![]() |
Cytat:
A w takiej sytuacji? Połowa składu ma niepewna przyszłość, więc raczej wątpie by akurat ktoś podskakiwał do Kulawika. |
Kulawik raz już obronił stanowisko to może i drugi. W pół roku wszystko może się zmienić. Nie od dziś wiadomo że jego posada zależy głównie od kasy jaką wyda na klub Cupiał. Piłkarze w większości i tak od nas odejdą. Nie ma co drzeć szat. Może i moment fatalny natomiast informacja nie wnosi nic nowego - Kulawik dostał w spadku gorący stołek, na którym co chwila prasa umieszcza Smudę czy Nawałkę.
Ważne że są jakieś konkretniejsze spekulacje a nie bryndza. |
Cytat:
Jeśli kopacze oleją Kulawika i nie będą grać na maksa za pół roku polecą i nowego zatrudnienia nie znajdą. Chyba nie są aż tak głupi. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli przepowiednia MB się spełni, to można być o tyle spokojnym, że BC nie porzuci klubu, czy nie sprzeda golasowi jak Król. W dzisiejszych czasach i polskich realiach to i tak dobrze lub bardzo dobrze. |
Kulawik o wpisie Mateusza Borka na twitterze:Musimy wyciągnąć wnioski
|
W kwestii przyjścia Nawałki do nas to jeszcze nic pewnego.
Nie wiadomo czy Adidas ma bezrękawniki zimowe i przejściowe letnio-jesienne. |
Nawałka? Świetny trener, szkoda że nie na Wisłę. On musi mieć czas, a tego w Wiśle nie dostanie, więc może dla własnego dobra niech nie bierze tej ryzykownej i niepewnej posady.
|
Głupio, że takie informacje tak łatwo wyciekają.
Fajnie, że Nawałka przychodzi - zanosi się, że od przyszłego sezonu będziemy dysponowali kadrą wyrobników i półamatorów, ten trener pasuje do takich zawodników. |
troche niefortunnie ta informacja wypłynęła, ciekaw jestem jak Nawałka potraktuje mecz Wisła-Górnik, a co byłoby jakby ten mecz decydował np o tym kto zagra w pucharach ? wystawiłby juniorów w górniku ?
|
Cytat:
|
Słyszałem z dobrego źródła, że Nawałka miał już dogadany kontrakt w Wiśle w zeszłym roku, ale.....Odense wyrównało w 90 min z Fulham i stwierdzono że nie czas na zmiany.
|
Cytat:
|
A czy Nawałka nie był już trenerem Wisły??? kręcimy się w kółko, dalej będziemy zjadać własny ogon.
|
Cytat:
Pareiko – Junior Diaz, Chavez, Jaliens, Jovanović – Nunez, Sobolewski – Małecki, Melikson, Iliev - Genkov Drużyna jest rozbita i trzeba ją zbudować od zera. Półroczne kontrakty w kontekście Nawałki oznaczają, że będzie sobie dobierał piłkarzy. Już nie pamiętam dokładne ale w przerwie letniej nie będziemy chyba nawet mieli kompletnej kadry. |
Cytat:
|
Cytat:
W ramach aktualnej akcji marketingowej związanej ze sprzedażą karnetów z hasłem przewodnim: Teraz to co prawda bryndza, ale w lecie to zobaczycie ho, ho... |
Cytat:
|
Cytat:
Strzał w drugie kolano. Pierwszy był jak Kulawik od Smudy dowiedział się, że ten może przejąć zespół w przerwie zimowej. Od Smudy.. Teraz od Borka (jeżeli informacja jest prawdziwa), że Nawałka będzie nowym trenerem od czerwca. Ja wiem, że Kulawik ma kontrakt do końca sezonu.. Ale jeżeli 5 miesięcy przed końcem umowy dowiaduje się, że i tak Wisła zakończy z nim współpracę bez względu na wynik, to ja bym się podał do dymisji. Zarządzenie klubem jest po prostu na najwyższym poziomie.. |
Cytat:
Hmm...a może Borek puścił pierda żeby zasiać ferment, a ty od razu pretensje do zarządania klubem. Klub rzeczywiście mógłby być zarządany lepiej, ale akurat plotki Borka o tym nie świadczą. Poza tym jak ma się czuć Jupp Heynckes z walczącego o mistrzostwo Bayernu, który już wie, że po sezonie zostaje zwolniony za Guardiole. I co...? Dobre jest zarządzanie w Bayernie, czy słabe? Jak Kulawik wygra 15 meczów i awansuje do pucharów tym składem co ma, to żaden Nawałka go nie zmieni. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Nawałki, nie przekonuje mnie. Górnik wcale dobrze nie wygląda, może na tle beznadziejnej ligi. Teraz będzie miał fatalną rundę. Tak przeczuwam. Zobaczymy, ale to i tak nie trener nie jest naszym problemem. :alleluja: |
Oldpara: Pierd nie pierd, ale to jest druga taka sytuacja w przeciągu dwóch miesięcy, kiedy Kulawik dostaje cios.. Nie powiesz mi, że to jest komfortowa sytuacja.
Znając życie jedną propozycją jaką Kulawik dostanie to trenowanie ME.. Sorry ale nie widzę go w żadnym klubie. |
Cytat:
|
Dyskusja na temat sytuacji Kulawika i jego ewentualnych reakcji na kontrolowany przeciek jest bezprzedmiotowa.
Kula doskonale zdaje sobie sprawe ,ze jego przygoda z I-a dryzyna skonczy sie najpozniej w czerwcu. Mial ta swiadomosc juz w chwili gdy zastapil Probieza,a tym,ze zastapi go Nawalka wiedzial wczesniej niz Borek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl