Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

AS82 25.09.2015 00:54

Co się dzieje z Czarkiem Wilkiem , gra gdzieś ?

kpn 25.09.2015 07:00

Gra w Realu Saragossie. Strzelił nawet bramke Almerii bodajże w drugiej kolejce Segunda Division.

Viper 25.09.2015 07:12

^^ wystąpił we wszystkich 5 meczach ligowych i ma 435 min na boisku. Więc chyba nie narzeka.

wolfu 25.09.2015 09:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1415325)
^^ wystąpił we wszystkich 5 meczach ligowych i ma 435 min na boisku. Więc chyba nie narzeka.

Teraz niestety lekko przystopuje, bo dostał czerwoną kartkę :)

shaggy 25.09.2015 11:42

Niejaki Tomasz Zając przed meczem z Wisłą:

- Oni powinni mieć żal do siebie, że zaproponowali mi takie warunki. Ja nie żałuję. Przyszedłem tutaj i dobrze się tu czuję

- Spędziłem tam dużo czasu, bo cztery lata i na pewno ten mecz będzie dla mnie wyjątkowy.

całość:

http://www.cksport.pl/pokazWiadomosc...do_siebie.html

landryna99 25.09.2015 13:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1415360)
Niejaki Tomasz Zając przed meczem z Wisłą:

- Oni powinni mieć żal do siebie, że zaproponowali mi takie warunki. Ja nie żałuję. Przyszedłem tutaj i dobrze się tu czuję

- Spędziłem tam dużo czasu, bo cztery lata i na pewno ten mecz będzie dla mnie wyjątkowy.

całość:

http://www.cksport.pl/pokazWiadomosc...do_siebie.html

Niech sp...ala i tyle.Be mu było w Wiśle to niech umiera za koronę jak Pan Małecki

Siemion 25.09.2015 13:30

Mam nadzieję, że będzie odbijał się od Głowackiego i Ryśka, jak osobówka od tira, a na koniec zaliczy spektakularnego kiksa.

rafalek 25.09.2015 13:37

Na przykład samobója w 90 minucie :D

Dariook 25.09.2015 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez landryna99 (Post 1415369)
Niech sp...ala i tyle.Be mu było w Wiśle to niech umiera za koronę jak Pan Małecki

Landryna, weź nie pierd.ol...

Gero 25.09.2015 14:31

Zając Bogdan i Marek tych znamy żadnego innego nie kojarzę

silver03 26.09.2015 21:01

Stępiński strzela w Ruchu jak na zawołanie. Wielka szkoda, że nie udało nam się go pozyskać.

!!IRIVER!! 26.09.2015 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1415493)
Stępiński strzela w Ruchu jak na zawołanie. Wielka szkoda, że nie udało nam się go pozyskać.

Powstają pytania: czy u nas byłby taką wiodącą postacią, czy Kazek by na niego stawiał, czy zgrałby się z zespołem? Tego się nie dowiemy, ale nie jest to pierwszy zawodnik, który po zmianie klubu, w teorii na słabszy, nagle zaczyna grać. Z drugiej strony masz takiego Piecha z Legii, który w słabszych drużynach potrafił grać (GKS czy Ruch), a nagle wyjście na półkę wyżej okazało się nie do przeskoczenia.

Dariook 26.09.2015 22:53

Przypadek.
Dzisiaj strzela, jutro przestanie, pojutrze wyląduje na trybunach a za tydzień wyjedzie na zachód. Po miesiącu wróci i będzie się odbudowywał, nadrabiał zaległości.

Za kilka miesięcy ktoś napisze
Cytat:

XYZ strzela w XYZ jak na zawołanie. Wielka szkoda, że nie udało nam się go pozyskać.
Jak długo kisicie się w ekstraklasie, żeby nie wiedzieć co rządzi tą ligą? Wszystko jest dziełem przypadku.

Wojtas 26.09.2015 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1415496)
Przypadek.
Dzisiaj strzela, jutro przestanie, pojutrze wyląduje na trybunach a za tydzień wyjedzie na zachód. Po miesiącu wróci i będzie się odbudowywał, nadrabiał zaległości.

Jak długo kisicie się w ekstraklasie, żeby nie wiedzieć co rządzi tą ligą? Wszystko jest dziełem przypadku.

Absolutnie sie zgadzam

Wyniki tez,bo jak to jest ze zespol X wygrywa 5 meczy pod rzad zeby potem sie zaciać i nic nie wygrac rowniez przez 5 meczy.Bidna ta liga i ułomna pod kazdym wzgledem,tylko ładnie"opakowana" przec Canal+ i nowe stadiony i dlatego jakos to wyglada.
A poziom ligi wcale sie nie podnosi,a mam wrazenie ze spada,obcokrajowcy ktorzy tu przychodza to jesy juz 5 sort ,tak slaby ze nikt nich niechce to ida do Polski.

arti 27.09.2015 06:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1415496)
Przypadek.

Ustawili go na szpicy to strzela. Jedyna pozycja dla tego grajka. U nas grałby na skrzydle albo w pomocy i g.. by z tego było. Szkoda że go nie wzięliśmy bo to mógłby być następca Brożka i strzelać po kilkanaście goli w lidze. A tak to na ten moment ciemność...
Poza tym Fornalik jest bdb trenerem na potrzeby Ruchu - wpuszczacza jakichś Lipskich, Mazków, Stępińskiego i dają radę. Oby tak u nas pod tym względem.

Ogryzek 27.09.2015 07:58

Ważnym czynnikiem jest to że Stępiński to młody chłopak i ciągle się rozwija piłkarsko. Stąd w przypadku takich młodych piłkarzy kolejny sezon może być przełomowy. Może dla Stępińskiego ten w Ruchu jest właśnie taki? Ponadto Fornalik wystawia go tylko jako napastnika stąd Stepińskiemu łatwiej się gra.

Ja tam żałuję że nie wykupiliśmy go.

bódyń 29.09.2015 10:42

Małecki po raz drugi w Turbokozaku
https://www.youtube.com/watch?v=e5dZ_XQgzW0

mistico 29.09.2015 17:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1415505)
Ważnym czynnikiem jest to że Stępiński to młody chłopak i ciągle się rozwija piłkarsko. Stąd w przypadku takich młodych piłkarzy kolejny sezon może być przełomowy. Może dla Stępińskiego ten w Ruchu jest właśnie taki? Ponadto Fornalik wystawia go tylko jako napastnika stąd Stepińskiemu łatwiej się gra.

Ja tam żałuję że nie wykupiliśmy go.

a ja nie, bo nie zagrał u nas ani jednego dobrego meczu

Patryko 29.09.2015 17:49

Ja go tam zapamiętam jako piłkarza ze wzrokiem non stop wbitym w murawę jeśli tylko miał piłkę. Do tego przeciętny technicznie - jeden z wielu.

Bartosz 29.09.2015 17:50

Stępiński grający w zeszłym sezonie miał tylko jedną wadę - brak zalet.

Kurz 29.09.2015 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1415497)
A poziom ligi wcale sie nie podnosi,a mam wrazenie ze spada,obcokrajowcy ktorzy tu przychodza to jesy juz 5 sort ,tak slaby ze nikt nich niechce to ida do Polski.

Słabsze są tylko 2-3 czołowe drużyny. Reszta zdecydowanie silniejsza niż kiedyś.

rafalek 29.09.2015 21:18

A tymczasem Łukasz Garguła strzelił gola w przegranym 1:4 przez Miedź meczu z Zagłębiem Sosnowiec

swiety37 30.09.2015 07:24

Co prawda z karnego, ale gol to gol :)

Viper 30.09.2015 07:33

warto zaznaczyć, że to jego druga bramka w tym sezonie do tego dołożył dwie asysty. Jak na 7 występów to niezły wynik.

Do tego dwa występy w PP i dwie asysty.

matiuszek 30.09.2015 11:32

Wciąż jednak trzeba pamiętać,że to tylko 1.liga :)

Viper 30.09.2015 11:52

^^ Jak na razie drużyna która, z tej "tylko" pierwszej ligi dopiero awansowała, prawie pokonała mistrza polski. Przy tym przez większość gry dominowała nad nim fizycznie.

crux.a 30.09.2015 12:09

Viper, w ostatniej kolejce mistrz grał z Górnikiem, a Tobie chodzi o Termalikę. Otóż Legia nie jest mistrzem Polski!!! I mam nadzieję, długo nie będzie. Takie pomyłki mnie wku.wiają, bo są charakterystyczne dla naszych sędziów, któzy potem gwiżdżą pod to założenie.

A co do Łukasza G., to dobrze, że go już u nas nie ma. Stępińskiego też, nic nie grał.

Viper 30.09.2015 12:50

^^ Oczywiście moja pomyłka, w każdym razie Termalica pojechała kondycyjnie po drużynie z TOPu ligi. jak chodzi o Stępińskiego to zaliczył 22 występy ale tylko 735 minut z czego większość nie na swojej pozycji. Strzelił dwie bramki i dołożył cztery asysty.

mistico 30.09.2015 16:04

ale Gargułę bym chętnie zobaczył w meczu Gwiazd. Jakby nie patrzeć, rozegrał u nas wiele meczów przez kilka lat, zdobył wiele ważnych bramek i asyst. A że nie zawsze dobrze grał? Cóż, niewielu takich było :)

serek.c2 30.09.2015 16:23

Garguła w Meczu Gwiazd? Uśmiałem się, dobre :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl