![]() |
Znajomy, kumpel Cupiała :D
|
Apeluję o spokój, jeszcze kilka dni poczekajmy i wszystko będzie jasne, zmiany w zarządzie będą na pewno, a jeśli Cupiał zadeklarował, że spłaci zobowiązania wobec piłkarzy to nie robi tego po to aby za miesiąc ogłosić upadłość. Wystarczy trochę pomyśleć, każdy z nas chciałby już wiedzieć co będzie, każdy z nas chciałby przychodzić na mecze w poczuciu wspierania drużyny z którą w pełni może się utożsamiać i na którą może liczyć. Spekulacji jest coraz więcej ale poczekajmy na oficjalne informacje. Nawiązując do pewnej mini oprawy ,,Oto kibiców podziękowanie, jesteś jednym z nas i tak już pozostanie".
Zaufajcie człowiekowi który dał nam wszystkim 8 tytułów MP, 2 PP i wiele radości w europejskich pucharach, bo póki co nie ma drugiego tak hojnego kibica. |
Cytat:
|
Jak można mieć czyjeś myśli w chvju. Przecież to jest fizycznie niemożliwe chyba, że z chvjem się na głowy pozamieniałeś.
|
maTs ty to wez ten numer do Cupiala i zadzwon może akurat cos powie....
|
Może zrób telekonferencje tutaj na forum z Cupiałem?
|
Byli już członkowie zarządów, koledzy prezesów, ale kumpla Cupiała jeszcze na tym forum nie widziałem :lol:
|
Dobra ktoś chętny, żeby odjebać ze mną taką akcję jak się dzwoniło w podstawówce z domofonu do kogoś? A więc plan jest następujący: Ja dzwonię, ale Ty gadasz!
|
Cytat:
|
Cupial nigdy nie odzyska tego swojego "długu". Jak dołoży, to chyba jasne, że go zwiększy. Takie tam farmazony, a za miejsce na koszulce nikt nie da tyle, by opłacało się zdjąć z niej tf.
|
Wygląda na to, że jednak coś jest na rzeczy http://sportowymagazyn.pl/nowy-sponsor-przy-reymonta/
|
Krystian Gruszczyński na Twitterze napisał, że Gaszyński nie jest już prezesem i jutro powinna się pojawić oficjalna informacja w tej sprawie. Dowiemy się, czy to co pisze ma cokolwiek wspólnego z prawdą.
|
Kto to jest ten Gruszczyński?
|
|
Cytat:
Któraś informacja pewnie jest plota. |
Jak dla mnie ten koleś coś pieprzy farmazony. To, że Smuda będzie miał pewną rolę w klubie jest pewne, ale na pewno nie ma być prezesem ani trenerem.
Oby info z Coca Colą okazało się prawdą :) |
Mi osobiście też tu nic się nie klei, wszystkie informacje się wykluczają wzajemnie. Nie wierze że Cupiał pozwoli odejść/zwolni Gaszyńskiego jeśli ten rzeczywiście znalazł sponsora który da rocznie ok 4,5 mln. Zrobi coś czego nie udało się kilku poprzednikom w tym prawdomównemu Jackowi, czyli znaleźć poważnego partnera strategicznego. Te ponad 4 mln to ogrom pieniędzy w naszej sytuacji, to tak jakby co roku sprzedawać piłkarza za mln euro. :D Dziwne to wszystko
|
Cupiał i tak wszystko robi po swojemu (edit.: tak jak mu podpowiedzą "przyjaciele) więc wcale mnie by to nie zdziwiło jak Gaszyński by załatwił sponsora a Cupiał by go zwolnił ... taki mamy klimat w Wiśle wszystko jest możliwe
|
Cytat:
a ze Smuda jako po prezesa to farmazon |
Cytat:
Natomiast coś musi być na rzeczy.... Czekamy :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak na szybko z ostatnich informacji od różnych źródeł (piszę z pamięci):
- rozmowy z Brossem - rozmowy z O'Leary - rozmowy ze Smudą jako kandydacie na trenera - rozmowy ze Smudą jako kandydacie na doradce/dyrektora sportowego - rozmowy ze Smudą jako kandydacie na prezesa - rozmowy z Broszem - Gaszyński na wylocie - Skrobowski prezesem - Telefonika przestaje być właścicielem Wisły - Cupiał sam zostaje właścielem - Odbudowa potęgi Wisły - Agonia Wisły - Coca-Cola sponsorem - Cierzniak mający odejść już zimą Ciekawe czy coś z tego się sprawdzi. Oczywiście żadnego źródła staram się nie negować bo niektórzy np. ZWE mają dobre info często. Edit: Ale nazwisk namyliłem. Już nie wiem które gorsze Stokowiec czy O'Neal. :D |
Cytat:
|
Cytat:
O'Leary, a nie O'Neil. Skrobowski, a nie Stokowiec. |
Cytat:
Gaszynski jutro leci mial tylko Jankowski pisalem o tym ale na koniec leca oboje Gaszynski nie wie kto na jego miejsce i mysli ze Smuda ale to farmazon amatorszczyzna jesli te przecieki od miesiecy byly a i Skrobowski to tez gruby farmazon |
To już kolejne dwie nowe rewelacje :).
|
Nie zdziwię się, jak Gaszyński faktycznie poleci, nie będzie żadnego sponsora, a to co pisze ten koleś z tt się sprawdzi.
|
Cytat:
- Smuda prezesem - Rumak trenerem - Chrapek, Małecki i Drzazga to jedyne transfery do Wisły. - Cierzniak, Sadlok i Guzmic odchodzą zimą. |
Ale skoro klub nie wypowiada się, to musi coś być na rzeczy ( lub jakaś przykrywka, ale wątpię w to)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl