![]() |
Jakieś dowody?
|
zrobcie temu szmaciarzowi jutro oprawe ....i zbierajcie kase na paczke przepraszajacą, bo na pomnik pewnie nie uzbieracie .........pamietajcie jedno : dz...a to zawód- ku...a to charakter
|
Takie dowody, że znam typa osobiście bo to mój były sąsiad z osiedla. Po zablokowaniu transferu do Slavii czy tam Sparty obraził się na amen, natomiast jeśli chodzi stricte o Legię to rzekłbym, że nie był to jego wybór a Świętego Adama Wiślaka.
edit: a bez dowodów a wręcz jako obrzydliwe pomówienie mogę napisać, że PanArcyTrener pewnie przytulił jakiś hajs od Mąki za transfer tak jak przytulił za transfer na linii Zabrze-Chiny. |
Tak sobie zobaczyłem statystyki Brleka z Lugano:
- w lidze - 18 spotkań, 0 goli, 0 asyst - rzadko gra po 90 minut, na ogół zdejmowany w drugiej połowie, albo wchodzący z ławki - w pucharze 3 spotkania, 0 goli i jedna asysta. Chyba z sympatycznego Petera nic już nie będzie, normalnie napisałbym, że "dobrze, żę chociaż zarobiliśmy na nim trochę", ale w sumie nie wiemy do kogo i kiedy owa kasa trafiła. |
Cytat:
Małecki kontraktowo związany z nami , ale już dawno powypożyczany vis Słowacje do jakichś pastuchów z azjatyckich stepów - to NASZ pillkarz , nie piszemy o nim w Byli Wiśłacy ale już piłkarze na umowach z innymi klubami , ale grający u nas na zasadzie wypożyczenia , to już jak najbardziej pasują do tematu NASI piłkarze... fuck logic https://ssl-gfx.filmweb.pl/ph/87/90/8790/554445.1.jpg |
wie ktos cos - kiedy bedzie mozna obejrzec w sieci , kupic lub szarpnac na dysk TRZEJ PRZYJACIELE Z BOISKA ??
|
Wie ktoś co z Ondraskiem? Bo już w kolejnym meczu nie załapał się do meczowej kadry a i nie widać go (na Flashscore) wśród kontuzjowanych... 🤔
|
Ciekawostka, nasz niedoszły piłkarz David Tijanic który ponoć ma "złe plecy" przez co nie przeszedł testów medycznych strzelił wczoraj 2 bramki dla swojego klubu w meczu z wiceliderem ligi słoweńskiej . Marcin Kuzba lubi to :D
|
Pytanie dlaczego oblał testy ?
|
Cytat:
|
250 tys euro kosztowałby cąły ten transfer.
Oczywiście że dla Wisły to za dużo i nawet jeśli kasę wykładał sponsor to... ileż można. Fajnie że strzelił 2 bramki, ale jak mu się odezwą za pół roku plecy jak u Bartosza to kto weźmie za to odpowiedzialność? Kuźba już umywał rączki od wielu transferów, więc wypada też pamiętać o swoich pomyłkach. |
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...e-,nId,2882024
Szacunek dla tego gościa , nawet jeśli tak się nie stanie. |
To jest piękne, że znaczący piłkarze wracają do nas, miło wspominają... w przeciwienstwie do drugiej strony błoń, tam dawne "gwiazdy" nawet nie chcą przyjśc klocka postawić... Wasyl nawet nie oblałby tam kibla z obrzydzenia... to jest jeden z elementów, które potwierdzają naszą wyższość, nieprawdopodobne jest to jaka przepaśc dzieli dwa kluby ...
|
Liczę na to,ale Ćwiąkała pisał,że nie wróci chyba,że coś się zmieniło
|
Pisał, ale to było z pół roku temu jeszcze przed całą akcją ratowania Wisły.
Sytuacja poniekąd podobna jak Kubą, który sam przyznał że problemy Wisły przyspieszyły decyzję o powrocie do klubu. Po tym jak Marcelo przyjechał na mecz Wisła to nasza historia chyba nikt nie ma wątpliwości że facet zostawił tu kawał serca. |
Przecież Wasyl jest wychowankiem Hutnika
|
Cytat:
|
Z informacji portalu Sportowe Fakty wynika, iż były napastnik Jagiellonii Białystok oraz Wisły Kraków Tomasz Frankowski wystartuje do wyborów do Parlamentu Europejskiego i najprawdopodobniej będzie jedynką Koalicji Obywatelskiej w okręgu województwa podlaskiego i warmińsko-mazurskiego.
|
Cytat:
Co prawda uważam Frankowskiego za inteligentnego faceta, ale po jaką cholerę on w PE? I to jeszcze z nadania PO? |
Cytat:
|
Cytat:
Wencie pewnie też robili takie wrzutki a wiadomo gdzie skończył |
|
|
https://www.instagram.com/krzysztof....p/BvZhLX2IYpP/
Po derbach nadal piecze. |
Nie trawię sku...yna,a żeby mu tak na następny mecz dali Kwiatkowskiego :rotfl:
|
Cytat:
|
W którymś wywiadzie prezes Wisłocki wspominał o tym, że od lata prawdopodobnie będzie zmiana dyrektora sportowego (Głowacki pewnie będzie w akademii). Mówił, że skłaniają się ku opcji zagranicznej do pełnienia tej funkcji. Sam Głowacki też mówił, że ma dobrego kandydata. Mam dziwne przeczucie, że może to być Cleber :)
To tylko moje spekulacje. |
Cytat:
|
Nie mogę tego znaleźć... Kojarzę, że były takie słowa, ale nie pamiętam, czy na jakiejś konferencji, czy na tweeterze ktoś to pisał... poszukam jeszcze :)
|
Stan Valckx
|
Cytat:
|
Hmmm - bo może nie ma odpowiednich kandydatów na to miejsce ? Bo niby kto ?
Dla mnie szkoda, że Głowa rezygnuje, bo po raz pierwszy od bardzo dawna byłem spokojny o to, że na tym stanowisku była osoba na wskroś uczciwa... |
Moim zdanie dyr sportowy jeżeli będzie na stałe to kluczowa postać w klubie a Wisłę powinniśmy opierać na Polakach kupowanych z odpowiednim wyprzedzeniem (cena) którzy za 1,2,3 lata beda stanowili o sile klubu wiec potrzebna znajomość rynku i polityka długofalowa nie bardzo do tego pasuje mi gość z zagranicy.
|
Wedlug tego co się słyszy to będzie znane nazwisko ale bez wielkiego doświadczenia w budowaniu działu sportowego.Kibicom się zapewne spodoba :)
|
Cantoro!!!!!
|
Ibrahim Sunday !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może Paulista ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl