![]() |
Cytat:
http://ksenofenes.salon24.pl/351302,...y-wpolityce-pl Jeśli to prawda to bardzo słuszna decyzja. Ciekawe czy właściciel kieruje się troską o rzetelne dziennikarstwo czy może przewiduje zmianę władzy :-) Jeśli to drugie to też dobry sygnał. Tacy ludzie zazwyczaj o ważnych wydarzeniach wiedzą chwilę wcześniej.:) |
Cytat:
My jesteśmy wyborcami NP, mamy swoje poglądy i przy urnie je wyrazimy. Jak PiS stanie się partią liberalną to uzyska głos zwolenników NP. Szczucie PO lub PiSem to zbyt mało, aby przyciągnąć wyborcę NP, który nalezy do tych bardziej świadomych. |
Cytat:
|
Panika w medialnym impreium Tuska niesamowita.
Najwazniejszy motyw przewodni http://i52.tinypic.com/2vj98av.jpg Glosowac i tyle. Śmieszne są te przepychanki polityczne, obecnie mam gdzieś straszenie mnie PiSem, głosuje ze względu na moje kibolskie ideały!! Moi bracia, koledzy po szalu są jak rodzina... a jak to mówią - rodzina jest najważniejsza. ;) |
A ja mam tylko prośbę żebyście wszyscy głosowali wedle przekonań i chęci pokazania swojego własnego poparcia, a nie wedle sondaży. Jak czytam komentarze ze głos na kogoś to głos stracony (patrząc po sondażach) to chce mi się krzyczeć. Wiecie że wszystkie te sondaże mają błąd +/- 3%? Tak więc z sondażu w którym RPP ma 5% a KNP 2% równie dobrze może wyjść że KNP ma 5 a RPP 2. Tak więc jeszcze raz - głosujcie wedle przekonań, nie wedle opinii innych!
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
9 października wrzuc platforme do smietnika!
|
Zachęcam do głosowania wszystkich kibiców Wisły :)
Ja mam 50 km do okręgu wyborczego ... i w niedzielę idę do pracy ale JADĘ NA WYBORY !!! więc mam nadzieję że i Wy bracia po szalu ruszycie 4 litery i oddacie głos na partię która nie zamyka stadionów i która nie próbuję zamknąć nam ust !! Na partię która reprezentuje wasze, nasze kibicowskie poglądy ! :) Na partię która razem z nami krzyczy "PRECZ Z KOMUNĄ" a nie jest jej reprezentantem. Na Partię która szanuje życie i rodzinę, szanuje bohaterów którzy walczyli o WOLNĄ POLSKĘ !! Głosuj zgodnie z sumieniem a nie pod naciskiem telewizji czy prasy. PAMIĘTAJ: Twój głos zadecyduje w jakiej Polsce urodzą się Twoje wnuki !!! |
Cytat:
|
Myśle, że chwila spokoju i ciszy się przyda. Temat zamykam do jutra wieczór.
|
Platforma Obywatelska pierwszą partią po roku 1989, która wygrała po raz drugi z rzędu wybory. PO zdobyła w wyborach 39,6 proc. głosów, a PiS 30,1 procent głosów - takie wyniki badanie TNS OBOP dla TVN24 i TVP podano w wieczorze wyborczym w TVN 24.
Na trzecim miejscu jest Ruch Palikota z wynikiem 10,1 procent głosów. Tuż za Ruchem PSL z wynikiem 8,2 proc. a na ostatnim miejscu SLD - 7,7 proc. Według badania frekwencja wyniosła 47,7 procent. |
Jeśli te wyniki się utrzymają stracę wiarę w polskie społeczeństwo. Żenujące jest dla mnie szczególnie 10% dla Palikota...
|
Palikot zaskoczeniem nie jest, ale chyba nikt, ale to nikt nie spodziewał się takiej przewagi PO. Spodziewałem się wyniku bliskiego remisu, a tu zonk. Chyba w ostatniej chwili miały miejsce te masowe przepływy.
Zobaczymy jeszcze, jakie będą wyniki oficjalne, ale pewnie PO-PSL. |
Ile jest prawdy w tym, że Palikot miał na liście w Krakowie tranzystora?
|
Cytat:
To się zmieni jeszcze 5x. Obstawiam, że PO w dół, Pis w górę, Palikot w dół, PSL w górę. Sondaże przeprowadzane przed lokalami zazwyczaj są dziwne. Ktoś sprawdzał w Niżnej Wyżnej na kogo głosowali? Przecież nie na Palikota. Nie zmienia faktu, że sama kolejność za bardzo się nie zmieni. No może PSL pójdzie wyżej. Cytat:
|
Dokładnie, śmiech na sali, jak można im w ogóle ufać, skoro żyję się coraz drożej, coraz gorzej... Jeszcze ten nieokrzesany Palikot.
|
Pies je...ł wyborców palikota! Żyjemy w pojebanym kraju...niestety
|
Cytat:
|
10 % dla Palikota z transwestytami na listach.
Pora umierać, żegnamy prawicową Polskę. |
Unieważnią.
Mam nadzieję. |
No to teraz w koalicji PO i Palikot, najważniejsze decyzje dotyczące Polski podejmować będą sportowcy, aktorzy, pedały itp. inni kompetentni ludzie. To będą bardzo ciężkie 4 lata. Mam nadzieję, że nie będą aresztować za bycie heteroseksualnym, bo pani Ryszard uzna, że to ją obraża.
|
jak bedzie koalicja po palikot to ja jebne
|
Cytat:
Cieszy mnie to, że na nikogo nie głosowałem. |
Cytat:
|
Głupi naród i tyle, że znowu wybrał Partię Oszustów :-)
|
Cytat:
hasło róbta co chceta pasuje to tego kolesia na P. jak ulał pasuje... zero wartości, zero honoru, zero rozumu... wyborcy: zbuntowani nastolatkowie, odszczepieńcy, homosie, transy... ps. czy ktoś zna choć jedną inną gębę z tej partii?? niż Palikot?? oby mu bateria w wibratorze wylała... szlag trafia... |
Ehh... ludzie którzy walczyli za II wojny światowej chyba się teraz będą w grobach przewracać jak Palikot z tą bandą tęczową wejdzie do sejmu... normalnie koniec świata będzie chyba za rok
|
Przykrość, smutek, żal i niedowierzanie co się dzieje z tym społeczeństwem ?
Jestem przerażony... |
Biorąc pod uwagę obecną sytuację , to pragmatycznym jest oczekiwać by PO i PSLowi starczyło mandatów.
Nie dla SLD a tym bardziej Palikota w koalicji. |
wydaje mi się że będzie tak +/- 5 mandatow wiec lepiej zeby starczylo bo nie chce pedalow w rzadzie i wole mniejsze zlo
|
Do czego to doszło, że Palikot 10% dostaje. W przeciągu 4 lat będziemy drugą Grecją. Nasz Papież to się teraz w grobie przewraca.
|
boje się, że Palikot - a bardziej jego pedałów i transwestytów - że będą w rządzie...
chociaż chciałbym aby do KRUS`u się w końcu ktoś dobrał |
Straciłem wiare w społeczeństwo...
|
Sondaże Homo Homini dają 35-30 dla PO, SLD 13, PSL 10 i RPP 8,50% wg Interii
Jeśli HH jest bliżej prawdy, to równie możliwy jest wynik 33-31 (patrząc na historię stosunku oficjalnych wyników do exit polls) i wówczas to zwycięstwo wcale nie jest duże |
Cytat:
To jest smutne. Wygraną PO bym jeszcze jakoś przeżył chociaż to jest smutne.Ok, ktoś się dał nabrać po raz kolejny. Natomiast Palikot w sejmie świadczy o całkowitej degrengoladzie naszego społeczeństwa. Ktoś, kto z premedytacją tworzy zbieraninę z dewiantami w pierwszym szeregu zbiera +- 10%......... |
od 3 do ostatniego miejsca to się MUSI przetasować... przecież Palikot i 10% to są jaja. SLD albo PSL tyle będzie miało.
Na partię PO.......e8ców głosować... żal. Drogo jak nigdy, policyjnie jak skur... Szkoda, że PiS ma w szeregach Kaczyńskiego, 'Ducha Smoleńska' i zamiast mówić co zrobi jeździ tylko na PO... gdyby ta partia normalnie się zachowywała to miałaby szansę na pokonanie PO. |
I kibole sobie mogą teraz śpiewać.. widać coś słabo kibole się zmobilizowały do głosowania :-/ ( niestety smutne , że nawet wiślacy nie potrafią się zmobilizować w takiej kwestii )
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl