![]() |
Cytat:
|
To bedzie największy transferowy niewypał Wisły już nawet Brożek przy nim byłby nie lada wzmocnieniem bo jakby nie było jest członkiem kadry narodowej.
|
To chyba jakiś żart. Albo bullshit wciskany przez portal liczący na kliknięcia. Jeżeli Sikorski ma stanowić o sile ognia Wisły to czas umierać.
EDIT: Teodorczykowi, który jest młodszy, bardziej perspektywiczny, grał mniej i strzelił więcej od Sikorskiego też wg transfermarkt kończy się kontrakt a ten ściąga Sikorskiego?! Nie chce mi się wierzyć... |
Powiem jedno - jeżeli Bednarz nazywał wyrzucaniem pieniędzy w błoto zatrudnianie Jaliensa, który wprawdzie nic nie grał, ale gdy drużynie ewidentnie nie szło, to w przypadku Sikorskiego, któremu nie szło we w miarę dobrze grającej Polonii Warszawa, to nie mam pytań. Bo kontraktowanie piłkarza, który pewnie będzie zarabiał niemałe pieniądze za grę, a może być spisany na straty jest bardziej ryzykowne. Niech jeszcze podpisze z nim kontrakt na 5 lat, jak to ma w zwyczaju i będziemy zachwyceni...
|
rok temu w Zabrzu grał b.dobrze,nawet na Reymonta strzelał gole.No cóż w Polonii sie nie przebił ale nie On jedyny....Ciężko powiedziec jak przez rok spadła mu forma, mam nadzieje że jeśli przyjdzie to sie w miare szybko odbuduje bo przecież kontuzjowany nie był a tak stary jak Jaliens czy Bukhari nie jest.
Legia też wielkich pieniędzy nie ma bo sprowadza Saganowskiego....takie czasy. O Dvalishvilim czy Jankowskim to można zapomniec, za nich kluby chcą kilkaset tysięcy €.Teraz w dobie kryzysu chyba żaden z klubów extraklasy na takie wydatki nie ma |
JACEK!!! BEDNARZ!!! Brawo, nikt inny nie umie tak rozwalać Wisły jak pan!
A tak poważnie: transfer Sikorskiego byłby ok GDYBY Wisła sprowadziła Jankowskiego do pierwszego składu. Wtedy Sikorski na ławke mógłby być. A teraz to DAJCIE SPOKÓJ. |
No to teraz z czystym sumieniem Bednarz może sprzedać Genkowa :)
|
Cytat:
A to bednarz nie odziedziczył słynnego notesu Valkxa ? Cytat:
Czy może z Zieńczukiem jeszcze testy przechodzą a razem z nimi Sznaucner, Kuś, Pazdan, Kupisz, Makuszewski, Adamiakowa i Kurzajewski? |
Stan zasadniczo od grudnia wiedział, że jego los jest przesądzony i w Wiśle nie zostanie. Porównywanie obu Panów dyrektorów sportowy w kontekście bardzo bliskiego transferu Sikorskiego należy potraktować stwierdzeniem, że ktoś ma zasadnicze problemy z myśleniem i czym prędzej powinien wybrać się do odpowiedniego specjalisty.
Zobaczymy czy Sikorski okaże się lepszy od Bitona hehe. |
zgadzam się co do porónywanaia Stana z Jackiem.
Jednak co do Sikorskiego byłbym ostrozny. On ma potencjał, czy większy od potencjału Bitona? Chyba nie... ale jest zupełnie innym typm napastnika |
jeden z drugim - sprobujcie cos kupic majac w portfelu zero.
|
Ja uważam, że Sikorski jest słabym grajek poza poziom ówczesnego Górnika nie jest wstanie się wznieść a dwa Bednarz ma wręcz tragiczną rękę do transferów piłkarzy ofensywnych. Pamiętacie np. Gotwalda z Legii?
Do kolegi powyżej o tym że nie ma środków wiadomo było nie od dziś Cupiał od przeszło roku przykręcił kurek z forsą a i ta była jedynie z transferów vide zimowe okienko rok temu. Na dziś nie mamy kogo sprzedać bo wszyscy mają za sobą bez wyjątku nieudany sezon pod względem formy/ minusem Stana było moim zdaniem zbyt wiele wypożyczeń i teraz jest problem ale z drugiej strony gdyby nie one to teraz nie wiem gdzie byśmy byli w tabeli. |
Wiecie kiedy będzie najciekawiej? Pod koniec lipca. Bo liga niedługo i zaczną się wtedy transfery, taka łapanka zeby skompletować zespół. Tak samo było bodajże przed dwoma laty kiedy brali Cikosa, Bunoze, Paljica. Oby tylko teraz lepszych wyłapali :D
|
Cytat:
Cytat:
|
szprotson - Ty masz jakiś problem z tym Holendrem bo nikt go tutaj nie nazwał Bogiem. Natomiast Bednarza można spokojnie nazwać miernotą za to co na polu transferowym osiągnął w Legii i Wiśle.
|
Limberskyego bym z Pilzna na lewą obrone sprowadził
|
pewnie jeszcze kur^a Pilara i Cecha!
|
Nie lepiej Murawskiego z Lecha? o.O
Kurde, ale ciężkie czasy dla kibiców... Nie dość, że nasi reprezentacyjni kopacze dali d... to jeszcze w naszym klubie rządzi łysy debil. <załamka> edit: @63.5 - Źle się wyraziłem... Wiadomo, że chodziło mi o Bednarza, ale zapomniałem dopisać, iż mowa o człowieku, który zarządza transferami. A raczej przedstawia je RN, która propozycje zatwierdza bądź odrzuca wg własnego "widziemisie". edit2: @cfa - Z tym Murawskim to była ironia, spowodowana jego żenującym występem na EURO, nie tylko w ostatnim meczu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Porównywanie byłego i aktualnego dyr. sp. ma o tyle jedynie sens, że poprzedniego można za to czy owo krytykować, a aktualnego należałoby czym prędzej ..wywalić. Co do Sikorskiego to Bitonem raczej nie jest bo to nie typowy egzekutor, ale kto wie może da się z niego zrobić np. „lepszego Małeckiego”, może … |
Na dzień dzisiejszy jesteśmy nie powiem gdzie z transferami i nie sadzę by nagle ten stan w przeciągu niespełna dwóch tygodni do rozpoczęcia treningów zmienił się diametralnie wciąż słyszy się i czyta, że rozmawiamy z jednym czy drugim piłkarzem ale konkretów jak zwykle brakuje - nie od dziś wiadomo, że Bednarzowi lepiej wychodzi rozwiązywanie umów niż negocjowanie ich z zawodnikami mającymi zasilić nasz zespół.
Nie dość, że nie mamy środków finansowych zbyt dużych to jeszcze dyrektora sportowego bez kontaktów przez co niejednemu kibicowi Wisły opadnie szczęka na wieść o wzmocnieniach serwowanych nam przez Jacka Bednarza. |
rekowalescent Sikorski w miejsce rekonwalescenta Boguskiego???Pozostaje mieć nadzieje że ktoś zablokuje ten transfer chyba że Wisła wypożyczy Sikorskiego do Termaliki to można zaryzkować że sie tam odbuduje. Ale jeśli ma osłabiać siłe ataku Wisły i okazać się niewypałem to lepiej zrezygnować.Aczkolwiek możliwe że Sikorski to przykrywka dla innego transferu z Polonii
|
Jaka przykrywka? Pff....jak on testy medyczne przechodził.
|
ilu było takich, którzy testy medyczne przechodzili, a ostatecznie kontraktu nie podpisali, vide Bozok... także może nie wszystko stracone i może jest tak jak pisze JOSE
|
Michał Janota został piłkarzem scyzoryków z kielc, ciekawe czy nasz dyrektor sportowy rozważał jego kandydaturę.
Młody, zdolny polak i do tego za darmo - idealnie pasował do naszych możliwości :) |
Cytat:
Pytanie czy okaże się grajkiem na poziomie np. Kupisza czy jednak dziadem? |
Cytat:
|
Jakim cudem Gajos, Nowak czy inni młodzi mieliby mieć wyższe wymagania finansowe od Sikroskiego, który wraca z dobrze płatnych wakacji w Warszawie? Jakim cudem tamci gracze mieliby być poza zasięgeiem finansowym Wisly? Nie wierze w to by kluby 2-3 ligowe prowadziły polityke jak kluby z ekstraklasy, że kazdy gracz min. 1mln euro. A jeśli tak nie jest, to jakim cudem bierzemy gracza, ktory jest slaby, a nie chcemy graczy, który za kilka lat mogą być dużo lepsi?
|
Cytat:
|
Coś mi się wydaje że nasz Kojak za poprzedniej kadencji pojechał kupić nam do Czech Jiracka lecz podmienili mu go na Jirsáczka i 700 000 eurasów poszło w błoto :)
|
A Pareiko podpisał kontrakt ? Miał to zrobić jak wróci ze swojego zgrupowania.
Jakoś od początku nie wierzyłem, że to pójdzie gładko. |
http://www.zurnal.rs/2012/06/17/visl...ana/index.html
Tłumacz Google: Przyjechał do Tary i Ljubisa Tumbakovic, ale nie prowadzić korek. Szczyt w formie Marko Suler poślizgiem z rąk Partizan dyrektor sportowy, przedstawiciel Słowenii na zaawansowanym etapie negocjacji z Wisłą Kraków. Klub, którego barwy tama Ivica Iliev i Marko Jovanovic oferuje lepsze piłkarza odbiorczej Genta i tego faktu leży Główną zaletą Polakami. Oprócz Wisły, Suler skontaktował się z Niemców, ale czarno-biały nadzieja mapowanie ewentualnego udziału w Lidze Mistrzów będzie w stanie dojść do zgody Belgradu. http://www.transfermarkt.de/de/marko...ler_26128.html jeśli TM się nie myli, to to jest stoper...Może koleś dobry, ale po co kolejny na tą pozycję...? Tak, wiem że to pewnie tylko plotki... Edit: AAAAAAAAA, Menedżer: Dudu Dahan hahhahahah, to już wiemy skąd zainteresowanie |
Cytat:
|
Suler nie ma nawet od nas oferty.
Info internetowe z FB. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja sobie nie wymyślam bzdur i nie wypisuję ich na forum jak ty. Wpisałem w google Marko Suler zobaczyłem oficjalny fanpage na FB prowadzony w 3 językach. Napisałem pytanie, dostałem odpowiedź. Znacznie bardziej wiarygodne niż co kol wiek napisanego przez ciebie na tym forum. Nie zgrywam żadnego informatora. |
blabla a ja nie jestem żadnym informatorem i naucz się pisać po polsku. Haha bo Ci napisali prawdę...
|
Cytat:
:-/ Nie dawno widziałeś ile zarabiać chce Paraiba oraz ile jesteśmy wstanie mu dać. Szkoda, że straciliśmy tak cenne źródło informacji. Osobiście nie mam żadnych problemów aby zaufać piłkarzowi prowadzącemu swój własny profił, wklejającemu prywatne zdjęcia np z urodzin syna itp. |
Suler to bzdura, Quioto i Sikorski w Wiśle już niebawem oficjalnie
Źródło: http://ekstraklasa.net/sikorski-blis...2d5ce207000000 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl