![]() |
Golański znowu do wzięcia. Do rywalizacji z Lameyem w sam raz ; )
|
Cytat:
|
Cytat:
Aru akurat malo trafny. Ale jest jeszcze taki Andreu, ktorego tez oceniam na plus. Mowisz, jakbysmy my nigdy nie popełniali błędów w transferach, a wszyscy sprowadzeni z Hiszpanii to szrot mimo ze nawet byli podstawowymi zawodnikami tych druzyn. Ty juz oceniasz ludzi przed transferem i z gory przyklejasz im łatki, i szczycisz się bo nam Melikson wypalił przez pół rundy. A ile narzekania przed transferem. Teraz to sobie mozesz smiac sie bo tamci nie wypalili ok, nie znaczy ze kolejny - np Despotovic by tez nie wypalił. Innymi zawodnikami nie pamietam bysmy sie interesowali tak jak pozostałe polskie kluby. Legia przez sezon miała hiszpanski zaciąg, my mamy bałkański, Jaga ma czarnogórski i Lech także chwilowo miał bałkański z czego tylko Stilic i Buric wypalili, wiec no sorry. A ze połowa z nich nie wypaliła to juz nalezy konczyc i obierać inny kierunek? Nie wezmiemy żadnego Brazylijczyka bo Pogoń tak zrobiła? A jednak mielismy Beto i kilku innych na testach. Nie zmienia to faktu, że nadal po rynku brazylijskim trzeba szukać, a wg ciebie to lepiej sie zamknąć bo to szrot. Jesli Blaszczykowski z 4 ligi się sprawdził, tzn już że każdy z tej ligi sie sprawdzi? A moze w 3 lidze brazylijskiej jest taki talent? Dopiero pierwszy raz mamy dobrych ludzi do wyszukiwania piłkarzy - i im też się zdarzy ktoś słabszy. |
Pytam w tym temacie, bo żaden z tematów nie pasuje do mojego pytania.
Czy w środę będę mógł bez problemowo wyrobić sobie kartę kibica? I ile koszt takiej karty wynosi? E: Kurcze, nie szukałem dokładnie jak widać. Dzięki za informacje. |
Oczywiście. A czemu by nie :)
Koszt wyrobienia Karty Kibica to 10 zł. edit: jak nie pasuje jak pasuje.... http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=4354&page=10 |
River Plate spadło do drugiej ligi argentyńskiej.Większośc grajków prawdopodobnie będzie chciała odejsc,gdyż gra w drugiej lidze nikomu się nie widzi.
Oto kilku ciekawszych zawodników do wyciągnięcia: Daniel Vega - bramkarz,27 lat,rozegrał w przeciągu 4 lat ponad 50 spotkań dla River Roberto Pereyra - bardzo szybki skrzydłowy i dobry drybler,20 lat Erik Lamela - ofensywny pomocnik,19 lat,wielki talent,młodzieżowy reprezentant Argentyny Rogelio Funes Mori - napastnik,20 lat,duży talent,młodzieżowy reprezentant Argentyny |
Erik Lamela, Rogelio Funes Mori - Stan jest dobry, ale nie jest cudotwórcą. Temat się niedawno nazywał 'transferowe science-fiction' ale przy tych nazwiskach można zostawić tylko 'fiction'
|
Lamela, jego prezes sobie krzyknął za niego 20 mln euro, europejskich euro
Jeżeli jest ktoś do wyciągnięcia z RiverPlate, to na pewno nie te dwa rodzynki |
Cytat:
Po spadku River tacy zawodnicy bez problemow znajda zatrudnienie czy to w innych argentynskich klubach czy nawet brazylijskich. A europejskie tez nie omieszkaja nie skorzystac na spadku River Plate. |
Ale już Roberto Pereyra nie wiem czy taki nieosiągalny ... Chyba że znów wyjedziemy z wypożyczeniem...
|
Cytat:
|
Ja wiem że wypożyczenie nie takie złe, ale River Plate musiało by być głupie wypożyczając jednego z lepszych zawodników i osłabiając sie przed walką o awans..
|
to czemu te super talenty nie dały utrzymania?
|
Cytat:
|
Cytat:
natomiast hiszpański zaciąg Legii miałem wrażenie, że odbył się na zasadzie - Trzeciak i Urban pwoiązani z Hiszpanią, to ściągamy chłopaków - na pewno wciągną ligę nosem. Swoją ocenę opieram na podstawie zimowego okienka, gdzie zamiast Robaka za milion euro ściągnięto Genkowa za połowę tej kwoty, o innych już nie wspomnę ;-) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
C.Ronaldo to jeden z dwóch najlepszych piłkarzy na świecie ale w tym roku zdobył tylko dla Realu Puchar Króla. Czemu tak mało skoro jest taki dobry??:-P |
Cytat:
|
Śląsk dopiero jakiego kupuje snajpera
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem Twój post Feniks, ale tak chciałem przytoczyć tutaj tą statystykę, bo jest fenomenalna |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od razu podkreślam, że proszę tego posta potraktować z przymrużeniem oka, ale jestem ciekawy jakby ten piłkarz sprawdził się w zespole Wisły, ale nie w futsalu lecz w piłce nożnej. Drybler / technik z niego nawet niezły:
http://www.wisla.tv/?v=259 |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do Pinto to tak tak właśnie uważam. Bo chociaż Ronaldo ma kosmiczne statystyki (które zresztą świetnie wujekWojtek przytoczył) i jest wyśmienitym zawodnikiem to jednak uważam, że nie potrafi grać w kolektywie i tylko śrubuje własne osiągnięcia i cały zespół jest ustawiany pod Niego. Ale to tylko moje zdanie. Do samego Ronaldo nic nie mam bo grał w moim ManUTD więc go lubię, chociaż czasami za dużo płacze. |
Cytat:
Naprawdę wypada się zastanowić zanim przeniesiecie poziom onetowych dyskusji na forum. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl