![]() |
Przecież taką samą piłkę Legia, Wisła i Lech grały w poprzednim sezonie.
|
Otóż to, dziwne, że 3 czołowe drużyny taką padakę graja równocześnie, piłkarzykom się w głowach poprzewracało?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Żal na to patrzeć, o Bunozię i o tym że jest drewnem już się przekonałem, ale to co robił Cikos woła o pomstę do nieba, koleś jest tak słaby że żal, brak koncentracji, podania do przeciwinika, zero ofensywynych wejść, zero dośrodkowań, motoryka gdzie wyprzedza go 35 letni Zając, matko boską Alvarez nie był wybitny ale Cikos to przy nim amator...co oni robą z nas jaja zatrudniając takich leszczy
|
Nie no, to jest hit:
http://www.weszlo.com/news/5413 Myślę, że to symboliczna wypowiedź. Peszko nie jest jedyny, tak myśli większość polskich kopaczy. My pępkiem świata, co tam Sting na którego przyjdzie 45 tys. osób. |
Cytat:
Peszko powiedział to trochę durnie, w swoim zresztą stylu, ale do cholery - ma rację! |
Cytat:
Na co komu dywan skoro nie mają pomyslu, kondycji na gre. Na wiosne w Poznaniu była taka sama murawa i dalo sie grac. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
EDIT: O, a tak przy okazji, macie co chcieliście: http://www.sport.pl/pilka/1,70994,82..._za_derby.html Szyderę czas zacząć :D |
Cytat:
|
Cytat:
No ale kazdy moze miec swoje zdanie, szkoda ze Twoje polega na tym aby sie powymadrzac wtedy jak jest dobrze w Twoim klubie a jak jest zle to sie schowac i nic nie komentowac bo zamiast Ty z kogos to sie moze ktos z Ciebie nasmiewac :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast arogancja i pycha stała się waszym znakiem herbowym i to po zaledwie krótkim epizodzie pucharowym. Podobno wszystko macie/mieliście naj :) i w tym złudnym przekonaniu żyliście. Na całe szczęście krótko, bo napompowany balon już pękł. I to znacznie szybciej niż się ogólnie spodziewano. Jesteście dalej klubowym średniakiem. Piękna księżniczka wróciła znowu do postaci żaby :). A księcia czyli wieśniaka z Wronek jak zaczęliście nazywać Rutkowskiego przeceniliście :). On się w żabie nie zakochał tylko chciał od początku wydoić jej kibiców. Sartre napisał: Cytat:
Mam nadzieję, że jeszcze przeprosi po następnych wyczynach :) |
Gwiazdzisty ale Cię boli wczorajsza porażka:D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Simao, mnie nie boli, do pewnych spraw można się przyzwyczaić ;) Ale nie wylewam frustracji na Wisłe bo moja drużyna zremisowała kolejny mecz :D
|
Cytat:
|
Wisła na 8. miejscu. Przypomina mi się pewien sezon :]
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Największym paradoksem tego wszystkiego jest to, iż najgłośniej szczekacie na Lecha nazywając go Amicą (tworząc nawet jakieś piosenki) a sami bratacie się z kibicami Lechii/Olimpii, na której mecze w Gdańsku waliły tłumy, która dodatkowo dzięki fuzji grała w 1 lidze a powinna spaść do 3 ligi. Pamięć krótka? Hipokryzja? Pozdrawiam normalnych, wbrew pozorom myślę, że tacy się tu znajdują. |
Mam pytanie kiedy gramy z widzewem , w sobote czy niedziele
|
Śmieszny jesteś. My w przeciwieństwie do Was rozpie******iśmy ten twór i mamy swoja prawdziwą Lechie a nie jakieś niewiadomo co z pralek i kuchenek. A hipokrytą właśnie jesteś Ty co udowadniasz swoim wpisem :) Szukacie wszędzie dla siebie usprawiedliwień, ale bez podstawnie. Chciałeś zabłysnąć ale Ci nie wyszło chyba :D
|
No to zeszliśmy na ziemię. Teraz pewnie baty w Łodzi i zacznie się znowu kocioł. To jest to czego się bałem jak zwalniano Skorżę. Zamieszania i chaosu.
Zwolniono Kasperczaka bo odpadł z pucharów ale kupiono chyba niestety szrot i z czym on miał zdobywać Europę? Kasperczak winien tak orzekł Boss. Teraz czekamy na cud w postaci nowego trenera który to poukłada..... cuda się zdarzają:) A jak nowy trener zawiedzie, to będzie nowy nowszy trener, potem jeszcze nowy najnowszy trener i 8 miejsce czeka:D |
Cytat:
przecież ten twór sam się rozpie*****ł spadając co roku o jedną klasę rozgrywkową, lądując po 2 latach znowu w 3 lidze. Nie zaprzeczysz, że ostatni mecz Lechii/Olimpii w ekstraklasie, mimo spadku, zakończył się niemal fetą pod trybuną krytą. Takie było oddanie kibiców, którzy podziękowali piłkarzom za grę i chwile radości, jakich doznali podczas 12-miesięcznej przygody w ekstraklasie. Nie zaprzeczysz, że kibice nie gromadzili się podczas meczów w Gdańsku, za które Lechia karana była walkowerami, w związku z czym fani Lechii zorganizowali pikietę w Warszawie pod PZPN-em. Nie zaprzeczysz, że Lechia po spadku występowała w II lidze. Skąd się wzięła? No właśnie z Lechii/Olimpii. Nie zaprzeczysz, że każdy mecz Lechii gromadził kilkutysięczną publikę, której liczba czasem przekraczała nawet 10 tysięcy. Czarna plama w historii klubu? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każdy kibicuje swoim, to normalne, ale chyba nikt nie dostał takiego zadęcia jak wy po zaledwie jednym sezonie. Ani kibice Legii, ani Wisły, których to kluby praktycznie przez całą ostatnią dekadę walczyły o MP między sobą nie dostali takiej palmy do głowy. Ale rozumiem, powrót do rzeczywistości bywa okrutny, myśmy co by nie powiedzić zdominowali ostatnią dekadę i nam te tłuste lata pozostaną w umysłach, ale dla was już się skończyło, zanim się zaczęło :) |
Cytat:
Dobra nie gadajmy już o tym Lechu, najpierw niech odpadną z euro pucharów, a potem będziemy się śmiać, bo gorzej będzie jak nie odpadną. |
DDP żal mi Ciebie, naprawde :) jakoś nie pamiętam by ktoś z obecnych decyzyjnych osób wtedy (i dziś) na ten twór chodził :) Tak klub sam się rozwiązał, sam zaczął grac od A klasy i sam sie odbudował bez prawdziwych kibiców, dla których twór Lechia/Olimpia był nie do przyjęcia? :) . Dalsza dyskusja z Tobą jest bez sensu bo Ty tylko starasz się zatuszować swoją hipokryzje i brak argumentów obronnych na to, że nie jesteście już Lechem bo Lecha juz nie ma. Boli Was to, że w niektórych klubach kibice woleli jeździc po wioskach niż robić jakieś śmieszne twory i być pośmiewiskiem całej Polski. Masz przykład Śląska gdzie nie poszli w Wasze ślady bo dla nich klub coś znaczy, a dla Was widocznie liczą sie tylko sukcesy których i tak za bardzo nie widać (nie licząc MP). A co do czarnej plamy może jest czarna ale jedna (ale nikt z prawdziwych kibiców Lechii tego czegoś nie dopingował), a w Poznaniu/Wronkach niestety gorzej to wygląda (o korupcjnej przeszłości(?) nie wspominając) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli detektywie masz jakieś info dotyczące Fryzjera to śmiało atakuj prokuraturę, każdy nowy dowód się przyda. Lepsze to niż nieustanne wylewanie łez w internecie. Na przyszłość zamiast ubliżać innym klubom i napinać się w necie radzę ruszyć 4 litery na stadion i pomóc w zbieraniu podpisów pod petycją dotyczącą stadionu WLASNEGO klubu, bo zdaje się macie nie lada problem by zebrać do tego 10 ludzi i zorganizowac 5 stolików. To tak apropo mistrzow internetowej napinki i oddania klubowym barwom. Bez odbioru. |
Przecież Ci wielcy i wspaniali fani z Wielkopolski także nosza gadżety z przekreślona gwiazdą.
|
Cytat:
:D |
Cracovia jak zawsze jest pionierem tolerancji :lol:
|
Cytat:
|
1 : 0 dla Cracovii :lol:
|
Cytat:
I wygrywaja 1-0. Zobaczymy co bedzie, w tym meczu kazdy wynik mnie satysfakcjonuje. |
Legia to taka sama banda jak nasza :) Ciekawe czy Terciotti znowu zrobił robotę.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl