![]() |
Cytat:
Wszędzie na świecie największym powodzeniem cieszą się pojedynki między drużynami z czołówki tabeli. I mądrzy ludzie potrafią to zrozumieć zamiast próbować gardzić tymi, którzy nie mają czasu, pieniędzy ani chęci oglądać meczów przeciwko drużynom obiektywnie drugoplanowym w futbolowej ekstraklasie (nic im przy tym nie ujmując). |
mi sie wydaje czy mialy byc ograniczenia co do kupowania biletow na jeden dokument?;o
|
Cytat:
Jacy ludzie??? Co znaczy ze ktos cos preferuje?? Jesli kochasz dany klub to nic nie preferujesz,nic nie wybierasz ,nie nastawiasz sie na zadne dobre widowsko Idziesz i dopingujesz ,nawet w A klasie. |
Ludzie, to ludzie. Nie każdy jest fanatykiem. I do takiej sytuacji musimy się przyzwyczajać, nie ma takiej opcji by na nowym stadionie zasiadało (stało) 35 tys. fanatyków. Dziś Ochalik mówił, że zainteresowanie najbliższym meczem przekroczyło 40 tys., a więc nawet na nowym stadionie brakło by miejsc. Czy to sami fanatycy pytali o bilety? Wątpię. Ludzie będą traktowali mecze wybiórczo i klubu w tym głowa by mimo wszystko stadion się zapełniał. Chodzenie na mecze musi stać się w dobrym guście i tyle, czy nam się to podoba czy nie.
|
Cytat:
Nie przesadzaj , idź i pokaż w niedziele swój fanatyzm dopingując Białą Gwiazdę a nie ubliżaj innym na forum.I zrozum że nie każdy przychodzi na mecz żeby dopingować , niektórzy przychodzą obejrzeć dobre widowisko które gwarantują raczej drużyny z czołówki tabeli. |
z ciekawości, czy sprzedawanie biletu po jego normalnej cenie, to też konikowanie?
tak mnie to zastanowiło, jak przejrzałem sobie ten temat :) |
Cytat:
Zal mi kibiców 'sukcesu" |
hehe, ale koles sobie naliczył 50 zł za nic i nie uwaza sie za konika ^^
kolejne dwie aukcje na allegro .. http://www.allegro.pl/item628718957_..._warszawa.html 150 zł za bilet !! proponuje z takimi się spotkać i wpierd*** bo zeruje na "swoich" |
Cytat:
Sęk jednak w tym, że oni istnieją i istnieć będą - ba, śmiem nawet twierdzić, ze bedzie ich proporcjonalnie coraz więcej. A fanatycy/prawdziwi kibice to póki co nie mogą wypełnić całego D regularnie... Spokojnie, dla kazdego wystarczy miejsca. |
Witam.
Jestem zainteresowany mała zamianą. Jako ze nie przypadaja mi do gustu kielbaski z sektora A, chcialbym skosztowac tych z D lub E. Reasumując: Posiadam dwa bilety na A, zamienie na dwa bilety na E lub D. Bez zadnych doplat itp. O wiadomosc prosze na priva. |
Kupiłem na allegro bilet na mecz i jest on wypisany na inną osobę inie ma pobranej opłaty manipulacyyjnej. Czy jesli nie mam karty kibica to bez problemu wejde na mecz?
|
Tak, wejdziesz bez problemu.
|
http://www.allegro.pl/item630261392_..._warszawa.html
Co za Kretyn 200zł i jeszcze nie napisał na jaki sektor:]... WISŁA-legła Brak słów |
Właśnie się dowiedziałem że WSZYSTKIE bilety dla FC są na E - to ja się do cholery pytam co się stało z przeszło 2000 biletami na D??:evil:
|
A kto Ci powiedział że bilety dla FC są na E?
|
Pan u którego zamawiałem , mówi że W OGÓLE nie było biletów dla FC na D...I jak tu nie wierzyć w machlojki pracowników WŚ??
|
Jasne że są na D, nie róbcie ściemy
|
No to ktoś nie wiedział/ żle ci powiedział. Jakb ytak nie było to nie byłoby lamentu przez poprzednie 10 stron że Fancluby wykupiły wszystkie bilety na D :P
|
kaczyss : byłem 30 min temu odebrać bilety zamówione na fanclub i na E dostałem bo Pan mówił że W OGÓLE nie było dla FC na D!!
|
Widocznie Ci źle powiedział, bo tak na prawde biletów na D prawie nie było w sprzedaży, gdyż 2000 zostało przeznaczone dla FC, a reszta to w większości karnety - dlatego mało kto dostał na D. Może zabrakło?
|
Ja też dzis usłyszałem to samo, niby ze w zwiazku z przyjazdem kibicow Lechii czy cos w tym stylu zamiast na D fc dostal bilety na E... To na pewno jakas sciema, w kazdym razie biletu na D nie mam :(((
|
Wał, wałkiem pogania...
|
http://www.allegro.pl/item630508864_...wo_polski.html
ciekaw jestem kto to kupuje??:/ PS. to jest cena za sztukę!!!!!!!! |
Mam taka sprawe czy nie bylby ktos chetny sie zamienic biletem z sektoru E na D ? doplace do tej zamiany 10 zl! Jesli ktos jest chętny to prosze o PM ,lub gg 8812942. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
czy przy wejsciu na stadion potrzebuje jakis identyfikator itp? czy same bilety wystarczaja?
pozdr |
Cytat:
|
Ile wcześniej trzeba być przed meczem żeby wejść?
|
Cytat:
Z tego co sie orientuje to zaczynaja wpuszczac 2h przed meczem. |
Cytat:
|
hmmm
Bilety na hit u koników dwa razy droższe Sprzedaż biletów na mecz Wisła - Legia rozpoczęła się w poniedziałek. Wszystkie wejściówki (cena 40-55 zł) rozeszły się w sześć godzin i już tego samego dnia na aukcjach internetowych można było kupić je po zdecydowanie wyższych cenach. Z kolei przy wejściu na stadion przez cały tydzień stały koniki. W piątek oferowali bilety na sektor D po 100 zł. - Mam ich sporo, przy większej liczbie mogę zejść z ceny - namawiał kilkunastoletni chłopak. Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków |
mam pytanie od kiedy beda w kasach bilety na mecz ze Ślaskiem Wrocław?
|
od poniedziałku za tydzień
|
dzieki za informacje:)
|
Mam pytanie:
Jak sie dostac na mecz ME? Tzn sa jakies bilety? Nigdy w życiu nie byłem na takim meczu a dzisiaj mam ochote sie przejsc |
idziesz, kupujesz bilet, jezeli sie nie myle 10 zl, i wchodzisz
|
MESA powninna być za free..:-/
|
orientuje sie ktos czy w sprzedazy od poniedzialku beda bilety na D wyliczylem ze Fc dostana 1091 doliczajac do tego Ślask moze byc ciezko jesli ktos sie orientuje prosze o odpowiedz z gory dziekuje :)
|
bardzo wątpliwe, z Lechia nie bylo biletow na D wiec mysle ze i tym razem ludzie bez karnetu beda musieli sie zadowolic miejsce na E
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl