Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

c. 28.08.2014 11:31

Dowiesz sie na miejscu, nikt nie jest nostradamusem :)

ale na rozum.. 2 godziny to duzo czasu. Wszystkie kasy biletowe otwarte + wszystkie stanowiska do wyrabia KK = szybciej pojdzie.
dodatkowo sprawniej to teraz wyglada, za czasow Bednarza i ostatnie spotkania to jeden wielki burdel i amatorszczyzna, po jego odejsciu zaczeto wszystko naprawiac i na piatek na pewno odczuje sie zmiane na lepsze.

I CO NAJWAZNIEJSZE TO MIEJCIE WYLICZONA GOTOWKE !! Bo niektorzy stoja w okienku, szukaja pieniedzy, nie maja wyliczonej sumy, dzwonia gdzies po znajomych zeby im przyniesli... i przez takie nieladne zachowanie to rowniez hamuje wszystko.

tak samo KARTE KIBICA wlozyc sobie najlepiej w zęby , a nie szukac po kieszeniach, plecakach, torbach.. dramat.

I stoi taki 10 minut w okienku, a moglby to zalatwic w 1 minute.

ulTraS 28.08.2014 11:36

Rozumiem, najwyżej przyjadę jeszcze wcześniej i będzie po problemie. Dzięki za odp.

!!IRIVER!! 28.08.2014 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez c. (Post 1374900)
I CO NAJWAZNIEJSZE TO MIEJCIE WYLICZONA GOTOWKE !! Bo niektorzy stoja w okienku, szukaja pieniedzy, nie maja wyliczonej sumy, dzwonia gdzies po znajomych zeby im przyniesli... i przez takie nieladne zachowanie to rowniez hamuje wszystko.

tak samo KARTE KIBICA wlozyc sobie najlepiej w zęby , a nie szukac po kieszeniach, plecakach, torbach.. dramat.

I stoi taki 10 minut w okienku, a moglby to zalatwic w 1 minute.

To jest klucz do rozwiązania pewnych spraw - samo zachowanie kibiców. Sama procedura "nabijania" biletu trwa może 30 sekund, a niektórzy przy kasie zachowują się, jakby nigdy nigdzie nic nie kupowali...

domin_czyzyny 28.08.2014 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ulTraS (Post 1374901)
Rozumiem, najwyżej przyjadę jeszcze wcześniej i będzie po problemie. Dzięki za odp.

doradzam być 3 godziny wcześniej. Najwyżej jak się wyrobisz wcześniej to wejdziesz szybciej na stadion lub będziesz miał czas pójsć na piwko/cole ;-)

Karherop 28.08.2014 12:41

Mimo wszystko fajnie że na stadionie pojawia się wciąż wielu 'nowych'. Co prawda w tym roku zaliczliśmy już 32 tyś na legii i 28 tyś sąsiadce, a jednak dalej takich jest wiele. Ach jak pięknie byłoby znowu zobaczyć tylu kibiców na R22

mam nadzieję że klub się postara i wypuszczą bilety na legie już 1 września. 3 tygodnie to w sam raz by zadbać o komplet.

jendrus 28.08.2014 12:59

przez niesprawiedliwa podwyzke biletow na wszystkie sektory trudno bedzie uzbierac ponad 20 tys.

David. 28.08.2014 13:06

Natańszy bilet normalny masz za 25 złotych i to nie w sektorze z kibolami, dilerami i mordercami, tylko w narożniku. Dorzucasz 5 zł i masz bilet na trybunę G. Bilet do Cinema City 25 zł. O czym ty mówisz? Jakoś najtańsze bilety nie sprzedają się wcale najlepiej. Nie siej propagandy bo robi się tu jak u żydów na forum.

grzesiek_gt 28.08.2014 13:19

Miałem właśnie pisać że poszło niecałe 12000 biletów a oficjalna podała to samo.
15000 będzie jutro spokojnie.

palikot 28.08.2014 13:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jendrus (Post 1374917)
przez niesprawiedliwa podwyzke biletow na wszystkie sektory trudno bedzie uzbierac ponad 20 tys.

Niektórzy to tylko widzą czubek własnego nosa...

c. 28.08.2014 13:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jendrus (Post 1374917)

To sie uzbiera kilka tysiecy mniej ale wiecej kasy wpadnie do kasy klubu.

i tak mamy jedne z najtanszych biletow w ekstraklasie, niektore kluby w 1 lidze maja drozsze (stadiony a'la kurniki bez dachu z lancuchami i siatkami przed trybunami, sracze za trybunami pod golym niebem, i najwieksze sukcesy druzyny typu "6 miejsce w 1 lidze"

palikot 28.08.2014 13:31

On line działa sprawnie 2 minutki i karnecik + bilecik kupiony
Nic nie wywala nic nie mieli, wszystko jest zaaaaajeeeeeebiście! :D

jaszczur90 28.08.2014 13:46

Narożnik B już wykupiony, mało już biletów na narożniku D . Na G też zostało ok 600 . Na całym E sporo jeszcze bieltów. I o dziwo na C jeszcze dużo biletów ,ok 1700 zostało jeszcze.

gris 28.08.2014 13:49

B to nawet nie jest włączony do sprzedaży. Na G są tylko na jedną trybunę sprzedawane.

jaszczur90 28.08.2014 13:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 1374926)
B to nawet nie jest włączony do sprzedaży. Na G są tylko na jedną trybunę sprzedawane.

To myślałem że B już wykupili, że nie da się kupić biletu :)

heoij 28.08.2014 14:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1374923)

U mnie tak samo, cała operacja razem z drukowaniem potwierdzenia za bilety trwała około 5 minut- wszystko bezproblemowo :-)

johny96 28.08.2014 14:14

Jak ktoś mi zakupił bilet ze swojego konta, to gdzie mogę w swoim koncie znaleźć o tym informację? Klikam w "Twoje zakupy" i nic tam nie ma...

Krav 28.08.2014 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez johny96 (Post 1374932)
Jak ktoś mi zakupił bilet ze swojego konta, to gdzie mogę w swoim koncie znaleźć o tym informację? Klikam w "Twoje zakupy" i nic tam nie ma...

nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jak ktoś kupił bilet ze swojego konta, to ze swojego, więc będzie widać tylko na jego koncie, jak ma być to widoczne na Twoim ?

johny96 28.08.2014 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krav (Post 1374935)
nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jak ktoś kupił bilet ze swojego konta, to ze swojego, więc będzie widać tylko na jego koncie, jak ma być to widoczne na Twoim ?

Może, to kwestia tego nowego sytemu. Pamiętam, że jak ktoś mi kupował, to zawsze w którejś zakładce było napisane, że bilet taki i taki zakupiony od takiego użytkownika z takim numerem karty. To jakaś historia zakupów, czy coś takiego było.

Griszka30KR 28.08.2014 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1374923)

Dokładnie ,tylko radze wchodzic przez przegladarki typu Mozilla,albo Google Chrome,bo Explorer to cięzko ogarnia.

hors 28.08.2014 15:36

Widzę że nasz okrąglak posiada miejsce zajęte :shock:
Na pewno system jest do poprawy ale idzie w dobrym kierunku.

http://i57.tinypic.com/2qdv2af.jpg

FredzIo 28.08.2014 15:48

Może ktoś wrzucić zdjęcie z tego jak wygląda kolejka przed kasami?

Arkas 28.08.2014 16:33

Praktycznie wszystkie kasy otwarte, stania jakieś 4 minuty max na chwile obecna

wislacki 28.08.2014 16:35

Miał ktoś problem ze źle wydaną resztą przy kupnie biletu?
Czy można cokolwiek zrobić w takiej sprawie? Dostałem informację od kasjerki, że monitoring nie działa :-/
Liczyła pieniądze dwa razy i twierdzi, że u niej wszystko się zgadza. Tylko u mnie w portfelu brakuje 3 dyszek, a jestem prawie pewny, że nie wydała mi reszty z 50 zł.

Ma ktoś jakiś pomysł co z takim fantem zrobić?

Hives4 28.08.2014 16:43

Ciesz się, że dołożyłeś trzy dyszki do wyciągnięcia klubu z kryzysu, a nie żydzisz hłe hłe hłe

graficiarz 28.08.2014 16:57

byłem o 17 kasy otwarte prawie wszystkie to samo z wyrobieniem karty. Idzie sprawnie cały czas mała kolejka

Karherop 28.08.2014 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 1374961)
Miał ktoś problem ze źle wydaną resztą przy kupnie biletu?
Czy można cokolwiek zrobić w takiej sprawie? Dostałem informację od kasjerki, że monitoring nie działa :-/
Liczyła pieniądze dwa razy i twierdzi, że u niej wszystko się zgadza. Tylko u mnie w portfelu brakuje 3 dyszek, a jestem prawie pewny, że nie wydała mi reszty z 50 zł.

Ma ktoś jakiś pomysł co z takim fantem zrobić?

klątwa łysego

btw. zadziwia mnie z jakimi sprawami ludzie pisza na forum

wislacki 28.08.2014 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1374973)
klątwa łysego

btw. zadziwia mnie z jakimi sprawami ludzie pisza na forum

O, a to czemu? :lol:
Forum jest tak kumate i ma tak ogarniętych użytkowników jak Karherop, że posty tego typu zaniżają poziom? :)

Karherop 28.08.2014 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 1374975)
O, a to czemu? :lol:
Forum jest tak kumate i ma tak ogarniętych użytkowników jak Karherop, że posty tego typu zaniżają poziom? :)

ok w takim razie moja rada jak odzyskać 3 dychy

1. wzywasz ochronę
2. wzywasz policje
3. awanturujesz się
4. żądasz dostępu do monitoringu
5. jeśli nikt ci go nie wyda, to wybierasz drogę sądową do rozstrzygnięcia sporu

zadowolony?

wislacki 28.08.2014 18:32

Nie. Po prostu zapytałem czy ktoś miał podobną sytuację oraz czy i jak ją rozwiązał. Tyle. Nie wiem czemu się spinasz :-D

Żeby totalnie nie rozmywać, około godziny 17 kolejka na kilka osób, ale non stop ktoś podchodził. Babka w kasie powiedziała że na C zostało niecałe 1500 biletów i na mecz raczej zejdą wszystkie.

heoij 28.08.2014 19:15

Kolega kupował bilet i został przekierowany na stronę PayU z bankami, ale nie było jego banku to się wylogował. Teraz jak chce zapłacić z innego banku wchodzi na zakupy- zamówienie- klika "zapłać" i wychodzi mu, że wystąpił błąd i żeby spróbować później- miał ktoś tak ? Da się anulować to zamówienie i kupić od nowa ? Status ma: Oczekiwanie na potwierdzenie płatności a nie da się zapłacić :-/

Gdyby ktoś wiedział niech się podzieli swoją wiedzą :-)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl