![]() |
Na oficjalnej usunęli logo umbro .
Teraz tylko czekać na prezentację nowego sponsora technicznego i nowych koszulek . Co do dyskusji o błękitach ,zawsze mogą walnąć nam coś ala obsydian reprezentacji :} |
Dobrze, ze nasz Klub nie był zakładany w ostatnich, powiedzmy, 30 latach, bo wtedy barwy mielibysmy brunatnozielono-biało-czerwone.
;) |
Cytat:
|
Oby zaraz jakiegoś newsa dali, może pokażą dziś koszulki (przynajmniej jedną zdjęcie).
|
Może jakaś niespodzianka nas czeka :D Mam na myśli nowego sponsora głównego/generalnego czy jak się go zwie.
|
*Słychać coraz głośniejsze werble, kurtyna idzie w górę, i ....*
http://www.sassco.co.uk/archive/2008...-Cup-Shirt.jpg Całkiem fajny ten nasz nowy wzór, chcieliście niebieski no i jest.. |
do usuniecia
|
No i adidas na oficjalnej pojawił się jako sponsor.Czekam na więcej
|
Koszulki z tym old schoolowym logiem adidasa to by było coś:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Stroje wyjazdowe mamy dwa: biały i niebieskie. Moim zdaniem powinny być jasnoniebieskie takie jak za czasów ery na koszulkach. :) |
Cytat:
|
a moim zdaniem najładniejsze koszulki i w ogóle stroje to czerwono białe i całe białe :) Niebieskie są nie ładne...
A mam nadzieje że Adidas ładnie będzie u nas wyglądał ;) i że na przyszły sezon dostaniemy swój piękny unikalny wzór :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O co chodzi z tymi czcionkami , ktore musza miec podobno wszystkie zespoly takie same?
|
Cytat:
|
^^ Głupota, te obecne są brzyydkie ...
|
Cytat:
ee, to niezle, bo u mnie jest puste pole tam na dole, przy: rubrykach: - nasi sponsorzy - nasi partnerzy |
Ciekawe czy żmijka mógłby załatwić foto tych nowych koszulek
|
No faktycznie adidas już widnieje :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy w nowym sezonie ebdzie nowa czcionka ,inne liczby?
Czemu jest tak ze wszyscy musza miec taka sama czcionke? |
Cytat:
|
Żmijka nie jest cudotwórcą, koszulek na oczy nie widziała więc tym bardziej nie załatwi fotek ;) osoba z którą rozmawiałam raczej tez teraz nie ma już do nich dostępu.
A fotki, nawet na naszych piłkarzach, już powstały z tego co wiem :) więc tylko czekać aż zostaną opublikowane. Lub do pon, do konferencji. |
|
Czerwona koszulka adasia. I co w związku z tym?
|
To jest tyl koszulki moze jest wiślacka
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl