![]() |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Bogusk, Garguła, Guerrier - Brożek Bramka: Brożek x 2 Zmiany: Sarki, Stolarski, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović,Chrapek ,Garguła, Sarki, Boguski - Paweł Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Stolarski Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Guerrier - Brożek Bramka: Garguła Zmiany: Sarki, Stolarski, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek
Bramka: Brożek x2 Zmiany: Guerrier, Stolarski, Małecki Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (1:0) |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramka: Garguła Zmiany: Guerrier, Stolarski, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłebie Lubin 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarkii, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Kamiński Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłebie Lubin 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małeckii, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Kamiński Bramki:Brożek, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki,Nalepa |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek x2, Guerrier Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa |
Wisła Kraków - Zagłebie Lubiń 2:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Guerrier, Stolarski Bramki: Garguła,Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Guerrier, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Kamiński Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Fryc, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Boguski, Brożek Zmiany: Guerrier, Nalepa, Małecki Bramki: Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Guerrier, Boguski, Fryc Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Sarki, Małecki Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4:1
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła,Boguskii, Małecki - Brożek Zmiany: Guerrier, Sarki, Stolarski Bramki: Brożek, Gargułax2, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Chrapeki Zmiany: Guerrier, Małecki, Nalepa |
Wisła - Zagłębie 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanović Bunoza - Stjepanović Garguła Chrapek Sarki Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa , Fryc, Guerrier Gole: Brożek , Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki ,Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski , Małecki, Guerrier Gole: Brożek , Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki ,Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski , Małecki, Guerrier Gole: Brożek , Garguła |
Wisła Kraków 1-0 Zagłebie (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Guerrier Bramka: Brozek |
Wisła Kraków 3-3 Zagłebie (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Guerrier Bramka: Brozek, Chrapek, Garguła |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Chrapek, Stjepanovic, Garguła, Boguski - Brożek Bramki: Chrapek, Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Małecki |
Wisła Kraków-Zagłebie: 3-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski Bramki: Brożek, Bunoza, Sarki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Boguski - Brozek Zmiany: Małecki, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Chrapeki Zmiany: Guerrier, Małecki, fryc |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Fryc Bramki: Chrapek, Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Nalepa Bramki: Boguski, Brożek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl