![]() |
Cytat:
Paplanie to paplanie, a tutaj mamy zero-jedynkowe stwierdzenie. |
"filipski" pisz nie patrz na "kumatych".
|
Cytat:
|
4 liga byłaby niektórym na rękę...małym kosztem zostaliby "bohaterami" osobami które odradzają Wisłę - świetna reklama małym kosztem...a wówczas to niech pocal..nas w dupę bo na 4 ligę nie potrzebni nam właściciele typu pan K czy W...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie wiem, czy przelew był, czy nie. Mam nadzieję, że będzie, bo inaczej Wisłe czeka katastrofa juz na dniach. Ale parę oczywistych faktów. Jest klauzula, że umowa sprzedaży może być unieważniona, jeżeli pieniądze nie wpłyną na konto. Ale to TS decyduje, czy ją wykorzysta. Jeżeli zależy na sprzedaży i uratowaniu klubu, to można poczekać pare dni. To nie prawo karne, tylko umowa między dwoma podmiotami. Ewentualnie zrobić aneks do umowy. Zwolnienie Sarapaty z funkcji prezesa TS akurat teraz może być tu znaczące. Ale zobaczymy co się stanie. |
Cytat:
Nie zorientowałeś się jeszcze, że wszystko to, co się dzieje, jest zasługą wszelakich kumatych? Dlatego, szczerze pisząc, wolę pozostać przy tym, co napisałem dotychczas. Za chwilę i tak się wszystko rozstrzygnie. Wtedy chętnie się przedstawię i napiszę to, co będę mógł, a co wszystkim kibicom Wisły po prostu się należy. |
|
A Sarapata to mam nadzieje, ze bez wzgledu na koniec tej historii bedzie sie bardzo gesto tlumaczyc u prokuratora. To nie moze tej losze pojsc plazem!
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja jestem jedynie ciekawy (bez względu na to czy kasa wpłynie czy nie) jak cała sprawa się zakończy. Czy Pani Sarapata trafi za kraty wraz z całą świtą, która "rządziła" w Wiśle w ostatnim czasie. Czy wyjdą na jaw te wszystkie "poufne negocjacje" i dowiemy się w końcu o co na prawdę w tej całej układance chodziło. Nie martwi mnie już tak bardzo wizja gry w IV lidze. Chce tylko jawności i uczciwego komunikowania się na linii kibice-klub.
Wisła nigdy nie zginie ! |
Jednego nie zrozumiem po co cały ten cyrk
|
Cytat:
To mnie dziwi, bo po co robić cyrk z sprzedażą i odsprzedażą akcji jeśli teoretycznie Umowa byłaby warunkowa. Nie za dużo roboty? Przecież TS mógł przed podpisaniem zażądać ustanowienia depozytu, który się uprawomocni bo zbyciu akcji. |
Pan Vanna ucieka do Nowego Jorku i mu zwisa już wszystko, ale jeszcze pozwolił sobie na krotochwilę :D i polecił Hartlingowi spłacić dlug wobec Wojtkowskiego. A nie ... sorry, zrobił to po to aby Sarapata et consortes zyskali na czasie ;)
|
Walek to dopiero bylby gdyby dzis od 16:00 nie bylo pieniedzy, klubu i dlugow w rekach TS'u.
Tfu Tfu... |
Cytat:
/// teraz mnie zastanawia ile wzieli pod stolem za Carlitosa... |
Cały TS skończy w niesławie-łącznie z Miętta i Czerwińskim. Nikt im nie kazał rozpościerać parasola nad tą patologią.
|
Cytat:
Zakładając, że mają złe intencje tych powodów jest dużo więcej. O umowie było napisane w pierwszym oświadczeniu i tam też tylko pada określenie luksembursko-brytyjskie konsurcjum, a nie żadne konkrety. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to by bylo juz na tyle .....szacun dla tych ktorzy do tej pory naprawde wierzyli i łudzili sie happy endem
|
Cytat:
|
Cytat:
To wymyslono na prędce plan rezerwowy ( albo był cały czas w w pogotowniu) że łysemu , kozakiewiczowi i chińczykowi z kontyneru odpali się za przedstawienie jakaś sumke... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A z drugiej strony ten cały Pietrowski to ....a co kolejny Citko? Przecież jak to mu nie wypali to na polskim rynku już nawet pietruszki nie sprzeda.
|
Cytat:
|
Cytat:
I dla mnie to są dwa jedyne pewniaki - reszta to jest beletrystyka dziennikarska... |
"Obyś zyl w ciekawych czasach" jak to mawia Chinskie przyslowie.
:cenzura: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytuję: Cytat:
|
Pietrowski to przypomina tego brodacza z filmu Konsul. Konsul Wisniak dawno s.......ił, a ten dalej urzędował w lipnym konsulacie.
http://image.noelshack.com/minis/201...57-konsul2.png |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pietrowski wszystko na to wskazuje,że będzie kozłem ofiarnym chyba tej smutnej historii.
Ale jeszcze poczekajmy. |
Cytat:
Przy 2,5 rocznych przekrętach na miliony zlotych TS -su ,czymze jest sfalszowanie,mataczenie i obecne dziwne zachowania tego pseudo Ts-sowego zarządu?A gdzie obecny milion za mecze z Jaga i Lechem? |
Cytat:
A tak przy okazji - myślałem że Sorina czy Meresińskiego nic nie przebije ale myliłem się. Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi. Jeśli jakiś dziennikarz czyta co piszę - poproszę o złapanie Pana Meresińskiego i prośbę o komentarz do bieżącej sytuacji w formie wywiadu - rehabilitacji. I przeprosiny z mojej strony, kibica. Gdy widziałem jak wchodził na palmę na FB - myślałem: co za klasyczny słup z niego. I nie wpadłem że przecież mógł wchodząc na tą palmę twarz zasłaniać parasolem, czego w łaskawości swej nie zrobił. Bóg mu zapłać za to. |
U babci Maliny się na nich poznali. I zażądali zapłaty gotówką :-) Brawo.
|
Cytat:
Dopóki piłka w grze ... Głowa do góry :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl