![]() |
Cytat:
|
Cytat:
..... |
dzięki
10znaków |
Czemu WisłaTube tak długo nie działa ? :/
|
A co z konkursem bet- at-home
|
Dlatego pewnie zamknęli bo jest konkurs a na stronce nie może być reklam ;P
|
Cytat:
mam pytanie jak poznasz tego strasznego zbira, gdyby cie wziął z zaskoczenia i nagle ot, na przywitanie - dajmy na to w knajpie, gdyby przyszedl z kimś ci znanym - wyciągnął rękę? Każesz każdemu się rozebrać, by ustalić czy to aby przypadkiem nie żyd, czy też po prostu z oczu im źle patrzy, a z nosa bucha ogień (i do tego ogólnie śmierdzą czosnkiem), więc wiesz kogo unikać szerokim łukiem i na sam widok pluć przez lewe ramie? |
U niego w gimnazjum, każdy wie kto jest żydem a kto nie.. :P
|
Pany mam problem , z routerem otóż zrobiłem wczoraj formata i wgrałem windowsa xp. dzisiaj chcę wgrać routera i wyskakuje mi taki komunikat : "kabel ethernet nie jest podłączony sprawdź połączenie i czy modem jest włączony" mam neostrade tp i router normalnie działa bo na laptopie jest internet , co może być przyczyną i co mam zrobić PROSZĘ O POMOC.
|
gdzie w necie oglądnę dzisiejszą walkę Adamka?
|
Cytat:
Gdzieś w połowie listy są linki do transmisji tejże walki:) |
będzie organizowany wyjazd by wspierać Lechię w Wodzisławiu?
|
Jaki prywatny tracker(stronkę z torrentami) polecacie? Ew możecie podarować zaproszenie...?
|
Hmm.. proszę o odp na pytanie kogoś znającego się na kodeksie cywilnym i kodeksie pracy...
Mianowicie - pracuję w salonie jednej z telefonii komórkowych na zasadzie umowy zlecenie, gdzie określona jest stawka miesięczna oraz moje obowiązki. Jak wiadomo mój zleceniodawca za każdą sprzedaną przeze mnie 'umowę' dostaje prowizję... Czy taka prowizja (w sytuacji kiedy nie ma o niej mowy w umowie) mi przysługuje i czy mogę się o nią upomnieć? |
Jeżeli jest na forum ktoś kto skończył Politologię na UP, (albo przynajmniej jest wyżej niż na III roku) to proszę o kontakt na priv. :)
|
Cytat:
Scenowy : PT Filmy hd : HDBT Może też być TL (polski), jest na nim wszystko, tylko wiadomo później niż na tych co napisałem, i łatwo sie dostać. Ps. Mam zaproszenie na TL i TG. |
Cytat:
Moje pytanie: Zainstalowałem Ektraklasa Patch do PES 2010 i wszystko ładnie działa ale, gdy zapisze grę w trybie Master Ligi i spróbuje wczytać save przy następnym uruchomieniu gry zamyka mi się PES i wyskakuje taki błąd: http://i47.tinypic.com/2u5ggf8.jpg czy może wiecie co może być powodem tego problemu? bez patcha wszystko działa ok. |
Masz coś spieprzone w bibliotece danych. Zainstaluj PES-a z patchem na innym dysku i powinno iść.
|
Mam głośniki od kina domowego, chciałbym je podłączyć do kompa ale jest pewne ale końcówki od kabli nie są na jack tylko wpinasz normalnie do głośnika i dvd i działa.Da się jakoś podłączyć do kompa? kupując odpowiedniego Jacka lub jakąś przejściówkę.Jak, źle wyjaśniłem mogę dać foto końcówek kabli.I czy oczywiście się da podłączyć :P
|
Masz amplituner do tego? Jak masz to po prostu kupujesz kabel jack-chinch i podpinasz chinche z tyłu amplitunera.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zy ktoś wie jakie były wymiary tej bluzy http://www.allegro.pl/item909339091_...chia_haft.html ,w rozmiarze L i XL?
|
czy ktos z tu bywających posiada internet od firmy ASTER ? prosze o odp na priv
|
Cytat:
|
takie proste pytanie, ale nie mogę wykminić ani znaleźć w necie :
Mam firefoxa i gdy ściągam plik (np. z wrzuty) to nie pytają mnie gdzie zapisać ten plik tylko od razu ściąga na dysk D. Czy można zmienić jakoś te "ustawienia" ? edit : DZIĘKI WIELKIE ! :) |
Cytat:
|
Cytat:
Narzędzia / Opcje / i na dole masz pobieranie i ustawiasz gdzie chcesz sobie zapisać pliki :-) |
Pub "Kolory" na Kazimierzu. Był ktoś? Jakieś opinie?
Ewentualnie jakiś inny lokal na Kazimierzu moglibyście polecić? Grunt by było piwo w miarę tanie. Sympatyczna atmosfera też by nie zaszkodziła :) |
ktorym klawiszem czytalo sie sms w nfs : underground 2 ? :D
|
Cytat:
|
Czy na Cyfrze + można gdzieś obejżeć SUPERBOWL dziś w nocy? Mam pakiet komfortowy+ oraz wszystkie c+ do tego.
To że na polsacie sport jest, to wiem, ale w ogóle mnie to nie urządza..... |
Szukaj na Rai Sport, jak masz. Ewentualnie któryś z niemieckich pewnie pokazuje, zazwyczaj DSF.
|
Mam pytanie:)
Jakieś dobre pizze na telefon na terenie Kurdwanowa Prokocimia Kozłówka... dzięki z góry za odpowiedź |
Poszukuje programu do konwersji filmów na format 3gp (taki do komórki), znacie może coś godnego polecenia?
dzięki Wiselka1906PBZ |
Cytat:
http://www.pazera-software.pl/produc...3gp-converter/ |
Cytat:
|
dzięki panowie. Na ARD chyba jest i jeszcze znalazłem na necie że kanały 150 i 152 na cyfrze - jakieś francuskie, nazwy nie pamiętam. Wkurzyłem siębo zawsze C+ pokazywał, a w tym roku k.... Polsat :)
|
Cytat:
|
00:30 zdaje się. tzn wtedy się mecz zaczyna, a transmisja pewnie paręminut wcześniej.
ok. ARD na cyfrze to program 200 a raisport 228. Na rai jużjest transmisja i pokazują drogędo finału obu drużyn. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl