Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej (komentarze) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=94)

PiotrG 19.08.2010 20:06

Czyli telebimów nie będzie.

igortsw 19.08.2010 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez elmuchacho (Post 964539)
nie narzekajcie na naglosnienie, bo bylem pod stadione na dawnym boisku cracovii przy trybunie zachodniej podczas hymnu i bardzo fajnie to brzmialo!

Ja też tak się składa dzisiaj przechodziłem jakieś 300 metrów od stadionu ( w okolicach budynków AGH) i hymn słychać było bardzo dobrze...

Hanex 19.08.2010 20:07

Wykonczenie D, mowi Niedzialkowska. Opowiada co jest, lada moment, jak powiedziala, ma byc robiona instalacja ppoz. Niby maja wykonczyc pod stan deweloperski, bez pomieszczen komercyjnych.

Gwiaździsty 19.08.2010 20:07

Ale się miga od tematu telebimów, mówi że niby mają być ale to w dalszych uzgodnieniach (koszt jednego to 1,8 mln.) , teraz o trybunie D

TSW Fanatyk 19.08.2010 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 964550)

zmieniła temat jak zaczął jak ją reporter zaczął wypytywać o telebimy że to wymóg UEFA :)

runner 19.08.2010 20:08

zapytajcie teraz Majchrowskiego, co z obietnicą ELITE bez telebimów !

Fuks 19.08.2010 20:08

nt telebimow to ona ladnie krecila, widac ze mysli jak odpowiedziec bez ani jednego konkretu..

czera84 19.08.2010 20:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 964525)
no ale my tez bedziemy grac przeciez tylko przy dwóch trybunach, wiec whats up ?

Bo ma być uroczyste otwarcie.Ma być koncert.Podobno ma być Prince i mecz z jakąś znaną włoską lub niemiecką drużyną.

Hanex 19.08.2010 20:09

Umowa, stadion bedzie oddany i przekazany, wtedy bedzie umowa. Dobre podejscie jak dla mnie :)

Grzesiek7 19.08.2010 20:10

Konferencja się właśnie skończyła - podsumuję....

NIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ KUR.A NIC...

PiotrG 19.08.2010 20:11

Koniec. Czemu ja nie dowiedziałem się niczego nowego, a pojawiły się tylko kolejne pytania?

Gwiaździsty 19.08.2010 20:12

Żaden z dziennikarzy nie spytał się jak to na kałuży są już zamontowane 2 telebimy a tu widać krętactwo zamiast konkretów. Skandal.

Grzesiek7 19.08.2010 20:13

Od jutra nie musimy już rzucać na forum pytań w eter/ w powietrze / do siebie nawzajem...
Skoro wiemy, że nas czyta namiętnie i z zapartym tchem, zwracajmy się bezpośrewdnio do niej...

mgła 19.08.2010 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grzesiek7 (Post 964566)
Od jutra nie musimy już rzucać na forum pytań w eter/ w powietrze / do siebie nawzajem...
Skoro wiemy, że nas czyta namiętnie i z zapartym tchem, zwracajmy się bezpośrewdnio do niej...

Dokładnie skoro tak stwierdziła trzeba pytać wprost

dostuffca 19.08.2010 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hanex (Post 964545)
Oni sie z nas smieja i to tak perfidnie!! Niedzialkowska nie wierzy w zdjecia z zaciekami, no jaja conajmniej. Mowi, ze z daleka wyglada dobrze :D
Edit: Pytanie o mecz z Polonia Bytom - nie bedzie, bo dalej nie dziala system kontroli na stadionie, odpowiadal Majchrowski.
Czy beda telebimy - odpowiada Niedzialkowska, wykreca sie, ze stadion bedzie przystosowany do rozgrywek itd. Na telebimy jest konstrukcja i .. tyle :) Elegancko....

podkolorowałeś czy ona naprawdę jest taka bezczelna? Proszę, powiedz że podkolorowałeś...

MatMario 19.08.2010 20:17

PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.

PhantomRanger 19.08.2010 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 964550)

Jak Cupiał nam kupi to będą :)

PiotrG 19.08.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 964574)
PiotrG możesz wstawić warunki zamówienia z ulicą Reymana, tam gdzie było zapisane o tych płytach granitowych.

Dokumentacja przetargowa - http://zdit.krakow.pl/sprawy-urzedow...rogi-dojazdowe
Jak byk w projekcie (a więc i zamówieniu, którego stanowi podstawę) jest granit, wrzucałem już zrzuty z tego projektu na forum.

Kibic_1906 19.08.2010 20:20

A ja mam nadzieję że była to ostatnia wizyta majchrowskiego i niedziałkowskiej na R22!!

Grzesiek7 19.08.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 964571)
podkolorowałeś czy ona naprawdę jest taka bezczelna? Proszę, powiedz że podkolorowałeś...

Ja nie jestem pewien, co wtedy powiedziała, ale mówiła np., że dopóki jej nie pokażemy zdjęć zboijeń wystających z konstrukcji, nie przyzna, że są błędy...
Poprawcie, jeśli się przesłyszałem.

gooro33 19.08.2010 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hanex (Post 964545)
Oni sie z nas smieja i to tak perfidnie!! Niedzialkowska nie wierzy w zdjecia z zaciekami, no jaja conajmniej. Mowi, ze z daleka wyglada dobrze :D
Edit: Pytanie o mecz z Polonia Bytom - nie bedzie, bo dalej nie dziala system kontroli na stadionie, odpowiadal Majchrowski.
Czy beda telebimy - odpowiada Niedzialkowska, wykreca sie, ze stadion bedzie przystosowany do rozgrywek itd. Na telebimy jest konstrukcja i .. tyle :) Elegancko....

Nie dziwie sie ze nie wierzy... ona wydaje sie zupelnie nie wiedziec co jest grane z ta budowa..
A co do wygladu to szkoda ze nawet z daleka ona nie wyglada dobrze...

Miichał 19.08.2010 20:27

Majchrowski z Niedziałkowska na koniec konferencji powinni powiedzieć. "Mówcie co chcecie i tak mamy was w czterech literach"
Wg mnie Niedziałkowska na temat fuszerek mówiła, że to nie są błędy konstrukcyjne i są mało ważne, ale nie jestem tego pewien, bo źle było słychać.

royalmichael 19.08.2010 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 964571)

Z tego co ja zrozumiałem to winę zwaliła na fotografa że tak bezczelnie udało mu się zrobić zdjęcie i ona sama była zszokowana jak to zdjęcia zobaczyła bo tak to w rzeczywistości nie wygląda.

Proud 19.08.2010 20:31

czyli jednym słowem PHOTOSHOP !

:D :D

Komedia.

Czy te telebimy nie będą czasem największymi w Polsce?

Darson1986 19.08.2010 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 964596)
Z tego co ja zrozumiałem to winę zwaliła na fotografa że tak bezczelnie udało mu się zrobić zdjęcie i ona sama była zszokowana jak to zdjęcia zobaczyła bo tak to w rzeczywistości nie wygląda.

za chwile wmówi nam , ze zdj. były przerobione w photoshopie :lol: co do telebimów to wymiary mi sie tu troche nie zgadzają...19m x 6m ? to jakaś panorama będzie? nie widziałem nigdzie telebimów o takich wymiarach. Chyba ,że po środku będzie główny a po bokach jakieś 2 mniejsze(?)

PiotrG 19.08.2010 20:36

Nie, ona nie wie, że telebimy będą mieć pewnie 10/9x6m, tylko konstrukcja pod nie ma 19x6m.
Chociaż ja bym się za panoramiczne nie pogniewał, przynajmniej z boków nie sterczałaby wolna konstrukcja. Telebimy jeśli będą, to zostaną zamontowane tylko na tej środkowej części, gdzie są te stalowe podłużne elementy.

sandiegoo 19.08.2010 20:37

Wreszcie jakaś konkretna data pierwszego meczu . Oby się z tego wywiązali a nie odwalili szopke jak zawsze

Hudy 19.08.2010 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 964605)

prędzej konstrukcje zmniejszą

Polimex musi mieć na inwestora sporego haka jak ten ich tak doniośle broni za każdym razem.

qbek 19.08.2010 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 964605)

jakie telebimy??!!

blanco 19.08.2010 20:38

Czy to jest pełna moc oświetlenia ?

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...2460833460.jpg

Wydaję mi się,że w sumie to jest trochę ciemno.

gooro33 19.08.2010 20:38

Jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości po co była dzisiejsza konferencja to zapewne parę minut temu się ich pozbył...
Zaczęło się zamieszanie wokół stadionu, media zaczęły szukać co się stało z kasa i gdzie zniknęła, to Majcher szybko zwołał konferencje, kolejny raz nawciskali głupot nie powiedzieli niczego nowego, a teraz zaprzyjaźnieni dziennikarze będą siać propagandę jak niby wszystko jest fajnie i ładnie.....

Wybory się zbliżają a tu kibice im będą bruździć...

Proud 19.08.2010 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qbek (Post 964627)
jakie telebimy??!!

Te, które wszyscy chcielibyśmy widzieć jak najszybciej, a na razie montowane są w głowie pani Niedziałkowskiej. :D

bravelukas 19.08.2010 20:41

telebimy beda jak awansujemy do LM (20lat?) i wtedy Cupiał zafunduje je nam w nagrode

MatMario 19.08.2010 20:42

Jak będzie wtopa z tym 6 września na wykonanie systemu którego brakuje. Jeden dzień poślizgu i będzie afera na CAŁĄ Polskę.

Maxell 19.08.2010 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czera84 (Post 964557)
Bo ma być uroczyste otwarcie.Ma być koncert.Podobno ma być Prince i mecz z jakąś znaną włoską lub niemiecką drużyną.

Majcher mówił: 7 września reprezentacja z Australią, po tym meczu gra ligę Wisła przy dwóch trybunach.
Wykończenie całości stadionu ma być zakończone 31 październik w tedy przekazanie go Wiśle
i podpisanie umowy Miasto-Wisła. Meczem oficjalnego otwarcia całego stadionu mecz z Legią 13 listopad.

A drugim otwarciem będzie otwarcie koncertowe kiedy tego nie powiedział.

SpoXsteR 19.08.2010 20:45

no wlasnie, to jest pelna moc oswietlenia?.. bo jesli tak to bardzo kiepsciutko.. trybuna C jest przerazliwie ciemna.. patrze na zdjecia z oficjalnych i mam obawy bo opraw na D w ogole nie bedzie widac (jesli chodzi o kartoniady, jakies sektorowki nie te podciagane pod dachem tylko w formie trzymania rekoma).. choc pod dachem D czy E sa jeszcze jakies lampy.. ale nie wiem czy to nie bedzie za malo.. jeszcze za czasow grania przy dwoch trybunach wiele opraw bylo w ogole nie widocznych a napisow na transparentach na gorze (gorne przejscie) nie szlo odczytac.. jedynie oprawy podwieszane typu "Sprzedawca lisci.. " czy "Piekielna druzyna.." dawaly rade

Fuks 19.08.2010 20:47

Jest nagroda Nobla w kategorii budownictwo? Bo jak oni skoncza zachodnią w 2 miesiace i 10 dni od stanu ktory mamy na dzisiaj, to bez kosmicznych technologii sie nie obedzie. A wtedy nagroda pewna, i bedzie kasa na telebimy :D

spidey 19.08.2010 20:48

My gramy mecz na otwarcie z Arsenalem, a Wisła gra z Legią. To dość nobilitujące. :>

eMeneMs 19.08.2010 20:49

A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .

PiotrG 19.08.2010 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eMeneMs (Post 964655)
A ja myślę że panie N. mówiąc że telebim będzie miał 16x9, to raczej chodziło jej o proporcje niż wymiary. Tutaj macie przykładowe rozmiary telebimów http://www.division.media.pl/lista-pracownikow .

Wymiary mogą być niemal dowolne. Telebimy zamawia się pod daną konstrukcję, więc jak chcesz 16x9m to takie przywiozą, zamontują i skalibrują.

Dobra, ja idę spać.
Zobaczymy co będzie jutro, jak portale podsumują cały materiał z dzisiaj.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl