Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

marcinugorek 22.07.2009 16:07

Skłąd wisełki: Chyba najlepszy ale Diaz na obronie nie pokaże sie w 100% Pawełek
Brożek Piotr
Marcelo
Głowacki
Diaz
Małecki
Sobolewski
Jirsak
Kirm
Ćwielong
Brożek Paweł

Emilio 22.07.2009 16:12

wisla.krakow.pl
Cytat:

Niestety, mamy złe informacje dla tych, którzy liczyli przynajmniej na obejrzenie bramek z tego spotkania po meczu:
skrótu wideo nie możemy pokazać
Oszczędzimy wam szczegłów, dlaczego, co i jak. Dodamy tylko, że przedstawiciele Biura Prasowego zrobili wszystko, żeby pokazanie skrótu wideo na naszej stronie było możliwe. Niestety, nie uzyskaliśmy na to zgody od posiadaczy praw do tego meczu.
Zajebiście.. Czyli nawet na Youtubie bramek nie zobaczymy...

Luissss81 22.07.2009 16:12

Ale ich wszystkich boli, że WISŁA zdobyła mistrzostwo. A zaboli jeszcze bardziej bo dzisiaj zwyciężymy. DO BOJU WISEŁKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1q2 22.07.2009 16:13

Na papierze wygląda to na najbardziej optymalny i ofensywny skład jaki możemy w tej chwili mieć - Oby po 45 minutach nie było żadnej przesłanki by go zmieniać.

royalmichael 22.07.2009 16:17

Skład bardzo dobry, wreszcie gramy 4-4-2 z dwoma napastnikami i Jirsak gra na odpowiedniej dla siebie pozycji a nie podwieszonego napastnika. Diaz na lewej, Brożek na prawej hmm Brożek lepiej gra na lewej ale wtedy na prawej musiałby zagrać Jop a to jest niewiadoma jak tam sobie poradzi

wislacki 22.07.2009 16:25

Też od rana nie możecie znaleźć sobie miejsca? :)

Takie nerwy miałem ostatnio przed rewanżem z Beitarem, ale tam przynajmniej była transmisja, a tu czytanie linijek, śledzenie wyniku między kartami i nerwowe obgryzane paznokci.

Wierzę w wynik a'la Slovan Bratislava 4:0 gdzie po pierwszym meczu tez było nieciekawie (0:1)

Najgorszy z możliwych scenariuszy przewiduje bezbramkowy remis z kupą niewykorzystanych sytuacji przez nasz team. Wolę już przegrać i mieć świadomość, że byliśmy po prostu słabsi niż zawalić awans w głowach naszych zawodników.

royalmichael 22.07.2009 16:36

Do meczu jeszcze pół godziny a relacja na oficjalnej już muli :/

=Metatron= 22.07.2009 16:37

Spokojnie... To tylko Levadia. Trzeba zapomnieć o nieudanym meczu w Sosnowcu, zagrać spokojnie swoje, a po 30 minutach będziemy mogli narzekać już tylko na brak transmisji :)

Fifiorek 22.07.2009 16:41

A ktośtu gdzieś pisał o relacji z radia Estońskiego. To aktualne dalej? Można link prosić?

royalmichael 22.07.2009 16:42

Wszystkie relacje(chyba):
http://www.live.wisla.krakow.pl/
http://wislasoccer.com/news_item_10905.htm
http://www.wislaportal.pl/live.php
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,...i_na_zywo.html
http://nazywo.interia.pl/relacja/lev...la-krakow,1278

Wg interii Diaz gra na prawej obronie:D

=Metatron= 22.07.2009 16:51

Cytat:

Ilie Cebanu, Krzysztof Mączyński, Łukasz Burliga, Mauro Cantoro, Sebastian Leszczak, Wojciech Łobodziński i Mariusz Jop
ławka godna drużyny z planami podboju Europy :)
No, ale nie same nazwiska grają. Jop ukarany ławką za niemoc Pawełka w pierwszym meczu ???

rwolf 22.07.2009 16:54

http://uudised.err.ee/?06171911 tam pokazuja kibicow w tallinie

anthony09 22.07.2009 16:54

Własnie jest gdzieś w radiu jakieś studio chociażby w którym rozmawiają na temat meczu wisły i tworzą atmosfere ??

royalmichael 22.07.2009 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez =Metatron= (Post 765930)
Jop ukarany ławką za niemoc Pawełka w pierwszym meczu ???

Nie, wrócił Głowa.
Ew Jop mógłby grać na prawej obronie ale to ryzyko, chociaż Diaz to tez ryzyko

Nehiar 22.07.2009 16:56

Nerwy jak cholera ... mam nadzieje, że piłkarze dadzą z siebie wszystko JJJBG !

brylant17 22.07.2009 16:59

Ła zapuścili Hymn CL ale to chyba dopiero w fazie grupowej? :P

loozak84 22.07.2009 20:09

co nie zabije to wzmocni. ale to zabilo na pewno.

StelmiOriginal 22.07.2009 20:10

Jedno słowo: żenada.

Szkoda, wszyscy wierzylismy w zwyciestwo...

arsfan90 22.07.2009 20:11

Dno i 2m mułu!!! Pawełek to zaj****** bramkarz ale na 4lige! Nie ma co trzeba czekac na ruch Bogusia i co nie zrobi to zrozumiem bo jak tu sie nie wk***** ?!

WioReXXX 22.07.2009 20:11

Małe piwo to, że odpadamy z pucharów. Ja już jestem przerażony na samą myśl co się zacznei dziać teraz...

Zwitter 22.07.2009 20:12

Nareszcze włączyli forum.
Kompromitacja stulecia... naprawde odechciewa się cokolwiek pisać i mówić, wstyd na całą europe.

Trzeba się zastanowić co dalej. Zmiana trenera? Jest w polsce lepszy?
To, że nie będzie transferów to oczywiste.

d 22.07.2009 20:12

Dziękuję wam bardzo piłkarzyny. Robić porządek - jak nie teraz to kiedy?

Illargui 22.07.2009 20:13

Po raz pierwszy jestem po prostu w szoku po tym, co sie wydarzyło. No to teraz głowy polecą jak w domino ... Dramat ...

materna 22.07.2009 20:13

Boje się że zacznie się wyprzedaż na Reymonta. Obym się mylił:(

p e t e r 22.07.2009 20:14

A ja proponuję naszej drużynie jeździć na mecze autokarem i zatrzymywać się tylko na treningi.

A na poważnie, szkoda mi bardzo trenera Skorży, bo to rozsądny człowiek, a teraz pozostanie nam narwany Smuda nieumiejący przygotować swojej drużyny do rundy wiosennej. Szkoda także ekonomicznej szansy, którą zaprzepaściliśmy.

Raimel_Kobierzyn 22.07.2009 20:14

Mina Cupiała gdy przeleciało mu tyle milionów przed oczami - bezcenna

Żal było kasy na bramkarza i napastnika. To teraz żal LM

Przykre ale prawdziwe

pawel 9015 22.07.2009 20:14

No to od jutra chyba "trzęsienie ziemi" Bo czego innego można sie spodziewać...

podszywacz 22.07.2009 20:15

Serce bardzo krwawi.

tragez88 22.07.2009 20:15

wygląda na to, że na tydzień przed rozpoczęciem rozgrywek polecą glowy:/ To bedzie cieżki rok

KOALIK 22.07.2009 20:17

Piłkarze, tym dwumeczem pokazaliście, gdzie macie Wisłę...

TSW Fanatyk 22.07.2009 20:17

wreszcie odblokowali forum teraz będzie można swoje żale wylać :)
w sumie dobrze że nie oglądałem meczu bo by mi serce wyskoczyło chyba.
Na pewno nie ma jakiegoś trzeciego meczu jeszcze?
Teraz jak po każdym nieudanym starcie w LM zacznie się szukanie przyczyn które i tak się pewnie nie znajdą...Teraz będzie mówienie, że głównym celem jest obrona MP oraz PP.. już skądś to znam..

aa jeszcze o Pawełku zapomniałem a właściwie nie o Pawełku tylko o jego następcy...też dają po dupie ci odpowiedzialni za nowego bramkarza..

aczkolwiek nie winię go całkowicie za odpadnięcie z LM ponieważ dojebała cała drużyna

element 22.07.2009 20:17

Buahaha. Znów Pawełek.. **** wie w czym znów zawinił ale trzeba się jak zwykle go ujebać.

Levadia to , Levadia tamto. Levadia była bliska wyeliminowania Newcastle czy Crvena Zvezda B. ale jakiś przygłup z TV .......i o pól amatorach. Pół amatorzy to jest reszta zespołów a nie oni. Oni są za silni na swoją ligę.

Co nie zmienia faktu że z braku szczęscia (słupki, poprzeczki) zostaliśmy w tyle.

Brzeszczot 22.07.2009 20:17

CZY WYGRYWACZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ! W SERCU MOIM WISLA ! I NA DOBRE I NA ZLE !

boje sie o jutro ...

podszywacz 22.07.2009 20:18

Wlewam w siebie kolejny łyk Johny Walkera i dalej nie mogę uwierzyć i się otrząsnąć. Co będzie jutro? Szkoda Skorży. To dobry i poukładany trener.

eMTe 22.07.2009 20:18

Teraz będzie łatanie dziury... Paweł pewnie odejdzie, możliwe, że Marcelo/Diaz. Ja bym zatrzymał Brazylijczyka jednak. Pewnie kilku zawodników z ME przebije się do kadry. Ważne żeby Skorży nie zwalniać bo może być katastrofa, na pewno na dobre to nie wyjdzie, należy dać mu szansę! Przynajmniej teraz będziemy się mogli skupić na lidze, a kadrę mamy wąską...

Rob_Zombie 22.07.2009 20:18

Jest to chyba największy blamaż w historii Wisły. I nie chodzi tutaj tylko o drużynę mistrza Estonii, bo o to czy słabsi byli zawodnicy drużyn z np. Tibilisi, Oslo czy Talina można się spierać. Nie ma jednak wątpliwości że ten mecz był zdecydowanie najważniejszy z nich wszystkich bo otwierał najłatwiejszą w historii drogę do LM lub LE, a także drogę do najłatwiejszych i największych pieniędzy jakie widziały polskie kluby w historii...

materna 22.07.2009 20:18

Tu zmiana trenera nie pomoże. Jeśli się chce odnosić sukcesy w LM to niestety trzeba głębiej sięgnąć do portfela albo mieć super szkółkę juniorów. Niestety ani pieniędzy na transfery ani szkółki nie ma. A z takim składem... nie oszukujmy się na polską ligę jesteśmy za mocni ale w walce z Europą przegrywamy na samym starcie.

Ksaron 22.07.2009 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez p e t e r (Post 765950)
A na poważnie, szkoda mi bardzo trenera Skorży, bo to rozsądny człowiek, a teraz pozostanie nam narwany Smuda nieumiejący przygotować swojej drużyny do rundy wiosennej. Szkoda także ekonomicznej szansy, którą zaprzepaściliśmy.

Za to Skorża potrafi.

SZYMEK_TSW 22.07.2009 20:19

To ze odpadliśmy z pucharów to nic, najgorsze to co moze stac sie w przeciagu najblizszych dni, poleci sztab, moze jacys czołowi zawodnicy i przy grze w Sosnowcu dodajac do tego wielką zamotke przez najblizsze tygodnie bedzie cieżko ****a :(

Pablo84 22.07.2009 20:19

Być z drużyną na dobre i na złe to jedno, drugie wymagać od nich tego, czego powinniśmy wymagać, jako zespołu mistrza Polski i reprezentanta naszego kraju na arenie Europejkiej.
Przypomne pewien cytat, być może komuś on jest bliski:

Cytat:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
Proponuję dogłębnie zastanowić się nad skandowaniem "Wisełko nic się nie stało" przy piewszym lepszym meczu. Moim prywatnym zdaniem, kopacze zostali przez kibiców Wisły zagłaskani.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl