![]() |
Cytat:
moja też... Ale pytanie już nie ironiczne. Za ile on przyszedł do Jagi czy mu się kontrakt skończył? |
Hernani blisko West Ham United. Niech ktoś jeszcze raz powie, że na Wisłę był za słaby.
|
No i co z tego, że jest blisko West Ham? Biorąc pod uwagę Jego ostatnią rundę w Koronie to nie wróżę mu sukceu w tym klubie. Wielu piłkarzy z Naszej ligi było blisko różnych ciekawych europejskich zespołów i nic tam nie pokazali. Co więcej jak wracali do Polski to też byli słabi. Nadal uważam, że Hernani jest za słaby na Wisłę i by się zwyczajnie u Nas nie sprawdził.
|
Cytat:
|
Cytat:
Po za tym 1mln euro, szanujmy się. Dla przykładu Chavez 300 tys. euro. Chcemy się szanować, tak? |
Potwierdzam był za słaby. Przecież nie ma co go nawet porównywać do takiego Chaveza. Dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł sprowadzenia go do Wisły.
|
Właśnie sobie oglądam Copa America,Mecz Urugwaj-Chile.Taki zawodnik jak chilijski rozgrywający Jorge Valdivia przydałby się nam,koleś ma technikę i przegląd pola nie z tej ziemi.Ma 27 lat i gra w brazylijskim klubie Palmeiras,może wizja gry w Europie by go skusiła :P
|
Olkowski według tf w Górniku za 55k euro
|
Cytat:
Jeśli już mowa o Copa America - ja wziąłbym Campbella z Kostaryki. Świetny 18-latek. |
Cytat:
|
Cytat:
Akurat sam Maor nie jest awanturnikiem, tylko jego ojczulek . |
A mi się podobał obrońca Malijczyk Coulibaly z Itryszu Pawłodar tego co Jagiellonię wyeliminował .
|
A mi sie podoba gra tego zawodnika - bardzo fajnie dzisiaj krecił m.in Dani Alvesem, pilkarz godny zainteresowania
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_76329.html Do tego jeszcze godny uwagi jest ten prawy pomocnik z Paragwaju - bylby to swietny konkurent dla Patryka http://www.transfermarkt.de/de/victo...ler_63076.html |
Alan Stulin.
|
nie bijcie mnie za nocne przemyślenia, ale spać nie mogłem i tak się zastanawiałem co byśmy zdziałali takim oto składem :D :D
http://www.footballuser.com/Formatio...sla_Krakow.jpg |
Moim zdaniem obrona solidniejsza. Na pewno para stoperów Głowacki - Marcelo grała na wyższym poziomie jak Chavez - Jaliens.
|
Cytat:
nadal brakuje bocznych obrońców... Ten Gancarczyk z Lecha u nas by miał pewny 1. skład... |
Nie dokoptowalibyście do tej ekipy jeszcze Brozia ?? Moim zdaniem fochy to on robił ale przy Meliksonie mógłby by ładować 2 bramy co kolejke...
|
Cytat:
|
Cytat:
Maaskant mówił kiedyś w wywiadzie , po co mu komuś zawodnik z ławki rezerwowych , jeszcze z Amici i ligi Polskiej. |
TOMEK 11 po co takie rozważania? Jak chciałeś zrobić najlepszy skład to trzeba było tam wstawić Kose, Franka, Szymka, Cantoro. A taki skladzik rownie slaby jak ten dzisiejszy :D
|
|
Cytat:
lepszy 31-letni obrońca z Holandii ostatnio rezerwowy w Coca-Cola Championship |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2mln euro to w sumie nie tak dużo. Oczywiscie jak na nasze realia duzo, ale ogółem malutka kwota.
|
Zamiast w średniaku ligi hiszpańskiej wolał grać w czołówce ligi austriackiej. Jeszcze jakieś głosy, że jakiś grajek woli grać w 2. Bundeslidze niż w walczącej co rok o MP Wiśle Kraków?
|
Czyli teraz pytanie, gdzie jest liga austriacka a gdzie nasza!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl