![]() |
Cytat:
robocizna czy sama płyta?;) koszt płyty od 600-700 złotych dobrej jakości |
Gdzie można kupic w Krakowie herbaty Yerba mate?
|
Niech ktoś mądry mi powie, jaki priorytet w ONP(odwrotnej notacji polskiej) ma operator ^(potęgowanie)?
|
jak nazywa się czcionka z tego szalika, którą jest napisane Zakopane
http://i38.tinypic.com/2affiom.jpg |
Cytat:
Sporo jest też sklepów internetowych, lub po prostu allegro. |
jak nazywa sie czcionka z kapitana bomby ta zielona na poczatku?
|
Czy to normalne jak tatuaż się łuszczy?
|
Mam pytanie dotyczące Chomika,,, Po wgraniu niektórych zdjęć widać tylko ich nazwę, bez miniaturki. Pisałam do tzw. help desku ichniejszego, ale odpowiedź jest "bezbłędna": "pliki są uszkodzone, proszę zapisać jeden i będzie pani wiedziała o co chodzi". Otóż ściągnęłam i nie wiem, nic podejrzanego w tych plikach nie widzę. Wgrywam kilka zdjęć,, Niekótóre się pojawiają, niektóre nie. O co chodzi? Może ktoś wie,,,
|
Cytat:
Top Secret - I Love You |
Ma ktoś może dobre (duże) zdjęcia wizualizacji nowego stadionu Wisły ??
|
dziala Wam ostatnio napi-projekt, bo co chce cos znalesc to nie ma napisow
|
Posiada ktoś jakieś zdjęcia opraw Queen of Poland, Ultra Wisła ( na C, na meczu z Legią ) ? Tylko takie minimum 800 szerokości, im większe tym lepsze.
|
Cytat:
madenn wielkie dzięki za piosenkę |
Cytat:
Tak ! Kiedy zrobiles ? do 2-3tyg moze Ci schodzic skora, nie drap tego, nie pocieraj itd.. Przemywaj ciepla woda i smaruj alantan plus mascia dostepna bez recepty za jakas 10zl w aptece |
Cytat:
Alantan mam, ale ile razy dziennie smarować? Bo póki co tylko rano i wieczorem, a to chyba mało? |
Potrzebuję pełną wersję Deluxe Ski Jump 2.1
|
Wie ktoś ile może kosztować zbindowanie i ok 250 stron A4 ?
|
Cytat:
... |
Czy jest gdzieś w Krakowie sklep firmowy Kappa?
|
CZy firmowy na 100% to nie wiem ale ciuchy Kappa są na ul Długiej,ale numeru już Ci nie podam ale w sumie bliżej ul Szlak,mniej więcej na przeciwko STS i Millenium jak dobrze zapamiętałem:)
|
Pobrałem sobie ostatnio płytkę Nirvany Nevermind i spodobały mi się te klimaty. Polecicie mi inne zespoły o podobnym brzmieniu najlepiej jakieś konkretne płytki. Tylko bez jakiegoś ostrego metalu bo tego nie słucham chodź parę piosenek Metallici mi się podobało.
|
Cytat:
Moje pytanie, Czy w laptopach można wymieniać podzespoły na szybsze/lepsze ? Albo ja źle szukam albo na allegro takich części ciężko uświadczyć... . |
Alice in Chains bardzo dobra kapela do tego fajny jest Soulfly chociaż w trochę innym już klimacie
|
Cytat:
..... |
kompletnie tego nie rozumiem, kupiłem płytę DVD-R Verbatim, nagrywam pliki nagrywarką Pioneer DVD-RW DVR-215D
do nagrywania używam DeepBurner Pro, proces nagrywania przebiega bez zarzutów, po wypaleniu wkładam płytę ponownie do napędu żeby sprawdzić czy poprawnie się nagrało i.. widzi pustą płytę powtarzam proces żeby chociaż sprawdzić czy program wskaże ze płyta którą włożyłem do napędu jest już pełna i.. nic, mogę nagrywać ponownie [oczywiście pewnie nic się już nie nagra] co jest nie tak? po obejrzeniu nośnika płyty, wygląda na pełny [tyle tez plików zaaplikowałem do nagrywania] można jakoś sprawdzić czy te pliki się chciały w ogolę nagrać? czy coś na płycie jest ale niedostępnego z uwagi na blednę nagrywanie? bo nie wiem czy wkładać kolejną płytę żeby rezultat otrzymać ponowny |
Jak wygląda sytuacja z rozkodowaniem kart cyfry+ dalej pyta ?
|
ma ktos foto grafa 'Władcy Północy' z Krakowa?
|
Panowie i Panie szukam słuchawek do mp3 do 20 zł co polecacie? Najlepiej allegro, myślałem nad creative.
|
senheisser czy jakos tak
polecam, zajebista jakos dzwieku |
senheisser do 20 zł? Chyba śnisz :D
|
Cytat:
Mam pytanie dotyczące piractwa.Czy programy,gry,mp3 itp które są pobrane do użytku tylko i wyłącznie osobistego zaliczane są do piractwa, czy z piractwem mamy do czynienia wtedy gdy je rozpowszechniam ? |
Komus jeszcze nie chodzi google, wikipedia i wiele innych stron??
Po przeprowadzeniu sledztwa podejrzewam ze Aster cos spierdzielił. |
Cytat:
Mnie, ale już wszystko działa, a przynajmniej mam takie wrażenie. |
Zna ktoś tytuł piosenki chyba zespołu t love w której znajdują się słowa: "na moim podwórku zapada zmrok i ruskie szampany wypite za nowy rok" - coś takiego :P
|
Macie do polecenia jakąś przytulną knajpkę,kawiarnie,do wyjścia na pierwszą randkę z dziewczyną ?
Myślałem w sumie o Cafe Manekin na Tomasza,bardzo tam miło :) |
Zgadzam się! Zwłaszcza to miejsce przy oknie! Wczoraj byłem w herbaciarni na Floriańskiej http://www.eherbata.pl/news/herbaciarnia_krakow Ktoś z tego forum polecał ją jako miejsce gdzie można napić się Yerby. Baardzo przytulnie, baardzo miła obsługa. Świetne jest miejsce w którym siedzi się na dywanie a opierasz się o poduszki. Ceny herbat w okolicy 10zł cena Yerby tak samo. Ale warto.. naprawdę.
|
WILU, pomysl o czajowni na kazimierzu ;)
Tez sympatyczna herbaciarnia ;) |
Cytat:
wiśniowy sad na grodzkiej |
ja Ci proponuje "Faraona" na grodzkiej..super klimat, ceny też znośne;) Mojej dziewczynie się bardzo podobało to miejsce;) Możesz też się schować z dziewczyną w takiej wnęce, położyć się na poduszkach a dalej jak tam wolicie;p
|
Cytat:
wszelkie info i sytuacja w tym temacie jest na stronie laki super stronka wszystkiego sie na niej kiedys nauczylem he he |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl