Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9315)

Hegemon 05.06.2015 07:51

Osobiście to mam w du..e kto zostanie mistrzem. Nie lubię obu klubów, jednak patrząc w przyszłość to chyba lepiej dla nas aby to Lech został mistrzem. Oni nic nie ugrają w el. LM , natomiast Legia może przypadkiem się zakwalifikować i zgarnąć trochę kasy. Myślę, ze dałoby to im niezłego kopa i zastrzyk finansowy, co raczej przełożyłby się na ich dominację w lidze na kolejne lata.

mtk 05.06.2015 11:41

Cytat:

Nikt jeszcze nie został MP 2015 więc nie wiem, czego nam tutaj gratulujecie
Nikt wam tutaj niczego nie gratuluje, poza sprzedażą własnego klubiku.

kreseq 05.06.2015 12:54

Przydałoby się oczyścić trochę atmosferę :)
Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę. W jednym i drugim klubie są ludzie, którzy po prostu niby chcą ale nie za bardzo im wychodzi :)
Jeśli ktokolwiek wierzy, że będzie inaczej to radzę spojrzeć w tabelę, w ilość przegranych/remisów i w te zajebiste składy, które i tak zostaną wykastrowane ;)
Najciekawszą sprawą w tej chwili jest to, czy Zawisza jednak się utrzyma :) Będzie ciężko, ale liczę że tak właśnie będzie. Dołowali przez długi czas, wszyscy ich skazali na porażkę. Później seria zwycięstw i teraz wyłożenie się na ostatniej prostej? Szkoda by było.
Ciekawe tez jest to, co będzie ze Śląskiem. Puchary niezła sprawa, ale losowanie może ułożyć się tak, że wyjazd będzie długi i kosztowny a skład...jest jaki jest.

Jaroo1 - W taki sposób możemy pisać do usranej śmierci i będziemy w tym samym gównie się obracać. Wjedzie ktoś z Lecha albo Legii i odpowie dosadnie na takie gadanie...i będzie dym. Jeśli na tym Tobie zależy to spoko. Pytanie tylko czy jest sens.

Jaroo1 05.06.2015 13:09

Cytat:

Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę.
Logika mówi co innego. Jeśli Amica zwana Lechem pokona galaktyczną Legię, która zdominowała, a właściwie miała zdominować ligę na dziesiątki lat (tylko w tym sezonie Amica taka mocna) wygra ligę oznaczało to będzie, że Amica > Legii.
Skoro Legia to klub na miarę LM to tym bardzie Amica pokonując galaktyczną Legię powinna z palcem w dupie awansować do LM.

brylant17 07.06.2015 19:40

Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy

P.s gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo 7egio pie...lna

!!IRIVER!! 07.06.2015 20:18

Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.

Mario Nh 07.06.2015 20:34

Legia sprzedała Radovicia i od tego momentu wszystko się gdzieś popsuło.

W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia.

A w Krakowie? Ktoś pamięta głosy typu: "co nam z kolejnego mistrzostwa?" Dziś 4 rok czekamy na europejskie puchary.

Gratulacje dla trenera Skorży.

Ogryzek 07.06.2015 20:45

Trzeba jasno powiedzieć że Skorża to konkretny trener. Gdyby Amica dalej trzymała Rumaka pewnie loserzy już od kilku kolejek pili by szampana. Dobry trener to podstawa.

Mimo wszystko wolałem Amicę z MP niż pchanych przez sędziów i PZPN loserów. Pomijam kwestię kibicowską - bo teraz FC Lecha w Krakowie czyli parchactwo będzie wypinało klaty jakby to oni zdobyli mistrza.

Nie mniej już rzygałem tym syfem. Zwłaszcza po meczu Legia-Jagiellonia. Starczy tego pchania loserów.

Grisza1 07.06.2015 21:16

Legia jest jak Komorowski - i Legia, i Komorowski mając wszystkie atuty w ręku przegrali na własne życzenia.

studio2 07.06.2015 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1403512)
Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.

Otóż to, osobne gratulacje dla Skorży, szybko zapominamy o Rumaku :) Choć nie ma co ukrywać, LM nie będzie, nie ten skład, ale najważniejsze jest MISTRZOSTWO.

Acima 07.06.2015 21:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1403524)
W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia.

Po tym jak piłkarze Lechii cieszyli się z odpadnięcia z pucharów w środę to nie wróżę im sukcesów w polskiej lidze.

Lukasz 07.06.2015 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1403502)

I tyle co mozna napisać sensownego po tej ostaniej kolejce. Szczypta zadowolenia na kilka minut i powrót do szarej rzeczywistosci.

kreseq 08.06.2015 08:26

Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle :) Zimny kubeł wody dla pewnych osób.
Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon :) Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami.
Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli.
Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką.

kiep23 08.06.2015 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1403502)
Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy

i piszę to kibic klubu który nie istnieje na arenie międzynarodowej od 4 lat. Pamiętasz jeszcze Twoje berło?

My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów?

gratulacje dla Lecha

wiertar 08.06.2015 09:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1403613)
Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle :) Zimny kubeł wody dla pewnych osób.
Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon :) Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami.
Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli.
Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką.

ze co??

sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i
Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc.

mtk 08.06.2015 09:53

Cytat:

My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów?
Zdobądźcie najpierw tyle koron ile my to pogadamy.
Mocny ból dupy we stolycy.
Idiota hadaj:
https://www.youtube.com/watch?v=Qtpm...ature=youtu.be

i nauka ambicji według szczypiornisty kucharczyka:
http://ekstraklasa.tv/michal-kucharc...eba-nam/qrezbb

kreseq 08.06.2015 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1403622)
ze co??

sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i
Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc.

Wybacz ale .......isz głupoty.
Podkręcają media i zawodnicy nie kibice. Mam wymienić płaczących po Cupiale mistrzów klawiatur ?
Od zawsze pisałem swoje ale nie do każdego docierało.
Przejdź się na Żyletę, pogadaj z kibicami Legii a potem ....... dyrdymały ale nie z netu, bo tutak każdy wie lepiej.

wiertar 08.06.2015 10:16

nie jeden twoj kolega po szalu pisałtutaj wychwalne posty na temat wielkiej Legii i pewnego już mistrzostwa, nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie.

nawet teraz dużo jest wypowiedzi że to wcale nie wina Leegii tylko Górnika, bo to oni podłożyli się. ....a wszyscy przeciwko Legii, a o kilkunastu punktach które zdobyliście dzieki sedziom to jakoś wydusić z siebie nie możecie.

Boguś tez nie wypowiadał sie bunczucznie o reszcie ligi ktora to legia ogra drugim skladem?

za bardzo uwierzyliscie w siebie w swoją wydumaną wielkośc... macie tego efet

przejdź się na zylete... aleś znalazł wytlumaczenie:)

kerim1906 08.06.2015 10:53

wiertar "nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie"

dokładnie , ja chyba pamiętam , pojawiał się tu taki ze stolycy napinacz" to tylko ja" czy coś w tym stylu , zakładał się i szydził jak to maja" miszcza"
a ten kreseq to ciekawe zjawisko , obraża swoich zawodników to jedno , ale pozwala sobie na obrażanie naszych zawodników a na" shoutbox" Wiślacy dyskutują z nim jak równy z równym , może im to nie przeszkadza ?

kreseq 08.06.2015 12:24

Obrażam ....y które grają piach. Obrażam Koseckiego który ubiera się jak moja siostra, obrażam Boguskiego który ma głos jak moja siostrzenica, obrażam Rzeźniczak który ciska medalem o ziemie jak idiota, i obrażam Gargułe bo żuje gumę i sprzedaje mecze. Jak wam to nie pasuje to macie problem.
Nie ma świętych bo to piłka. Jak można wyśmiać Legię czy Lecha to i można Wisłę, chyba że jesteście niepokalani... :)

kerim1906 08.06.2015 12:51

nie rozumiesz , obrażaj sobie swoich koseckich czy rzezniczaków,natomiast od Wiślaków wara , nie pozwole na to żeby jakiś warszawiaczek obrażał piłkarzy Wisły bez względu na to jacy oni są , taki już jestem , inni mnie nie obchodzą

0 22 08.06.2015 13:20

Gratulacje dla Lecha.

kerim1906 08.06.2015 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1403693)
Gratulacje dla Lecha.

jak zwykle prowokujesz ?, wy warszawiaczki macie to we krwi ?

0 22 08.06.2015 14:17

Ale czym prowokuję? Byli lepsi to gratuluję. A przecież się tu wpisują.

ulTraS 08.06.2015 14:33

kerim1906, weź się uspokój bo Ci żyłka pęknie

kerim1906 08.06.2015 14:47

0 22 prowokujesz , dobrze o tym wiesz , wklejaj życzenia dla amici na swojej stronce ,tutaj nikt im nie gratuluje , co nie znaczy, że dobrze się nie stało

kreseq 08.06.2015 15:34

kerim jak zwykle gadasz głupoty Tutaj dziękuje się przeciwnikowi, obraża się sprzedajnych gości i śmieje zarówno z pedała Koseckiego jak i głosu Boguskiego. Nie pasuje to załóż sobie swoje forum :)
Gratulacje dla Lecha Poznań !

kerim1906 08.06.2015 17:16

nie miał kto was prowokatorów wyprostować ? już ci pisałem odp...l się od Boguskiego , ładnie się warszawka panoszy , masakra , traktują to jak własne forum

siemstein 08.06.2015 17:34

Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła

kerim1906 08.06.2015 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1403746)
Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła

Ty też nie rozumiesz ? jako kibic Wisły możesz gratulować komu chcesz , napiętnować piłkarzy Wisły za gre czy olewanie gry , ale nie wierze że możesz dopuszczać żeby jakieś warszawskie anonimy obrażały piłkarzy Wisły bredząc coś o czyimś głosie, to szmaciarstwo i ja to artykułuje, nie pozwolę na obrażanie naszych piłkarzy na tym forum, na koniec , ciesze się że warszawka dała d..y chociaż im się"należało mistrzostwo", to boli ich najbardziej , amice nie gratuluje bo nie czuje takiej potrzeby , mogę ? , mogę

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl