![]() |
Szpila po za obroną wszystko ok!obrone się poprawi,ale i tak ten caly Zimoch/Zimnoch??Bedzie Rozjeba...TYLKO WISLA
|
Po pierwsze ciesze sie ze Artur wygral to walke po drugie zycze mu zeby zalatwil tego krzykacza napicza Zimocha i zeby pozamykal Geby oponentom i hejterom ktozy zycza mu zguby .Zycze zeby sie rozwijal i rozwalal kazdego przeciwnika I zeby zdobyl mistrza. A czy go zdobedzie zalezy wylacznie od niego Bo mozliwosci ma spore Po za tym bez wzgledu na wyniki nastepnych walk bede za niego trzymal kciuki tak jak od poczatku trzymalem . Bez wzgledu co Beda mówic o Szpilce dobrze czy zle zawsze bede mu kibicowal bo to chlopak z sercem do walki i z charakterem niejeden na jego miejscu by juz dawno sie pogobil , w tym kraju zawsze sie niszczy tych co maja za duza do powiedzenia i tych ktorzy chca cos osiagnac lub tych co osiagaja jakis cel
|
Jak na wazeniu byl fonfara i bylo zaspiewane ltsk , to jakos nie cwaniakowal
|
Cytat:
|
A niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego Szpila był przedstawiony jako bokser pochodzący z Warszawy?
|
Bo mieszka w Warszawie.
|
|
Cytat:
Mozna tylko zalowac, ze na salkę bokserską Szpila trafił tak późno i niemal od razu przeszedł na zawodowstwo, nie mając praktycznie żadnych podstaw bokserskich, oprócz dobrego sierpa. Myślę, że gdyby poboksowal w amatorskim od 14-15 roku życia, to już dzisiaj miałby szansę być pretendentem do walki z Kliczko. Jestem ciekaw, czy kiedys będzie chodził po ringu, jak choćby Gołota z początku lat '90. Wydaje mi się, ze takie nawyki są już nie do nadrobienia, cale szczęście, że w sportach walki można wygrywać niemal każdym "stylem". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Litości Panowie.
Każdy głupi wie że Szpilka i Wisła to dwie wspólne sprawy więc jak wychodzi Legionista nie na swojej gali zresztą to z całym szacunkiem powinien zamknąć mordę i nie prowokować jak na widowni połowa Wiślaków. |
Cytat:
Dlatego zadałem pytanie, ponieważ wcześniejsza relacja wskazywała na inną kolejność zdarzeń. Jak widać Fonfara ma wybujałe ego, więc dostał to na co zasłużył. |
A jak wypadł ten Fonfara w masowaniu się na ringu ? Ma ktoś zdjęcie tego "fightera" :)
Wracając do Szpili, to jego dominacja w czasie walki była bezdyskusyjna. Ilość trafień rywala (gdyby liczyły to słynne maszynki) była ogromna. Amerykanin wiedział o tym, ze jest bezradny i, że może liczyć tylko na jeden celny cios (raz mu się nawet udało). Fizycznie też widać było róznice, pomijając kulturę pięściarską. |
Cytat:
Widać że widzowie spragnieni krwi na ringu ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą wymienione walki ogladałem z dużą przyjemnością. Do Szpilki nie można go porównywać, bo ten pierwszy ma inną mentalność tj. idzie na całość. Natomiast Fonfara to klasyczna szermierka na pięści. |
Cytat:
|
Adamek jest zawsze przedstawiany jako bokser z Gilowic..
|
Mogliby go zapowiadać : fighting out of R22
|
Tak jak można się było spodziewać do walki Szpilki z Zimnochem 23 lutego nie dojdzie.
|
Nie wnikając w fakt że miał ciężką walkę, od początku dziwne mi się wydawało ze w ciągu 3 tygodni w ogóle planują cokolwiek ...
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak ktoś powie teraz że Szpilka bije kelnerów to będzie to jawna hipokryzja ;) |
A nie bije kelnerów? ;)
|
Gołota vs Saleta
będzie na satelicie czy tylko PPV ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No właśnie...dlatego pytałem czy jakaś zagraniczna telewizja (na satelicie) będzie transmitować za darmo?
|
Cytat:
Wiem wiem, Fakt. Ale jeśli jest w tym 1% prawdy i w ogóle Adamek brał pod uwagę taką walkę to upaaaaaadł bardzo nisko. Z Pulewem walkę odrzucił bo powiedział że nic mu nie daje pod względem sportowym - rozumiem że po wygranej z Albertem będzie wicemistrzem świata od razu ;) |
Nie chcę mi się wierzyć w takie cuda, to już lepiej byłoby zorganizować walkę Adamka za Szpilką. Sprzedałaby się o wiele lepiej... A z Pulewem to czytałem, że bardziej względy finansowe decydowały niż kwestie sportowe.
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=HNdKQ...layer_embedded |
Dodatkowo polecam filmy z wakacji Szpilki :)
|
Cytat:
|
Skasował film na prośbe trenera.
|
Nic w przyrodzie nie ginie.
Tymczasem szykuje się spektakularna klapa z ppv: http://www.sportfan.pl/artykul/zaska...lo-tylko-40764 |
http://www.youtube.com/watch?v=NM88oE5CAbQ pas polsatu
|
Jakieś namiary na sopcasta gdzie ewentualnie szukać? Bo jak narazie nie mogę się dopatrzeć na soccer-live
|
Sosna niestety przegrywa dzisiejszą walkę....http://www.youtube.com/watch?v=UoN0tfPqwa0
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl