![]() |
No ja tez zdalem....;P
|
wos roz 64%, pol pod 67%, niem pod 72%, i tylko hist pod 55 % tak troche gorzej
|
polski roz 58%
ang roz 78% biol roz 78% :D :D :D :D |
ejjj, czemu jak wchodzę drugi raz to mam brak wyniku?
|
ja też już nie mam wyników, ale mam nadzieję, że te, które widziałam to te oficjalne :D
|
Cytat:
|
no mi też wywaliło przedtem, ale się odwiesiło i mam znów - takie same jak przedtem :D znaczy się ,chyba oficjalne :D
dobranoc ;) Jutro chleję :D |
Cytat:
Dobranoc walczący z OKE :lol: |
Radzę wam się wstrzymać z radością - to nie możliwe że mam 52 z agnlika roszerzonego, gdy połowe ze słuchu miałem źle, a w opowiadaniu (o mechanicznych grzybkach) nie wiem czy użyłem poprawnie jednego czasu... :shock:
Za to polski roszerzony tylko 64 procent, tu liczyłem na trochę więcej... |
a ja dalej walcze....
|
ZdaŁem!!!:))
|
Polski podstawa - 61%
Majca rozszerzona - 64% (trochę zjebałem) Niemiecki rozszerzony - 79% Ogólnie tak se, ale powinno styknąć tam gdzie chce iść. ;) |
zdalem..
polski podst. 57% angielski podst. 51% Goegragia podst. 52% Nareszcie moge iść spać:) |
niemiecki R 94%
majca R 88% polski P 71% czyli raczej okok :) |
po 1,5 godzinnej walce z tym obiegiem mam wyniki i zdalam :D:D
polski podst. 63% angielski podst. 68% chemia podst. 76% |
Mam świadectwo.
Polski pisemny- 49% (zjebany tooootaaaaalnie, mimo ''5'' z polskiego przez 3 lata na koniec roku) Polski ustny- 80% Angielski pisemny- 91% Angielski ustny- 85% WOS- 56% Pozdro. Dzięki za ten temat i wszystkie chwile wspólnie spędzone. Gratulacje dla wszystkich tych którzy zdali, jednocześnie życzę powodzenia tym którym się nie powiodło. Dacie radę! Show must go on :-) |
nie dziala ta jebana strona... czlowiek w stesie zyje...;-/
|
Odebrałem wyniki, trochę zawaliłem infę..
polski 59 angielski 93 matma 64 infa 35.. zobaczymy, może jednak uda mi się gdzieś na infę załapać. ;-P |
mi wos do dupy poszedł, ale wszystko zdane także teraz ostatni egzamin: popijawa ;)
|
Angielski Ustny 19 pkt
Polski Ustny 16 pkt Polski pisemny (podst) - 60 % troszeczkę nie tak jak chciałem Angielski pisemny (podst) 87 % Historia pisemna (podst.) - 52 % (to w zasadzie było tylko do zaliczenia, na nic mi ta historia) WOS pisemny (rozszerzony) 68 % :) :) Wybieram się raczej na WSE do Krakowa :) na Stosunki międzynarodowe |
misie, ile mam czasu na zlozenie podania? i jak to sie sklada? :P
|
polski pisemny 53%
polski ustny 13 pkt angielski pisemny 94% angielski ustny 15 geografia rozszerzona 55% dalej w to nie wierze :D |
Gratuluję wszystkim! Tym zadowolonym i tym mniej ;):taniec:
|
jak z niemieckiego systemu na polski przetłumaczę, to będzie tak:
Pisemne: Angielski podst. - 65% Biologia rozsz. - 60% Historia rozsrz. - 55% Prezent. geografia - 65% Ustny - matematyka - 85% Słabiutko, ale to w większości przez mój niemiecki ;-) |
Polski (podst) - 69%
Angielski (podst) - 98% hist (podst) - 61% WOS (rozsz) - 58% obie ustne na 90% Jestem umiarkowanie zadowolony, liczyłem na troche więcej z WOSu, ale za to wynik z polskiego jest dla mnie przyjemną niespodzianką |
polski(podst) 59 % zadowala mnie :D
ang(podst) 86% całkowicie mnie nie zadowala geo(roz) 68 % srednio ustne na 17 pkt obie |
U mnie w klasie na 30 osób zdało 28 :)
|
Haaa!
Matematyka rozszerzona: 92% Polski podstawa: 51% Angielski podstawa: 83% Jest dobrze! |
:)
Ang podstawowy - 91% Chemia rozszerzona 87% :) Biologia - 73% :) No, skoro już po wynikach, ktoś sie orientuje ma jakąś stronkę z rozkminą gdzie jest to dobrze opisane jak się składa papiery i rekrutuje tak ogólnie :) ? |
To może i ja sie pochwalę...
polski podst. - 84% angieslki podst. - 90% geografia podst. - 64% Może uda się na dzienne dostać :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Polski podstawowy 76%
Niemiecki rozszerzony 70% Geografia rozszerzona 65% Matematyka rozszerzona 66% Startuje na Politechnikę krakowską, warszawską, lubelską i na UE ;) Jak myślicie jakie są szanse dostania się na UJ na filologie angielską ze zdanymi na poziomie rozszerzonym: polski 86% angielski 68%? Bo moja dziewczyna składa i straciła nadzieję... |
Witam, pisze mature za 2 lata, jak sie przelicza mature, czy matura rozszerzona daje wieksza szanse niz podstawowa?
co jest wiecej warte: 40% rozszerzona majca czy 85% majca podstawowa? U nas nikt nic nie mowi,,,, |
to ja też
wszystko byłoby różowo, gdyby nie to, że dwa najbardziej potrzebne do rekrutacji przedmioty poszły mi najsłabiej. chociaż generalnie jestem bardzo zadowolona. polski (podstawa) 77% - największe pozytywne zaskoczenie tej matury ;) polski ustny 20 ang (r) 92 ang ustny (p) 20 niem (r) 93 niem ustny (r) 18 hist (r) 82 wos (r) 70 majca (r) 92 heh. trzeba się dowiedzieć, jak dokładnie wygląda rekrutacja :/ ogarnia mnie lenistwo na samą myśl o tej całej biurokracji. Cytat:
nawet nie udzielając się nadmiernie miło było zaglądać i śledzić nasze wiślackie zmagania z 'egzaminem dojrzałości' ;-) |
Cytat:
ps. Chłopie dwa lata to szmat czasu, w tym kraju w maturach co rok sie coś zmienia, ja mając dwa lata do matury to miałem to głęboko w..., domyśl się gdzie:P |
Anika przecież z tymi wynikami się wszędzie dostaniesz... Ja nie wiem, do czego to już doszło... Ludzie zdają powyżej 90% niemal wszystko, a jeszcze narzekają... :(
|
Polski podstawa 60%
Angielski podstawa 95% Historia(r) 72% - największe rozczarowanie. Chciałbym się dostac na histe na UJ ale obawiam się że może byc trochę za mało. Wszystkim wiślackim maturzystom gratuluje wyników! |
Cytat:
|
Cytat:
wiem, że są fajne. tylko wcale nie mam pewności, czy dostanę się na prawo na uj z wosem na 70%. pożyjemy, zobaczymy. jak nie, to też się świat nie wali, chociaż jeszcze nie wiem, na jaki kierunek składam alternatywnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl