![]() |
We wtorek przyjezdza na testy.
|
Cytat:
Do tego menago prawi że Wisła chce go kupić a nie wypożyczyć. ps. z tego co pamiętam to w zeszłym sezonie strzelił 4 gole i miał 4 asysty. Cytat:
|
To testy zdrowotne czyli sprawa jest już prawie w finalnej części...
|
To nie jest zadna oficjalna strona wiec w sumie sie nie ma co podpalac jeszcze. Jutro sie okaze.
"Na jar sa v súvislosti s týmto krakovským klubom spomínal aj príchod ďalšieho ružomberského futbalistu - brankára Ľuboša Hajdúcha. " Tutaj chodzi o to, ze Hajduch byl w kregu zainteresowan zima czy ze dalej go chcemy ? Cytat:
|
4 gole 4 asysty to raczej cienko jak na skrzydłowego
powiedzcie coś o nim bliżej , jakie ma przyspieszenie , drybling , strzał |
Przyspieszenie 15, drybling 12, a strzał, zależy na jakiej łatce na 9.0.1 ma 10.
Pokolenie fm-a. A tak poza OT, to dobrze ze w końcu kogoś kupi(my)lismy na lewe skrzydło, bo bez Zienia to bedzie ciężko. |
Cytat:
Nie znam zbytnio słowackiego, na tyle na ile potrafiłem przetłumaczyłem. |
Cytat:
Pytam się poważnie.Tą są chyba normalne atrybuty , którymi powinien dysponować prawdziwy skrzydłowy. U zienia z przyspieszeniem było kiepsko , do strzału potrafił się złożyć , ułożyć stope , dośrodkować. Dlatego się pytam. Widzę , że to ty się zaliczasz do w/w pokolenia , skoro jesteś obeznany we wszystkich szczegółach gry:rotfl: |
Cytat:
|
Opinia jednego z odwiedzających stronę profutbal.sk nt. Božoka:
Cytat:
|
No, tu musze przyznac racje, szacun dla Ciebie :D
Pod tym tekstem sa jakies opini Slowakow. Jeden pisze zeby odszedl i nie robil burdelu. Ciekawe w jakim to kontekscie. |
Cytat:
Akurat nazwiskiem zbytnio się nie wyróżnił Brożek Brożek Bożok :shock: |
Na 100% się czyta "Bożok"?
|
skrzydłowy, czyli ma popierdalac bo skrzydle a nie sie rozpychac. proporcje 69kg/176kg mowią ze moze byc to taki Peszko ?
|
Cytat:
|
Na youtubie nic nie ma . Zero
Jak o Beto:D:D:D:D:D:D Żeby to nie był zły znak |
peszko to leszcz a Bozok to drugi Nani :D
|
Jesli Bozok przejdzie testy medyczne to pewnie go zakontraktują.
Dobrze ze moze grac i na prawej i lewej ,bo niewaidomo co z Lobo ,wiec jakby Maly wypadl za kartki itd to tez bedzie zastepca. Grunt by mial dobra centre,jakis drybling ,moze byc a" la Mijajlovic :) i jakas szybkosc. jeszce młody ,oby sie sprawdzil. Drugi Peszko mowicie.....mnie tam odpowiada :) Cytat:
Bo o Beto nawet 8 minutowa składanke ktos skleił.Widocznie mial klopoty zeby zasnac,poogladał Beto i spał jak suseł. :) |
http://www.youtube.com/watch?v=0uhqHJR38mo - tutaj jest ale nie wiem w ktorych momentach. Ktos pisal, ze Bozok mial w tym meczu fajna wrzutke...
|
Cytat:
o przepraszam, o Beto byl jeden film: http://www.youtube.com/watch?v=YpQdj8YFsEQ ;] |
|
Podobno 400 tyś euro za Bozoka
|
Coś wcześniej wspominaliście , że jak przechodzi Bozok to nici z transferu Leonardo. Z tego co czytałem to yen gosciu moze grac na obronie i pomocy a w dzisiaj w wywiadzie trener powiedział , że potrzebuje 6 obrońców a ma tylko czterech.Więc szanse wydają mis ię duże na pozyskanie Leo:)
|
Miejmy nadzieje ze podpiszą!
|
Cóż, miejmy nadzieję, że chłopak faktycznie wzmocni Wisełkę. Będziemy mieli wtedy przynajmniej jedną z 5 dziur (GK, RB, CB, LM, CF) teoretycznie załataną.
|
Cytat:
Panie biega, kiwa, strzela ! beda z niego ludzie ;) Dzieki za linka! |
Cytat:
O tyle dobre, że ten Bożok jest bardzo szybki. |
Z napisanych wyżej informacji wygląda ciekawie, oby drybling miał bo takiego zawodnika potrzebujemy. Pytanie tylko czy poziom umiejętności adekwatny jest do Mistrza Polski, oby:)
|
takie zywotne to, moze nie byc zly
|
Na tym filmiku super wygląda
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl