![]() |
ktoś się orientuje jak długo ważna jest wiza USA? chodzi mi konkretnie o sytuację, w której np. dostaję wizę w tym miesiącu, a wyjazd może przesunąć się w czasie do przyszłego roku
są jakieś ograniczenia, mówiące że muszę wjechać do USA w okresie np. pół roku? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
jesli natomiast masz zamiar przyleciec do kraju 15 lutego... to masz pecha. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale ty gdy nie używasz rękawic to wtedy możesz sobie wrzucic i to polecam . Piłeczki Zapachowe są na regale z butami do piłki nożnej . http://www.decathlon.com.pl/PL/kulki...howe-29748589/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam, zna ktoś stronę intrnetową gdzie na bieżąco są aktualizowane informacje, jakie filmy pojawiły sie w internecie do sciagnięcia, np. pojawiła sie wersja R5 jakiegos filmu i to pisze mi na tej wlasnie stronie, albo pojawił się DVDrip Avatara - i informacja. Nie chce mi sie przegladac codziennie peb.pl wiec Was pytam :)
|
|
Cytat:
|
|
Panowie jak pozbyć się konta na o2 ??
|
Witam :) czy wie ktoś co ukazuje się kanarowi na tym swoim urządzeniu?:P - kraków mpk jeśli sprawdza kartę to co mu się wyświetla?
|
Cytat:
Niestety nie ma możliwości usunięcia konta e-mail na żądanie. Konta usuwane są automatycznie w ciągu 60 dni od daty ich porzucenia (braku logowania). Istnieje możliwość ustawienia automatycznego wysyłania odpowiedzi na wszystkie przychodzące listy komunikatem o niekorzystaniu z konta. Aby to uczynić należy się zalogować do konta http://poczta.o2.pl/ i w ustawieniach konta uaktywnić Vacation Reply podając żądaną treść komunikatu. |
Aha czyli jak 2 miesiące nie będe wchodził o pocztę to powinni mi ją usunąć automatycznie ??
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.kkm.krakow.pl/default.aspx?docId=188 |
Dlaczego na żadnej jebanej stacji nie działa kompresor? Wszędzie ****a pisze że awaria, dojechałem dzisiaj z HUTY do BRONOWIC i wszędzie to samo aż w drodze na 7 stację opona poszła się jebać...
|
Wredny tak jest wszedzie, znalezc sprawny kompresor to cud ! W Niepolomicach sa 4 kolo siebie i nie ma na zadnej ;)
|
Cytat:
dopiero na tescowej przy kapelanka działał :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A byłeś na Orlenie przy Armii Krajowej albo na Statoilu też na AK ? |
Na statoilu na armi krajowej byłem. Później chciałem na arge dojechać ale już nie dałem rady.
|
Cytat:
|
Nan pytanie:
Dzisiaj UM przyslal mi wezwanie do wojska czy coś takiego.Pytanie po co ? skoro służby obowiązkowej już nie ma. |
Cytat:
|
Cytat:
Pewne info :P |
Cytat:
Jakiś kompleksiarz względem Legii,z tego co widziałem inne przedmioty jego to czasami robił gadżety Ruchu,ale ogólnie to zwykły zarobkowicz który zarabia na kompleksie do Legii. Nie wiem jak ktoś z Poznania,Łodzi czy Krakowa mógłby taki szalik kupić,skoro sam jest "Gorolem" |
Kraków R.D.A.
Kraków Plac Inwalidów Kraków Jubilat Kraków Salwator na który z tych przystanków jest najbliżej z Reymonta i na który najłatwiej dojść ? |
Cytat:
choc jesli masz mozliwosc to wysiadz po agh, bedzie jeszcze blizej |
można gdzieś na Prądniku Czerwonym doładować KKM?
|
Cytat:
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']http://www.youtube.com/watch?v=0XRZ2...eature=related
co to za kawalek w tym klipie? [/FONT] |
Da się na Facebooku zrobić tak żeby nie wyświetlać się w propozycjach osób które się zna u innych osób?
i dlaczego jak klikam w link jakiejś osoby to mnie przełącza na stronę główna? (tzn nie wszystkich tylko jedenj osoby) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jak mogę wysłać swoją dokumentację z MORDu do WORDu np. w Bielsku? Na tej maszynce w budynku na Koszykarskiej jest guziczek pod którym wyskakują numerki dla osób chących wysłać dokumenty gdzie indziej. Przynajmniej tak było osttanim razem jak zdawałem... jakiś czas temu. Nadal jest to aktualne? Kosztuje to coś? Jak to wygląda?
|
Gdzie w Krakowie kupie buty firmu Emu ?(damskie)
|
Na jakiej stronie można obejrzeć najbardziej aktualne fotki satelitarne? Głównie o PL mi chodzi.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl