądze na transfery.

W naszych realiach na awansie do Ligi Mistrzów można zarobić od kilku do kilkunastu milionów euro w czasie jednego sezonu w zależności od tego czy się będzie totalnym outsiderem czy zespołem walczącym o drugie czy trzecie miejsce (a może pierwsze :) ) w grupie. Nie mam tutaj na myśli tylko pieniądzy wypłacanych z kasy UEFA ale też od sponsorów (po takim sukcesie jak awans do LM będą oni walić drzwiami i oknami na koszulki czy bandy reklamowe wokół boiska) oraz ze sprzedaży najlepszych piłkarzy (ile byłby wart taki Brożek gdyby strzelił w LM tyle goli co w tej edycji PUEFA?).

Przy założeniu, że ciężko będzie utrzymać najlepszych piłkarzy ale w zamian będzie się otrzymywało spore za nich pieniądze można byłoby rocznie wydawać powiedzmy 2-3 miliony euro na wzmocnienia a zgarniać z 10 mln (częsciowo ze sprzedaży czołowego piłkarza, którego raczej nie będzie łatwo zatrzymać), grać regularnie w LM i utrzymywać potencjał kadrowy na wysokim poziomie.

Popatrzmy na Rosenborg. Ten klub przez wiele sezonów rokrocznie grał w Champions League chociaż nie posiadał specjalnie dużego budżetu i w ten sposób zdominował całkowicie swoją ligę. Ta dominacja po krótkim kryzysie w jednym sezonie jakiś czas temu trwa do dziś. My też możemy w ten sam sposób zdominować Ekstraklasę bo mimo całej ułomności naszego futbolu klubowego dostęp do piłkarskiego raju jest teraz na wyciągnięcie ręki. Tylko czy będziemy na tyle mądrzy by ją wyciągnąć?

-Goral- 08.10.2008 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 613451)

Tylko co jak dwa kluby pójdą twoim tokiem rozumowania. Jeden na 100% wtopi dużo kasy a do LM się nie dostanie a drugi i tak co najwyżej będzie miał 50% szans że dostanie się do LM bo rundy kwalifikacyjne nawet po reformie to nie spacerek.

eye63 08.10.2008 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 613496)
Tylko co jak dwa kluby pójdą twoim tokiem rozumowania. Jeden na 100% wtopi dużo kasy a do LM się nie dostanie a drugi i tak co najwyżej będzie miał 50% szans że dostanie się do LM bo rundy kwalifikacyjne nawet po reformie to nie spacerek.

No a co jak pójdą trzy? Stary, przecież to Polska, tutaj nikt nie chce zaryzykować, aż nie zobaczy, że tak można było. Lech póki co delikatnie sonduje możliwości, Legia nakupowała Hiszpanów, zobaczymy co na wiosnę z nimi będzie, a Wisła czeka, czyli de facto cofa się. Do tej pory dominacja Wisły nie ulegała wątpliwości, o awans do LM było ciężko, ale teraz?
Biznes piłkarski to nie jest biznes "po polskiemu", tutaj nie można liczyć na to, że rok w rok, to co wydane przynajmniej się zwróci lub będzie z małą stratą. Tutaj trzeba myśleć w ten sposób, że jeśli wyłożę 20 milionów euro na transfery w roku 2009, to zdominuję polską ligę, uda mi się parę razy wejść do LM i np. w 2012 wyjdę na prostą. Na Cyprze tak zrobiono dobrych parę lat temu i teraz mają drużynę w LM (która już zdobyła 4 punkty), nie mówiąc o niezłej postawie Apoelu i Omonii - kraj ogórków! Minimalny!! Co Wisła trzepała ich swego czasu z zamkniętymi oczami...

Wichar87 06.11.2008 18:04

Za chwilę mecz Lecha z Nancy. Liczę na zdobycie pkt. do rankingu, ale to się jeszcze okaże. Zobaczymy co dzisiaj pokażą poznańskie gwiazdki.

gooro33 06.11.2008 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wichar87 (Post 624516)
Za chwilę mecz Lecha z Nancy. Liczę na zdobycie pkt. do rankingu, ale to się jeszcze okaże. Zobaczymy co dzisiaj pokażą poznańskie gwiazdki.

Ja juz mam przygotowany szalik Nancy tez licze na punkty i na poznanskie gwiazdki mam nadzieje ze dadza sobie strzelic z 5 bramek....

Cichy 06.11.2008 18:18

no i 1:0 dla Lecha

Martinho 06.11.2008 18:19

Eeeh jak sie teraz podniecaja oprawą Lecha a jak my prezentowaliśmy God save the Queen to reklamy puszczali...

Wracając do wyniku.. liczę na 0-3 :))

Arturo Qr2nów 06.11.2008 18:25

Farciarze... A żaby wożą ich jak chcą.

Hehehe 1:1

Kamson 06.11.2008 18:27

Yeeeeeeah :hura:

Lalalalala hey Nancy gool!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624528)
już nie wożą a Wy Panowie i Panie pomyślcie że lech gra dla polskiej pilki, trzeba życzyć im powodzenia bo punkty które zdobędą bądź nie mogą się przydać Wisle

Prosze cie, prosze cie...

rafiABG 06.11.2008 18:28

No i murzyni rozklepali obrone Amici. :)

Michalek8906 06.11.2008 18:29

już nie wożą a Wy Panowie i Panie pomyślcie że lech gra dla polskiej pilki, trzeba życzyć im powodzenia bo punkty które zdobędą bądź nie mogą się przydać Wisle

fst 06.11.2008 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624528)

Temat był już wałkowany nie raz i nie dwa, a pkty Lecha dają nam gówno.

dynek.pl 06.11.2008 18:32

Nie moge patrzec na to co Lech wyprawia w obronie. Panik poprostu.
Liczylem, ze po klopotach z Austria jednak cos poprawia.

Crusi 06.11.2008 18:33

Nancy wjezdza w obrone Lecha jakby tam grali jacys chlopcy z lapanki i nie widzieli o co chodzi :D

gooro33 06.11.2008 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fst (Post 624530)
Temat był już wałkowany nie raz i nie dwa, a pkty Lecha dają nam gówno.

Nie kazdy to rozumie :) niestety....
Lech jest klubem tak promowanym z kazdej strony ze nawet naszym sie w glowach przewraca i nie wiedza kto przyjaciel jest a kto wrog...

harthausen 06.11.2008 18:37

ja tam nie wiem, jak to jest z tymi punktami, które by Lech ewentualnie zdobył, gdyby coś ugrał, w sumie wisi mi to.
Ale jak gra polska drużyna z w jakichś tam rozgrywkach to im kibicuję, szczególnie w meczu z francuzikami , , bo za nimi nie przepadam za całokształt.
A że to Lech, zgoda Craxy, na ich stronach nieraz głupoty na nas piszą? To ma znaczenie w naszym grajdole. Na zewnątrz to mniej ważne (dla mnie).
Są inne stronki innych klubów, gdzie plują na nas bardziej. Ci to jeszcze jakiś poziom trzymają.

Kamson 06.11.2008 18:39

:shock:

Co to miało być...

Chorynatrzykolory 06.11.2008 18:39

no nie co za głupi bramkarz ;/ Ale ten stilic ma farty w tych stalych fragmentach ...

Sensej 06.11.2008 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 624536)
:shock:

Co to miało być...

Czarny Cabajo-Puszczak

Crusi 06.11.2008 18:40

Czy im sie kiedys ten fart wyczerpie? ;]

tommiyacht 06.11.2008 18:42

ten bramkarz powinien kariere zakonczyc po tym meczu. jeszcze pol biedy jakby go lobnął, choc to i tak blad jak cholera, ale czemu tego :

1) nie wypiąstkował
2) nie przeniosl nad poprzeczką
3) zwyczajnie wczesniej nie wypuscil do przodu

jeszcze sie patrzyl gdzie jest slupek wiec ja tego wogole nie rozumiem.

Arturo Qr2nów 06.11.2008 18:43

Chyba im się nie wyczerpie jednak...
Wożą się na farcie pyrusy. Ehh....

dynek.pl 06.11.2008 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gooro33 (Post 624534)
Nie kazdy to rozumie :) niestety....
Lech jest klubem tak promowanym z kazdej strony ze nawet naszym sie w glowach przewraca i nie wiedza kto przyjaciel jest a kto wrog...

Nie kazdy tez rozumie nazwe tematu, ktora wyraznie mow, ze komentujemy wystepy polskich druzyn, a nie francuskich, ruskich czy innych, a co mecz to ktos tu zaczyna napinke jakim to jest wielkim fanem Nancy czy innej druzyny. Zalozcie sobie wlasny temat: "Rywale naszych wrogow w europejskich pucharach" i sie podniecajcie jak to polskie druzyny dostaja od wszystkich w dupe.

Michalek8906 06.11.2008 18:43

niech przegrywja wszyscy, po coś jednak jest ranking Uefa klubów i kiedyś te punkty sie przydadzą
A za lechem nie jestem!!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl