![]() |
Jaki polecacie internet do 60 zł/miesiąc? Jakieś propozycje?
|
Cytat:
Mój znajomy był kilka tygodni temu w NY - oryginalny sklep Lacoste - koszulki polo najnowsze trendy po 30-60 dolców - co przy tym kursie robi nawet poniżej 100 zł :) nic dziwnego że starsze jakieś mogą być w takich cenach - tylko u nas jest takie szaleństwo z marżami w sklepach |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Od kilku dni nie dochodzą mi maile zza granicy (na tlen.pl), czym to może być spowodowane ?
|
Cytat:
Airbites 3mb/s za 60 zł. |
Cytat:
|
Mam stare zdjecia takie juz wywolane i potrzebuje zrobic odbitki czy ewentualnie zeskanowac, mam gdzies klisze z filmem ale nie chce mi sie szukac i wolalbym to zrobic bez niej.
Gdzie w Krakowie polecacie to zrobic? gdzie jest najtaniej? mam tez zdjecia cyfrowe i chcialbym je wydrukowac, zwykle robilem to w supermatketach, teraz jest tego wiecej wiec chce zrobic w miejscu gdzie jest tanio i dobrze... Gdzie polecacie? |
Cytat:
|
Cytat:
Nie pomyślałeś że to może być prawda i przez jakiś czas nikt nie pisze? |
Cytat:
Przepraszam. Ale jeśli brat mówi że wysyła to raczej wysyła. |
pytanie odnośnie poczty polskiej.
wysyłam paczkę za pobraniem. mija już jakieś 2 tygodnie, a pieniędzy, ani zwrotu paczki ni widy ni słychu. gość do którego paczka poszła, także się nie odzywa. napisał kiedyś, że awizo dostał, czyli paczka była u niego. czy jest jakaś opcja sprawdzenia czy odebrał? jeśli nie to paczka wraca do mnie po jakimś czasie? dzięki, pozdr |
1. Da sie na Węgrzech płacic normalnie Euro czy trzeba miec tą ich walutę??
2. Jadąc na Chrowację co się bardziej opłaca: wymienic złotówki na kuny tu; Wymienic złotówki na kuny tam; kupic tu euro i tam wymiec na kuny czy jak??:P Dzieki wielkie za info:) |
odemnie jechala ekipa to wzieli euro od nas a czy to sie bardziej oplaca to nie mam pojecia
|
Cytat:
Okłamuje Cię.. |
O co chodzi w tym konflikcie między Górnikiem Zabrze a chorzowskim Ruchem?
|
Czym różnie się replika od oryginalnej koszulki Wisły?
Ceną, napisem Wisła Kraków w środku koszulki, znaczkiem CLIMATE CONTROL i... ? Materiałem? Z góry dzięki za odpowiedź. |
1Wie ktoś czemu gdy chce zagrać przez w neta w jakąkolwiek gierke(commandos,heoreos, settlers) nie widze serwerow gry przez internet ?
2.Wie ktoś do czego służą takie metalowe kule o srednicy 10 cm?.Takie kulki można kupić np w decatchlonie pakowane sa po 8 sztuk Niestety istrukcja jest po chińsku |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
od której są dziisaj bilety sprzedawane ma mecz u siebie z Barcą??
|
Wislacki Swiat jest otwarty od godziny 11.oo.
|
ja mam pytanie ktore nurtuje mnie bardzo dlugi czas
jak nazywa sie ta nuta co leci zawsze przed meczem taka sredniowieczna tak jakby ?? |
Cytat:
O to chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=GtmlAaybIEs ?? PS Jak się nazywa ta nuta co leci jak strzelimy bramę ?? :) |
juz znalazlem dzieki wielkie o to mi chodzilo
|
Cytat:
Jeszcze przypomnę moje pytanie: jak się nazywa ta nuta co leci jak strzelimy bramkę ?? |
Do kiedy czeka rezerwacja biletów na Barcelone dla karnetowiczów?
|
do 19 sierpnia.
|
Cytat:
- 11-19 sierpnia - sprzedaż wyłącznie dla posiadaczy karnetów (sklep Wiślacki Świat)" PS. Moje pytanie jeszcze raz przypomnę:-D Jak się nazywa nuta co leci jak strzelimy bramkę?? |
Cytat:
Jestem osobiście z tego zadowolony. Tym bardziej,ze płaciłem dwa razy tyle za taką samą prędkość. |
Mógłby mi ktoś, tylko podać przyśpiewke o Wiśle (anty)
która zaczyna się: Kto ? Kto ? Pamiętamy ! Co ? Co ? Pamiętamy Nie chce, by podawać na forum, bo nie ładnie śpiewać na Wiślackim forum takie piosenki, tylko chce znać treść tej piosenki... |
Cytat:
|
[quote=FajQ;583286]1Wie ktoś czemu gdy chce zagrać przez w neta w jakąkolwiek gierke(commandos,heoreos, settlers) nie widze serwerow gry przez internet ?
Masz poblokowane porty |
wrzuci Ktoś tapete na pulpit "Wierność" ? (800x600)
P.S. najlepiej cala czarna- oryginalna, bez jakichkolwiek "dodatkow" :P |
Cytat:
2.Ogladam właśnie szermierke w tv i moje pytanie dlaczego czasem po trafieniu przeciwnika zapala się biała lampka a nie czerwona bądz zielona |
|
A ja mam pytanko: jeśli Wisła odpadnie z Barcą w dwumeczu (tfu, tfu) to gramy aumatycznie w grupie P. UEAFA? Czy czeka nas jeszcze jeden mecz eliminacyjny?
|
Bedzie nierozstawiona w dwumeczu w rundzie el.PUEFA do awansu grupowego
|
Cytat:
|
Cytat:
Po ew. zwycięstwie są rozgrywki grupowe. |
odnosząc się do tego wyżej, z kim graliśmy, że doszliśmy do fazy grupowej UEFA bo mi wyleciało z głowy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl