![]() |
Wystarczy że Lechia zremisuje, nie musi wygrywać. Dla Pasiastych - remis jest jak porażka. A na remis chyba stać Lechię? Zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać.
|
2:0 dla Cracovii... z 40 metrów - Klich.
|
Cytat:
|
Wystarczy pobyć trochę w POZnaniu żeby załapać miejscowego klimatu. A Arboleda jest już kilka latek.
P.S. Jak widać Filipiak kupuje tylko bramkarzy, to już drugi pod rząd co wygłupia się w bramce. Taniej i pewniej. |
Cytat:
|
Małkowscy to jakis sabotaz.... 5 bramek dali zydostwu :/
|
Arboleda to najwieksza "miekka faja" i płaczek tej ligi.
Bez przerwy rzuca sie do sedziow jacy to inni rasicisci go dotknac nie mozna.On natomiast moze prowokowac ,pokazywac jakies gesty ,wrecz sklanic zeby mu walnac.Jak Smolarek wczoraj Brawo Ebi! :) Cracoia-Lechia 1 ;0 .edit..juz 2;0 kutfa. |
Lechia gra straszna padakę na wiosnę i ewentualne oczekiwanie na europejskie puchary to wg mnie jakieś majaczenia po opium. Parchy na najlepszej drodze do utrzymania.
|
Cytat:
Lechia stabilizuje poziom - tzn jest to taki, co najwyżej, mocny średniak. Na dłuższą metę ciężko walczyć o najwyższe cele w kraju z zawodnikami pokroju Ljukjanovs, Surma, Nowak czy Małkowski. Zespół zgrany, wybiegany, ale brak w nim jakości. Musieli w końcu spuchnąć. Podobnie wróżyłem Jadze, cudów nie ma... W Cracovii też jakości ze świecą szukać (może poza bramkarzem, Ntibazonkizą i Klichem), ale widać na Lechię wystarczy. Na utrzymanie pewnie też niestety. |
Świetna oprawa kibiców Legii.
|
3 ucho na sucho ;/
|
Nie spodziewałem się takiego słabego meczu w wykonaniu Lechii ten murzynek robi ich obrońców jak chcę...
|
Co było dokładnie na tej oprawie Legii?
|
Lechia już utrzymana, plan minimum zrobiony więc można sobie teraz przejść koło paru meczów. Po takim zaangażowaniu to szkoda w ogóle się rozpisywać. Druga sprawa to uczciwość, bo po tych latach przekrętów to już do końca życia będę na takie mecze patrzył troszkę "inaczej". Przykład dzisiaj z Chorzowa gdzie super grający ostatnio Ruch praktycznie nie oddaje strzału na bramkę Polonii :)
|
logo Wyborczej i gówno prawda.
http://thumbnails34.imagebam.com/127...a127227398.jpg E: Zagłębie 1 ! http://www.imagebam.com/image/62c72a127227398 |
Maciek kontynuuje dobrą robotę :]
|
Legia juz przegrywa :rotfl:
|
Ale jaja! Legia grała i Zagłebie walnęło gola :P
|
MACIEK ! SKORŻA ! haha :D Brawo Legła ! Jak tak dalej pójdzie to w meczu z parchami będziemy mistrza świętować !
|
Świetna oprawa Legionistów.
Wynik też niczego sobie, jeśli tak się to zakończy to Maćka już chyba nic nie uratuje. |
Traore już drugi raz wszedł w pole karne jak w masło. Do trzech razy sztuka ? ;)
|
Dziękuję, Panie Jotko!
|
Cytat:
|
Cytat:
W mojej opinii lecą. |
Ktos i tak spasc musi - nie wierze aby była to druzyna Widzewa wiec zostaje Polonia Bytom, Cracovia i Arka. Jak dla mnie to własnie Arka jest w tej chwili murowanym spadkowiczem - do nich musi dołaczyc ktos z pozostałej dwojki.
|
Mamy kwiecień więc została otwarta coroczna spółdzielnia śląska a także zaczęło się olewanie meczy przez drużyny środka, nie walczące już o nic (vide Lechia).
|
Cytat:
|
Ten Siejewicz to niezly pajac, stojac 1,5m od akcji daje karnego z dupy :shock:
|
Cytat:
Niestety Legia na 1-1 |
Jak dla mnie karny z dupy i 1:1
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl