![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tym Sikorskim i jego transferem definitywnym to na poważnie???
|
Cytat:
|
Ten Bolek to jest magik sprzedać Małeckiego to majstersztyk, a jeszcze za takie pieniądze...
-------- Sikorski jest ok, wyszkolony na wysokim poziomie będzie jeszcze z niego pożytek. Generalnie wszystkie ruchy transferowe oceniam (jak na nasze warunki) pozytywnie z zastrzeżeniem, że przyjście Głowy nie ma sensu. Tak samo jak nowy ewentualny kontrakt dla Sobola. |
Cytat:
33 letniego stopera (Zewlakow jest 3 lata starszy!), zawodnika który w zeszlym sezonie na wyzszym poziomie rozgegrał 32 mecze w ty 6m w LM jest błędem A ściagniecie 25 letniego napastnika,który przez 2 sezony w Ekstraklasie strzelil 6 goli a w życiu rozegrał 42 mecze na poziome wyzszym niz 4 liga oraz zasłynał z nietrafiania z metra na pusta bramke jest pozytywem Kur...a alez ja czasów dożyłem:-/ |
Panowie kubeł zimnej wody na głowy, po pierwsze mamy do czynienia z wyjątkowo oszczednościowym budowaniem drużyny na sezon a po drugie zostawmy ocenę transferów na grudzień kiedy runda się skończy;)
|
Cytat:
Jestem zwolennikiem budowania zespołu na wzór Borussi Dortmund, czyli opartego na zdolnych zawodnikach w wieku 22-27 lat. Ambitnych, ktorych celem jest wygrywanie zawsze, a więc MP i dalsze na europejskich arenach. Natomiast Głowa już zdobywał MP, grywał na fajnych stadionach... Innymi słowy nie chcę ikon! Chcę wojowników! :D Dla mnie Sikorski ma solidne wyszkolenie (5 lat w Bayernie M.) i chce coś w piłce osiagnąć. |
Cytat:
|
To akurat Wojciechowski zrobił...
edit: co do Sikorskiego, jeśli przychodzi jako uzupełnienie kadry to OK, lepszy on, niż jakiś no name z testów. Ale jeśli ma grać w pierwszym, to naprawdę, dramat. |
https://www.facebook.com/permalink.p...57863384329859
To forum jak dobrze pamiętam miało zawsze sprawdzone informacje :) |
chłopaki słabo przędą, muszą sobie jakoś oglądalność podbić
|
Cytat:
Kolejna Informacja z Bułgarii: Wisla I Legia chcą Plamena Krachunova: http://www.gol.bg/footballbulgaria/2...achunov.134069 |
Tak troche na śmiech czysta fantazja może ścigniemy :)(hihihihih)32-letni Michael Owen
Owen jest obecnie wolnym zawodnikiem http://.................../viewtopic.php?t=11191 |
Ktoś wie czy Cywka już znalazł klub? Jeżeli nie to fajnie jakby nasi po wypożyczeniu Małeckiego się nim zainteresowali. Chociaż wolałbym Kupisza bo jego widziałem, a Cywkę nie. Można jeszcze Wszołka z Polonii spróbować ściągnąć.
|
Pozostaje mieć nadzieje że Wiślacki Tevez nie przejdzie testów medycznych i jak szybko wyjechał do Turcji tak szybko wróci na Reymonta wtedy szanse na gre w wyjściowej 11stce Sikorskiego spadną do minimum ewentualnie ograniczą sie do występów w PP ewentualnie do gry na wypożyczeniu w teamie Moskala
|
Cytat:
|
Ruch nie chce Pawła Abbotta ,chętnie widziałbym go u nas, pamiętam jak wdał się nam we znaki grozny zawodnik i jakoś bardziej grozniejszy wydaje się być atak Genkow-Abbott niz Genkow -Sikorski .
Gdybym miał glos przy rozdzielaniu kasy za wypożyczenie Małego(600-700 tysięcy euro) to zrobiłbym tak Saidi (300-400 tys euro) w miejsce Patryka Paraiba lewa obrona (stówka za podpis) Abbott do ataku (stowka za podpis) i mamy pake na mistrza Pareiko Paraiba Głowacki Chavez Jovanovic Iliev Wilk Melikson Saidi Genkow Abbott system 4-4-2 tak jak chce Probierz. |
Cytat:
Tłumaczyć Ci nie będę czy bla bla bla Małecki się nam przyda czy nie. To jest jego transfer by ten człowiek się ukształtował zagranicą, potrzebuje tego transferu jak ryba wody. Turcy poleją zimną wodą na jego rozgrzaną głowę, albo się dostosuje, albo wyleci. Dobrze o tym sam Patryk wie, że to jest jego być albo nie być, w razie niepowodzeń jego nazwisko przestanie się liczyć w świecie piłkarskim, a stanie się zwykłym ligowcem |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Smuda widziany dziś z Kapka w jednym z hoteli w centrum Krakowa :/
|
Henio1 nie kracz temat Smudy zamknięty na Reymonta.stalsanok1946 lepiej zacznij debate nad Sikorskim bo jakoś na dzień dzisiejszy skuteczniejszy i bardziej przydatny jest Małecki niż Sikorski
|
Heniowi wierzę bo on jako pierwszy podał ze do Wisły idzie Lamey. W każdym razie mam nadzieję, ze to było niezobowiązujące spotkanie starych znajomych i nie dotyczyło pracy w Wiśle.
|
Cytat:
|
Może truje dupę każdemu pracownikowi Wisły z nadzieją, że wezmą go na trenera do ME.
|
Może skautem chce zostać? Ma już doświadczenie po 2.5 letniej selekcji. I jest dobry w szukaniu Polaków!
|
Cytat:
Chciałbym żeby jeszcze kiedyś Skorża wrócił,w Legii co pokazała w pucharach Maciek poprawił swój warsztat.Levadia sie nie powtórzy. |
Cytat:
|
|
|
Z nie oficjalnych źrudel wiem że wisłe Moga jeszcze oposcić Milan Jovanić,Kew Jaliens
|
Nie oficjalne zrudlo:) wiesz co, ja napierniczam blędami ale Ty jestes mistrzem.
|
No to musisz mieć niesamowite źródła.
Litości :lol: |
|
Autor tego artykułu ostro czytuje ten portal. Taki mój wniosek.
|
Zobacz na zrodlo pod artukułem, wislakrakow.com, 10 pkt dla kolegi powyzej:)
|
agii1 zmierzch Holendrów w Wiśle zaczął wraz z odejściem M więc odejście kolejnego z nich to żadna sensacja ani strata. Co do Jova bo chyba chodzi o bramkarza to od kilku tygodni przewija się temat wypożyczenia jego do rodzimej ligii czyli tam skąd przyszedł do Wisły.Aczkolwiek bramkarze czego przykładem jest Pareiko to najsłabszy punkt Wisły więc transfer bramkarza z Wisły raczej odpada.Dopóki Wisła nie znajdzie nowego bramkarza No 3 Jova raczej będzie na Reymonta
|
Cytat:
|
muerte chesz wiedzieć więcej na temat najsłabszego punktu Wisły to polecam słynna saga " nowy bramkarz w Wiśle" wystarczy że skorzystasz z wujka Gogla i znajdziesz
|
A co ma wspólnego Pareiko z "słynną sagą nowy bramkarz w Wiśle" skoro w owej "sadze" nie uczestniczył??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl