Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

Kobieta_Wislak 23.12.2008 00:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 646236)

czytam i uwierzyć nie mogę hehehe
a "wpadłaś mi w oko - nie s....... tego" położyło mnie na łopatki :-p za...ste :lol:

South 23.12.2008 00:57

tylko jedno pytanie pozostało ,czy ONA to była ona czy nie ona ?

pio 23.12.2008 00:59

to chyba jej nick był, żywo komentowała wydarzenia z tego tematu u siebie na profilu gdzieś, na fotce zdaje się :D
oczywiście akcja, że ktoś założył fikcyjne konto na forum i na fotce odpada :lol:

Kamil 23.12.2008 01:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 646248)
to chyba jej nick był, żywo komentowała wydarzenia z tego tematu u siebie na profilu gdzieś, na fotce zdaje się :D
oczywiście akcja, że ktoś założył fikcyjne konto na forum i na fotce odpada :lol:

o ****a:rotfl::rotfl:
co tam pisala ?:D

Polly 23.12.2008 01:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 646236)

hahaha aż chce się przytoczyć kilka cytatów z własnego doświadczenia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

pio 23.12.2008 01:12

Mam pamięć absolutną, ale to dawno było ;)
Mniejwięcej i w skrócie: zdziwiona/oburzona, że taki temat powstał, że o niej gadają, że "oryginalne" mamy pomysły vide post Kobiety Wiślaka :), że banują za pisanie Wisła z małej litery i ,że i tak będzie na forum, żeby moderatorów denerwować.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly
hahaha aż chce się przytoczyć kilka cytatów z własnego doświadczenia

nie wierzę :D

po północy zawsze mam rozterki, czy jest późno czy zbyt wcześnie :D

Kamil 23.12.2008 01:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646252)
hahaha aż chce się przytoczyć kilka cytatów z własnego doświadczenia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dawaj, zobaczymy czy nas zaskoczysz:D

Polly 23.12.2008 01:24

hehe

akcja działa się we Wrocławiu z pewnym Wiślakiem - (Pozdrawiam Cię Jakubie z Zabierzowa ;))

Po 15 minutach rozmowy

on: Jak myślisz... to miłość czy zauroczenie ?
ja: to na pewno miłość
on: to daj buzi (i wypina usta upodabniając się tym do nemo)

hahahaha nr jeden w moim rankingu ;p

Kamil 23.12.2008 01:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646256)
hehe

akcja działa się we Wrocławiu z pewnym Wiślakiem - (Pozdrawiam Cię Jakubie z Zabierzowa ;))

Po 15 minutach rozmowy

on: Jak myślisz... to miłość czy zauroczenie ?
ja: to na pewno miłość
on: to daj buzi (i wypina usta upodabniając się tym do nemo)

hahahaha nr jeden w moim rankingu ;p

a jednak, zagiolas mnie:D
ale coz, widac ze z zabierzowa:lol:

Polly 23.12.2008 01:36

hehe ale co my byśmy bez takich zrobiły ;p przynajmniej urozmaicają życie ;]

P.S.

Uran235 23.12.2008 02:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646260)
hehe ale co my byśmy bez takich zrobiły ;p

Jajeczko o jajeczko?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646260)
przynajmniej urozmaicają życie ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=-SlXM0dDg5c

Człowiek się tak przestawił, że nie musi a i tak po nocy siedzi eh...

vote-for-mikey 23.12.2008 02:16

ludzie, wiem, że luźny, wiem, że późno... ale motyla noga uważajcie na ortografię i poprawną polszczyznę, zęby bolą jak to się czyta ;)

Akt pierwszy.
Byliśmy dzisiaj(wczoraj) z kumplami na pizzy, potem idziemy na browarka. Opcje są trzy, Stary Port (kolega I, żeglarz), Polibuda (kolega II, ma stamtąd blisko do domu) oraz Irish Arms, z poselkiej (kolega III, chciał obejrzeć mecz Evertonu, ja). Wygrała opcja Polibudy, bo byliśmy, zdaje się w okolicy karmelickiej.
Akt drugi.
Idziemy, idziemy, nagle koledze I przypomina się R Z E C Z, a mianowicie iż jego staruszek rozwodnik pracuję ot obok, ot zaraz za rogiem, a na dodatek lubi sobie wszamać zapiekanę, które bardzo zacne serwują w Polibudzie(co kolega III i koleżaga II mieli kiedyś okazję sprawdzić). My, jako dobrzy koledzy i odważni młodzieńcy olaliśmy kolegę I i poszliśmy dalej, on siłą rzeczy z nami.
Akt trzeci.
Wchodzimy do knajpki. Pierwszą rzecz którą widzimy, jest zapiekanka, znaczy się zły omen. Idziemy w głąb, zasiadamy w fotelach, rozdziewamy się z kurtek. Kolega I, poszedł w oklice toalety, za cięższą potrzebą, czyli damskiej, gdyż jak dobrze wiedzą w tym jakże zacnym przybytku toaleta męska składa się z pisuaru oraz umywalki, a w tych, co chyba naturalne, ciężko tę potrzebę zaspokoić. W tak zwanym międzyczasie z toalety męskiej wychodzi O S O B A. O S O B A zmierza po zapiekankę, siada konsumuje. W tym czasie kolega II siedzi, i oczekuje na napitek, kolega I załatwia bardzo ważne sprawy, a kolega III, czyli moja skromna osoba zamawia napitek. Kolega I wychodzi z łazienki. O S O B A go zauważa i woła. Kolega III, tak,w dalszym ciągu to ja, podchodzi, gdyż myśli, iż to znajomy kolegi I (ciągle na szczęście nie podeszła osoba II, czyli barmanka). Kolega III rozpoznaje w O S O B I E ojca rozwodnika kolegi I. Koledzy II oraz III dają sobie znaki, iż opuszczają lokal. Telepatycznie komunikują się z kolegą I który po chwili, całkiem blady, dołącza do turlającej się po chodniku dwójki.

A morał z tego taki, że trzeba mnie słuchać, bo mam rację. Ot!

Polly 23.12.2008 02:20

oo Uran kope lat ! :)
nie napisałam bez mężczyzn (do feministek nie należę), lecz "bez takich" -> czyli takich jakiego ja spotkałam na swej drodze ;) Gdyby wszyscy byli tacy to rzeczywiście musiałybyśmy kombinować "jajeczko o jajeczko" hehehe

P.S. jeden z moich ulubionych filmów :)

Uran235 23.12.2008 03:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646270)
oo Uran kope lat ! :)

O ktoś się przyznaje do jakiejkolwiek znajomości ze mną :D , ostatni raz taki zaszczyt spotkał mnie jak miałem dziesięć lat. Co prawda ja tego dziada nie znałem, na dodatek był pijany i okazał się pedofilem, ale co wtedy przeżyłem to moje i nikt mi nie zabierze. Nie zwracajcie na mnie uwagi, po ostatniej wizycie mój psycholog się powiesił i nie mam gdzie się wyżyć.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646270)
nie napisałam bez mężczyzn (do feministek nie należę), lecz "bez takich" -> czyli takich jakiego ja spotkałam na swej drodze ;) Gdyby wszyscy byli tacy to rzeczywiście musiałybyśmy kombinować "jajeczko o jajeczko" hehehe

Widzisz, spotkałaś "takiego" na swojej drodze, ale czy zastanowiłaś się, że pod skorupą "takiego" w skryciu czai się wrażliwa ludzka istota? Czy zdajesz sobie sprawę, że Twoja niewłaściwa reakcja mogła zrujnować całe dorosłe życie tego chłopaka? Mogłaś nieodwracalnie wpłynąć na jego śmiałość w stosunku do kobiet. On przecież tylko starał się najlepiej jak mógł, co z tego, że wyszło jak wyszło.

Ale to nie tyczy się tylko Ciebie, ale wszystkich kobiet. Słyszałem historię chłopaqka, który wykręcał się mentosami w kieszeni, ale kiedy jego dziewczyna zorientowała się w prawdziwej przyczynie dyskomfortu jaki odczuwała podczas całowania, zrobiła mu scenę na całą plażę. A to przecież nie była jego wina, to działała biologia.

Kobiety mają nas za gruboskórne istoty bez uczuć, którym można powiedzieć wszystko, bo i tak nas to nie zrani. Ale dość tego, mężczyźni wstępujmy do Ligi Ochrony Mężczyzn i Żubrów*, pokażmy siłę naszej wrażliwości i pamiętajmy: Liga chroni, Liga radzi, Liga nigdy nas nie zdradzi! To mówiłem ja, Jarząbek Wacław.
- O musztardzie trzeba było wspomnieć.
- Mam musztardę.

*w roku 2005 nastąpiła fuzja Ligi Ochrony Mężczyzn i Ligi Ochrony Żubrów ze względu na kiepską sytuację finansową obydwu. Sytuacja finansowa poprawiła się dzięki sponsorowi tytularnemu, który zapewnia nieograniczone ilości napojów chłodzących na zebrania Ligi.

W temacie kinematografii, powiedzcie mi, będzie w te święta yupikayey madafaka? Dla mnie to film ważniejszy niż Kevin, bo niesie ze sobą odpowiednie wartości związane ze świętami. Np. wieszanie szwaba na łańcuchu to symbol ubierania świątecznej choinki( szwab był blondyn jak aniołek).

pan_premier 23.12.2008 10:46

podsumujmy wczorajszywieczór, statystyka jest przerażająca:
0 banów
1 placek(!)
4 kobiety
17 zwichniętych nadgarstków
20 złamanych serc
125 oślinionych klawiatur
119 meżczyzn

statysyki jak na dobrej Polibudzie :lol:

4fan_player 23.12.2008 10:48

Zwichnięte nadgarstki od czego?:)

pan_premier 23.12.2008 10:49

sprzedawcy liści...

pio 23.12.2008 10:49

a ile osób ośliniło więcej niż jedną klawiaturę, bo brakuje do zestawienia? :D

pan_premier 23.12.2008 10:51

no cóż, matymatyk to nie jesteś, pomogę: 6 jeśli ślinili się tylko faceci, dwie jeśłi śliniły się też kobiety :)

pio 23.12.2008 10:56

a wcale nie, bo ktoś mógł oślinić i trzy, albo kobiety pośliniły więcej niż jedną, po prostu chciałem mieć pewność co do liczb, bo jest wiele możliwości :)
chyba, że pozostajemy przy domysłach :D

pan_premier 23.12.2008 11:01

nie no bez jaj, każdy szanujący sie facet, robiący wielki podryw na necie, musi poślinic klawiaturę, to pewne jak Kevin.
jeśli sa jakies wyjatki, to ci którzy tylko czytaja podryw innych a sami się boją nadrabiają za nich, oni ślinia najwięcej

pozatym nie kazdy ma 2 klawiatury, a co dopiero trzy, więc można+/- przyjąc moja statystykę za prawdziwą.

PS sondaż przeprowadził Dymek, ktry ma adres każdego z was i tajną kamere rpzy komputerze, nie podął mi szczegółów bo jechał obrzucić tortem Waltera. Legia to ON

pio 23.12.2008 11:03

Oj panie_premierze, sugerujesz, że caffeiki poumierały? :lol:

Ale jeśli Dymek przeprowadzał sondaż, to zamilknę i przyjmę za pewnik :)

Kobieta_Wislak 23.12.2008 11:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 646337)
podsumujmy wczorajszywieczór, statystyka jest przerażająca:
(...)
1 placek(!)
(...)

a widział ktoś ten placek/pieczeń?!? :-p bajera to była jak nic :shock::>

Tiramisu 23.12.2008 11:49

Jak to jeden placek? A moje dwie sałatki? :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 646163)
przyjdzie i potwiedzi ze nic nie wysylalem:-P
bedziesz jeszcze wykupywal spoty w tv zeby wyglosic przeprosiny za te pomówienia:lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sergio (Post 646169)
bidny jestem nie stac mnie a zreszta wróci to opowie...jak wogóle wróci:lol:

sergio, zacznij zbierać na te spoty ;)

Polly 23.12.2008 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 646277)
O ktoś się przyznaje do jakiejkolwiek znajomości ze mną :D , ostatni raz taki zaszczyt spotkał mnie jak miałem dziesięć lat. Co prawda ja tego dziada nie znałem, na dodatek był pijany i okazał się pedofilem, ale co wtedy przeżyłem to moje i nikt mi nie zabierze. Nie zwracajcie na mnie uwagi, po ostatniej wizycie mój psycholog się powiesił i nie mam gdzie się wyżyć.

;) daj spokój pod Twoją skorupą kryje się przecież dusza wrażliwca ;p

Cytat:

Widzisz, spotkałaś "takiego" na swojej drodze, ale czy zastanowiłaś się, że pod skorupą "takiego" w skryciu czai się wrażliwa ludzka istota? Czy zdajesz sobie sprawę, że Twoja niewłaściwa reakcja mogła zrujnować całe dorosłe życie tego chłopaka? Mogłaś nieodwracalnie wpłynąć na jego śmiałość w stosunku do kobiet. On przecież tylko starał się najlepiej jak mógł, co z tego, że wyszło jak wyszło.

Ale to nie tyczy się tylko Ciebie, ale wszystkich kobiet. Słyszałem historię chłopaqka, który wykręcał się mentosami w kieszeni, ale kiedy jego dziewczyna zorientowała się w prawdziwej przyczynie dyskomfortu jaki odczuwała podczas całowania, zrobiła mu scenę na całą plażę. A to przecież nie była jego wina, to działała biologia.

Kobiety mają nas za gruboskórne istoty bez uczuć, którym można powiedzieć wszystko, bo i tak nas to nie zrani.

ojj ja zła i niedobra ;)

chcesz powiedzieć, że my kobiety, mamy dawać szansę każdemu bo ma w sobie "ludzką istotę" ;>

kilka postów wyżej "wpadłaś mi w oko - nie sp** tego" -> zachęcające do poznania się bliżej, nie ma co ;)

pio 23.12.2008 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Polly (Post 646393)
...
kilka postów wyżej "wpadłaś mi w oko - nie sp** tego" -> zachęcające do poznania się bliżej, nie ma co ;)

A jakie doskonałe w swojej prostocie :)

Kamyk 23.12.2008 13:16

Chciałem życzyć całej wiślackiej Braci zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:)

Tiramisu 23.12.2008 13:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 646429)
Chciałem życzyć całej wiślackiej Braci zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia:)

Niby każde miejsce dobre, ale życzenia lepiej tu:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5189 :) Wesołych!

_ukoL 23.12.2008 13:21

Dlaczego lepiej tam? Chce to sobie składa w luźnym. I tak panuje tu wielki burdel. :P

Tiramisu 23.12.2008 13:28

Z jednego powodu :) - Karpik fajny temat, a mało popularny :).

dj_ibutti 23.12.2008 14:17

Mój świat runął :( Pan_premier dał mi nominacje w kategorii rozmywacz NEGATYWNY.... i mało tego, jeszcze źle mój nick napisał :(

To smutne :(

To mógł być każdy z nas ['] ['] ['] ;(

pio 23.12.2008 14:45

Łączę się z Tobą w smutku[*]
vodka czy piwo?

DrewniaQ 23.12.2008 14:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislaka (Post 646360)
a widział ktoś ten placek/pieczeń?!? :-p bajera to była jak nic :shock::>

No co to to nie! :foch:

Dowód:

http://i39.tinypic.com/30hu3wi.jpg

http://i39.tinypic.com/34o7moi.jpg

Dzieło skończone i powiem Wam, że bardzo smaczne.

Zamiast tej masy pierwszej od góry dałbym następnym razem czekoladową.. zobaczymy. Może na sylwestra coś trzasnę! :P

igortsw 23.12.2008 15:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 646458)
Mój świat runął :( Pan_premier dał mi nominacje w kategorii rozmywacz NEGATYWNY.... i mało tego, jeszcze źle mój nick napisał :(

To smutne :(

To mógł być każdy z nas ['] ['] ['] ;(

Nie przjmuj się dostaliśmy chyba całościowego już kiedyś wtedy mój świat też się zawalił, długi okres czasu nie moglem wtedy dojść do siebie,życie wydało mi się nie samowicie szare i bezsesnsowne ['] ;(

Cytat:

Pierwotnie napisane przez UW&I (Post 640145)
Rozmywacz negatywny : Gucio25 i większość z Luźnego (to nie to samo co kiedyś)

pio 23.12.2008 15:05

DrewniaQ przyniósł ciasto na stypę :lol:

Kobieta_Wislak 23.12.2008 15:25

DrewniaQ noooo ....http://www.gify.org/bazagif/ludzki_pozy/figura015.gif

Ty to masz bajerę .... :>

4fan_player 23.12.2008 15:51

Piękna pieczeń :D jestem ciekaw czy ja się naucze kiedyś czegoś w kuchni oprócz robienia kanapek :p

DrewniaQ 23.12.2008 15:56

Teraz chcę mieć pod nickiem: Cukiernik, bądź Kucharz :D

Aro1234 23.12.2008 15:59

Może od razu Mistrz Kuchni? Już se tak nie schlebiaj. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc jeden wypiek cukiernikiem cię nie czyni :D

Ale przyznam wygląda całkiem smacznie :D

http://sport.onet.pl/0,1248733,1885935,wiadomosc.html - > a tu przykład jak to można się zżyć z karpikiem... :)

Kobieta_Wislak 23.12.2008 16:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 646503)
Może od razu Mistrz Kuchni? Już se tak nie schlebiaj. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc jeden wypiek cukiernikiem cię nie czyni :D

Ale przyznam wygląda całkiem smacznie :D

patrz jak to ludzie od razu zazdroszczą sukcesu... że jedna jaskółka, że nie schlebiaj sobie....
całkiem smacznie? :shock: człowieku! poleciałabym na to ciasto, że nic więcej nie musiałby mówić :>
i jeszcze ten kciuk na zdjęciu.... :>
:-p:lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl