![]() |
Cytat:
|
dzisiaj był czat z Niedziałkowską?
jeśli tak to czy ktoś kto w nim uczestniczył mógłby napisać czy padły jakieś deklaracje dotyczące stadionu? |
A to wszystko z powodu pierwszego meczu by było na czym zamontować oświetlenie. Zmieniono technologie :
w tej chili jak już pisano wszystko zostanie wykonane ze stali następnie zostanie do tego dolany daszek żelbetowy. |
Jakby zdjąc jeszcze ten "okap" z zadaszenia ( nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi) to ten stadion byłby nawet w miare:-D
|
czy jest możliwość żeby Wisła grała obecnie na tym stadionie w ekstraklasie?
|
Na oficjalnej są zdjęcia z wnętrza wschodniej, najbardziej ciekawi mnie zdjecie wnętrza łazienek, wspólny długi (chyba blaszany ) pisuar, czy to było podyktowane zejściem z kosztów? Pewnie takich sposobów zejścia z kosztów będzie można znaleźć wiecej podczas już uztkowania stadionu.
|
Przeciez to jest bardzo praktyczne i swietne wg mnie rozwiazanie, na E o ile dobrze pamietam są takie same. Na innych stadionach i halach tez takie spotykalem.
i odnosnie pytan do uzytkownika mav23 ktos zadał takie pytanie: 6. Odnośnie mojego poprzedniego posta o szkleniu kondygnacji +19 chciałem zapytać czy boki narożników też będą w jakiś sposób zasłaniane ( w całości lub częściowo) i padła taka odpowiedz: Cytat:
|
Zgadzam się że jest funkcjonalne, i jestem za takim rozwiązaniem (sucha podłoga, mniej sprzatania itd), zastanawiam sie czy było tańsze rozwiazanie, by koszty obniżyć. Najważniejsze, że kończą wnętrza trybuny C.
|
Wiadomo już coś konkretnego o wykończeniu trybuny D przez SKWK? Rozumiem, że może jest to uzależnione od ustaleń Basałaja z miastem, a jeżeli tak to kiedy przewidywany jest koniec rozmów?
|
Do naszego eksperta od montowania krzesełek.
Czy barierki będą jeszcze łączone z poręczami schodowymi - niebieskimi. Chyba powinny być aby cała konstrukcja była stabilna. Wtedy myślę ze skończyły by się narzekania ze wyrwą barierki:) http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...odniej//37545/ |
A czy koś wie co to będzie? Co to kopią?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...odniej//37552/ |
A propos SKWK. Na ich stronie jest informacja, która daje nadzieję, że być może sektor gości będzie tam, gdzie był, czyli na E. Jeżeli tak by się rzeczywiście stało, to zaczyna wracać wiara, że w naszym ukochanym klubie zaczyna się coś dziać normalnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Owe poręcze i barierki jakoś nie współgrają ze sobą. Jestem ciekaw kto jest odpowiedzialny za "to".
|
Tak, to jest tragedia, do więczienia tego kto wymyślił te barierki! Ludzie, kur** wrzuccie na wstrzymanie bo się tych debilnych komentarzy czytać odechciewa. Robicie z byle czego taką afere, że masakra. Ja rozumiem, że każdy jest zaniepokojony tym ile różnych dziwnych rzeczy wyszło na światło dzienne, ale bez przesady.
|
Cytat:
|
poza tym jest to oszczędność miejsca, czasu i środków czyszczących
- jednoczesnie leje więcej gości, są mniejsze kolejki - łatwiej jest to czyścić, mniej jest szpar, miejsc gdzie mogą być zabrudzenia - szczochy lecą do szerszej szpary :D przez co rzadziej się wszystko zapycha :D to taka mała recenzja :) Plusem jest to, że pisuary będą się wpisywać w angielski styl wnętrza stadionu :D |
Cytat:
|
Oczywiście, że takie pisuary są lepsze bo jak się leje na boki to i tak się trafia. Problem jest tylko z takimi, co myślą że mają o wiele dłuższe przyrządy niż mają ;) i stają za daleko...
|
No pięknie temat się nam rozwinął :-)
|
Cytat:
Tak na poważnie jak sie uda Wiśle zmienić gospodarza meczu z Arką (są takie przymiarki) to zagramy ligowy mecz u siebie dopiero w 4 kolejce z Polonia Bytom |
A te łazienki ze zdjęć z ostatniej galerii na oficjalnej to na pewno nie są dla vipów tylko dla zwykłych kibiców jak my ? Bo coś mi się wydają zbyt "ekskluzywne" :D
|
To są specjalne łazienki dla kibiców Cracovii. Specjalnie po to, żeby ich skąpe pejsiaste kieszenie bardziej zabolała przegrana w rewanżowej bitwie z umywalkami.
|
Cytat:
|
W CK Browarze mają taki pisuar na pół ściany i bardzo fajnie wygląda a i wygodnie się z niego korzysta. Ten na stadionie to jest taki w wersji mini bo pewnie najtańszy był. Ale cóż na stadionie są wżniejsze rzeczy od pisuarów :P
EDIT: A tak przy okazji to z tego co pamiętam to w skyboxach miały być panele a wykładają płytkami? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl