![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Biorę oczywiście pod uwagę bardzo istotną informację z Onet: "Według naszych informacji, do tego czasu gotówka nie ruszyła w kierunku konta Białej Gwiazdy." Co z "wolnym tłumaczeniu" oznacza, że przelew nie wyszedł z banku pierwotnego, |
Majchrowski w dupie ma Wisłę, ale nie ma w dupie problemu co dalej ze stadionem.
|
Cytat:
To jest niestety idealny opis tej sytuacji. Prawdopodobnie tak to się skończy. |
Cytat:
W systemie Elixir w dniach 24 grudnia i 31 grudnia odbędą się 2 sesje rozliczeniowe. Przelewy zlecone w Wigilię i w Sylwestra po godzinie 13:30, zostaną zrealizowane dopiero w trakcie porannej sesji pierwszego dnia roboczego, czyli odpowiednio 27 grudnia i 2 stycznia Z tego wynika, że przelewy zlecone dzisiaj i 31 stycznia do 13.30 będą zrealizowane 31 stycznia. Oczywiście, nie chcę czepiać się kolejnej daty. Chodzi tylko o umiejętność czytania. Mylę się? Zresztą, niech będzie kiedy chce. Byle ktoś zastąpił TS w roli właściciela. |
Cytat:
A swoją drogą, w jakich godzinach pracuje Luksemburski odpowiednik KIR?? I czy ktokolwoek kiedykolwoek oficjalnie powiedział, że pieniążki idą z konta w Luksemburgu?? |
Jakby mieli przelać to zrobili by to wczoraj. Dzisiaj kasę wysłali by do piłkarzy. Nikt nie bawiłby się do ostatniej minuty.
|
Może poznajcie zasade księgownia przelewow Sorbnet2, SEPA i Swift. I nie mieszajcie do tego przelewów i sesji eleixir.
|
Cytat:
Biorę oczywiście pod uwagę bardzo istotną informację z Onet: "Według naszych informacji, do tego czasu gotówka nie ruszyła w kierunku konta Białej Gwiazdy." Co z "wolnym tłumaczeniu" oznacza, że przelew nie wyszedł z banku pierwotnego, |
Jakieś dziwne rozkminy... Od kiedy przedstawione tych panów i ich firmy to było wiadome, że to gołodupce(które nie przeleją nawet 1zł). Potem Pietrowski przypadkowo się wygadał, że chodziło o grunty(które jak się okazało należą do kogoś innego :D). Poznaliśmy najgorszych oszustów ever :), ale zrobili sobie focie, zjedli, obejrzeli mecz, poznali prezydenta dużego miasta europejskiego, głośno o nich(i o ich firmach krzakach) w mediach(nie tylko w Polsce), a Pietrowski w CV może sobie wpisać p.o prezesa Wisły Kraków :). Nie udało się, ale będą próbować gdzie indziej.
|
Wszyscy tylko o przelewie... Niech będzie - tutaj pierwszy z brzegu przegląd informacji na ten temat, dla zabicia czasu: https://bit.ly/2VcaTk6
|
Cytat:
|
Cytat:
Przestań napierdalać swoimi newsami i nowinkami, bo nie o mądrzenie się w tym temacie chodzi. Owszem, będzie non stop o przelew. Ja .......e skąd Ty się gościu urwałeś ? |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego co czytam, jeżeli dzisiaj do północy nowi właściciele nie dostarczą potwierdzenia przelewu klub wraca do TSu.
Trzeba powoli pogodzić się z tym, że to już jest koniec... Nic na to nie poradzimy, nic nie zrobimy... |
Cytat:
|
Panowie, spokojnie. Vanna jest w NY, czyli -6h w strefie czasowej :D chłop ma jeszcze czas na przelew :D
Po ile będą karnety na 4 ligę?? |
Żadnego przelewu nie będzie przestanmy się łudzić. Jakby to byl powazny biznesmen to by juz przelal dawno Mial wystarczajaco czasu od meczu z lechem. Nie zastanawiacie sie czemu Marzenka zlozyla rezygnację z dwoch stanowisk? Po to zeby po tym dzisiejszym dniu juz nie odpowiadac na pytania wszystkich dziennikarzy w Polsce. nie wiadomo czy jeszcze ona jest w Krakowie w ogóle. Nie wiem ale jak dla mnie do Wisly Krakow S. A powinien wpasc prokurator, przecież jest prawo spółek a to co sie działo w przeciagu tych dwoch lat to jest jawna niegospodarnosc i dzialanie na szkode spolki. Jak dojdzie przelew prosze o bana dozywotniego. Nie bedzie mi zalezec na niczym będę poprostu szczesliwy ze Ci kupcy okazali sie wiarygodni. Oni sa tak wiarygodni jak Meresinski. Moze od meczu z Lechem kombinowali ak ogarnac te 3 mln euro ale sie nie udalo i sluch o nich zaginie
|
Niestety wraz z uplywem czasu szanse maleja :/. Choc jakas tam glupia (?) nadzieja jeszcze sie tli. Tak czy inaczej wszedzie jest tyle nieprawdziwych informacji i plotek, ze tak na prawde nic nie wiadomo.
Ale niestety kibicom Wisly nie przyszlo nic innego tylko czekac na rozwoj sytuacji. Wg mnie jak ta spraa upadnie to juz racze nie wierze zaden ratunek dla Wisly i tylko 4 liga :/ Akurat z koncem grudnia wygasa mi Canal+, ktory mialem tylko zeby ogladac mecze Wisly (jestem z innej czesci Polski) i w tej sytuacji nie bede przedluzal :/ |
http://etransfery.pl/index.php/2018/...ubu-juz-jutro/
Bądź mądry i pisz wiersze...serce by chciało ale co raz ciężej w to uwierzyć ... |
Cytat:
Tez mi sie wydaje ze to wszystko jakies brudne gierki.Pokazac nowych wlascieli od jak najgorszej strony,zresztą ciemne typy z TS-su nie takie przekręty 2,5 roku robili. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aaaaa...bo człowiek już wszędzie szuka jakichś pozytywnych sygnałów :/
|
Cytat:
|
Jesliby przelew poszedl albo ten wanna zlecił jego wykonanie wczoraj to nie wierze, że nie przedstawilby od razu TSowi potwierdzenia co to jest za problem w dzisiejszych czasach. Wydaje mi sie, że nawet Pietrowski im zaufal i nie wie, że to wał
|
Cytat:
Takimi deadlinami to można się podniecać przy transferach ,a nie przy zakupie klubu. Jakby coś było to przynajmniej ktoś z TS powinien zamieścić informacje o potwierdzeniu...tyle się kibicom przynajmniej należy. |
Cytat:
I wynika z nich, ze juz wszystko zalatwione tylko my tu sie sami zywimy swoimi wizjami wzietymi z kosmosu. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Myślicie ze by Ts nie ujawnil tego, że ma potwierdzenie. Nie chce mi sie wierzyć. Gdzie tu logika. Pewnie juz wszyscy sa w....ieni. Kazdy komi zalezy na Wiśle, kibice, pilkarze, sponsorzy... W dodatku mysle ze jesliby poszedł przelew to by juz nam jakies potwierdzenie pokazal ten Pietrowski
|
Cytat:
Oświadczenie jest dość jednoznaczne i nie ma w nim mowy o żadnym dodatkowym warunku. |
No dobra, w prawdzie El'kabat kazał mi się zamknąć, ale jednak pozwolę sobie.
Cytat:
|
,,Jeśli po północy do księgowego Wisły nie wpłynie dowód przelewu, formalnie właścicielem klubu znowu stanie się Towarzystwo Sportowe Wisła''. - Szanowny Panie księgowy proszę sprawdzić pocztę, bo my tu zaraz pie.dolca dostaniemy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W praktyce działań typu mergers & acquisitions wszelkiego typu umowne klauzule poufności dotyczą nie tylko zakresów podmiotowych, ale i przedmiotowych.
Po polsku: nie chodzi tylko o to, kto ma milczeć, ale przede wszystkim o czym. W umowach nie zapisuje się dlaczego ma milczeć, a - moim skromnym zdaniem - to jest w tej sprawie kluczowe i najsmutniejsze. No ale już, zamykam się, bo co bardziej kumaci na tym forum nałożyli na mnie jednostronną klauzulę milczenia ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl