![]() |
Witam, mam taki problem - nie mogę się zalogować na stronie z biletami. Kartę kibica wyrobiłem dzisiaj, próbowałem różnych sposobów logowania (jako login pesel lub mail, itd.) jednak nic z tego. W końcu kliknąłem, że zapomniałem hasła - pojawiła się prośba o malia, na który mieli wysłać nowe. Po wpisaniu wyskoczyło że podany mail nie istnieje. Wygląda to tak jakby nie było mnie w ogóle w bazie. Czy ktoś miał podobny problem? Od razu zaznaczam, że biletu nie będę w stanie kupić na miejscu, gdyż jestem z poza Krakowa.
|
Będę w Krakowie w dniu, kiedy będziemy grać z Legią. Mam pytanie czy dam radę przed meczem wyrobić sobie kartę kibica? Ile przed meczem trzeba być, żeby wszystko załatwić i zdążyć na pierwszy gwizdek?
|
Cytat:
Na pewno więcej niż dwie godziny. |
Cytat:
(moze trafil do spamu ? moze podales bledny mail?) https://bilety.wisla.krakow.pl/pomoc...c-i-faq,9.html |
Nie dostałem żadnego linka na maila, ale jestem przekonany, że podałem dobrego, bo sprawdzałem dwa razy. Nie wiem, może babka przy kasie się walnęła. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać przez telefon.
|
a sprawdzałeś sobie folder SPAM?
|
Jasne, że tak. Nic tam nie ma.
|
Mam dwa pytanka dotyczące kart kibica:
1) Czy żeby wyrobić duplikat karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? 2) Czy żeby przedłużyć ważność karty muszę się stawić osobiście w punkcie sprzedaży biletów? Koledzy mieszkają dosyć daleko, a muszą przedłużyć lub wyrobić kartę ;) Dzięki za odpowiedź!! |
1) Nie musisz.
2) Nie musisz. 3) Przy wyrobieniu duplikatu ma przecież nową kartę. 5 kas otwartych. Można śmigać po bilety ;) |
Cytat:
W zeszłym roku bilety na Legię skończyły się dzień przed meczem. Obecnie mamy ok 3 tys biletów mniej w sprzedaży(sektor gości dla Legii i G3 bufor) więc jest duże prawdopodobieństwo, że biletów nie będzie w sprzedaży w dniu meczu, ale na wszelki wypadek trzeba śledzić cały czas informacje. |
Cytat:
|
kolejka po kk jakieś 20 min stania. 6 kas czynnych
|
Na stronie z biletami widnieje informacja:
Ilość wolnych miejsc 11173 |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja wyrabiałem Kartę Kibica, to mi 3 razy źle wpisywano adres e-mail. Niektóre osoby, które tam pracują to totalna porażka. |
Ile na początku jest udostępnionych miejsc na mecz na naszym stadionie?
|
Cytat:
|
Witam takie pytanko słyszał ktoś o tym ze ma być piosenka na legi na melodie ich hymnu o lidze mistrzów leci to jakos tak MAM TAK SAMO JAK TY LIGE MISTRZÓW W TV niestety nie znam dalej :haha:
|
Cytat:
Ależ błysk. Zajmij się krakowskim podwórkiem a nie spinaniem dupy na warszawke. |
Cytat:
Cytat:
|
Mam putanie odnośnie opłaty za bilet.
Chciałem kupić bilet online ale nie potrafię za niego zapłacić. Mam konto w banku spółdzielczym a przy płatnościach nie ma takiego do wybrou, Brat ma w alior sync ale tego też nie ma a przelew zwykły jest niedostępny. Czy ktoś może mi pomc? |
wie ktoś ile biletów zostało?
|
Cytat:
UWAGA! Jeśli system nie "załapie" Twojej płatności to wciąż możesz użyć kasy która przelałeś za posredenictwem PayPal. W mailu (koniecznie wpisz maila żeby dostać potwierdzenie) będziesz miał kod dzieki któremu możesz spróbować kupić jeszcze raz. Wtedy zaznaczasz opcję Kod PayPal albo coś takiego |
Cytat:
|
Cytat:
Wybierz platnosc Payu a pozniej T-mobile uslugi bankowe. Logujesz sie identyfikatorem i haslem z alior synca. |
wg FB Wisły Kraków już 13000 biletów/karnetów sprzedanych.
|
Cytat:
Hej! Możliwość realizacji w konkretnym banku płatności PayU uzależniona jest od terminów przyjmowania przez nich wpłat. W jednym banku przyjmowanie takich płatności odbywa się 7 dni w tygodniu 24h na dobę, a w innym tylko od poniedziałku do piątko od 8 - 16 Dlatego też niektóre opcję w weekend mogą być niedostępne Pelna tabelka zawierająca godziny/bank znajduje się pod adresem: http://www.payu.pl/dla-kupujacych/wygoda |
Cytat:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fad0d81f7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fad0d81f7.html |
@ŁukaszTS
Chyba jaszybciej będzie jak znajdziesz kogoś kto ma konta w jednym z tych banków. Zwykły przelew jest chyba wyłączony ze względu na to, że system czeka chyba 3h na płatność, potem anuluje zamowienie (tak przynajmniej było kiedyś), a zwykły przelew może iść dłużej. |
Cytat:
To ci opisałem co masz zrobić?! W czym znów masz problem, zapłać tym alior sync/t-mobile bankowe i po sprawie. A jak nie to sam załóż konto. Trwa to 5 minut i po sprawie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl