![]() |
Cytat:
Dobra już odpuszczam - nikt tu nikogo do niczego niestety nie przekona. |
Cytat:
|
Mam już dość waszego patetycznego "patriotycznego" memlania . Spróbujcie zrozumieć ,że ktoś ma inne poglądy niż Wy. I muszę Was zmartwić - wielu kibiców Wisły zagłosowało za Palikotem ........
|
Cytat:
|
Czy mi sie tylko wydaje że najważniejszym czynnikiem porazki PiS-u była Angela Merkel?
|
^^ Nie tylko Tobie...
|
Cytat:
|
PiS nigdy wyborów nie wygra, choćby nie wiem co, dopóki na czele będzie stał prezes Jarosław. Ten facet ma rozdwojenie jaźni, w przeciągu kilku miesięcy kilka razy się transformuje, lepiej niż power rangers. A jeszcze z takim zapleczem politycznym jak Macierewicz, Fotyga i inne małpki, bardziej prawdopodobne jest wygranie wyborów przez Palikota niż przez PiS.
Nie można wojować się z naszymi sąsiadami jeszcze przed ogłoszeniem wyborów, nie można ciągle chrzanić o "potrzebie wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej". Nasz kraj czekają nowe wyzwania, nowe problemy, trzeba iść do przodu a nie do tyłu. PiS niestety NIE jest prawdziwą opozycją, co przy słabości SLD wykorzystał Palikot. |
A mnie ciekawi czy w innych krajach, gdzie też są zakazy, czy tak płaczą i jęczą że jest nagonka na nich, większość dała się napuścić środowisku związanego z PiS, a napiście mi ile osób dostało za nic zakazy ?
Idąc na stadion znacie zasady jakie tam obowiązują, i bawi mnie takie jęczenie, ostatnio jakoś czytałem jak ta przepotworna nagonka wygląda, i co wg niektórych to nagonkę, bo dawać jako element nagonki to że ktoś dostał kare za wbiegnięcie na murawę, jest zabawne i żałosne, ciekawi mnie jak to teraz będzie wyglądać, jak PiSowi nie będą już potrzebne głosy |
Cytat:
Poza tym co Ty mowisz, ze miales na PO nie glosowac tylko na PiS jak sie wpierdalasz na to forum posmiac sie z kibicow, ze PO wygralo bo za cicho krzyczeli Donald matole. Jak kochasz Tuska to po co rozwazasz, ze mialbys w ogole na kogo innego glosowac? Ja tylko nie rozumiem jak mozna glosowac na ta ruda ....e, ktora zadluzyla kraj, jedzie po kibicach, bawi sie w pijar zamiast w rzadzenie krajem czy przyjmuje do partii przerzutow. Wstyd, wstyd, wstyd, jak mozna na takie kurewskie partie glosowac, ludzie. Czekam, az zbankrutujemy jak Grecja, wtedy pewnie pierwsi do narzekania bedziecie jak Wam sie oczy otworza Cytat:
|
Co tu komentować... Czas się ewakuować na Kiribati i spróbować żyć od nowa...
|
Mogę zrozumieć że ktoś ma 15 lat i mu nawciskali kitu że to wina Kaczyńskiego że jest VAT 23%, najdroższe autostrady w europie, najdroższe ubrania i kosmetyki.
Ale jak ktoś głosował na spedalonych transwestytów od palikota to już nic tego nie tłumaczy :/ ps. Pierwszego lepszego zwolennika rudego matołka który zacznie narzekać że jest drogo czy go pały zwinęły sprzed domu za zwykłe "k..wa mać" powinno się banować dożywotnio. |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=TrSs4...layer_embedded Przykłady można mnożyć. Kto normalny nie reaguje jak jest na niego nagonka ? |
Cytat:
i co debilu dalej uważasz że to są urojenia. weź spierdalaj bo człowiek wchodzi coś przeczytać normalnego a widzi takiego kretyna |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tylko, że te zasady są z każdą rundą coraz to bardziej rygorystyczne. Niedługo to nie będzie można podnieść szalika w górę, albo się obrócić. Najlepiej to siedź 90 minut na dupie na miejscu jakie masz na karnecie i podnoś się tylko po strzelonej bramce, tylko nie krzycz za głośno, bo sąsiada obok może boleć głowa... |
Cytat:
Ja p..... |
10 % wyborców Palikota nie pamiętało na kogo głosowało 4 lata temu :lol:
Pewnie zjarani byli :) |
Cytat:
|
Cytat:
Głosowałem w okręgu tarnowskim - przejechałem się po liście i z tego co widzę, to sami całkiem normalni ludzie. Prawnicy, lekarze, nauczyciele, matki "ździećmi". Nie mam czasu przekopywać się przez listy w całej Polsce, ale bardzo chętnie bym to porównał. Żeby się później nie okazało, że na Biedroniu i tym... tą... no... ten cały mityczny międzypłciowy dom rozpusty się kończy. : ))) Cytat:
WZWE: no są tacy, ci "oderwani od zioła", ale to kretyńsko tak generalizować. Dobrze, że Wam za młodu zawsze dobro Wolski leżało na serduszkach. We wszystkich szkołach średnich w moim mieście w prawyborach wygrał PiS : ) |
Cytat:
to żeśmy sobie młodzież pięknie wychowali, widać jak na tacy co teraz dla nich jest ważniejsze, nie dobro kraju itp, lecz legalizacja narkotyków... Ten kraj zbliża się do jakieś pieprzonej krawędzi. A tak na mnie swego czasu naskoczyli w technikum, jak jeden z niewielu byłem przeciwny aby PO wprowadziło, obniżenie wieku do głosowania. Teraz zrobiłbym podobnie! ''Ej głosujemy na Janusza - on nam zapewni legalne zioło..'' Ręce opadają. |
Cytat:
Cytat:
|
Młodzi, gniewni usłyszeli w telewizji, że Kaczyński jest be i nagle wyszedł im bohater, obrońca ucieśnionych per. Palikot!
"LEGALIZACJA MARIHUANY " podziałała na nich jak kość na psa. Żałośnie tępe pokolenie nam wychodzi. Oj żąłośnie...Aż wstyd, że się do niego zaliczam, tfu tfu tfu. |
U młodych (18-25 lat):
25%- PO 23%-PiS, Ruch Palikota ;/ źródło: TNS OBOP opublikowany w TVP |
Cytat:
|
Według sondażu exit polls TNS OBOP dla TVN24 i TVP wyniki wyborów w Małopolsce kształtują się następująco:
PiS 39,2 proc. PO 37,7 proc. RP 7,5 proc. PSL 5,5 proc. SLD 5,3 proc. PJN 2,4 proc. KNP 1,5 proc. Frekwencja wyborcza w Małopolsce wyniosła 49,8 procent. |
Cytat:
|
pozwole sobie wkleic pewne slupki dotyczace dlugu panstwa ;)
czekam na opinie zwolennikow Partii Oszustów http://prawdaxlxpl.files.wordpress.c...pg?w=430&h=521 |
Cytat:
|
Cytat:
|
@gosc2332 ja nie wiem jak to jest na Wiśle ale zapewne podobnie jak na Lechii w sprawie: w końcu czy na trybunach jest wg kumatych wolność slowa i demokracja, czy może totalitaryzm i wolność słowa która polega na tym że wolno tylko to co pozwolą. Zawsze Ci bardziej kumaci mówią masz sprawę, pomysł itp. podejść na dół do Lwów lub ultrasów. sorry za offa
Co do wyborów to ciemny lud znów się ogłupił a potem płacz w tv że bieda, drogo, brak dróg i kolei... No cóż zobaczymy po euro jakie będą nastoję w pewnej grupie ludzi. I kto będzie palił wrotki |
Cytat:
|
Cytat:
Co do 2 koalicjantów... Żebyś się nie zdziwił. U Palikota jest taka zbieranina, że będzie łatwo wyłuskać paru do stworzenia większości. Podobnie w rozczarowanym wynikiem SLD. |
Cytat:
Wysyp k...a pokemoństwa nagle. |
Na ocenę wyborów przyjdzie czas, gdy będa znane wyniki całościowe. Dziwne jest to, że w poprzednich wyborach podawano już o 22 wyniki z części obwodów teraz tego nie ma. Wiem, głosowanie do 21 ale jednak.
Nie ma co ukrywać, że zmiana moze dotyczyć tylko akcentów, ale to mogą być akcenty ważne. Ważne w okresie nastepnych czterech lat. Nieważne z punktu widzenia historii Polski. Nie wiem skąd katastroficzne wizje o końcu Polski. Każdy kto ogarnia historię Polski dalej niż od 2005 roku wie, że w Polsce patriotyczna, postrzegająca politykę przez pryzmat dobra Polski i dobra Państwa Polskiego część społeczeństwa nigdy nie przewyższała tych 40 %. Słabość Państwa Polskiego i rozbiory to wzięły się z powietrza ? Czy może istnienia silnej opcji wśród szlachty, która uważała, że jak bedziemy słabi i ulegli wobec sasiadów to nikt nas nie będzie ruszał. I która własny dobrobytek przedkładała ponad jakąkolwiek myśl pro-państwową. Nic wam to nie przypomina. Dopiero jak podpalało się pod jadrami to sie okazywało, że istniał jakiś naród. Tak było z Insurekcją Koścuszkowską czy rokiem 1920. Teraz możemy mówić raczej wspólnocie języka niż o narodzie. I nie chodzi tu o róźnice pogladów politycznych, tylko róźnice w podejsciu do Polski i Państwa Polskiego. To, że tu w ogóle jest jakaś Polska zawdzięczamy ekipie rządzącej w okresie miedzywojennej. Popełniała ona koszmarne błędy, ale nie zaniedbywała wychowania i propagandy patriotycznej. To było ziarno, które pozwoliło przetrwać wojnę i komunizm. Dziś jest odwrotnie, za wyjątkiem kilku lat rzadów PiS trwa nieustanna propaganda antypatriotyczna i antypolska. Dlatego warto trzymać się swoich poglądów i propagować je. Co do wyników młodziezy to cóż, pokolenie fejsbukowych plastusiów zacznie inaczej mysleć jak zacznie szukać pracy. Ale postaw patriotyczych to w nich już nie będzie. Niestety. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a jak umiesz czytać to proszę: http://sport.gadu-gadu.pl/5605910920...-przeklinanie1 http://stadiony.net/aktualnosci/2011..._za_slowo_na_k http://www.mmpoznan.pl/386427/2011/9...category=sport http://pilkarskidziennik.pl/blogi/se...tadionowe.html http://olsztyn.wm.pl/49956,Pseudokib...zed-sadem.html http://www.sportfan.pl/artykul/25777...a-przeklenstwa jeszcze mam przesłać? a teraz wysłuchaj od wszystkich tu zgromadzonych gromkie pożegnanie: W Y P I E R ...!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl