![]() |
To sarkazm użyty przez pismaka.
|
Cytat:
|
Wywiad z Moskalem
http://weszlo.com/2015/08/20/kazdy-t...za-malo-czasu/ |
Każdemu kto zacznie pieprzyć że dzisiejszy wynik to wina trenera polecam mocno p.... się w łeb
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten mecz to nie mam nic piłkarzom (no może błąd Burligi) czy też trenerowi do zarzucenia. |
Nie wygraliśmy meczu na wyjeździe pod wodzą Moskala. To znaczące. Pora żegnać.
Dla mnie dobry trener albo robi wynik, albo ma gorsze wyniki jak Moskal ale ogrywa młodych. Moskal nie spełnia żadnego kryterium. Do tej pory zawsze byłem za Tobą. Ale teraz do widzenia Kaziu, bo z tobą jest badziew. Mam nadzieję że nowy trener już czeka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wg to po co trener jak to wszystko zawodników wina nie?
|
Moskal Kazimierz - nie rusz Kazika, bo zginiesz!!
|
....a.... Przez debila sędziego wydupcą Moskala....
|
Cytat:
|
Jakiego sędziego? Walnij się w łeb.Karny dla Pogoni ewidentny niestety. Ku**a za Moskala nie wygrali ŻADNEGO meczu na wyjeździe. To są ku**a kpiny! Pora się żegnać z pseudo-trenerkiem.
|
Cytat:
Nie jestem za zwalnianiem Moskala, ale 5 remisów to nie tylko wina naszych kopaczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten karny to bardzo dziwna sytuacja, jeden sędzia by nie zagwizdał i by się wybronił, ten zagwizdał i z tego też się wybroni.
Co do Kazka to mam nadzieje, że Cupiał da mu jeszcze trochę popracować... |
1906 % poparcia dla Moskala.
|
ja nie wiem k*rwa czy cały j*bany kosmos się na nas uwziął z tymi końcówkami meczów... nic tylko sobie kolejnego bronka pie*dolnąć.
Moskal 1906 % poparcia! |
Cytat:
Zapraszam do Krakowa podobno pod adresem Babinskiego 29 można znaleźć dobrych fachowcow... |
Moskal 1906% poparcia
|
|
Gramy bez lewego obroncy, jeden skrzydłowego mamy, napastnicy sa jacy sa, ostatnie gole Jankowskiego to bardziej bład Lechii niż nasze wyrachowanie.. nowy ofensywny pomocnik,
Boguski megaprzypadkowo strzela Lechowi na 1-0, Głowa już nie ten (m.,in derby) serio ta "maszyna" może lepiej chodzić, serio? ewentualne zwolnienie zrobi mega zamęt w klubie, wszystko przez z nieba wzięte wymagania.. plus wygodność kibiców nauczeni oglądania zwycięstw.. Nic nie przychodzi łatwo i przyjemnie, a tymbardziej odrazu.. 1906% poparcia dla Kazika! Wszyscy na WKS! |
|
Kazek 1906% poparcia! on po prostu potrzebuje czasu...nie wiem,roku,dwóch,trzech,może pięciu ale jestem przekonany że w końcu zaczniemy wygrywać!
|
Kaziu - time to say goodbye ...
|
Podpisuje tez Kazek 1906% poparcia...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Zaraz będziemy grać o utrzymanie a cracovia o puchary jeżeli nic się nie zmieni ... KAZIU DZIĘKUJEMY ZA PRACĘ, ALE CZAS SIĘ POŻEGNAĆ ! |
W zachodnich ligach wielkie kluby zatrudniając trenera daja mu MINIMUM rok na budowanie drużyny, często jest to DWA lub TRZY lata. Niektórzy mogli by sobie porozmawiać z prezesem MU przez telefon co on myśli o zwalnianiu trenera drużyny która nie przegrała meczu mając najtrudniejszy terminarz, gdzie zawodnicy nie dostają pensji na czas i gra jednym skrzydłowym i jednym lewym obrońcą :) Dobrze poczytać tu fachowców :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl