![]() |
Korona - Wisła 3:1 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga, Małecki Bramka: Wolski |
Korona 1:3 (0:2) Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Uryga Pietrzak Wolski Bałaszow Brożek - Ondrasek Zmiany: Boguski,Małecki,Cywka Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Drzazga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brożek, Boguski Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 0-2 (0-0)
Skład:Mi¶kiewicz-Jović-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Bałaszow-Uryga-Brlek-Pietrzak-Wolaki-Ondrasek Bramki:Ondrasek,Brlek Zmiany:Boguski,Małecki,Popović |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brożek, Boguski Bramki: Ondrasek |
Korone typujemy do jutra do 15 !!
Mecz z Piastem pi±tku do 17!! |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak- Popovic, Brlek, Wolski, Bałaszow, Crivellaro - Ondrasek Zmiany: Uryga, Brożek, Boguski Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Uryga, Sadlok - Popovic, Brlek, Wolski, Bałaszow, Crivellaro - Ondrasek Zmiany: Bartosz, Brożek, Boguski Bramki: Crivellaro |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Brlek, Wolski, Brożek, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Uryga, Drzazga Bramki: Wolski, Ondrasek, Brożek x2 |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Brlek, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Uryga, Małecki Bramki: Wolski, Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Uryga, Sadlok - Popović, Brlek, Bałaszow, Wolski, Małecki - Ondrasek Zmiany: Brożek, Boguski, Crivellaro Bramki: Wolski, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Popović, Uryga - Bałaszow, Wolski, Boguski- Ondrasek Zmiany: Brożek, Brlek, Małecki Bramki: Ondrasek, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Popović, Brlek - Bałaszow, Wolski, Boguski- Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga Bramki: Wolski |
Korona 2:1 Wisła (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Crivellaro, Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki, Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga, Popović Bramka: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Sadlok, Głowacki, Pietrzak - Brlek, Popović, Balashov, Wolski, - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki Bramki: Wolski, Brożek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1-2(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Jovic-Głowacki-Sadlok-Pietrzak-Balashov-Wolski-Brlek-Popovic-Małecki-Ondrasek Zmiany: Brożek-Boguski-Uryga Bramki: Wolski-Ondarsek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 0:1 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz-Jović-Głowacki-Sadlok-Pietrzak-Balashov-Wolski-Brlek-Popović-Małecki-Ondrasek Zmiany: Brożek,Boguski,Uryga Bramka : Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Drzazga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Wolski, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Drzazga Bramki: Wolski, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondrasek Bramka: Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Drzazga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:3 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Bałaszow, Boguski, Wolski - Ondraszek Bramki: Ondraszek, Brożek, Bałaszow Zmiany: Małecki, Brożek, Popović |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Wolski, Popovic - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Drzazga Bramki: Wolski, Jovic |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Pietrzak, Sadlok - Uryga, Brlek, Wolski, Bałaszow, Boguski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Małecki, Popović Bramki: Ondrasek,Wolski,Malecki |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Brlek, Wolski, Bałaszow, Brozek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Małecki, Cywka Bramki: Ondrasek,Wolski |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Brlek, Uryga - Boguski, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brożek, Crivellaro Bramki: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popovic, Brlek, Wolski, Bałaszow, Brozek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Małecki, Cywka Bramki: Ondrasek,Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Wolski, Bałaszow, Boguski - Ondrasek Zmiany: Brożek, Popović, Małecki Bramka: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Uryga, Brlek, Wolski, Bałaszow, Boguski - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Popović Bramka: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki,Guzmics Sadlok, -Brlek, Uryga - Bałaszow, Wolski,Brozek- Ondrasek Zmiany: Drzazga, Małecki,Popovic Bramki: Ondrasek, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Bałaszow, Małecki - Ondrasek, Brożek Zmiany: Popovic, Boguski, Uryga Bramki: Wolski, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Uryga, Sadlok - Cywka, Brlek - Bałaszow, Brożek, Wolski - Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki Bramki: Wolski, Brlek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 4:0 (3:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Brlek - Bałaszow, Brożek, Wolski - Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Brlek, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Uryga, Boguski Bramki: Wolski, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:1(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok, - Bałaszow, Wolski, Brlek, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Popovic, Pietrzak Bramki: Brożek |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Brlek, Cywka - Boguski, Wolski, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Małecki, Brożek, Uryga Bramki: Głowacki, Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Uryga, Wolski, Brlek, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Crivellaro, Boguski Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Bałaszow, Uryga, Brlek, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Cywka, Boguski Bramki: Brożek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Bałaszow, Uryga, Boguski, Wolski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Cywka, Brlek Bramki: Ondrasek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Sadlok, Pietrzak - Małecki, Uryga, Wolski, Brlek, Bałaszow - Ondrasek Zmiany: Brożek, Drzazga, Boguski Bramki: Wolski, Ondrasek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 21:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl