![]() |
ciekawe czy trawe tez na zielono podmalowali :D
|
Mam nadzieję, że ktoś kompetentny tam będzie i zada pytanie miłościwie nam panującemu, co to za szopka jest dzisiaj odstawiana z tą nadzwyczajną mobilizacją Polimexu.
A tak odnośnie stadionu.. szkoda, że całe oświetlenie nie zostało umieszczone pod dachem tylko na tych nieszczęsnych masztach. |
Aż nie wiem czy sie smiac czy płakać, przydałaby się dokumentacja zdjeciowa ( z kamerek) jak w przeciągu ostatnich tyg "pracowali" o tej godzinie, bo to kpina jakaś żeby tak udawać i rzucić Majchrowi przed oczy i spytać jak tak można?!
\ BTW jak domalowali te linie to dopiero widze, że ta odległość do boiska jest jednak ogromna... może reklamy led-owe troche to skrocą optycznie bo masakra |
Może trawę też pomalowali? :lol:
Zaczynamy zabawę, mam nadzieję, że nie zwymiotuję podczas mowy Majchrowskiego |
Calkiem sporo ludzi sie tam kreci, rozdaja cos za darmo? :P Cyrk...
|
Ja mam nadzieję, że ten fatalny dźwięk to wina przekazu...
A co do prac przy zachodniej - ustawiają oświetlenie, równomierne to ono nie jest. |
jakosc dzwieku tragiczna w tej relacji... a moze to takie naglosnienie mamy na stadionie? :D
|
Cytat:
edit: a jednak gość mówi że to tam coś nawala |
Brozio się przywitał ze wszystkimi :D
|
Ciekawe ktory fotograf pierwszy pilka oberwie ;p
|
No no, prowadzący transmisję sam twierdzi, że nie słyszy co mówi spiker :)
|
czyli jednak naglosnienie na stadionie mamy takie, do ch nie podobne.
|
słabe nagłosnienie to raczej wina tego ze nie jest pelne, tzn nie ma go na zachodniej
|
Oj Boguski, Boguski. Co z Ciebie wyrosnie...
A co do dzwieku, to przeciez glownie wina transmisji. Ostatnio jak relacjonowali prezentacje Wilka i Riosa to nie bylo nic slychac. |
Cytat:
|
Boguś "trafia" jak w lidze czyli utzymuje dyspozycje hehe Clebi go miażdży celnością
a żeby nie OT zrobią dziś ci robotnicy więcej niż w nie jeden zwykły dzień, szkoda że Majcher nie wizytuje stadionu średnio raz na tydzień :P |
Całość chyba łopatą kręcone...
|
mógłby ktoś tu napisać o czym tam mówią na tej konferencji? nie odtwarza mi cos na tej stronce...
|
Mogliby dać napisy bo gościa nie idzie w ogóle zrozumieć ...
|
Cytat:
|
Jak na razie przedstawia historie budowy, od 1999 r.
Edit, w najbliszym czasie oddaja 2 trybuny, wschodnia i poludniowa (nie powiedzial dokladnie kiedy), w listopadzie calosc. 1 mecze przy 2 trybunach. Edit 2, przedstawial Majchrowski, teraz gada Basalaj, w sumie zadnych konkretow jak na razie... Ale mowi zdecydowanie wyrazniej, teraz leca pytania od redaktorow. Edit 3, 7 wrzesnia repra, po tym meczu wchodzi Wisla. Edit 4, grubo, poszlo pytanie o wykonczenia, Majcher sie wybitnie oburzyl, ze redaktor napisal jednostronny akrtykul i w sumie na pytanie nie odpowiedzial, tylko zwalil na Obtulowicza, ze on tak chcial.Teraz produkuje sie Niedzialkowska, twierdzi, ze ewelacja ma byc malowana. Mowi o oszczednosciach, ktory byly wprowadzone w celu poprawy bezpieczenstwa (??!!). |
Cytat:
|
obraz z konferencji klatkuje, a dzwieku w ogole nie ma
|
Dowiedzieliśmy się, że w innych miastach się wygłupili otwierając nieukończone stadiony, np. zaledwie 3 trybuny i uroczyste otwarcie na placu budowy...
A nasze miasto się wygłupiać nie będzie... Pierwszy mecz 7 września - reprezentacja, później zgodnie z harmonogramem ligi wchodzi Wisła |
Cytat:
|
Pierwszym rozegranym meczem bedzie ten z Australia i kazdy ligowy mecz liczac od Australii juz na Reymonta.
|
Docelowo mają malować całość
Konstrukcja dachu z żelbetowej na stalową została zmieniona z powodu niemożliwości (konstrukcyjnej) jej wykonania Niedziałkowska "gdzieś" przeczytała, że od 2 lat nic nie robi zamiast szukać koncesjonariusza/inwestora dla parkongów podziemnych Nigdy żadne zmiany nie nastąpiły z powodu oszczędności Nawierzchnia przed trybunami N i S nie będzie łatana, tylko nowa Będą 2 otwarcia : mecz z Legią i drugie - "koncertowe" Wykonawca podtrzymuje termin zakończenia całości (sic!) do końca października trybuny zachodniej Budowie bardzo przeszkadza (pani N.) to, że bez przerwy musi coś dementować i udzielać odpowiedzi... soryy za chaos... relacja live to nie moja specjalność i kaszel kamerzysty też nie pomaga ;) |
Cytat:
|
Przed E asfalt, kostka tylko w kawalku dla autokarow.
|
wzdluz reymana przy trybunie wschodniej powstanie parking dla osobowych" ? Czy ona to powiedziala?! czy taka jakosc jest ze zle uslyszalem. LOL
|
ta kobieta to Janik czy Niedziałkowska? bo strasznie kręci i ciekaw jestem
edit Niedziałkowska |
Niedzialkowska. Teraz pogadala sobie bez mikrofonu i bylo uja slychac...
Edit, poszlo pytanie o stan wykonczenia Zachodniej, ze jest w takim stanie jak wschodnia w grudniu 2009 r. Niedzialkowska twierdzi oczywiscie, ze bedzie ok, podpiera sie tym, ze na wschodzniej byly przestoje i problemy z projektem. Na zachodniej ma byc ok, od polowy wrzesnia krzeselka. Edit 2, Niedzialkowska czyta... nasze forum, ciekawe ;) |
Powinni bardziej naciskać bo przecież ona nie wiem co mówi, od połowy wrzesnia krzesełka będą montować ?! i w listopadzie zakończa
|
30.10 - zakończonie budowy trybuny zachoniej.
|
ha ha ha _ dobra mina do złej gry...
zapytajcie Ja czy jest projekt jakiś na plac przed 3 Maja ! Nie ma... |
nie narzekajcie na naglosnienie, bo bylem pod stadione na dawnym boisku Cracovii przy trybunie zachodniej podczas hymnu i bardzo fajnie to brzmialo!
|
Zmiana betonu architektonicznego na konstrukcyjny, granitu na asfalt to nie jest zmiana jakościowa.
No pięknie. Wypychają się sianem. |
Mina Majchrowskiego prezentuje cały jego stosunek do Wisły i inwestycji stadionowej. Jak można wybrać tego skwaszonego dziadka na prezydenta takiego miasta jak Kraków?
|
Oni sie z nas smieja i to tak perfidnie!! Niedzialkowska nie wierzy w zdjecia z zaciekami, no jaja conajmniej. Mowi, ze z daleka wyglada dobrze :D
Edit: Pytanie o mecz z Polonia Bytom - nie bedzie, bo dalej nie dziala system kontroli na stadionie, odpowiadal Majchrowski. Czy beda telebimy - odpowiada Niedzialkowska, wykreca sie, ze stadion bedzie przystosowany do rozgrywek itd. Na telebimy jest konstrukcja i .. tyle :) Elegancko.... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl