![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rios w ostatnim meczu ME 3 gole, teraz 4. Co pokazuje, że na poziom tych rozgrywek jest zdecydowanie za dobry i czas pokazać coś w pierwszej drużynie. Tylko musi dostać szansę
|
Nie wiem czy temat odpowiedni ,ale
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Zarzuty ws. kupienia meczu z Cracovią usłyszeli także: Wojciech Ł. – obecnie występujący w Wiśle Kraków. W reprezentacji Polski ten piłkarz zagrał 23 mecze strzelając 2 bramki. |
Cytat:
najładniejsza chyba 3 z bramek Riosa, bo poszła swietna dwójkowa akcja z klepki, w ktorej brał udział Garguła i nie wiem kto jeszcze. Potem Rios jednym zwodem minął trzech obroncow,i wykonczył strzałem obok słupka. Po Riosie widac, ze przewyzsza tam wszystkich o kilka dlugosci jezeli chodzi o technike, poruszanie sie po boisku czy podania. Co do Garguły, mial troche strat i nieudanych dryblingow, ale brał gre na siebie i bardzo czesto miał piłke przy nodze. Pierwszy karny po faulu na nim, troche idiotycznie sie zachował, bo dostal pilke na wprost bramki i mogl pytac w ktory rog strzelac, a chciał zrobic kółeczko i podac do wchodzącego skrzydłowego. Na jego szczescie został przy tym pociagniety za koszulke. Sporo dobrych podan, ale na trybunach panuje atmosfera nabijania sie z Garguły, i wysmiewania kazdego zagrania. Oprocz Riosa i Garguły nikogo bym z tej ME do pierwszej druzyny nie wzial. |
Nie wyobrazam sobie zeby Wojciech L. (tak juz trzeba o nim pisac) do momentu oczyszczenia zagral w Wisle. Do nie zobaczenia Wojtku L.
|
Cytat:
A jak Kurto? I którykolwiek z obrońców? No i lubie takie posty :) |
Cytat:
Nie zmienia to faktu, ze 4 bramki to jednak bardzo dobry rezultat, nawet w Me. |
Cytat:
|
Rios strzelił kolejne gole w Młodej Ekstraklasie wiec jak nie dostanie szansy z Bełchatowem to bede w szoku
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Pewnie Rios i Łobodziński podzielą się jakoś 90-cioma minutami. Cytat:
|
Rios pewnie szansę dostanie, tym bardziej, że w kolejnym meczu wypada nam dwóch podstawowych zawodników.
|
Ja się boję żeby Sivakow nie wszedł za Małego ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
OOO jeśli o Panu ... Mowa to mamy niezły bajzel http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
A kto Ci tu w ogóle mówi o wyrzucaniu go z Wisły?! :shock: |
Cytat:
|
Życzę wszystkim wypowiadającym się za wyrzuceniem Paljicia/ukaraniem/itp samych grajków którzy będą sprzedawać mecze Wisły, pobierać co miesiąc wypłatę i lać na to z uśmiechem przy okazji przybijając piątki z wielkimi fanatykami bo oni są tacy fajni.
A ja osobiście będę 10 razy głośniej krzyczał na meczu z GKS jego nazwisko. Bo to jest przynajmniej piłkarz któremu zależy a nie zwisa. Więc bądźcie cicho :) Inni będą głośniejsi. |
Osobiście dla mnie pan Ł. jest w Wiśle Kraków skończony. W naszym klubie nigdy nie tolerowano zachowań korupcyjnych. Pana Blachę wyjebano bez zbędnych ceregieli, więc oczekuję, że podobnie będzie z Wojciechem Ł. . Zyskujemy podwójnie - budżet się odciąża i zachowujemy wizerunek.
Mam nadzieję że w najbliższym czasie pojawi się komunikat traktujący o zwolnieniu "Łobokopa". |
Cytat:
Mam nadzieje ze w przypadku wyrokow skazujacych kary wiezienia beda BEZ ZAWIESZENIA. Orientuje sie moze ktos czy podejrzenie o korupcje poparte prawomocnym wyrokiem sadu moze byc podstawa do zerwania kontraktu? Viva prokuratura we Wroclawiu!! Niech nam zyje!! |
Blacha to mi akurat sie z kimś innym kojarzy ;] chociaż prawda z nim sie w Wiśle nie cackano..
|
Cytat:
|
W najblizszych dniach oczekuje oficjalnej informacji z Wisly o rozwiazaniu kontraktu z Lobodzinskim ze skutkiem natychmiastowym. Raz to oczywiscie wzgledy etyczne, dwa schodzimy z bardzo wysokiego kontraktu, nie grajacego pilkarza.
|
Cytat:
Cytat:
Tak czy owak najwcześniej do zerwania dojdzie po zakończeniu sezonu - patrz nasza ławka rezerwowych, a właściwie jej brak. Zapowiada się na to, że w meczu z U BOT-em zagrać będzie musiał, choćby wejść z ławki. |
Cytat:
Ostatecznie zostaje pozew do PZPNu o rozwiązanie kontraktu z winy piłkarza (długo to może trwać) lub czekanie na dyskwalifikację związkową (rozwiązuje kontrakty automatycznie) |
Cytat:
I moim zdaniem trzeba to zrobić. Ale niech to się oficjalnie potwierdzi, bo weszło lubię ale nie mają 100% pewnych informacji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl