![]() |
Czyli telebimów nie będzie.
|
Cytat:
|
Wykonczenie D, mowi Niedzialkowska. Opowiada co jest, lada moment, jak powiedziala, ma byc robiona instalacja ppoz. Niby maja wykonczyc pod stan deweloperski, bez pomieszczen komercyjnych.
|
Ale się miga od tematu telebimów, mówi że niby mają być ale to w dalszych uzgodnieniach (koszt jednego to 1,8 mln.) , teraz o trybunie D
|
Cytat:
|
zapytajcie teraz Majchrowskiego, co z obietnicą ELITE bez telebimów !
|
nt telebimow to ona ladnie krecila, widac ze mysli jak odpowiedziec bez ani jednego konkretu..
|
Cytat:
|
Umowa, stadion bedzie oddany i przekazany, wtedy bedzie umowa. Dobre podejscie jak dla mnie :)
|
Konferencja się właśnie skończyła - podsumuję....
NIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ KUR.A NIC... |
Koniec. Czemu ja nie dowiedziałem się niczego nowego, a pojawiły się tylko kolejne pytania?
|
Żaden z dziennikarzy nie spytał się jak to na kałuży są już zamontowane 2 telebimy a tu widać krętactwo zamiast konkretów. Skandal.
|
Od jutra nie musimy już rzucać na forum pytań w eter/ w powietrze / do siebie nawzajem...
Skoro wiemy, że nas czyta namiętnie i z zapartym tchem, zwracajmy się bezpośrewdnio do niej... |
Cytat:
|
Cytat:
|
PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak byk w projekcie (a więc i zamówieniu, którego stanowi podstawę) jest granit, wrzucałem już zrzuty z tego projektu na forum. |
A ja mam nadzieję że była to ostatnia wizyta majchrowskiego i niedziałkowskiej na R22!!
|
Cytat:
Poprawcie, jeśli się przesłyszałem. |
Cytat:
Nie dziwie sie ze nie wierzy... ona wydaje sie zupelnie nie wiedziec co jest grane z ta budowa.. A co do wygladu to szkoda ze nawet z daleka ona nie wyglada dobrze... |
Majchrowski z Niedziałkowska na koniec konferencji powinni powiedzieć. "Mówcie co chcecie i tak mamy was w czterech literach"
Wg mnie Niedziałkowska na temat fuszerek mówiła, że to nie są błędy konstrukcyjne i są mało ważne, ale nie jestem tego pewien, bo źle było słychać. |
Cytat:
|
czyli jednym słowem PHOTOSHOP !
:D :D Komedia. Czy te telebimy nie będą czasem największymi w Polsce? |
Cytat:
|
Nie, ona nie wie, że telebimy będą mieć pewnie 10/9x6m, tylko konstrukcja pod nie ma 19x6m.
Chociaż ja bym się za panoramiczne nie pogniewał, przynajmniej z boków nie sterczałaby wolna konstrukcja. Telebimy jeśli będą, to zostaną zamontowane tylko na tej środkowej części, gdzie są te stalowe podłużne elementy. |
Wreszcie jakaś konkretna data pierwszego meczu . Oby się z tego wywiązali a nie odwalili szopke jak zawsze
|
Cytat:
Polimex musi mieć na inwestora sporego haka jak ten ich tak doniośle broni za każdym razem. |
Cytat:
|
Czy to jest pełna moc oświetlenia ?
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...2460833460.jpg Wydaję mi się,że w sumie to jest trochę ciemno. |
Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości po co była dzisiejsza konferencja to zapewne parę minut temu się ich pozbył...
Zaczęło się zamieszanie wokół stadionu, media zaczęły szukać co się stało z kasa i gdzie zniknęła, to Majcher szybko zwołał konferencje, kolejny raz nawciskali głupot nie powiedzieli niczego nowego, a teraz zaprzyjaźnieni dziennikarze będą siać propagandę jak niby wszystko jest fajnie i ładnie..... Wybory się zbliżają a tu kibice im będą bruździć... |
Cytat:
|
telebimy beda jak awansujemy do LM (20lat?) i wtedy Cupiał zafunduje je nam w nagrode
|
Jak będzie wtopa z tym 6 września na wykonanie systemu którego brakuje. Jeden dzień poślizgu i będzie afera na CAŁĄ Polskę.
|
Cytat:
Wykończenie całości stadionu ma być zakończone 31 październik w tedy przekazanie go Wiśle i podpisanie umowy Miasto-Wisła. Meczem oficjalnego otwarcia całego stadionu mecz z Legią 13 listopad. A drugim otwarciem będzie otwarcie koncertowe kiedy tego nie powiedział. |
no wlasnie, to jest pelna moc oswietlenia?.. bo jesli tak to bardzo kiepsciutko.. trybuna C jest przerazliwie ciemna.. patrze na zdjecia z oficjalnych i mam obawy bo opraw na D w ogole nie bedzie widac (jesli chodzi o kartoniady, jakies sektorowki nie te podciagane pod dachem tylko w formie trzymania rekoma).. choc pod dachem D czy E sa jeszcze jakies lampy.. ale nie wiem czy to nie bedzie za malo.. jeszcze za czasow grania przy dwoch trybunach wiele opraw bylo w ogole nie widocznych a napisow na transparentach na gorze (gorne przejscie) nie szlo odczytac.. jedynie oprawy podwieszane typu "Sprzedawca lisci.. " czy "Piekielna druzyna.." dawaly rade
|
Jest nagroda Nobla w kategorii budownictwo? Bo jak oni skoncza zachodnią w 2 miesiace i 10 dni od stanu ktory mamy na dzisiaj, to bez kosmicznych technologii sie nie obedzie. A wtedy nagroda pewna, i bedzie kasa na telebimy :D
|
My gramy mecz na otwarcie z Arsenalem, a Wisła gra z Legią. To dość nobilitujące. :>
|
A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .
|
Cytat:
Dobra, ja idę spać. Zobaczymy co będzie jutro, jak portale podsumują cały materiał z dzisiaj. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl