![]() |
Cytat:
Masz rację, pozostałych ministrów też. Cieszę się że po raz kolejny się zgadzamy :) Cytat:
Cytat:
|
Nie orientuje się ktoś kiedy będą wybory prezydenckie w USA?
|
kalash,ja Cię proszę nie przeżywaj...
"doprawdy wzruszające" - to jest sarkastyczna,wielce wymowna reakcja na szydere wobec Tuska? To tylko pojedyńczy post.W przeciwieństwie to Twojego "niesakrastycznego" podpisu pojawiającego się pod KAŻDĄ Twoją wypowiedzią na forum. |
wybory 4.11
|
Cytat:
Mój podpis taką negatywną reakcją na czyjekolwiek poczucie humoru nie jest, więc nie odwracaj Alika ogonem ;) |
Cytat:
---------------------------------- Donald Tusk - 33%, Lech Kaczyński - 15%, Włodzimierz Cimoszewicz i Kazimierz Marcinkiewicz - po 12%, Zbigniew Ziobro - 11%. Tak wygląda czołówka najnowszego, sierpniowego sondażu prezydenckiego "Gazety Wyborczej". http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html W linku pisze że elektorat PiS w większości woli zamiast Kaczyńskiego Ziobre na tronie:) |
Ceikawe jednak jak by wyglądały % gdyby był wybór między Tuskiem a Kaczyńskim. Bo jeśli zsumować LK i ZZ to Donek ma przewagę ledwie 6%.
|
Mnie ciekawi jaki byłby wynik gdyby zamiast Donka dać Radka Sikorskiego
|
elita u nas polityczna zajebista, byli komunisci, obecni socjalisci i potomek dziadka z wermachtu, skad tam w ogole cimoszewicz ??, to chyba jednak Donek ma powaznego rywala medialnego
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gwoli ścisłości - ja pisalem że to te 3 osoby widzą że ich dowcip im sie w jakiś tam sposób Tobie nie podoba a nie odwrotnie. W drugą stronę nam się nic tu nie może nie podobać, ba, to jest wręcz zabawne i wielce wymowne jak reagujesz na żarty dotyczące rządzącej ekipy. ==== Choć w pewnym sensie rozumiem oburzenie krytyką rządu bo przecież miało być tak że do 21 X krytykowało się praktycznie tylko rząd, więc teraz czas na opozycję, tak by było po równo ;) |
Podważając Traktat Lizboński, Czechy wystawiają na szwank swą reputację i ryzykują izolację w Europie - ostrzega we wtorek w komentarzu portal EUObserver.
http://news.money.pl/artykul/ue;czec...,0,359585.html Orientuje sie ktos na czym ma polegac ta izolacja ?? |
Cytat:
jak to na czym? Pewien euroentuzjasta z tego forum - na pewno nie pojechałby już do Czech :D a o piwie nie ma mowy najmniejszej. A Skody stałyby sie największym szajsem |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Naród sztywniaków w którym w niedziele łatwiej trafić do hipermarketu niż do kościoła . |
Cytat:
Na reszte Twoich uwag z ostatniego postu nie będe odpowiadał bo moglibyśmy ciągnąć te offtopy bez końca aż do czasu gdy zareaguje herszt Wilku a wtedy może być nieprzyjemnie dla jednego lub nas obydwu:) --------------------- PSL: Rozwiążemy Sejm, PO: Nie ma mowy Cytat:
Pewnie że będzie wetował,żeby tylko podtrzymać mit nic nie robiącej platformy:) |
Cytat:
Cytat:
a to dobre - eurofanatyk - krytykuje europejski model życia he he he - ach to słoneczko |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie mam zamiaru wdawać się w akademickie polemiki, ale kiedys na forum gdy napisałem że PO to najbardziej skorumpowana partia, której może dowrównuje SLD to wyskoczył polemista, ktory stwierdził "na jakiej podstawie" itp. wysnuwam swoje opinie itd. Przytaczałem przykłady z Polski, ale było cicho sza. Teraz kolejny oglądany wczoraj w TVP. Dotyczy miasta Tychy. Kolejna banda z PO postanowiła doić podatników tego miasta i uwłaszczać się na jego gruntach. Pokazano p. wiceprezydent Kanie z PO jak wystraszona kłamie w zywe oczy, że nie wiedziała itp. jak jej kolesie przelewają kasę na swoje konta za grunty pod hipermarkety. Jak figura z PO niejaki p. Gramatyk "przewodniczący komisji Sejmowej d/s zbadania śmierci Blidy" doi kasę ze spólek miejskich, chociaż zabrania tego prawo, co nawet stwierdziła niejaka Pitera :)
cdn Z PO-wskim pozdrowieniem Heil ! |
heja heja
jutro będzie co analizować obecny rząd wyda RAPORT ... o zdrowiu... ... premiera :-D hip hip hurra niech nam żyje 100 lat wszystkiego naj premierze PS. no i co mamy kolejną roznice między PiS a PO :-) |
Cytat:
Dziś ze znudzenia oglądałem superstacje był materiał dotyczący wystawy na Pieskowej Skale pt ,,tam gdzie król chodził piechotą" jakież było moje zdumienie gdy po materialne zobaczyłem w studio sylwetkę Janusza Mikke . Czyżby kilka dni po tym gdy proponował przełomową wyprawę na marsa wypowiadał się na temat roli kibla w historii ? Jednak po chwili odetchnąłem z ulgą ponieważ został zaproszony nie aby wychwalać rowzwój wychodna na przestrzei wieków tylko aby porozmawiać na temat planów ministerstw zdrowia i sprwiedliwości na walkę z pedofilią i tak krótko Po pierwsze wielki zwolennik kary śmierci uznał , że kary dla pedofilów są zbyt ostre i ich zaostrzenie nic nie da Po drugie uznal , że przeglądanie maili w których mogą być przesyłane zdjęcia pedofilistkie itp jest absolutnie niedozwolne ponieważ godzi to w prywatność korespnedencji , jednak w niczym nie przeszkadza mu pomysł z branzoletą która również godzi w wolność wskazując gdzie dany delikwent przebywa . Stwierdził także iż media nie powinny mówić o gwałtach i pedofilii , ponieważ wzbudzają tylko sztuczną histerię . |
Cytat:
------------------------------ To co zaczyna wyprawiać PO z akcją zwalania całej winy za niepowodzenia, bezradność, ignorancje umysłową intelektualną swoich rządów na Kaczorów, jest w sumie niezłym testem na głupotę swoich wyborców - jeśli kupią ten " tort czekoladowy" w rzeczywistości będącym "śmierdzącą kupą" - tzn. że ... no właśnie... Chociaż mamy też asekuracje z 2 strony - Palikot: Cytat:
Palikot: Cytat:
a Lemingi? A lemingi maja się dobrze ... " O Słońce Peru, Tusku Donaldzie..." |
Niestety sambo nie posłuchałeś mnie i kolejne bzdury "spłodziłeś".
------------------------------------------------ Cytat:
|
Cytat:
bo chłopczyku? ------------------------------------------------- Stary temat powraca - bezczelnosć tej ekipy jest już tak duża, że aż niebezpieczna - macie przykład. Temat wałkowaliśmy tu zanim jeszcze w ogóle napisali o tym w gazetach. Później był artykuł w Rzepie - a teraz co? A teraz mamy znalezionego winnego - nie jest to Kaczyński - n o bo trza byłoby mieć już inteligencje zwierzaka futerkowego, żeby w to uwierzyć. Jest więc inny podmiot, który biednemu premierowi szkodzi - TO NIE LUDZIE - TO WILKI ! Cytat:
zwracam uwage na współwinnego, którego juz określili sami dziennikarze (zmieniając tytuł)- jest nim UNIA! Mareq - bądź czujny! |
Donald Tusk jest zdrów jak przystało na aryjską krew :D
|
Racja Kalash,tu masz świadectwo:)
http://www.dziennik.pl/files/archive...t1_111938g.jpg Czekamy teraz na riposte pana prezydenta:D ============================ L. Wałęsa dla WP: Solidarność dla Chin i Białorusi http://wiadomosci.wp.pl/kat,64754,ti...,felieton.html |
Cytat:
Premeir się zbadał, zdrowy, a prezydent nie. Na onecie temat o zdrowiu premiera ale przytyk do prezydent musi być bo jakże by inaczej. A nuż kilka słupków przybędzie Donaldowi bo on zdrowy i się tym chwali. Jak by nie było ważniejszych spraw w tym kraju. http://wiadomosci.onet.pl/1802661,11,item.html Ale we wrześniu ruszamy pełna parą ... aha jeszcze ten zły (a może nawet chory) prezydent ... zawetuje ... więc może nie warto. Tak trzymać. |
Gdyby Kaczyński od razu zgodził się na badania prawdopodobnie już dawno nie byłoby tematu...
|
Cytat:
To jest zagrywka obliczona na najprostsze ludzkie instynkty, i cieszyć może tylko dość prostych ludzi. Wiadomo że osoby zdrowe czy dobrze zbudowane budzą większe zaufanie spoleczenstwa niż te które pełni zdrowia nie posiadają, taka jest natura zwierzęcia jakim jest czlowiek (choć z inteligenckością ma tyle wspólnego co Sparta z państwem opeikuńczym). |
Osobiście uważam że prezydent musi być zdrowy.
Uważasz że może być np.przewlekle chory i sprawować urząd? |
Cytat:
Zdrowie jest sto razy wazniejsze w pracy np. urzednikow kancelarii prezydenta. Sam prezydent ktory od 8 do 16 harować nie musi - może sobie mieć np nadciśnienie, na nie choruje mnóstwo ludzi i świetnie potrafią wykonywać czynności zawodowe. Premier ma zdecydowanie wiecej obowiazkow, wiec niech sobie publikuje co chce, ale w naszej Konstytucji prezydent nie ma zbyt wiele prerogatyw i obowiazkow wiec i wcale okazem zdrowia być nie musi. Zresztą ma świetną opiekę lekarską. |
Cytat:
|
Cytat:
kłopotach zdrowotnych prezydenta (poważnych lub nie) i jak by nie postąpił to i tak obróci się to przeciw niemu. - ujawni - znaczy, że prezydent chory, a nasz premier zdrowy - odmówi - znaczy że coś ukrywa Powstaje jednak pytanie dlaczego teraz? W tym momencie? Z czyjej inicjatywy? Prezydenta mamy od dwóch lat, premiera prawie rok. Czemu nie na początku kadencji, czemu nie podczas kampanii gdzie taka zagrywka mogłaby być zrozumiała? A może to kolejne potwierdzenie, jak niektórzy sugerowali, że Tusk już tą kampanie zaczął. Ewentualnie próba odwrócenia uwagi o marazmu jaki proponuje obecna ekipa rządząc. Kłopoty w koalicji, kłopoty z ustawami, pogłoski o wyborach itp. |
Jakaż to ciężka choroba może przeszkadzać w sprawowaniu urzędu prezydenta? Przyznam ze dla mnie to jakieś głupie bździny - pomysł aby L.Kaczyński przebadał się i jeszcze podał to do publicznej wiadomości!
Chyba że Tusk sugeruje ciężką chorobę psychiczną prezydenta. Ale czy On sam wcześniej przebadał sie psychiatrycznie:D PS Przecież polityk pracuje głową a nie mięśniami. |
Ale przecież są choroby, które nie mają żadnego znaczenia dla sprawowania urzędu, a np. mogłyby w jakiś sposób ośmieszać.
Np. gdyby w tym badaniu Tuska wyszło, że jest impotentem, to przecież w żaden sposób nie zmieniło by jego kwalifikacji (które i tak są żadne, ale to inna sprawa). Polityk z taką diagnozą byłby skończony. |
A czy Donaldu został zbadany przez psychologa lub psychiatrę ? Takie badanie jest najważniejsze przy pisatowaniu funkcji premiera czy prezydenta. To nie wojsko, gdzie trzeba zaliczac testy sprawnościowe. PrOpagandyści z PO zaczynają grać w "kto bardziej zdrowy" odwracając uwagę społeczeństwa od kompletnego blamażu tego rządu w realizacji obietnic przedwyborczych. Czas leci a tu wielkie g..... Za to mamy dziecinadę PR-wców z PO. I opinie zaprzyjaźnionych lekarzy :).
Gdzie te autostrady ? Dlaczego wszystko drożeje ? H.. mnie obchodzi twoje zdrowie, ryży ! |
Cytat:
Gwiaździsty - to słowo pisze się przez "ch", to raz. Dwa - lepiej go na tym forum nie nadużywaj:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie - ja nie oczekuję spełniania idiotycznych obietnic, bo to nie mnie je składano. Ja oczekuję realnych działań w najbardziej palących kwestiach - infrastruktura drogowa, system ochrony zdrowia, system prawny, przygotowania do Euro... To tak na szybko, bez zachowania hierarchii ważności. Nie jestem kimś, kto zadowoli się medialną hucpą. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl