Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Maciej Stolarczyk były trener Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9971)

bridgeburner 14.11.2019 10:00

Dziękujemy za pozytywne emocje w jakże trudnym zeszlym sezonie
Aczkolwiek decyzja podjeta przynajmniej 4 kolejki za pozno

!!IRIVER!! 14.11.2019 10:32

Dzięki Stolar za 4:0 z Legią, za 2-krotny w....... pasiastej, za 5:2 z Lechem i Lechią oraz 6:2 z Koroną. To były super mecze! :)
Powodzenia na nowej drodze życia, oby bez fochów na Wisłę, bo ludzie z BIAŁĄ GWIAZDĄ w sercu są nam dalej potrzebni.

Vinci 14.11.2019 11:07

Powodzenia Stolar - mimo gównianych ostatnio wyników, dla mnie będziesz zawsze pozytywną postacią. Dzięki za wcześniejsze wyniki. Lanie jakie zafundowałeś kilka razy innym rywalom, gdy klub zmagał się z rybimi złodziejami, to było coś wielkiego...! Powodzenia :)

tomasz_19 14.11.2019 11:12

Dzięki Stolar, trzymaj się! Nie chce być chamski, ale jak odszedł Sobol to trener stracił solidne wparcie i wszystko jebło. Przed odejściem Sobola wszystko wyglądało jeszcze jako tako, po odejściu Sobola nagle taka seria porażek i w tak hujowym stylu, piłkarze słaniali się po boisku bez ładu i składu. Przypadek? Wątpię.

ypeeh 14.11.2019 12:00

Ciekawe, kto z obecnego sztabu zostanie. Jestem bardzo ciekaw, jak potoczy się dalsza kariera trenerska Mariusza Jopa - jak dla mnie mocno niedoceniana postać.

Stolar - dzięki za wszystko, powodzenia!

Griszka30KR 14.11.2019 12:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ypeeh (Post 1546295)
Ciekawe, kto z obecnego sztabu zostanie. !

Gdzieś czytałem,że odchodzi z całym sztabem.

maxx304 14.11.2019 12:36

Bardziej mnie martwi fakt, że Stolarowi pewnie będziemy płacić do końca kontraktu. Został zwolniony z obowiązków, a nie rozwiązał umowę. Oby to nie był gwóźdź do finansowej trumny Wisły.

nowak 14.11.2019 12:41

Stolar dzięki za dobre chwile i te złe miej honor jeszcze i nie bierz pensji

bódyń 14.11.2019 12:57

Jak podaja "zostal zwolniony z obowiazkow" czyli przyspawany.
Czy odpusci chociaz troche

Karherop 14.11.2019 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1546298)
Gdzieś czytałem,że odchodzi z całym sztabem.

Przecież on z Szczecina z nikim nie przyszedł. Kto konkretnie ma z nim odejść? Krzostka? Kmiecik?

A może Dyja którego sprowadził Kuba?

gizmowisla 14.11.2019 15:01

Maciek podrecznikowo spie....lil przygotowanie do sezonu , taktyke gry ( w zasadzie zawsze mial tylko jedna) maczajac tez palce w menadzerce przylozyl sie do sprowadzenia latem szrotu , nie chcianego w zadnym innym klubie , do tego zostawil klub osmieszony pilkarsko na cala Polske i na ostatnim miejscu w tabeli , zdobywajac w 15 meczach az 11 ( !!!!!!!!) punktow - ( gdyby nie przypadkowe dolozenie nogi w ciemno przez Chuke to byloby 8 !!!!! za cala runde) ....pomimo jego zaslug za tamten sezon - to za to co bylo teraz i za to osmieszenie Wisly , gdyby mial jaja to powinien sam zaproponowac zerwanie umowy - bez koniecznosci placenia mu kontraktu ....

Cycu 14.11.2019 15:17

Ja w przeciwieństwie co do niektórych tutaj ucieszyłem się z takiego wyboru i wierzę w Skowronka, na pewno doświadczenie ma większe od Stolarczyka i to według mnie zaprocentuje w obecnej sytuacji w jakiej znalazł się nasz zespół.

For_FuN_ 14.11.2019 15:18

To że go zatrudniono było już szokiem(zaledwie 14 spotkań, gdzie prowadził jakiś zespół). Trzeba mu podziękować za fajną rundę jesienną zeszłego sezonu. Wtedy zapewniliśmy sobie utrzymanie i wyglądało to dobrze. Potem była słaba runda wiosenna, a teraz tragiczna jesienna. Mam nadzieję, że też podziękowaliśmy kilku osobom ze sztabu.
Życzę mu powodzenia, ale pewnie już nie na stanowisku szkoleniowca. Raczej wątpliwe, że ktoś blisko 50-letniego trenera(z tak niewielkim doświadczeniem) zatrudni.
Liczę, że w niedługim czasie zostanie ujawnione na jakich zasadach rozstanie. Media podają, że zwolnienie, więc nie było to ugodowe(sam Stolarczyk podobno zaskoczony). Pytanie za ile miesięcy będziemy musieli mu płacić.

Karherop 14.11.2019 16:55

For_fun
Oczywiście że ktoś go zatrudni. I wiek nie ma nic do rzeczy. Patrz chociażby kto wskoczył na miejsce Skowronka w Stali.

Zostało mu 8 miesięcy kontraktu więc też nie przesadzajmy, nie ma dramatu. Raczej w tym czasie znajdzie nowy klub.

Levis88 14.11.2019 18:57

Dzięki Stolar! Powodzenia i do zobaczenia!

masada 14.11.2019 21:10

Dziękuję Trenerze za wszystkie piękne chwile z zeszłego sezonu. Do zobaczenia w lepszych czasach (mam nadzieję)

LucjuszWielki 14.11.2019 21:16

Troche emocje opadły po kolejnym dramatycznym meczu... Mój pierwszy post od tygodnia:

osoby, która pisały "Stolar wyp.." są godne naplucia na pysk. Oczywiście byłem zwolennikiem, jego odejścia już/dopiero po meczu z Rakowem, gdzie nie potrafiliśmy wprowadzić piłki do gry.

Cały czas tłumaczyłem sobie ciężką sytuacją kadrową, ALE ona od 2 spotkań poprawiała się i nei było już tak, że mieliśmy 5-6 braków.

Od dawna uważałem, że Stolar nie wyciągnie drużyny z tego dołka, nie da implusu i tak się stało.

Stolarowi szacunek za to, że trwał z nami w ciężkich chwilach rok temu i został dalej. Szacunek i dziękuję. Do końca wierzył w wyjście z dołka.

Nowemu trenerowi powodzenia - mam nadzieję, że to będzie ten IMPULS!

czaro 14.11.2019 22:54

Szkoda, że tak wyszło. Naprawdę szkoda. Będę do Stolarczyka czuł wielki sentyment.

Fugiel 14.11.2019 23:11

Szacun ze nie odszedles z Imazem Kortem czy innymi! Trzymam kciuki by Cie szybko ktos zatrudnil

lucker 14.11.2019 23:28

Dla Stolara szacun za to co zrobił. Co rundę budował od nowa. To tak jakby co rundę zaczynał pracę w nowym klubie. Kilku piłkarzy odbudowal. Może przez to niektórzy pomyśleli, że jest cudo twórcą?

Ważny wywiad. Okazuje się, że panowie w zarządzie jednak coś ogarniaja.

https://sport.interia.pl/klub-wisla-...ni,nId,3334678

lukaszsz86 15.11.2019 01:04

Zobaczcie jak to jest... dużej części kibiców jest przykro że odchodzi trener który przegrał z drużyną 8 meczów z rzędu. Czegoś takiego nie ma chyba w żadnym innym klubie.

ramzes190 15.11.2019 01:15

Taaa, wszystko pięknie. legendy, symbole, żywe pomniki - Stolarczyk, Jop, Brożek czy Wasyl.
Dla mnie jedyną legendą jest Kuba. Stolarczyk? Szacun dla niego za zmotywowanie i utrzymanie w kupie drużyny, ale roboty trenerskiej tu nie zrobił żadnej. Jeśli chce odejść z twarzą to powinien się zrzec przynajmniej części kasy.
Z krytyką się jednak wstrzymajmy, bo może ma coś dogadanego i deal się zmieni niedługo.

Arek95 15.11.2019 08:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ramzes190 (Post 1546364)
Taaa, wszystko pięknie. legendy, symbole, żywe pomniki - Stolarczyk, Jop, Brożek czy Wasyl.
Dla mnie jedyną legendą jest Kuba. Stolarczyk? Szacun dla niego za zmotywowanie i utrzymanie w kupie drużyny, ale roboty trenerskiej tu nie zrobił żadnej. Jeśli chce odejść z twarzą to powinien się zrzec przynajmniej części kasy.
Z krytyką się jednak wstrzymajmy, bo może ma coś dogadanego i deal się zmieni niedługo.

Gdyby chciał odejść z twarzą to po meczu Warszawie powinien iść i przyznać się, że zajebał, nie potrafi ogarnąc drużyny, nie wie co ma robić dalej i chce odejść... Dla mnie te dwa ostatnie mecze to już było za dużo jak na niego.

luke1906 15.11.2019 09:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ramzes190 (Post 1546364)

Brożek ma szansę przegonić Kmiecika i zostać najlepszym strzelcem w historii klubu. Jeżeli ktoś z takim dorobkiem ci nie pasuje to ja nie mam pytań. Stolar, Jop czy Wasyl tutaj zgoda.

wolfy 15.11.2019 10:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 1546368)
Brożek ma szansę przegonić Kmiecika i zostać najlepszym strzelcem w historii klubu. Jeżeli ktoś z takim dorobkiem ci nie pasuje to ja nie mam pytań. Stolar, Jop czy Wasyl tutaj zgoda.

Brożek jest nie tylko legendą Wisły, ale i Ekstraklasy jako jeden z najlepszych strzelców w jej historii. To akurat fakt, czy się komuś to podoba czy nie. We wszystkich rankingach i podsumowaniach Brożek będzie się pojawiał jako postać historyczna jak długo ta liga będzie istnieć.

Co do Stolarczyka, Jopa i Sobolewskiego, to byli bardzo zasłużeni zawodnicy ale za to co zrobili w poprzednim sezonie też są raczej legendami klubu. W sumie Ekstraklasy też, historia ratowania Wisły to chyba jedyna z tej ligii której ekranizacja nie wyglądałaby jak patostream.

Wasilewski żadną legendą nie jest, ale w poprzednim sezonie bardzo dużo do klubu zrobił, na boisku i poza nim.

Duży szacunek się tym ludziom po prostu należy.

wolfy 15.11.2019 10:24

raindog - ja nie będę komentował Twoich domysłów ani urojeń, zwłaszcza nt. Carillo. Za Carillo nie grali Lis, Koral, Kostal, Kort, Wojtkowski, Pietrzak, Basha i Ondrasek grali mało co przez kontuzje, a Brożka zwyczajnie pożegnał. Teoria spiskowa jak większość innych, rozłazi się przy bliższej analizie kto i jak grał.

czaro 16.11.2019 11:51

Czas działa na korzyść Carrillo. Za pięć lat nikt nie będzie pamiętał zmian w składzie i zawirowań w klubie, kiedy drużynę prowadził Stolarczyk. Wszyscy będą pamiętali świetną rękę trenera Carrillo!

A dla mnie ta ręka ma twarz Mitrovica!

guardian_angel 16.11.2019 12:57

Wszyscy co tęsknią za Carillo niech popatrza jak Mitrovic gra w Fulham a jak u nas to wyglądało. Nie potrafil chlop wyciagnac z piłkarzy co najlepsze.

KOALIK 16.11.2019 13:37

Pomylić Aleksandara Mitrovicia - znanego napastnika z Serbii, byłego gracza Anderlechtu oraz Newcastle z donosicielem i amatorem Nikolą Mitroviciem, który co chwilę zmienia kluby jest dużą sztuką.

silver03 16.11.2019 14:14

KOALIK :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

guardian_angel 16.11.2019 15:38

Niestety taki Palcic to był gracz o klase lepszy od Niepsuja, a Cywka z Tiborem zjadają obecnego Vukana z Bashą (i kuresko przykro mi to mówić, bo obaj potrafią przecież grać zupełnie co innego).

Dla mnie to Skowronek ma właśnie 2 cele, naprawdę nic więcej, ogarnąć ustawienie w obronie i przywrócić Bashę z Savicevicem. To spokojnie by wystarczyło do utrzymania.

wolfy 16.11.2019 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1546385)
Czas działa na korzyść Carrillo. Za pięć lat nikt nie będzie pamiętał zmian w składzie i zawirowań w klubie, kiedy drużynę prowadził Stolarczyk. Wszyscy będą pamiętali świetną rękę trenera Carrillo!

A dla mnie ta ręka ma twarz Mitrovica!

Za kilka lat nikt nie będzie pamiętał Carillo, bo w sumie za co? Tylko raindog będzie tworzył alternatywną rzeczywistość, ale kogo to obchodzi...

Mnie się zwyczajnie ulewa przez to umniejszanie zasług Stolarczyka, w imię czego? Jeżeli już ktoś skorzystał, to Carillo na transferach Kiko, sam sprowadził tylko lebiegę Mitrovicia, miał gotowy skład.

Ja już napisałem kto grał i decydował o wynikach za czasów Stolarczyka, ale jest też taki drobiazg braku wypłat dla zawodników i sztabu przez pół roku. Trzeba być debilem lub mendą żeby nie docenić tego co dokonali Stolarczyk i jego współpracownicy.

Delgado 17.11.2019 00:39

Daj spokój, ten cały raindog to jakiś niespełniony trenerski talent.. z FM-a xD

czaro 17.11.2019 08:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1546391)
Za kilka lat nikt nie będzie pamiętał Carillo, bo w sumie za co?

Tak, ja trochę żartowałem.

Raindog: ja nie uważam, żeby Carrillo był złym trenerem. Na pewno był trochę toksyczny, wymagał nakładów, skreślił Pawła Brożka. A to trzy wielkie minusy ;) Do tego nic szczególnego z tamtym składem nie zrobił. Zwłaszcza, jeśli porównać co zrobił mniej doświadczony i zapewne gorzej przygotowany od niego Stolarczyk ze składem słabszym.

Innymi słowy, on nie pasował do tamtej Wisły tak, jak pasował do tamtej Wisły Stolarczyk. Gdyby Carrillo został, Wisły już by nie było. Dzięki Stolarczykowi jeszcze jest.

Nie wiem, ile razy można wałkować to o przygotowaniu drużyny Stolarczykowi przez Carrillo. W ciągu roku wywiało stąd większość składu, więc musieliby się zarażać wirusem przygotowania trenera Carrillo, żeby Stolarczyk wciąż korzystał z jego pracy.

s1mone 17.11.2019 17:53

Gra za Carillo było dobra. To wcale nie był zły trener, mnie momentami wkurzało to zagęszczanie środka i pomijanie skrzydeł, bo to prokurowało małą ilość bramek (w obydwie strony). Taki typowy klin w środku pola.

Jego odejście pozostawia niesmak, ale ewidentnie po prostu przed czasem wyczuł pismo nosem i przytomnie spie.dolił z ringu. Poza tym był dla nas za drogi, jeśli plotki o jego gaży nie są przesadzone.

On dość zdrowo budował drużynę, potrafił odstawić weteranów i nadal lepić z tego co miał dobrze się prezentujący, a przy tym perspektywiczny zespół. Z drugiej strony miał kadrę, która na to pozwalała. Stolar tego komfortu nie miał w żadnym wypadku. Skowronek też go nie posiada.

wolfy 17.11.2019 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1546426)
Gra za Carillo było dobra. To wcale nie był zły trener, mnie momentami wkurzało to zagęszczanie środka i pomijanie skrzydeł, bo to prokurowało małą ilość bramek (w obydwie strony). Taki typowy klin w środku pola.

Nie zauważyłem żeby ktoś podważał warsztat trenerski Carillo. Był tutaj pół roku, zaczął budować drużynę, ale opierał się na kłamstwach zarządu przyjmując tą pracę i nie było dla tego układu żadnej przyszłości. Padł ofiarą kłamstw zarządu Wisły, który obiecał mu normalne warunki pracy podczas gdy wiedział że wszystko się wali i klubowi grozi bankructwo.

Nie jest też prawdą że osiągnął cokolwiek godnego uwagi, ale był w klubie bardzo krótko.

W tamtym czasie adekwatnym trenerem był Kiko, którego atutem było znajdowanie za półdarmo dobrych na polskie warunki piłkarzy w niższych ligach hiszpańskich i przyzwoite punktowanie.

Nowicjusz 19.11.2019 10:21

Stal Rzeszów rozmawia z Maciejem Stolarczykiem. To pewna informacja - usłyszałem kilka dni temu. - Stal Rzeszów? Pierwsze słyszę - powiedział mi następnie były coach Wisły Kraków, acz wielkiej stanowczości w jego głosie nie wyczułem.
https://nowiny24.pl/na-bocznym-torze...ar/c2-14588587

szymas333 19.12.2019 07:02

https://www.google.com/amp/www.sport...zwolnieniu.amp

Gunner1906 11.02.2020 20:22

Wrzucam post z działu meczowego do odpowiedniego miejsca

Ok, tak jak czerepach zasugerował przejrzałem posty użytkownika ogryzka z przeszłości.

Sytuacja kiedy Stolarczyk miał skład i wygrywał:

"Trener Stolarczyk widzę nie ma żadnych uprzedzeń do młodych piłkarzy i wpuścił Plewkę. Takiego trenera nam trzeba.
Dziękuję piłkarzom i trenerowi za grę i 3 punkty"

"Mi się podoba ze trener Stolarczyk nie boi się zmian w składzie. Mógł dalej grać cały czas tą samą jedenastką jak to robił Carillo. Na szczęście nie boi się ryzyka. Chciał mieć szybkie skrzydła na zmęczoną Amicę i postawił na szybkich Kostala i Bartosza. Dobrze dobrał taktykę na Amicę. Dziękuję za wygraną w Poznaniu."

"Świetny mecz całego zespołu. Dla mnie najlepsi w meczu byli Kort, Kostal i Pietrzak. Reszta również bardzo dobrze zagrała. Mateusz Lis wybronił wszystko - mecz na 0 z tyłu. Fantastyczny wieczór.
Dziekuje trenerowi i piłkarzom za ten wczorajszy spektakl"

"Różnica między poprzednimi trenerami (Kiko, Carillo) a Stolarczykiem jest taka, że dla obu Hiszpanów stawianie (dawanie szansy) młodym piłkarzom to było coś wyjątkowego i raczej zbędnego bo przeszkadzało w walce o puchary. Dla Stolarczyka to normalność. Plewka dostał 20 minut, Grabowski też już powąchał murawę. Kostal czy Bartosz dostali 11. Nie gramy jak Gónik żeby na siłę wstawiać każdego młodego do składu, ale każdy młody wie że swoje szanse otrzyma. I tak ma być."

" Widzę że niektórych boli że Stolarczyk jest Polakiem. Czyżby Polacy byli nieudacznikami wg niektórych? A niech się wzoruje na kim chce, nie zmienia to faktu że nazywa się Stolarczyk a nie Stolario."

“Dokładnie. Jeśli u nas Niepsuj, Mak złapią formę i nie złapią kontuzji, to pod wodzą Stolara mogą naprawdę być sporym wzmocnieniem dla nas.“

"Piłka nożna jest przewrotna. Stolar trafił w odpowiednie dla siebie miejsce w odpowiednim czasie. Trafiłby gdzie indziej i znów mógłby słabo punktować i wylecieć po 10 meczach - nawet jeśli jest dobrym trenerem. U nas wypaliło od wejścia. Jest chemia między trenerem (trenerami) a drużyną. Jest potencjał. Jest fajnie."

teraz będzie cytat który mnie w szczególności rozbawił. Pierwsza rzecz to przytakuje wolfyemu którego kilka miesięcy później wyzywa od buców, a druga to pisanie o słabej kadrze którą jak był jeszcze "pro Stolarczyk" zauważał, a potem jak kadra była o niebo gorsza to nie widział problemu :D

wolfy
Liczysz że przemówisz niektórym do rozumu? Próżne nadzieje. Dla niektórych nawet jakbyśmy doslownie grali samymi juniorami to i tak mieliby pretensje że nie wygralismy w Gdańsku. I hooj że własciwie byliśmy już w IV lidze, mamy w kadrze niedobitki które muszą się zgrać. To nie ma znaczenia - bo przecież z tak słabą Lechią to powinniśmy wygrac...Mnie to juz czasem szkoda zdrowia,.

"Ale w czym masz problem? Ty też nie zauwazyłeś że gamy bardziej żeby wylansować młodych piłkarzy niż stawiać na rutyniarzy? Dlatego Lis gra. Bo jest modszy i perspektywiczny i potencjalnie możemy zarobic na nim kasę. Na Buchaliku nie zarobimy juz nic.
Najpierw finnanse, potem wyniki. Przyswój sobie to zdanie a nie będziesz sfustrowany. Jestem dumny z gry i wyniku. Dziękuję piłkarzom i trenerowi!"

kiedy szło już jednak gorzej zmienił zdanie i stwierdził że kadra jest na górna ósemke (mimo że była gorsza od tej kiedy pisał że jest słaba :) )

" Też mnie wkurza wmawianie wszystkim przez niektórych że mamy zdecydowanie najsłabszy skład. Owszem, mamy skład raczej na dolną 8 ale jej górne rejony. Nie dam się przekonać że Raków, Świnka, łKS, korona czy Zabrze mają lepszy skład od nas. A legendarny Płock ma skład na naszym poziomie."

ogryzek nawet swegu czasu był przeciwny obrażaniu i hejtowaniu

" Musisz zrozumiec że u nas zawsze musi byc kozioł ofiarny lub przedmiot hejtu na forum. Latami był to Małecki czy Boguski. Teraz pełęczkę przejeli Lis z Plewką. Ot taki urok tego forum.Czym innym jest rzeczowa ocena gry piłkarza czyli "krytyka" a czym innym hejtowanie. Jest pewna róznica. Nikt nie zabrania oceniać piłkarzy. Problem czy robimy to na poziomie czy uzywamy sobie na kimś żeby wyładować frustrację. Ja tak to widzę.“

by kilka tygodni później pisac już jednak tak

"Mieliśmy za trenera sparciałego Smudę, mamy teraz osła Stolarczyka."

“Tak, pora na zmiany. Zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Teraz trzeba tego wrzoda wygnieść bo później bedzie za późno."

" Zresztą nie oszukujmy sie, zanim Stolarczyk przyszedł do Wisły jako trener był prawie skończony. Próbował coś tam trenować i szybko mu podziękowano. To była szansa dla niego z której skorzystał. Wiedział na co sie pisze. Wiedział że idzie do bankruta, ale chciał sobie potrenować. No to sobie potrenował, a teraz dla dobra Wisły trzeba mu podziękować. I tyle. Nie róbmy jakis dziwnych relacji."

ktoś wyżej mnie obrażał od zboka?

“W zasadzie można powiedzieć że sami nadstawiamy dupy, i jeszcze ją smarujemy wazeliną żeby gładko poszło. Tak oceniam pomysł na grę Stolarczyka.“

Jest tego dużo dużo więcej ale nie będę się już nad nim pastwił. Mam nadzieję że to da do myślenia z jakim użytkownikiem mamy do czynienia. Zwracam tylko uwagę bo on nie jest jedyny na tym forum który kiedy "idzie" potrafią całować piłkarzy i trenera po stopach, a kiedy coś się zaczyna psuć to obrażać i pluć na tą samą osobę jadem. Maciej Stolarczyk to osoba zasłużona dla tego klubu przede wszystkim jako piłkarz a jako trener był z nami w jednym z najtrudniejszych momentow w historii i na pewno nie zasłużył na obrażanie go. Nie chciałbym żeby było podobnie ze Skowronkiem, a w naszej sytuacji jest raczej pewne że na jesień czeka nas kolejna przebudowa i trener może mieć różna sytuację kadrową

Ogryzek 11.02.2020 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1550015)
[B]
Jest tego dużo dużo więcej ale nie będę się już nad nim pastwił. Mam nadzieję że to da do myślenia z jakim użytkownikiem mamy do czynienia. Zwracam tylko uwagę bo on nie jest jedyny na tym forum który kiedy "idzie" potrafią całować piłkarzy i trenera po stopach, a kiedy coś się zaczyna psuć to obrażać i pluć na tą samą osobę jadem. Maciej Stolarczyk to osoba zasłużona dla tego klubu przede wszystkim jako piłkarz a jako trener był z nami w jednym z najtrudniejszych momentow w historii i na pewno nie zasłużył na obrażanie go. Nie chciałbym żeby było podobnie ze Skowronkiem, a w naszej sytuacji jest raczej pewne że na jesień czeka nas kolejna przebudowa i trener może mieć różna sytuację kadrową

To może tak dla odmiany zrobisz zestawienie wolfiego, tego przygłupa albo trolla słynącego z języka "miłości"? Do dziś zresztą nie wiem kim jest. Tak dla równowagi? Razem z Czerepachem, innym wolnomiślicielem tego forum, porównywalnym tylko do ciebie w "szybkości" myślenia.

Mnie by się nie chciało grzebać, ale ty widać masz sporo czasu. Szkoda tylko że powycinałeś to z kontekstu całych wypowiedzi.

Rozumie ze ty jak raz masz jedno zdanie na jakis temat, to nawet pod wpływem faktów czy argumentów po pewnym czasie je nie zmieniasz? Takich ludzi nazywa się "krowami". Bo krowy nie zmieniają zdania.

btw
Widze że wszyscy z którymi ja mam, albo o oni ze mną mają na pieńku się zebrali. Stado hien? Z lekka żałosne. Ale tak to jest mieć swoje zdanie a nie być wroną.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:58.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl